-
Ο Vettel έχει πολλά κιλά @@
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΛΟΝΣΟΣ...
-
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΗΓΕ ΧΘΕΣ Ο ΛΟΥΙΣ???????
-
δεν το άξιζε.
-
κριμα ρε γαμότω ...κλαίει ο Μάσα
-
Eκπληκτικο φιναλε, εκπληκτικος Φετελ, εκπληκτικη ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ
-
Κατεβαίνω να κάψω όλα τα Toyota στη γειτονιά. Και το δικό μου!
-
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
θα μπορουσε να πουλησει παγακια σε εσκιμωους με τον τροπο που πουλαει τα πρωταθληματα
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Eκπληκτικο φιναλε, εκπληκτικος Φετελ, εκπληκτικη ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ++++++++++++++++++++++++
-
Πάντως το δικό μου το στόμα ο Massa το έκλεισε μεγαλοπρεπώς. Ναι, είχε ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο αλλά γενικά έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, το οποίο δεν έχασε σήμερα, αλλά το έχασε σε τόσους αγώνες που η ομάδα του έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο.
O Hamilton είναι πρωταθλητής, και μπράβο του, αλλά δε νομίζω ότι θα ήθελε να θυμάται τον σημερινό αγώνα
Ο Glock τι έπαθε τελικά;
-
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΑΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008:
ΜΑΣΣΑ 6 ΝΙΚΕΣ
ΛΟΥΙΣ 5 ΝΙΚΕΣΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ Π@Π@Σ ΣΤΟΝ ΓΚΛΟΚ…
ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Πριν βγάλετε ΟΛΗ τη χολή σας, καταλάβετε επιτέλους ότι ΟΛΟ το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο τέλος, οφειλόταν στον KUBICA, που έκανε Ο,ΤΙ βλακεία υπήρχε στο βιβλίο ενώ ήταν ένα γύρο πίσω.
-
ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ειλικρινα το σημερινο γπ δεν υπαρχει. Ο αρχιcrasher πηρε πρωταθλημα μονο οπως θα μπορουσε, με απιστευτη κωλοφαρδια, τωρα θα ξαμοληθουν τα πουσικατ ντολς και οι μπαμπαδες του και αντε να τα μαζεψουμε .Γιατι ρε βλακα ΡΑΙΚΚΟΝΕΝ δεν επεσες πανω του οπως εκανε αυτος πολλακις σε εσενα; παναχρηστε φινλανδε δεν μπορεις να κανεις τπτ σωστο, τον πουλο τωρα
-
Τoyota και ΜΑΛΑΚΙΕΣ.... μας πουλησατε κολοτζαπονια
-
ασάλιωτο τα τζαπόνια
-
πολύ γέλιο πάντως...να δω που θα κρυφτεί ο Γκλοκ
-
Aπίστευτος κωλόφαρδος!
Δεν υπάρχουν αυτά, το σήκωσε ο σημερινός πουθενάς!
Μπράβο του πάντως, μπράβο και στο Massa ο οποίος πρέπει να δείξει όλα τα αποθέματα ψυχικής δύναμης και εγκράτειας που έχει προκειμένου να ξεπεράσει την απώλεια ενός δικού του πρωταθλήματος.
Φέρτε το Γερμανάκι στη Ferrari. Πάντα ένας Γερμανός θα τους κατατρέχει. -
A και μην ξεχνιόμαστε 2η θέση ο απίστευτος Αλόνσο.
-
Ωραιο φιναλε..
Eπίσημο thread: GP Βραζιλίας 2008-Interlagos (Final)