-
JEEP 2 JEEP! Το ακούσατε;; Αν αγοράσεις τώρα ένα τζιπ σε 2 χρόνια στο αγοράζει η εταιρεία στην ίδια τιμή! Τι γίνετε;;; Που είναι η φάκα;;
Κι αν θελήσω να πάρω τώρα τζιπ σε 2 χρόνια θα μου το πάρουν πίσω στην ίδια τιμή;;;; -
JEEP 2 JEEP! Το ακούσατε;; Αν αγοράσεις τώρα ένα τζιπ σε 2 χρόνια στο αγοράζει η εταιρεία στην ίδια τιμή! Τι γίνετε;;; Που είναι η φάκα;;
Κι αν θελήσω να πάρω τώρα τζιπ σε 2 χρόνια θα μου το πάρουν πίσω στην ίδια τιμή;;;; -
Ναι είναι αλήθεια το είχα ακούσει κι εγω πριν κάμποσο καιρό.
Ήταν την 1η Απριλίου φέτος!!!! -
Ναι είναι αλήθεια, σε 2 χρόνια στο παίρνει πίσω στην ίδια τιμή. Πως?
Για να απαντήσεις σωστά στο ερώτημα αυτό θα πρέπει να πάρεις έναν μεγενθυντικό φακό αλλά Sherlock Holms, και να ψάξεις τα πολύ πολύ ψιλά γράμματα του συμβολαίου. -
Θα κάνουν τις ίδιες μ@λακίες που κάνει η BMW με τις τιμές της. Το κάθε νέο μοντέλο είναι πολύ ακριβότερο από αυτό που αντικαθιστά, έτσι ώστε οι τιμές των μεταχειρισμένων να είναι πολύ ψηλές.
Αυτό κάποτε θα τελειώσει, πόσο πια θα τη πουλάνε τη τριάρα;
-
Η προσφορά είναι άκρως δελεαστική... μπορεί κάποιος να σκεφθεί πως θα πάρει τώρα ένα π.χ. patriot (περίπου 28.000 Ευρώ) το οποίο σε 2 χρόνια θα το πουλήσει στην ίδια τιμή... Αλλά...εχω την εντύπωση πως η εταιρία θα το αγοράσει σε 2 χρόνια στην ίδια τιμή που το αγόρασες, μόνο αν το ανταλλάξεις με ένα την ίδιας εταιρίας... δηλαδή αν ξανααγοράσεις πάλι jeep!!!
-
από stelios.k την 29/10/08 9:16
...εχω την εντύπωση πως η εταιρία θα το αγοράσει σε 2 χρόνια στην ίδια τιμή που το αγόρασες, μόνο αν το ανταλλάξεις με ένα την ίδιας εταιρίας... δηλαδή αν ξανααγοράσεις πάλι jeep!!!Aυτό εννοείται by default. Η απορία είναι τι άλλα ψιλά γράμματα έχει το συμβόλαιο.
-
Μάλλον θα σχεδιάζουν πάλι καμμιά αύξηση στις τιμές. Έτσι κι αλλιώς έχουν παράδοση σ'αυτό: Ανέβαζαν τις τιμές των Jeep όταν το δολλάριο κατακρημνιζόταν σε σχέση με το ευρώ, τώρα που κάπως ανακάμπτει θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη;
-
Είδα την ίδια ακριβώς διαφήμιση σε κυριακάτικη εφημερίδα για την Citroen.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είδα την ίδια ακριβώς διαφήμιση σε κυριακάτικη εφημερίδα για την Citroen.Ποιός είναι τόσο βαρεμένος για να ξαναπάρει Citroen?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιός είναι τόσο βαρεμένος για να ξαναπάρει Citroen?
Ο n_olympios. Το έχει κάνει ήδη μια φορά.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είδα την ίδια ακριβώς διαφήμιση σε κυριακάτικη εφημερίδα για την Citroen.λογικο, ανηκουν και οι 2 στους ιδιους...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ποιός είναι τόσο βαρεμένος για να ξαναπάρει Citroen?
Ο n_olympios. Το έχει κάνει ήδη μια φορά.
Μέτρα κι εμένα... Το έχουμε κάνει ήδη 1,5 φορά (είχαμε και ένα Pony προ αμομνημονεύτων... ) και χαλαρά θα το ξαναέκανα. Η Xsara είναι
Πάντως τέτοιο χρηματοδοτικό θέλει προσοχή, καθώς δεν ξέρεις τελικά τι θα γίνει σε 2 χρόνια, πού θα είναι οι τιμές κλπ κλπ... Όσοι τολμήσουν, προσεκτικό διάβασμα στα ψιλά γράμματα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λογικο, ανηκουν και οι 2 στους ιδιους...
Σωστά!!!
-
Μεσω της αναζητησης δεν βρηκα κατι...οποτε ανοιγω θεμα για το Jeep2Jeep
Πιστεύετε ότι και άλλες εταιρείες θα ακολουθησουν αυτο το μοντέλο ή προκειται για μια σπασμωδικη κινηση ξεφορτωματος ενος αυτοκινητου χωρις μελλον;Περισσοτερες πληροφοριες εδω: http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2089
-
viewtopic.php?f=5&t=33367
-
Η 'λογική' μου πάντως μου λέει ότι πρόκειται για 'εγκλωβισμό' του πελάτη στην εταιρία, η οποία έμμεσα δηλώνει χάλια μεταπώληση εκτός εταιρίας με μόνο συμφέρον την ανταλλαγή απο την ίδια και ένα συνεχές και ατελείωτο 'αλισβερίσι' με την ίδια εταιρία.
Ίσως καχύποπτος, ίσως πονηρός ... κάπου δεν με πείθει αυτή η τακτική. -
Μόλις είδα αντίστοιχο διαφημιστικό σποτάκι της Citroen!
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
:yikes:Μόλις είδα αντίστοιχο διαφημιστικό σποτάκι της Citroen!
kι εγώ!!!!
JEEP 2 JEEP