-
Καλημέρα παίδες, μήπως υπάρχει υπολογισμός κοινοχρήστων πολυκατοικίας με αυτόνομη θέρμανση σε υπολογιστικό φύλλο (αρχείο xls του msoffice)???
Ευχαριστώ.
-
Καλημέρα παίδες, μήπως υπάρχει υπολογισμός κοινοχρήστων πολυκατοικίας με αυτόνομη θέρμανση σε υπολογιστικό φύλλο (αρχείο xls του msoffice)???
Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ.
-
-
Ε πόσο δύσκολο θα είναι να φτιαχτεί ένα;
_
-
Σαν διαχειριστής με ενδιαφέρει και μένα .
-
Και εμένα.
-
Οκ αν βρω 1ος θα το έχετε...
-
Προσωρινα δεν παιζει αλλα ριξτε ενα εμαιλ οταν ηταν ονλινε και ημουν διαχειριστης νομιζω κατι ειχα βρει, αλλα εκανα format οποτε δεν το εχω
-
EDIT: Παρακαλώ δείτε το μήνυμά μου παρακάτω που είναι όλα τα link σε αρχεία στο rapidshare.com μαζεμένα...
_
-
Eυχαριστώωω.
-
ΤΠΤ, δεν είναι δικό μου το αρχείο απλά το βρήκα...
Ίσως αν είχα κάποια άποψη επί των απαιτήσεων να καθόμουν να φτιάξω ένα λογιστικό φύλλο, έχω φτιάξει τόσα και τόσα, ακόμα και για τον ποιο ηλίθιο λόγο...
_
-
EDIT: Τα links ενημερώθηκαν παρακαλώ δείτε αυτό το μήνυμά μου
_
-
Έχω φτιάξει ένα και με αυτό βγάζω τα κοινόχρηστα τα τελευταία 5 χρόνια. Αν θέλετε να σας το προωθήσω και αποφασίζετε εσείς μετά αν σας κάνει ή όχι. Το έχω ετοιμάσει για 6 διαμερίσματα με αυτονομία. Δεν είναι τέλειο αλλά όταν έχω τις τιμές βγάζω κοινόχρηστα σε 10-15 λεπτά
-
Και βέβαια θα ενδιαφέρει κάποιους, περιμένουμε...
_
-
Αν θέλετε στείλτε μου ένα ΠΜ με το mail σας και σας το στέλνω εκεί
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Καλημέρα παίδες, μήπως υπάρχει υπολογισμός κοινοχρήστων πολυκατοικίας με αυτόνομη θέρμανση σε υπολογιστικό φύλλο (αρχείο xls του msoffice)???Ευχαριστώ.
Γιατί δεν κάνειs μια ερώτηση εδω; http://www.planetexcel.gr/' target='_blank
-
Αν θεωρηθεί άκυρο ας σβηστεί.
Λοιπόν, έχουμε μια πολυκατοικία, με 3 ίσα οροφοδιαμερίσματα και κάμποσους κοινόχρηστους χώρους. Βγαίνουν κάθε μήνα τα κοινόχρηστα κανονικά. 2 από τους 3 κατοίκους πληρώνουν κανονικά, ο 3ος ομως αρνείται να πληρώσει γιατί 'έτσι γουστάρει'. Πάνε στα δικαστήρια για τα κοινόχρηστα ενός εξαμήνου, το δικαστήριο αναγκάζει τον άχρηστο να πληρώσει. Περνάει ο επόμενος μήνας και πάλι αρνείται να πληρώσει και ξαναμαζεύονται. Να ξαναπάνε δικαστήριο είναι άτοπο γιατί, εφόσον δε βγαίνει μια απόφαση καταδικαστική για πάντα (με το αυτονόητο δηλαδή να πληρώνει κάθε μήνα ο άχρηστος το νόμιμο ποσό που του αναλογεί) και έτσι το θύμα του 3ου ορόφου πληρώνει τα κοινόχρηστα του άχρηστου.Τι μπορεί να συμβεί σε αυτές τις περιπτώσεις;
Να παρατήσουν την πολυκατοικία δε γίνεται. Η ένοικος του 3ου είναι μεγάλης ηλικίας και χρειάζεται ρεύμα για το ασανσέρ.Ο άχρηστος έχει δημιουργήσει και άλλα προβλήματα κατά καιρούς, από αναπόδεικτες κλοπές, μέχρι πιο light Καταστάσεις.
Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις (πέραν του να τον πιάσουμε και να τον σαπίσουμε στο ξύλο)?
-
Να δώσετε τα κοινόχρηστα σε εταιρεία κοινοχρήστων που έχει δικηγόρο και αναλαμβάνει με μηνιαία χρέωση όσες αγωγές χρειάζεται. Θα πληρώνετε όλοι (λίγο) παραπάνω αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
-
Συμφωνώ με τον leonp
Κοινόχρηστα πολυκατοικίας