-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αρχαιολόγος
Το χεις αχτι φανταζομαι να βρεις το τελευταιο πρωταθλημα της Αεκ...
Οχι για να ξεθαβει τις μπουρδες που εχεις γραψει κατα καιρους.
Κ εγω αρχαιολογος θα ηθελα να ειμαι(κ οχι για να ξεθαβω τις μπουρδες του Πασχου)
Δε σε χαλασε το σχολιο,παραδεξου το..
-
Πρεπει να σου πω ναι τωρα ? ? ?
Αν ειναι ετσι ΟΧΙ δεν μου αρεσε
-
Θα έκανα αυτό που μου άρεσε από μικρός,αλλά στο λύκειο βαρέθηκα το διάβασμα και τα έκανα μαντάρα.
Αρχαιολόγος. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑρχαιολόγοςΘες να σου δωσω τη θεση μου??????
Πρωσοπικα θα ηθελα να γινω πιλοτος,και ισως να το επιδιωκα αν δεν ειχα προβλημα με τα ματια μου.
-
Πιλότος, αλλά ας είναι καλά η μάνα.
Eπίσης δεν θα με χαλούσε δοκιμαστής σε αυτοκινητοβιομηχανία. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εραστής πλουσίων και ωραίων κυριών κάθε ηλικίας.Εγω θα ηθελα να καθομαι και να κονομαω
-
Γυναικολόγος μάλλον...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εγω θα ηθελα να καθομαι και να κονομαω
Βαλε κανα δυο κεραιες κινητης τηλεφωνιας στο μπαλκονι σου.
Παντως, το να καθεσαι και να κονομας ειναι μια καλη φαση... Και δεν νομιζω οτι θα βαριομουνα ποτε οπως ισχυριζονται μερικοι...
-
+1, τουλάχιστον φορ δε τάιμ μπίινγκ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιλότος, αλλά ας είναι καλά η μάνα.πολλοί υποθετικοι συναδελφοι μαζευτηκαμε
Πιλοτος (captain στην Emirates ας πουμε) αλλά ας είναι καλά οι 10 βαθμοί μυωπίας μου
-
Εγώ ήμουν για HAF...
-
Θα ημουνα γυμναστης,εαν οι απολαβες ηταν ελαφρως καλυτερες απο 700Ε και αν ο ερασιτεχνικος αθλητισμος ειχε προοπτικη στην χωρα μας
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγω θα ηθελα να καθομαι και να κονομαω
Βαλε κανα δυο κεραιες κινητης τηλεφωνιας στο μπαλκονι σου.
Παντως, το να καθεσαι και να κονομας ειναι μια καλη φαση... Και δεν νομιζω οτι θα βαριομουνα ποτε οπως ισχυριζονται μερικοι...
Βαριέσαι. ΟΛΑ τα βαριέσαι όταν επαναλαμβάνονται. Υπάρχουν βέβαια πολλοί ωραίοι τρόποι να ξεφύγεις από τη ρουτίνα του καθισιού, πχ ταξίδια, διάβασμα, χόμπυ. Αν μπορέσεις να βρεις ενδιαφέροντα πράγματα, είναι καλά. Αν όχι, απλώς καταναλώνεις τη ζωή σου μουχλιάζοντας.
-
Ευτυχώς που δεν κάνουμε το επάγγελμα των ονείρων μας γιατί με τόσους πιλότους εδώ μέσα θα υπήρχε μποτιλιάρισμα στα αεροδρόμια της χώρας μας. Και γω λοιπόν σαν χαζό παιδί χαρά γεμάτο, εάν δεν ήμουν ψιλογκαβούλης, ψιλοχέστης και χώραγα στο κόκπιτ θα γούσταρα να είμαι πιλότος...
-
Α) Καθηγητης, αλλα θα σκοτωνα 2-3 emo και θα με διωχνανε
Β) Μουσικος, αλλα εχω 2 αριστερα χερια
Γ) Δικηγορος ,αλλα δεν ξερω ουτε το 'και' στα α.ε
Δ) Κατι χειροτερο
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Γυναικολόγος μάλλον...Για λόγο αν επιτρέπεται?
Χρηματικό ή λόγω αντικειμένου?Το επάγγελμα δεν έχει να κάνει με δυσλειτουργίες γυναικών κλπ ?
-
Κι εγώ κάτι σε Formula 1 θα ήθελα, δοκιμαστής, οδηγός, μηχανικός κάτι τέτοιο.Γενικός να έχει σχέση με Motorsport.
Επίσης μου αρέσει πολύ η δουλειά της Sabine Schmitz, να κάνω γύρους με το BMW Ring-Taxi στο Nuerburgring!
-
πιλότος από μικρός ...κ εγώ λόγω επεμβάσεων στα μάτια κ ανάλογης βλάβης προσγειώθηκα
απότομα....χημικός μηχανικός ήταν ένα μεταβατικό στάδιο..που το απαρνήθηκα λόγω συνθηκών εργασίας στο ελλαδιστάν...(ήθελα πεδίο έρευνας κ εξέλιξης στο αντικείμενο..)
την έρευνα (σε ελληνικές συνθήκες φυσικά) προσπαθώ ακόμα να πετύχω κ σε αυτό που
κάνω.... -
Έχοντας ήδη απορροφήσει ιδανικά μερικές ανωμαλίες στην ιστορία της ζωής μου, μάλλον θα ήμουν κάτι σε ανάρτηση..
KW, γιατί μου αρέσουν τα ψυχεδελικά χρώματα...
-
Δευτερότοκος γιος ενός πολύ πλούσιου βασιλιά μίας χώρας όπου ο βασιλιάς είναι εντελώς διακοσμητικό στοιχείο.
Γιατί;
Έχεις τα λεφτά + σεβασμό + ότι γουστάρεις και δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ στη ζωή σου να σε υποχρεώσει κάποιος να κάνεις κάτι σοβαρό (ακόμα και βασιλιάς ο άλλος θα γίνει, όχι εσύ... ), οπότε μπορείς να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με ότι τραβάει η ψυχούλα σου... Γυναίκες, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, μουσική, όλα αυτά που είπατε πιο πάνω...
το έχω σκεφτεί πολύ το θέμα... τώρα ψάχνω διάδοχο με ένα παιδί να με υιοθετήσει... Σας βρίσκεται κανένας πρόχειρος;;;
Αν δεν κάνατε αυτό που κάνετε ... τί θα κάνατε???