-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
:metalo:
Με γειές καλοτάξιδοthanks...
αυτά είναι!
με το καλό να το δεχτείςκαι στα δικά μας οι λεύτερες
thanks ομοίως. Και στα στα δικά σου.....
xenos, με γειες και με χαρές! Άριστη επιλογή, να το χαρείς σε όποια γωνία κι αν βρεθείς!
thanks hf...
-
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
Καλοριζικο!!
9+σήμερα, εργασιμες μερες.. Στο λεω για να μην σκασεις απο την αναμονη!!!
Εγω παρήγγειλα MAZDA CX-7 ακριβώς πριν 2 βδομάδες, Πέμπτη, και παραλαμβανω αύριο ή Δευτέρα.
Έχουν βγάλει ήδη πινακίδες αλλά περιμένουν το αυτοκίνητο από τη MAZDA..
Να το χαρεις φίλε μου!Ναι ρε γμτ! Ενώ αρχικά μου είπε ότι είναι γύρω στις 15 μέρες, τη μέρα της παραγγελίας μου είπε ότι τελικά είναι 10. Και πέφτει ρε γμτ ακριβώς μετά το 3ήμερο, να το απολάμβανα λίγο...
Καλιορίζικο by the way...
-
xenos πόσο σου κοστισε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mετά από συνύπαρξη 12 ετών με γαλλικά αμάξια ήρθε ο καιρός να αλλάξω στρατόπεδο.
Παραγγέλθει ένας μαύρος άσχημος ταύρος με γερμανική καρδιά και γαλλικό στρίψιμο.Ελπίζω σε 3 εβδομάδες να τον έχω ημερέψει.
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλο*, elteο...
Αλλά 18άρες με τπτ εννοείται (και για το κοπάνημα κ για το κόστος των ελαστικών και για τις επιδόσεις ίσως). Και 17άρες του εμπορίου καλές ακούγονται, αλλά αν γίνει καμμιά μλκία και εδν βρεις ίδια? (λίγο τραβηγμένο αλλά παίζει... )
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Επαναφέρω το τόπικ αυτό για να δώσω ένα τέλος...Πολλές φορές η λογική καταφέρνει να μας σταματά από πράξεις παρορμητικές. Και εμένα κάπως έτσι μέχρι τώρα. Όμως είναι φορές που οι συγκυρίες (βλέπε μείωση τελών + γενναία έκπτωση) συνδυάζονται με το έντονο συναίσθημα και το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο.
Έτσι, μετά από αρκετό καιρό αδράνειας, χθες έγινε μια παραγγελία. Μια παραγγελία μέσα από την καρδιά μου! Το όνομά της ...mx5...
9+σήμερα για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε το μέλλον μας. Ελπίζω να συντροφεύουμε ο ένας τον άλλο για πολλά, ευχάριστα χρόνια...
υγ. έχω τρελαθεί από τη χαρά μου...
σόρυ αλλά έχω μπλέξει τα μπούτια μου σε αυτό το θέμα ... Νόμιζα ότι το επανεφερε ο άλλος ο εγκάθετος με τον Ισπανικό ταύρο!...
Φίλε μου καλορίζικο να είναι και καλοτάξιδο το roadster!!!!...!
υ.γ. και τελικά αυτό είναι δικό σου θέμα!...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
xenos πόσο σου κοστισε;20.060 με το πουλί .....ε το κλειδί στο χέρι!
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς εύχομαι !
Πιστεύω ότι έκανες πάρα πολύ καλή επιλογή !
-
Καλορίζικο φίλε, καλοτάξιδο και με πολλά πολλά χαρούμενα, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
xenos πόσο σου κοστισε;
20.060 με το πουλί .....ε το κλειδί στο χέρι!
καλοτάξιδο! >>Mετά από συνύπαρξη 12 ετών με γαλλικά αμάξια ήρθε ο καιρός να αλλάξω στρατόπεδο.
Παραγγέλθει ένας μαύρος άσχημος ταύρος με γερμανική καρδιά και γαλλικό στρίψιμο.
Ελπίζω σε 3 εβδομάδες να τον έχω ημερέψει.
Καλορίζικο, καλοτάξιδο, καλο*, elteο...
Αλλά 18άρες με τπτ εννοείται (και για το κοπάνημα κ για το κόστος των ελαστικών και για τις επιδόσεις ίσως). Και 17άρες του εμπορίου καλές ακούγονται, αλλά αν γίνει καμμιά μλκία και εδν βρεις ίδια? (λίγο τραβηγμένο αλλά παίζει... )
τι εννοείς να μην βρω ίδια; Πόσο δύσκολο είναι να βάλω δηλ μία 17αρα με πλάτος 7' 5μπούλονη;
Ειδικά στα Λεον έχουν βάλει άπειρες ζάντες αν γκουγκλισεις. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φίλε μου καλορίζικο να είναι και καλοτάξιδο το roadster!!!!...!
Καλοτάξιδο και να το χαρείς εύχομαι !
Πιστεύω ότι έκανες πάρα πολύ καλή επιλογή !
thanks both...
σόρυ αλλά έχω μπλέξει τα μπούτια μου σε αυτό το θέμα ... Νόμιζα ότι το επανεφερε ο άλλος ο εγκάθετος με τον Ισπανικό ταύρο!...
υ.γ. και τελικά αυτό είναι δικό σου θέμα!...
elteo, κόψε το hijack
(πλάκα κάνω) -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Καλορίζικο φίλε, καλοτάξιδο και με πολλά πολλά χαρούμενα, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!!!thanks...
καλοτάξιδο!
thanks k εσένα elteo...
τι εννοείς να μην βρω ίδια; Πόσο δύσκολο είναι να βάλω δηλ μία 17αρα με πλάτος 7' 5μπούλονη;
Ειδικά στα Λεον έχουν βάλει άπειρες ζάντες αν γκουγκλισεις.Απλά λέω το εξής: πας βάζεις πχ ultraleggera 17', μετά από 4 χρόνια σου σπάει σε λακούβα η μία και έχει καταργηθεί το σχέδιο. Τι θα κάνεις?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ειδικά στα Λεον έχουν βάλει άπειρες ζάντες αν γκουγκλισεις.Απλά λέω το εξής: πας βάζεις πχ ultraleggera 17', μετά από 4 χρόνια σου σπάει σε λακούβα η μία και έχει καταργηθεί το σχέδιο. Τι θα κάνεις?
τις αλλάζω και τις 4!
σταματώ την threadοπειρατεία.
-
.................
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τις αλλάζω και τις 4!
πάσο...
σταματώ την threadοπειρατεία.
==> >
(πλάκα κάνω)
.................
Εμπεριστατωμένη άποψη...
-
Nαι ρε το είδα. Δεν είμαι και 50 χρονων να μην διαβάζω ψείρες.
Απλά στην αρχή νόμιζα ότι το θέμα είναι γενικό. Που να φανταστώ ότι τόσες σελίδες γράφτηκαν για το δικό σου. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
.................
Εμπεριστατωμένη άποψη...
Όντως.
Συγνώμη καταλάθος το είχα ποστάρει να σβηστεί αν είναι εύκολο -
γεια σας, ειμαι και γω ενα βημα πριν απο την αγορα αυτοκινητου και εχω μπερδευτει λιγο ως προς το ποιο τελικα να διαλεξω.ειμαι αναμεσα στο hyundai i10 kai to sirion εκ των οποιων μηχανικα απ οτι καταλαβα υπερεχει το sirion(?).επειτα μου γυαλισε και το colt(οχι το καινουργιο μοντελο) το οποιο το παιρνω στα 1.300 cc με full exta 12.300, οπου τη βρισκω μια χαρα τιμη..ισως η γνωμη σας με βοηθησει να διαλεξω..ευχαριστω
-
Από τα 3 άποψή μου καλύτερο είναι το Colt. Εγω αυτό θα παιρνα.
-
elteo, το παρέλαβες?
-
Μου είπαν σήμερα αλλά κρατάω μια πισινή.
Επιλογή αυτοκινήτου - Η μεγάλη στιγμή...