-
Στα ξενοδοχεια ως ρουμ-σερβις οπως στις χωρες του καπιταλιστικου κοσμου, οχι.
-
Μα και στα Δυτικά ξενοδοχεία, παράνομη είναι.
Και, εν πάσει περιπτώσει, πρόσεχε πριν πεις ότι κάποιος λέει ψέματα, επειδή εσύ κολλάς στο τυπικό μιας λέξης!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στα ξενοδοχεια ως ρουμ-σερβις οπως στις χωρες του καπιταλιστικου κοσμου, οχι.Σωστα... Μονο που οι παραλιες αναστεναζουν
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Ευτυχως που εσυ εβαλες τα πραγματα στη θεση τους με ατρανταχτα επιχειρηματα.
Δεν εχω τη προθεση να βαλω τα πραγματα στη θεση τους (ποια ειναι η θεση τους ?)
Ατρανταχτα επιχειρηματα δεν εχω (με την εννοια οτι δεν με ενδιαφερει να πεισω κανενα για την ορθοτητα των αποψεων μου) , **αποψεις/γνωμες **(και μερικες φορες σχολια σε αποψεις αλλων ) εκφραζω.Κι εγω σχολιαζω οτι το σχολιο/αποψη/γνωμη 'τα επιχειρηματα σου ειναι μια μ@λακια' ειναι μια μ@λακια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μα και στα Δυτικά ξενοδοχεία, παράνομη είναι.Και, εν πάσει περιπτώσει, πρόσεχε πριν πεις ότι κάποιος λέει ψέματα, επειδή εσύ κολλάς στο τυπικό μιας λέξης!
Κολλαω στην ουσια της λεξης. Λεει ψεμματα δευτερη φορα στο ιδιο τοπικ. Εσενα ομως σε πειραξε μην πουμε τον ψευτη, ψευτη (η λεξη δηλαδη) και οχι το οτι καποιοι μιλανε και ερχεται ενας που γαμαει την κουβεντα με ψευτιες. Σε πειραζει δηλαδη η λεξη και οχι η πραξη. Αστειο.
Στα ξενοδοχεια ως ρουμ-σερβις οπως στις χωρες του καπιταλιστικου κοσμου, οχι.
Σωστα... Μονο που οι παραλιες αναστεναζουν
Και εδω αναστεναζουν οι παραλιες και εδω αν καποια γκομενα την κερασεις 3 μισθους της σε μια νυχτα θα την πηδηξεις. Θες να πεις κατι;
-
Η ουσία, greo, είναι ότι υπάρχει πορνεία στην Κούβα. Το αν σου αρέσει ή όχι, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες ότι κάποιος λέει ψέματα επειδή δεν έγραψε ότι είναι παράνομη. Αν δεν το καταλαβαίνεις, η δεν θες να το καταλάβεις, δεν πειράζει. Κόψε όμως τις εξυπναδουλες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η ουσία, greo, είναι ότι υπάρχει πορνεία στην Κούβα. Το αν σου αρέσει ή όχι, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες ότι κάποιος λέει ψέματα επειδή δεν έγραψε ότι είναι παράνομη. Αν δεν το καταλαβαίνεις, η δεν θες να το καταλάβεις, δεν πειράζει. Κόψε όμως τις εξυπναδουλες!στη Κουβα δεν υπαρχει πορνεια Νικο
μονο συνευρεση μετα πληρωμης
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ατρανταχτα επιχειρηματα δεν εχω (με την εννοια οτι δεν με ενδιαφερει να πεισω κανενα για την ορθοτητα των αποψεων μου) , **αποψεις/γνωμες **(και μερικες φορες σχολια σε αποψεις αλλων ) εκφραζω.Κι εγω σχολιαζω οτι το σχολιο/αποψη/γνωμη 'τα επιχειρηματα σου ειναι μια μ@λακια' ειναι μια μ@λακια.
Το σχολιο μου ηταν ' Υποδειγμα πολιτικο/οικονομικης αναλυσης σε βαθος ' συνοδευομενο απο ενα εικονιδιο. Οσο αφορα το εικονιδιο εχω ηδη ζητησει συγνωμη αν θεωρηθηκε απρεπες.
Το σχολιο μου αφορουσε το ' Η διαφορά των δεξιών καθεστώτων με τα αριστερά είναι ότι στα πρώτα οι περισσότεροι περνούν καλά, λίγοι περνούν πολύ καλά και πολύ λίγοι περνούν άσχημα ενώ στα δεύτερα, οι περισσότεροι περνούν άσχημα και λίγοι περνούν καλά. Που θα προτιμούσες να ζεις;'
Αυτο δεν ειναι επιχειρημα , ειναι αποψη.
Συγχεεις τις εννοιες των λεξεων 'επιχειρημα' , 'αποψη'. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η ουσία, greo, είναι ότι υπάρχει πορνεία στην Κούβα. Το αν σου αρέσει ή όχι, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες ότι κάποιος λέει ψέματα επειδή δεν έγραψε ότι είναι παράνομη. Αν δεν το καταλαβαίνεις, η δεν θες να το καταλάβεις, δεν πειράζει. Κόψε όμως τις εξυπναδουλες!Η ουσια, kouk, ειναι οτι δεν υπαρχει πορνεια στην Κουβα. Το αν σου αρέσει ή όχι, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες ότι κάποιος δεν λέει ψέματα επειδή έγραψε ότι υπαρχει και μαλιστα επισημως ως room service στα ξενοδοχεια. Αν δεν το καταλαβαίνεις, η δεν θες να το καταλάβεις, δεν πειράζει. Κόψε όμως τις εξυπναδουλες!
ΥΓ Αυτα που ισχυριζομαι αποδεικνυονται. Οχι σουπες - μουπες κι ακουσα.
-
H Kουβα δεχτηκε επι δεκαετιες μια βρωμικη επιθεση μεσω του εμπαργκο (επισημα) ,ανεπισημα καταστροφη της παραγωγης (βλεπε ζαχαροκαλαμο) κ δεκαδες αποπειρες κατα του ηγετη της .Ειναι λοιπον μια ιδιαιτερη περιπτωση ,οπου πρεπει να συνυπολογισεις κ ολα αυτα .Πορνεια υπαρχει στην Κουβα αλλα σε σχεση με την Ελλαδα ειναι ενα πολυ μικρο μπουρδελο .
-
με αναζητηση 20''
Cuba sex tourism and Cuban prostitutes
http://havanajournal.com/culture/entry/cuba_sex_tourism_and_cuban_prostitutes/
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η ουσία, greo, είναι ότι υπάρχει πορνεία στην Κούβα. Το αν σου αρέσει ή όχι, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες ότι κάποιος λέει ψέματα επειδή δεν έγραψε ότι είναι παράνομη. Αν δεν το καταλαβαίνεις, η δεν θες να το καταλάβεις, δεν πειράζει. Κόψε όμως τις εξυπναδουλες!
Η ουσια, kouk, ειναι οτι δεν υπαρχει πορνεια στην Κουβα. Το αν σου αρέσει ή όχι, δεν σημαίνει ότι μπορείς να λες ότι κάποιος δεν λέει ψέματα επειδή έγραψε ότι υπαρχει και μαλιστα επισημως ως room service στα ξενοδοχεια. Αν δεν το καταλαβαίνεις, η δεν θες να το καταλάβεις, δεν πειράζει. Κόψε όμως τις εξυπναδουλες!
ΥΓ Αυτα που ισχυριζομαι αποδεικνυονται. Οχι σουπες - μουπες κι ακουσα.
Οτι πεις...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οτι πεις...Eννοειται
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Koutsan, καλά όλα αυτά που λες και συμφωνώ μαζί σου. Αλλά πεθαίνοντας, προτιμώ να ξέρω ότι εγώ δεν ήμουν αρκετά καλός/τυχερός/βάλε-όποιο-επίθετο-θες για να γίνω Gates ή Ωνάσης παρά να ξέρω ότι θα μπορούσα να (προσπαθήσω να) γίνω Gates ή Ωνάσης αλλά δεν μου το επέτρεπε το σύστημα.Είναι σημαντικό να μάθεις και τι συνεπάγεται να γίνεις gates, η Ωνάσης για κάποιο πληθυσμιακό κομμάτι. Οι φωτό το skye σου δείχνουν μερικές συνέπειες. Το ότι δεν πήρε ο bill πολυβόλο να θερίσει ανθρώπους δεν σημαίνει πως δεν έχει δημιουργήσει και θύματα.(μην πω για τα θύματα των windows )
ΥΓ Άσχετο, πολλοί αδυνατούν να αντιληφθούν πως ο χαφιεδισμός και η στέρηση της ελευθερίας έκφρασης δεν είναι κομμάτι των προδιαγραφών του οράματος των αριστερών. Ούτε και η φτώχεια είναι κάποιο φετίχ των αριστερών. Έτσι μούρθε τώρα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και εδω αναστεναζουν οι παραλιες και εδω αν καποια γκομενα την κερασεις 3 μισθους της σε μια νυχτα θα την πηδηξεις. Θες να πεις κατι;
Θελω να πω, οτι οι αμετρητες βιζιτες της Κουβας εξυπηρετουν στις παραλιες.
Οσον αφορα την κατασταση στην Ελλαδα, δεν αμφισβητησα οτι εχουμε πουτ@νες (επαγγελματιες και μη). Τον ισχυρισμο σου οτι δεν υπαρχουν στην Κουβα αμφισβητησα.
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Το σχολιο μου ηταν ' Υποδειγμα πολιτικο/οικονομικης αναλυσης σε βαθος ' συνοδευομενο απο ενα εικονιδιο. Οσο αφορα το εικονιδιο εχω ηδη ζητησει συγνωμη αν θεωρηθηκε απρεπες.
Το σχολιο μου αφορουσε το ' Η διαφορά των δεξιών καθεστώτων με τα αριστερά είναι ότι στα πρώτα οι περισσότεροι περνούν καλά, λίγοι περνούν πολύ καλά και πολύ λίγοι περνούν άσχημα ενώ στα δεύτερα, οι περισσότεροι περνούν άσχημα και λίγοι περνούν καλά. Που θα προτιμούσες να ζεις;'
Αυτο δεν ειναι επιχειρημα , ειναι αποψη.
Συγχεεις τις εννοιες των λεξεων 'επιχειρημα' , 'αποψη'.Το ποστ μου πηρε αφορμη απο το εικονιδιο αγαπητε. Αρχικα λοιπον, πετας μια εξυπναδουλα, πετας κι ενα ωραιο emoticon και κρινεις τα οποια επιχειρηματα ή την οποια αποψη του αλλου. Αφου ζητησες συγγνωμη, i rest my case. Προφανως καταλαβες ποσο ενοχλητικες ειναι οι εξυπναδουλες αν κρινω απο την απαντηση σου στην δικη μου εξυπναδουλα.
Παρεμπιπτοντως δεν ειδα να απαντας αναλογως στον kouk που σου ειπε το ιδιο πραγμα με διαφορα καποιων δευτερολεπτων. Αριστερος, κοτουλα στην εξουσια (μοντ) και μαγκας στους υπολοιπους δεν παει αγαπητε. -
Δε θα εμπλακώ στις ιδεολογικές συζητήσεις αλλά θα παραθέσω δύο ειδήσεις που αφορούν τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία...η Renault σταματάει αρχής γενομένης από αυτήν την εβδομάδα την παραγωγή όλων των εργοστασίων της στη Δ.Ευρώπη και κυρίως στη Γαλλία για 2 εβδομάδες!Σκοπεύει να μειώσει την παραγωγή της για το τέταρτο τρίμηνο κατά 20%.Όλα αυτά πλέον των 6000 απολύσεων που ανακοίνωσε η εταιρεία πριν λίγο καιρό(εκ των οποίων οι 4900 στη Γαλλία).Η PSA(Peugeot-Citroen)μειώνει την παραγωγή της κατά 30% το τέταρτο τρίμηνο φέτος,δηλ. τις μέρες που διανύουμε,επίσης με προσωρινό κλείσιμο των εργοστασίων στη Γαλλία(τα εργοστάσια σε Ισπανία και Σλοβακία δεν αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά)...
-
Παντος εγω δεν εχω παει στην Κουβα αλλα για να πω την ταπεινη μου γνωμη ο αδελφος μου που εχει παει 4 φορες ολο μου ελεγε για κατι 'καζα παρτικολαρε' με 7 δολαρια .
Επισης καποιοι αλλοι το ιδιο ,,,μαλιστα για ενα ασυμαντο ποσο ξεσπιτωσαν μια 6 μελη οικογενεια για να περασουν ενα βραδυ με δυο απιστευτα κουβανεζικα κορμια!!!!!!,,,Αλλο πραγμα βρε παιδι μου ,,τουλαχιστον στο βιντεο που ειδα ,,,
Καλα περνανε εκει κατω ,,,τι λετε τωρα!!!! -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Παντος εγω δεν εχω παει στην Κουβα αλλα για να πω την ταπεινη μου γνωμη ο αδελφος μου που εχει παει 4 φορες ολο μου ελεγε για κατι 'καζα παρτικολαρε' με 7 δολαρια .
Επισης καποιοι αλλοι το ιδιο ,,,μαλιστα για ενα ασυμαντο ποσο ξεσπιτωσαν μια 6 μελη οικογενεια για να περασουν ενα βραδυ με δυο απιστευτα κουβανεζικα κορμια!!!!!!,,,Αλλο πραγμα βρε παιδι μου ,,τουλαχιστον στο βιντεο που ειδα ,,,
Καλα περνανε εκει κατω ,,,τι λετε τωρα!!!!μπανιστιρτζής είσαι?
-
Ο χρήστης hennahito έγραψε:
Καλα περνανε εκει κατω ,,,τι λετε τωρα!!!!μπανιστιρτζής είσαι?
ΦΥΣΙΚΑ,,,,,δεν ειναι τρελα?
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ: ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ;;