-
Δλδ αν εσυ καθε μερα επι 15 μερες εβλεπες στην ιδια θεση αυτοκινητο εξω απο το σπιτι σου στο οποιο παρκαρουν λογω τοποθεσιας πολυ συγκεκριμενα αυτοκινητα δε θα σε ενοιαζε ουτε θα παρατηρουσες τιποτα ετσι? Ε κοιμασαι ορθιος..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δλδ αν εσυ καθε μερα επι 15 μερες εβλεπες στην ιδια θεση αυτοκινητο εξω απο το σπιτι σου στο οποιο παρκαρουν λογω τοποθεσιας πολυ συγκεκριμενα αυτοκινητα δε θα σε ενοιαζε ουτε θα παρατηρουσες τιποτα ετσι? Ε κοιμασαι ορθιος..το να αγόρασε κάποιος της γειτονιάς νέο (όχι καινούριο) αμάξι, δεν έπαιζε σαν σενάριο?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δλδ αν εσυ καθε μερα επι 15 μερες εβλεπες στην ιδια θεση αυτοκινητο εξω απο το σπιτι σου στο οποιο παρκαρουν λογω τοποθεσιας πολυ συγκεκριμενα αυτοκινητα δε θα σε ενοιαζε ουτε θα παρατηρουσες τιποτα ετσι? Ε κοιμασαι ορθιος..
το να αγόρασε κάποιος της γειτονιάς νέο (όχι καινούριο) αμάξι, δεν έπαιζε σαν σενάριο?
Σε Νονο μιλας
Θα το ηξερε πριν γινει η μεταβιβαση -
Δεν επαιζε βρε να ειναι καινουργιο στη γειτονια και μεσα στο πασχα ακινητο και μες τη βρωμα ασε που τα ξερω τα αυτοκινητα γειτονων κτλπ..Σιριαλ το κανατε παντως..
-
Εκλαπη χθες ενα φορτηγο μαρκας mercedes 608 μπλε με μπεζ τεντα απο την κυψελη με αριθμο κυκλοφοριας
ΡΟΑ-1414 αν δειτε κατι ενημερωστε με ειναι ενος φιλου μου
-
**Εχθές ξημερώματα εκλάπη από την περιοχή Δάσος Χαιδαρίου το υπ'αριθμόν ΙZΧ-8514 μάρκας ISUZU D-MAX μαύρο ανοικτό δικάμπινο.
Η αστυνομία το εντόπισε αρχικά στην περιοχή του Σ.Ε.Φ, ωστόσο πριν επέμβη η ασφάλεια το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε.
Παρακαλώ πολύ όποιος είδε κάτι και μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με την Ασφάλεια Πειραιώς.
Ευχαριστώ**
-
Καλή σας μέρα.
Είμαι στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω πως το βράδυ της 20-05-2010, και περίπου ώρα 11μμ, μου κλέψανε την αγαπημένη μου μηχανούλα, έξω από το σπίτι μου στον Πειραία (Πασαλιμάνι).
Ηταν μία HONDA AX-1 χρώματος μπλέ με αριθμό κυκλοφορίας ΥΜΟ 477
Παλιό μηχανάκι αλλά άριστα συντηρημένο! Το αγαπούσα πολύ και έκανα τη δουλειά μου με αυτό. Εάν κάποιος το δεί ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6944445991
Ευχαριστώ! -
Διαγραφη διαφημιστικης καταχωρησης [mod]
-
Tην περασμένη βδομάδα εκλάπη από την περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου το αυτοκίνητο του ξάδερφου μου. Πρόκειται για ένα παλιό Smartάκι.
Αριθμός Κυκλοφορίας: IZX 4530
Αριθμός Παλισίου: WME4503321J064828Παρακαλώ για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλ. 6948821759.
Πρόδρομος Κοσμάς.Ευχαριστώ πάρα πολύ
-
-
Τι έγινε ρε φίλε ξαφνικά;
Σου βούτηξαν τη μηχανή;
Ελπίζω να βρεθεί σύντομα. Ελπίζω να έκανες τις απαραίτητες διαδικασίες (αστυνομία κλπ...)
Κρίμα...
-
εκλαπη HUSQVARNA SM 610cc ΜΑΥΡΟ-KOKKINO-ΛΕΥΚΟ super motard στις 26-7-2010 απο το ΚΟΡΔΕΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μοντελο 2006
παρακαλω για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε στο email : husqvarna00@hotmail.gr (δινεται αμοιβη)
-
παιδιά να κοιτάτε για τις μηχανές μη τις έχουν μετακινήσει παρακάτω σε περίπτωση που εμπόδιζαν.
έτσι την είχε πατήσει γνωστός. του την είχαν μετακινήσει στο κάθετο στενό επειδή φαίνεται κάποιος ήθελε να παρκάρει και για μήνες νόμιζε ότι του την είχαν κλέψει ώσπου τον ειδοποίησαν ότι βρίσκεται εκεί
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι έγινε ρε φίλε ξαφνικά;
Σου βούτηξαν τη μηχανή;
Ελπίζω να βρεθεί σύντομα. Ελπίζω να έκανες τις απαραίτητες διαδικασίες (αστυνομία κλπ...)
Κρίμα...Δυστυχώς πάει. Ακόμα ελπίζω βέβαια μπας και δεν έγινε ανταλλακτικά. Μα το παλιό μου το καλό μου το ΧΤάκι οι αλήτες...
Έχω δηλώσει σε ΕΛΑΣ, αλλά καλοκαιριάτικα...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
παιδιά να κοιτάτε για τις μηχανές μη τις έχουν μετακινήσει παρακάτω σε περίπτωση που εμπόδιζαν.έτσι την είχε πατήσει γνωστός. του την είχαν μετακινήσει στο κάθετο στενό επειδή φαίνεται κάποιος ήθελε να παρκάρει και για μήνες νόμιζε ότι του την είχαν κλέψει ώσπου τον ειδοποίησαν ότι βρίσκεται εκεί
Ε πόσο μακρυά να την πηγαν?
-
EΚΛΑΠΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 1ης ΟΚΤΩΒΡΗ DAIHATSU TERIOS ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΙΜ 8461 ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΡΕΖΕΡΒΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ.
-
Άγνωστοι έκλεψαν την βάρκα-μου που είχα πάνω σε τρέιλερ μαζί με την εξωλέμβια μηχανή, αφού έκοψαν τη συρμάτινη περίφραξη του χώρου που την είχα αφήσει, στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, στα τέλη Σεπτεμβρίου 2010.
Τα στοιχεία της βάρκας είναι:ΜΟΝΤΕΛΟ: ΔΡΟΜΕΑΣ -- ΕΤΑΙΡΕΙΑ: «ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΒΕΕ»
ΑΜΥΕΝ: GRC 102803087 -- S/N: GR-PRO 11G808
ΜΗΚΟΣ: 4,45 μ. -- ΠΛΑΤΟΣ: 1,95 μ.
ΧΡΩΜΑ: ΕΚΡΟΥ -- ΥΛΙΚΟ: ΠΛΑΣΤΙΚΟ (ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΗ)
S/N ΠΛΑΙΣΙΟΥ: BAUJ 1010112
ΟΝΟΜΑ: «ΕΛΛΗ»ΜΗΧΑΝΗ: ΕΞΩΛΕΜΒΙΑ -- ΜΑΡΚΑ: HONDA -- ΙΣΧΥΣ: 30 HP -- S/N ΚΙΝΗΤΗΡΑ: BEAUJ 1012880
Οποιος αντιληφθεί κάτι ας με ειδοποιησει στο ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ.: 6976805929.
Προσφέρεται αμοιβη (1000 ευρω).
Γιώργος
Εικόνες στο site: http://www.proteus-boats.com/album/DROMEAS/slides/dromeas4.html
ή στο: http://www.melmarine.gr/product_info.php/manufacturers_id/70/products_id/706 -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
To έκανα τελικά. Ελπίζω τώρα που ψάχνουν γενικώς για γιάφκες, οχήματα διαφυγής κλπ να ασχοληθούν σύντομα.Η BMW είναι ακόμα εκεί...
-
την προηγουμενη εβδομαδα κλεψαν το παπακι μου.....ηταν ενα F1 χρωματος μωβ-μπλε το κλασικο, αριθμος κυκλοφοριας ΙΝΗ-196 με βαμενη μαυρη εξατμιση motosport και μπλε χερουλια και γρατσουνισμενη μασκα....εκλαπη στην περιοχη κερκυρα πισω απο τα λυκεια......δηλωθηκε στην αστυνομια αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ....αν δει καποιος κατι παρακαλω ας ειδοποιοιση εδω η στο 6947429111
-
Αναδημοσιεύω την είδηση για όποιον μπορεί να βοηθήσει:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=188704&cid=4Το βράδυ της Παρασκευής (22/10/2010) εκλάπη από το χώρο του ΚΤΕΛ Κατερίνης λεωφορείο στις 20:11. Πέρασε με teo-pass από τα Διόδια Μαλγάρων στις 20:41 με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ή έχει δεί το λεωφορείο να ενημερώσει στο 6979006210.
Τα στοιχεία του λεωφορείου είναι :
MERCEDES TOURISMO
NMB61335813234992 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
2003 ΧΡOΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
ΟΜ457LΑ11166 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΚΝΗ 9544 ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
44 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΑΛΙ(ΜΠΕΖ)
ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΡΙΓΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ
ΔΥΟ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΙΓΕΣ ΚΑΤΑΜΗΚΟΣ
ΕΩΣ ΠΙΣΩ ΖΙΚ-ΖΑΚ ΠΛΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15εκΤο λεωφορείο είναι ακριβώς ίδιο με αυτό http://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?pid=7208 με μόνη διαφορά τον αριθμό κυκλοφορίας (ΚΝΗ-9544) και τον αριθμό παρμπρίζ (44).
Ανακοινώσεις κλοπων