-
Καλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μπορεί να κλέψει κανείς από ένα αμάξι. Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι άκρως αληθινό: εμένα μου είχαν κλέψει παλιότερα την μπαταριά του αυτοκινήτου. Όταν το συνειδητοποίησα ψάχνοντας να βρω γιατί δεν πέρνει μπρος το αμάξι έμεινα κάγκελο!
-
Το παραπανω ποστ ταιριαζει κουτι σ αυτο που ετοιμαζομαι να γραψω...
Κλεψαν ρε παιδια τον καταλυτη απο ενα peugeot partner 12 χρονων ενος γνωστου μου στη Χαλκιδικη. Δε γινονται αυτα ρε! Το βαλε μπρος κι εκανε σα ferrari
Δε το γραψα για να βρεθει -
Τον καταλύτη?? Τι άλλο θα ακούσουμε!!
Μου είχαν κλέψει παλιότερα τους υαλοκαθαριστήρες, αλλά τον καταλύτη είναι πέρα από κάθε φαντασία.... -
Εμένα πάλι τους υαλοκαθαριστήρες, τα φλας των φτερων και την κεραία του ραδιοφώνου στο φιατάκι και όλα αυτά πριν 2 χρόνια. Επρόκειτο για μια ομάδα από πιτσιρίκια συγκεκριμένης φυλής που κατοικοεδρεύει σε καταυλισμό εντός της Αγίας Παρασκευής... Αντε βγάλε τώρα άκρη!
-
Σπυρο στο xsara της μητερα μου, το πλαινο φλας στο φτερο, το πανω μερος της μασκας με το μισο σημα και τα 2 τασια απο τη μερια του πεζοδρομιου! Ολα αυτα ξεχωριστες βραδιες μεσα σε κανα χρονο. Ενα βραδυ το ξεχασε ξεκλειδωτο, το ανοιξαν και πηραν απο το πορτμπαγκαζ το καροτσακι της λαικης. Αφησαν και το πορτμπαγκαζ ανοιχτο
-
-
την κεραία του ραδιοφώνου
Μου είχαν κλέψει παλιότερα τους υαλοκαθαριστήρες
Πριν μια 20ετια ηταν τα αγαπημενα 'παιχνιδια' των βουλγαροσκοπιανων.Τα περισσότερα αυτοκινητα τους κυκλοφορουσαν χωρις υαλοκαθαριστηρες,τασια κτλ....
-
Των Ελληνων παντως ηταν τα σηματα της Alfa 33
-
Για το παρακάτω περιστατικό ... κάποιος κλαίει με μαύρο δάκρυ για το νέο του λευκό SEAT LEON που το έκλεψαν και το ξέσκισαν για ... http://www.iefimerida.gr/news/295239/xi ... -sta-spata
-
Εκλάπη κόκκινο αγροτικό Nissan 4Χ4 ενός συναδέλφου. Είναι παλιό φορτηγάκι, 1,5 καμπίνα, 20-25 χρονών με πινακίδα 'ΗΚΙ'. Το αμάξι ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στο Ηράκλειο, βόρια της Λ Ικάρου κοντά στην εκκλησία των Ιεχωβάδων.
Μου φαίνεται παράξενο που 'πήραν' ένα τέτοιο αμάξι. Να υποθέσω ότι είναι για κλοπή προβάτων (?), για ανταλλακτικά (?) Κάτι άλλο? -
Πιθανά για άνετη μεταφορά ΑΤΜ...
-
Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά μόνο οπτικά αν το κοιτάξεις αυτό το αγροτικό δεν σου βγάζει και πολύ εμπιστοσύνη ότι θα πας μακριά, αν το θες για αυτή τη 'δουλειά'
-
Πάντως δεν θα είναι δύσκολο να το εντοπίσουν άμεσα.
Κάπου εκεί γύρω θα είναι...
-
-
Εκλάπη από το αεροδρόμιο Ηρακλείο το υπ αριθμόν ΗΚΧ 6978 C3 μοντέλο 8-9 χρονών.
Είναι χρώματος λευκό, ενοικιαζόμενο. Θα φέρει αυτοκόλητο, αν δεν το έχουν αφαιρέσει, της εταιρίας Autogalini.
Έχει δηλωθεί η κλοπη οποτε όποιος το δει απλά ας ενημερώσει τις αρχές. -
@m3rlin said in Κλοπή C-hr:
Καλημερα παιδιά, χτες το βραδυ κλαπηκε το c-hr μου, ούτε μήνα. Χρώματος Ανθρακι με μαύρη οροφή. Πινακίδα ΧΕΤ 8904. Το είχα παρκαρισμένο ακριβώς έξω απο το σπίτι στην Πετρούπολη. Πήγα το πρωί καμαρωτος να φορτώσω γιατί θα πηγαίναμε εκδρόμή και τσουπ. Το αμάξι άφαντο. Έγιναν όλες οι ενέργειες σε αστυνομια & ασφάλεια και αναμένουμε.
Όχι ρε γμτ. Πολύ κρίμα! Ελπίζω να βρεθεί ή να το έχεις τουλάχιστον ασφαλισμένο.
-
@harisma23 said in Κλοπή C-hr:
Όχι ρε γμτ. Πολύ κρίμα! Ελπίζω να βρεθεί ή να το έχεις τουλάχιστον ασφαλισμένο.
Ναι απο ασφάλεια είμαστε οκ. Έχει μεικτή. Κατα τα άλλα δραμα..
-
Ναι απο ασφάλεια είμαστε οκ. Έχει μεικτή. Κατα τα άλλα δραμα..
Όντως, δεν αποζημιώνονται τα πάντα, παίρνοντας πίσω τα λεφτά της αγοράς.
Ούτε η στενοχώρια (πάνω από όλα), ούτε η πολύμηνη αναμονή για καινούριο, ούτε τυχόν εξτραδάκια που έχεις βάλει (π.χ. μεμβράνες), ούτε προσωπικά αντικείμενα που μπορεί να υπήρχαν εντός του αυτοκινήτου, ούτε η πιθανή αύξηση της τιμής σε νέα παραγγελία, -
Κρίμα!
Να βρεθεί σύντομα κι όσο γίνεται άθικτο.Υ.Γ. Ακούω ότι οι κλοπές στα full υβριδικά έχουν μια αυξητική τάση.Φήμες ή ισχύει;
-
Καλημερα παιδιά, χτες το βραδυ κλαπηκε το c-hr μου, ούτε μήνα. Χρώματος Ανθρακι με μαύρη οροφή. Πινακίδα ΧΕΤ 8904. Το είχα παρκαρισμένο ακριβώς έξω απο το σπίτι στην Πετρούπολη. Πήγα το πρωί καμαρωτος να φορτώσω γιατί θα πηγαίναμε εκδρόμή και τσουπ. Το αμάξι άφαντο. Έγιναν όλες οι ενέργειες σε αστυνομια & ασφάλεια και αναμένουμε.
Κρίμα φίλε , σπάσιμο μεγάλο και ξενέρωμα . Δεν ξέρω τι να ευχηθώ , να το βρεις σύντομα ή να σε καλύψει η ασφάλεια και να προχωρήσεις παρακάτω !
ΆΣΧΕΤΟ : είχες συναγερμό?
Ανακοινώσεις κλοπων