-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
ΥΣ. (2) Άλλο παράδειγμα είναι να δει κάποιος την AR σαν μία ΟΝ-ΟFF μοτο (που μπορεί να πάει και σε χώμα) και τo ΑGP σαν ένα OFF-ON (που μπορεί να πάει και σε άσφαλτο).
Aυτο το παραδειγμα σκεφτηκα μολις διαβασα τον τιτλο του θεματος.
Χωρις κανενα ενδοιασμο Abarth για τις καλυτερες επιδοσεις του, τους χωρους και την ανωτερη αξιοπιστια και συναρμολογηση του.
Να δεχτω την καλυτερη συναρμολογηση, τους καλυτερους χωρους και επιδοσεις.
Αλλα αξιοπιστια...δεν νομιζω να'ναι (ή εστω: δεν ξερω αν θα ειναι) πιο αξιοπιστο το fiat, ομως εχει 5 χρονια εγγυηση
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δεν νομιζω να'ναι (ή εστω: δεν ξερω αν θα ειναι) πιο αξιοπιστο το fiat, ομως εχει 5 χρονια εγγυηση
Μετραει, οντως.
GP Abarth λοιπον, παρακαλω να κλεισει το θεμα...
-
παιδια abarth πιο αλητικο και τραβαει φουλ τα βλεμματα και με δερμα μεσα το κανετε φουλ κυριλε, ασε που η μιτο μου κανει λιγο μεγαλιστικο ενω το αbarth πιο νεανικο και σιγουρα πιο εντυπωσιακο
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΥΣ. (2) Άλλο παράδειγμα είναι να δει κάποιος την AR σαν μία ΟΝ-ΟFF μοτο (που μπορεί να πάει και σε χώμα) και τo ΑGP σαν ένα OFF-ON (που μπορεί να πάει και σε άσφαλτο).
Aυτο το παραδειγμα σκεφτηκα μολις διαβασα τον τιτλο του θεματος.
Χωρις κανενα ενδοιασμο Abarth για τις καλυτερες επιδοσεις του, τους χωρους και την ανωτερη αξιοπιστια και συναρμολογηση του.
Να δεχτω την καλυτερη συναρμολογηση, τους καλυτερους χωρους και επιδοσεις.
Αλλα αξιοπιστια...δεν νομιζω να'ναι (ή εστω: δεν ξερω αν θα ειναι) πιο αξιοπιστο το fiat, ομως εχει 5 χρονια εγγυηση
Το abarth εχει 2 ετη εγγυηση.
-
Επεκταση δεν γινεται?
-
επεκταση γινεται για ακομη τρια χρονια με € 380 περιπου απλα ακομα υπαρχει μια διαφωνια μεταξυ fiat hellas διοτι δεν ξερουν πως θα στηθει αυτο το πραγμα καθως πρκειται για 2 διαφορετικες εταιρειες abarth kai fiat. Αλλα με διαβεβαιωσαν οτι απο Ιανουαριο θα εχουν λυθει τα προβληματα και θα γινεται κανονικα η επεκταση. Αντε επιτελους γτ 2 χρονια ειναι πολυ λιγα
-
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!...και κάποιοι θ' αναρωτηθείτε...και τι διάλεξες φίλε μου τελικά; Η απάντηση είναι τίποτα από τα δύο και δεν φταίνε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γι αυτό!!! Φταίει η τιμή τους (ουσιαστικά πάνω από 18.500 ευρώ) που με βαλε σε δίλημμα (o προϋπολογισμός μου είναι αυστηρά έως 19000 ευρώ)!!! Έτσι, πλέον πάω για Bravo TJET 120PS ή Leon TSI 125 PS ή VW Golf TSI 122 PS που θεωρώ ότι προσφέρουν περισσότερα γι αυτά που πληρώνεις!!! Δεν έχω κατασταλλάξει ακόμη....
Υ.Γ. 1 Οδήγησα και τη Mito και το Abarth με το τελευταίο να μου αφήνει καλύτερες εντυπώσεις σε θέματα, χώρων και ορατότητας.
Υ.Γ. 2 Δεν έχω οικογένεια, αλλά με βάζει σε προβληματισμό το γεγονός ότι με τα ίδια χρήματα αγοράζεις περισσότερο αυτοκίνητο κυριολεκτικά και μεταφορικά... -
Ο χρήστης Geokioy έγραψε:
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!...και κάποιοι θ' αναρωτηθείτε...και τι διάλεξες φίλε μου τελικά; Η απάντηση είναι τίποτα από τα δύο και δεν φταίνε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γι αυτό!!! Φταίει η τιμή τους (ουσιαστικά πάνω από 18.500 ευρώ) που με βαλε σε δίλημμα (o προϋπολογισμός μου είναι αυστηρά έως 19000 ευρώ)!!! Έτσι, πλέον πάω για Bravo TJET 120PS ή Leon TSI 125 PS ή VW Golf TSI 122 PS που θεωρώ ότι προσφέρουν περισσότερα γι αυτά που πληρώνεις!!! Δεν έχω κατασταλλάξει ακόμη....Υ.Γ. 1 Οδήγησα και τη Mito και το Abarth με το τελευταίο να μου αφήνει καλύτερες εντυπώσεις σε θέματα, χώρων και ορατότητας.
Υ.Γ. 2 Δεν έχω οικογένεια, αλλά με βάζει σε προβληματισμό το γεγονός ότι με τα ίδια χρήματα αγοράζεις περισσότερο αυτοκίνητο κυριολεκτικά και μεταφορικά...Η λογικη των χωρων και του περισσοτερου αμαξιου δεν ικανοποιειται αν παρεις abarth ή mito,αυτη η λογικη λεει ξεκαθαρα bravo....
-
Σήμερα βρέθηκα για πολύ ώρα στην ίδια διαδρομή με μία MITO. Τελικά το όχημα μου φάνηκε (στο κόκκινο χρώμα) λίγο δυσανάλογο σε διαστάσεις. Σαν πρησμένο GP.
Ακίνητο το όχημα γράφει αλλά σε σχέση με το Civic IMA (που είναι πολύ πιο χαμηλό) έβλεπα πρακτικά το νεύρο στα πλάγια και τη πολύ μεγάλη απόσταση από το έδαφος και με παραξένεψε. Μετά αυτοί οι θόλοι.... πολύ πρησμένοι για τα γούστα μου.
Καθώς θεωρώ ότι το Abarth είναι χειρότερο θα προτιμούσα τη Mito.
-
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!...και κάποιοι θ' αναρωτηθείτε...και τι διάλεξες φίλε μου τελικά; Η απάντηση είναι τίποτα από τα δύο και δεν φταίνε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γι αυτό!!! Φταίει η τιμή τους (ουσιαστικά πάνω από 18.500 ευρώ) που με βαλε σε δίλημμα (o προϋπολογισμός μου είναι αυστηρά έως 19000 ευρώ)!!! Έτσι, πλέον πάω για Bravo TJET 120PS ή Leon TSI 125 PS ή VW Golf TSI 122 PS που θεωρώ ότι προσφέρουν περισσότερα γι αυτά που πληρώνεις!!! Δεν έχω κατασταλλάξει ακόμη....Υ.Γ. 1 Οδήγησα και τη Mito και το Abarth με το τελευταίο να μου αφήνει καλύτερες εντυπώσεις σε θέματα, χώρων και ορατότητας.
Υ.Γ. 2 Δεν έχω οικογένεια, αλλά με βάζει σε προβληματισμό το γεγονός ότι με τα ίδια χρήματα αγοράζεις περισσότερο αυτοκίνητο κυριολεκτικά και μεταφορικά...Αν και δεν είμαι στην τσέπη σου σίγουρα με όποια χρήματα δίνεις πάντα παίρνεις κάτι άλλο.
Αν και με ξεκούφανες που είπες για τα Bravo/Leon/Golf των 125 περίπου ίππων. Αυτά κοστίζουν τόσο λόγω 'λαμαρίνας' τα άλλα λόγω χαρακτηριστικών και ιδιαιτεροτήτων. Άρα εν τέλει δε σε αφορούν τα 30 αλογάκια επιπλέον, τα 4πίστονα φρένα, το σαφέστατα σπορ στήσιμο ειδικά στην περίπτωση του Abarth.Υπάρχει πλέον και Mito 120, υπάρχει και GPunto 120 και μένουν και ρέστα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Σήμερα βρέθηκα για πολύ ώρα στην ίδια διαδρομή με μία MITO. Τελικά το όχημα μου φάνηκε (στο κόκκινο χρώμα) λίγο δυσανάλογο σε διαστάσεις. Σαν πρησμένο GP.Ακίνητο το όχημα γράφει αλλά σε σχέση με το Civic IMA (που είναι πολύ πιο χαμηλό) έβλεπα πρακτικά το νεύρο στα πλάγια και τη πολύ μεγάλη απόσταση από το έδαφος και με παραξένεψε. Μετά αυτοί οι θόλοι.... πολύ πρησμένοι για τα γούστα μου.
Καθώς θεωρώ ότι το Abarth είναι χειρότερο θα προτιμούσα τη Mito.
Το G. Punto Αbarth είναι πολύ πρησμένο για τα γούστα μου, αν και με τα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερο εξοπλισμό, καλύτερο στήσιμο απ' το ...κοστούμι G. Punto
-
δεν φταίνε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γι αυτό!!! Φταίει η τιμή τους (ουσιαστικά πάνω από 18.500 ευρώ) που με βαλε σε δίλημμα (o προϋπολογισμός μου είναι αυστηρά έως 19000 ευρώ)!!! Έτσι, πλέον πάω για Bravo TJET 120PS ή Leon TSI 125 PS ή VW Golf TSI 122 PS που θεωρώ ότι προσφέρουν περισσότερα γι αυτά που πληρώνεις!!! Δεν έχω κατασταλλάξει ακόμη....Υ.Γ. 2 Δεν έχω οικογένεια, αλλά με βάζει σε προβληματισμό το γεγονός ότι με τα ίδια χρήματα αγοράζεις περισσότερο αυτοκίνητο κυριολεκτικά και μεταφορικά...
Τι εννοεις περισσοτερο αυτοκινητο; Αν δεν σου χρειαζονται οι χωροι και κινεισαι κυριως στην πολη, περισσοτερο προβλημα ειναι παρα το αντιθετο.
Η τιμη ενος αυτοκινητου εχει να κανει με το μεγεθος του; Αν ειναι ετσι, χτυπα ενα Superb και θα'σαι κομπλε -
@ Giuseppe Busso: Συμφωνώ μ'αυτά που λες!!! Απλά προσωπικά μου φτάνουν και τα 120 με 125 άλογα...αν σκεφτείς ότι τώρα έχω ένα Polo 1.4 75PS του 03...και καίει και λάδια!!!...Οπότε η διαφορά θα είναι τεράστια για μένα όταν πάω σε Bravo, Leon ή Golf!
@Skye: περισσότερο αυτοκίνητο, εννοώ πιο μεγάλο...βαρέθηκα να οδηγώ μικρό αυτοκίνητο και ας μη μου χρειάζονται άμεσα οι χώροι...είναι καθαρά ψυχολογικό...η χρήση του θα είναι μοιρασμένη μεταξύ πόλης και επαρχίας... -
Χαιρετω όλους τους φιλους του forum,
Χθες μολις εκλεισα οριστικα τη Μιτο 155ps distinctive με προκαταβολη ολα ετοιμα τωρα περιμενω να παραλάβω!Εμεινα εκστασιασμενος απο το test drive που εκανα.Τα φρενα ειναι παραπανω απο τελεια.τα κρατηματα οι επιδοσεις πανεμορφο.
Θα θελα να σας ρωτησω αν ξερει κανενας που να εχει τη Μιτο,
Τι δειχνει ενα πορτοκαλι λαμπακι που αναβει στην επιταχυνση στο ταχύμετρο και 2)τα κιτ αλκοτεστ ειναι μιας χρησης?Ευχαριστω
-
Eννοείται το ABARTH.
Ως λογικός 40αρης εννοείται ότι θα έπαιρνα το ABARTH.
Όπως θα έπαιρνα και Abarth Yugo (αν υπήρχε!)Σιγά μην έπαιρνα ένα αυτοκίνητο Mito που κάθε μέρα βλέπω να κατεβαίνουν από Μελίσια και Πεντέλη με κάτι μαμαζέλς, μαντάμς με γούνες... Σαν αρκούδες σε κόκκινα κανό είναι οι τύπισσες...
Πήραν τα SUV(λάκια) πήραν και Mito...Εγώ lifestyle και show biz αυτοκίνητο και καλά και δήθεν, ποτέ...
Έτσι! Για την φουκαριάρα την μάνα μου!!!...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Eννοείται το ABARTH.
Ως λογικός 40αρης εννοείται ότι θα έπαιρνα το ABARTH.
Όπως θα έπαιρνα και Abarth Yugo (αν υπήρχε!)Σιγά μην έπαιρνα ένα αυτοκίνητο Mito που κάθε μέρα βλέπω να κατεβαίνουν από Μελίσια και Πεντέλη με κάτι μαμαζέλς, μαντάμς με γούνες... Σαν αρκούδες σε κόκκινα κανό είναι οι τύπισσες...
Πήραν τα SUV(λάκια) πήραν και Mito...Εγώ lifestyle και show biz αυτοκίνητο και καλά και δήθεν, ποτέ...
Έτσι! Για την φουκαριάρα την μάνα μου!!!...
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παντως περα απο την πλακα (η οχι?) με το lifestyle που μπορει να πρεσβευει
η MITO , εχει και καποια ενδιαφεροντα οδηγικα χαρακτηριστικα, οπως γραφουν
καποιοι που κατεχουν το αθλημα,http://fabiatou.com/2009/02/alfa-romeo-mi-14.html#links
http://www.velocity.gr/images/ezine/Mito/index.html
τα οποια σε συνδυασμο
με την ελαφρως μειωμενη τιμη της σε σχεση με την Γερμανια, Γαλλια (20.900ευρω η τελευταια) δημιουργουν ενα μεγαλο διλλημα εφοσον βεβαια η εμφανιση της
θεωρειται τουλαχιστον αποδεκτη συγκριτικα με το Grande Punto. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Παντως περα απο την πλακα (η οχι?) με το **lifestyle **που μπορει να πρεσβευει η MITO , εχει και καποια ενδιαφεροντα οδηγικα χαρακτηριστικα, οπως γραφουν
καποιοι που κατεχουν το αθλημα,Μα από το links του ειδικού που έδωσες είναι φανερό ότι αφορά αυτοκίνητο που δεν είναι για τον καθένα.
Είναι αυτοκίνητο:- Μόνο για όσους έχουν γούστο, ξέρουν και εκτιμούν την φινέτσα, ξέρουν και θέλουν να ξεχωρίζουν.
- Για όσους αναζητούν 'επιτεύγματα design' ...
- Για όσους δεν έχουν πρόβλημα με τα μάτια τους
- Που για όλους τους άλλους (που έχουν πρόβλημα με τα μάτια) ας πάνε και μέχρι το γιατρό.
'Τα τριγωνικά φώτα με τα νίκελ πλαίσια και η μακριά μάσκα που νομίζεις ότι ακουμπά στην άσφαλτο, το ανάγλυφο μυώδες προφίλ που δημιουργείται από τους μεγάλους τροχούς και τα νικελωμένα ολοστρόγγυλα πίσω φωτιστικά σώματά συνδυάζονται με τόση αρμονία που αν το βλέμμα κάποιου ανθρώπου προσπεράσει αυτό το επίτευγμα σύγχρονου design,τότε ή έχει σοβαρό πρόβλημα γούστου, ή θα πρέπει να επισκεφτεί οφθαλμίατρο!'
Τι άλλο να γράψω;
Αρκούν τα παραπάνω. Σαν διαφήμιση για γυναικείο άρωμα ή μάρκα γυαλιών ...υ.γ. και πρέπει να (ξαναπάω) οφθαλμίατρο ...
-
Όπως και να το κάνουμε είναι θέμα γούστου. Και μην ξεχνάμε ότι το abarth με το MITO είναι δυο ίδια αυτοκίνητα με δυο τελείως διαφορετικές φιλοσοφίες! Έχει σημασία το τι ζητάει ο καθένας. Εγώ πάντως χαίρομαι που βλέπω τουλάχιστον 3 MITO κάθε μέρα ενώ abarth εδώ και 3 μήνες έχω δει μονο αλλα 2.
Και αυτό που χάρηκα περισσότερο ήταν όταν μια μερα ήμουν πίσω από ένα MITO και περνάγαμε από πολυσύχναστο σημείο και όλοι γυρνάγανε και φωνάζανε ''Ο Το ABARTH !!!'' Για μένα αυτό τα λέει όλα!
-
Συγνώμη αλλά η συζήτηση μου θύμισε το:
'...Λοιπόν, εντάξει Αργκόν κάθισε να σου πω δύο λογάκια!...
...αλλάζουν τα πράγματα αγόρι μου...
...εδώ είναι σόου μπίζ, Λας Βέγκας, το νούμερο θα το αλλάξουμε!!
...ο κόσμος θέλει αγωνία δεν θέλει...περιστεράκιαααα φλαμπέ...!!
...εγώ θέλω να καταπίνεις καλώδια...
...να τρως ξυραφάκια...
...να μπαίνεις ολόκληρος μέσα στα έγκατα του κροκοδείλου...
...να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,να,....
...το παλιό νούμερο ξεχασέ το!!!!!!....
...Τι είναι ρε λίγο αιματάκι;;;;;;
...φοβούνται οι άντρες;;;;
...άντρεεεεεεες...'http://www.youtube.com/watch?v=KobZvQFY ... re=related
Alfa Romeo MiTo 155 PS ή Abarth Grande Punto 155 Ps;