-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'30/6 ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΙ ΤΟΚΟΙ -0,04€'WTF;
Ο συγκεκριμένος καταθετικός λογαριασμός έχει δυνατότητα overdraft, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ούτε ελάχιστα υπόλοιπα δεν έχει, ούτε κάτι άλλο παράξενο. What gives?
Υou keep them busy. That' s why!
-
Ρεκόρ μεταφοράς χρημάτων μέσω Internet Banking της Εθνικής στην Γαλλία...Μία εργάσιμη μέρα
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Υou keep them busy. That' s why!Όλες μου τις συναλλαγές τις κάνω online ή από ΑΤΜ. Τελευταία φορά πάτησα μέσα σε υποκατάστημα πριν κάνα μήνα, ενώ προτελευταία ...πριν από 2 χρόνια απ'ότι θυμάμαι!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υou keep them busy. That' s why!
Όλες μου τις συναλλαγές τις κάνω online ή από ΑΤΜ. Τελευταία φορά πάτησα μέσα σε υποκατάστημα πριν κάνα μήνα, ενώ προτελευταία ...πριν από 2 χρόνια απ'ότι θυμάμαι!
Καλά να πάθεις. Είσαι ασύμφορος γι αυτο πλήρωνε τώρα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'30/6 ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΙ ΤΟΚΟΙ -0,04€'WTF;
Ο συγκεκριμένος καταθετικός λογαριασμός έχει δυνατότητα overdraft, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Ούτε ελάχιστα υπόλοιπα δεν έχει, ούτε κάτι άλλο παράξενο. What gives?
Ο φόρος πάνω στα φοβερά έσοδα των τόκων των καταθέσεων σου μπορεί να είναι...
Αν δλδ την ίδια μέρα έχεις και καταχώρηση κάποιου πιστωτικού ποσού τόκων καταθέσεων, τότε σίγουρα αυτό θα είναι... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν δλδ την ίδια μέρα έχεις και καταχώρηση κάποιου πιστωτικού ποσού τόκων καταθέσεων, τότε σίγουρα αυτό θα είναι...Δεν είναι αυτό σίγουρα γιατί έχει διαφορετική εγγραφή, 'ΦΟΡΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΤΟΚΩΝ'.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν δλδ την ίδια μέρα έχεις και καταχώρηση κάποιου πιστωτικού ποσού τόκων καταθέσεων, τότε σίγουρα αυτό θα είναι...Δεν είναι αυτό σίγουρα γιατί έχει διαφορετική εγγραφή, 'ΦΟΡΟΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΤΟΚΩΝ'.
Τότε ναι, σίγουρα δεν είναι αυτό.
Είχες κάνει καμιά ανάληψη μετρητών μέσω visa; Μήπως πήγες δλδ με την κλασσική ανάληψης να πάρεις από ΔΙΑΣ και πάτησες λάθος (ανάληψη από πιστωτική);
Στην τελική, δεν τους παίρνεις κανά τηλ;
-
Έμβασμα από Alpha Bank σε Eurobank 0,30 + 2,50 (όλα έξοδα μεταφοράς τα βαφτίζει). Τι σκτ@ είναι αυτά τα 2,5 και γιατί μόνο η alpha τα χρεώνει;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έμβασμα από Alpha Bank σε Eurobank 0,30 + 2,50 (όλα έξοδα μεταφοράς τα βαφτίζει). Τι σκτ@ είναι αυτά τα 2,5 και γιατί μόνο η alpha τα χρεώνει;Aν σ΄αρέσει ρε! Αλλιώς να τα πάς στο χέρι, ο ίδιος!
Αστειεύομαι βέβαια, αλλά δεν νομίζω να τα χρεώνει μονο η Alpha. Oι περισσότερες τράπεζες που στέλνουν σε άλλη 'Μάρκα Τράπεζας' , το ίδιο κάνουν!!!
Εδώ κάποιες, αν καταθέσεις σε δικό τους κατάστημα χρήματα αλλά σε άλλο λογαριασμό, στον οποίο δεν εισαι δικαιούχος, σε χρεώνουν. -
αν κάνεις φασαρία, τελικά τις 'κόβουν' αυτές τις χρεώσεις.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έμβασμα από Alpha Bank σε Eurobank 0,30 + 2,50 (όλα έξοδα μεταφοράς τα βαφτίζει). Τι σκτ@ είναι αυτά τα 2,5 και γιατί μόνο η alpha τα χρεώνει;Με ebanking όλα αυτά;
-
http://www.image-a.gr/Files/Services/BUSINESS SUCCESS NEWSLETTER No 149.pdf
Στην 4η σελίδα δείτε το συγκεντρωτικό πίνακα με όλες τις παράνομες και καταχρηστικές χρεώσεις των τραπεζών με τις αντίστοιχες δικαστικές αποφάσεις. Εκτυπώστε το να το έχετε.
Προχωρήστε σε ενέργειες να σας επιστραφούν οι χρεώσεις αυτές. Μην τους χαρίζεστε.
-
Η απάντηση της alpha είναι ότι τα 2,50 ευρώ αφορούν τα έξοδα της άλλης τράπεζας και πως θα έπρεπε να έχει επιλεγεί το 'να επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα της alpha bank' αντί του 'να επιβαρυνθώ με τα έξοδα και των δύο τραπεζών'.
Την προηγούμενη φορά είχα επιλέξει το πρώτο και είχα επιβαρυνθεί μόνο με 0,30. Τώρα επέλεξα το 'i feel lucky' και την πάτησα...
Προς γνώση και συμμόρφωση.p.s. μέσω e-banking έγινε η συναλλαγή.
-
Παιδια μαζεψα επιτελους λεφτα για την ξεχρεωση της πιστωτικης(6200 ειναι τωρα). Για να την ξεχρεωσω θα δωσω 6200 ή θα χρειαστουν παραπανω? Καποιος μου ειπε για κρυφες χρεωσεις, επιπλεον τοκους κ.τ.λ
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Παιδια μαζεψα επιτελους λεφτα για την ξεχρεωση της πιστωτικης(6200 ειναι τωρα). Για να την ξεχρεωσω θα δωσω 6200 ή θα χρειαστουν παραπανω? Καποιος μου ειπε για κρυφες χρεωσεις, επιπλεον τοκους κ.τ.λΕφοσον ο λογαριασμος σου λεει 6.200 τοτε εκτος απο χρεωση για τοκους απο την εκδοση του τελευταιου λογαριασμου μεχρι σημερα (ποσό πολυ μικρο λογικα),δεν βλεπω λογο να χρεωθεις κατι αλλο και να αντιδρασεις στον διευθυντη του καταστηματος αν σου θεσουν τετοιο θεμα.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Η απάντηση της alpha είναι ότι τα 2,50 ευρώ αφορούν τα έξοδα της άλλης τράπεζας και πως θα έπρεπε να έχει επιλεγεί το 'να επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα της alpha bank' αντί του 'να επιβαρυνθώ με τα έξοδα και των δύο τραπεζών'.
Την προηγούμενη φορά είχα επιλέξει το πρώτο και είχα επιβαρυνθεί μόνο με 0,30. Τώρα επέλεξα το 'i feel lucky' και την πάτησα...
Προς γνώση και συμμόρφωση.p.s. μέσω e-banking έγινε η συναλλαγή.
Ναι βέβαια αν δεν επιβαρυνθείς εσύ μετ αέξοδα της συναλλαγής, σημαίνει ότι τα υπόλοιπα να ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ από το ποσό που τελικά θα δει ο άλλος στο λογαριασμό του.
Αν δεν έχετε συνεννοηθεί κάτι τέτοιο, θα σου ζητήσει και τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ναι βέβαια αν δεν επιβαρυνθείς εσύ μετ αέξοδα της συναλλαγής, σημαίνει ότι τα υπόλοιπα να ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ από το ποσό που τελικά θα δει ο άλλος στο λογαριασμό του.
Αν δεν έχετε συνεννοηθεί κάτι τέτοιο, θα σου ζητήσει και τα υπόλοιπα.Η συναλλαγή αφορούσε μεταφορά μεταξύ λογαριασμών μου σε διαφορετικές τράπεζες οπότε είμαστε ΟΚ.
Η βλακεία είναι ότι στην άλλη τράπεζα (eurobank) δε χρεώνομαι τίποτα για εμβάσματα (εισερχόμενα ή εξερχόμενα) οπότε αν είχα δηλώσει να χρεωθώ μόνο τα έξοδα της alpha τώρα θα ήμουν -0,30 και όχι -2,80.. γι αυτό και μου κακοφάνηκε -
Το κατάλαβα. Έχεις μια συναλλαγή δύο τραπεζών, κάθε μία από τις οποίες χρεώνει τα δικά της.
Οι επιλογές είναι :
Τα χρεώνεσαι όλα εσύ (OUR)
Τα χρεώνεται όλα ο άλλος (OTH)
Καθείς χρεώνεται της δικής του τράπεζας (SHA)
[αν θυμάμαι καλά τις ονομασίες]Το σύνολο των χρεώσεων πάνω στη συναλλαγή είναι σταθερό, απλώς αλλάζει το ποιος λογαριασμός τα πληρώνει.
Ό,τι επιβαρύνεται ο αποστολέας, σημαίνει ότι η τράπεζα θα ζητήσει περισσότερα χρήματα από αυτά που θέλεις να μεταφέρεις, ώστε τελικά το επιλεγμένο ποσό να καταλήξει στον αποδέκτη.
Ό,τι επιβαρύνεται ο παραλήπτης αφαιρείται από το ποσό που μεταφέρεται, οπότε στον αποδέκτη καταλήγει κάτι λιγότερο από το επιλεγμένο ποσό.
-2.80 θα ήσουν και στις δύο περιπτώσεις. Απλώς στη μία θα είχες πληρώσει y+2.80 και στολογαριασμό θα είχες y, στην άλλη θα είες πληρώσει y και στο λογαριασμό y-2.80 -
Σας γραφω τι μου στειλαν σημερα απο την Τραπεζα που εξοφλω το δανειο του αυτοκινητου μου
Η (τραπεζα) σας ενημερωνει οτι αποτις 28/06/10, για την καλυτερη και εγκαιρη πληροφορηση και ενημερωση σας εχει προβει σε συμφωνιες με αξιοπιστες συνεργαζομενες εταιρειες της Τραπεζας, στις οποιες θα διαβιβαζονται τα προσωπικα σας δεδομενα που θα τυγχανουν επεξεργασιας για λογαριασμο της (τραπεζα), συμφωνα με τους ορους της παραγ. Χ, του αρθρου Ψ του ν Ω.
Αποδεκτες των δεδομενων αυτων που θα εξυπηρετουν την συναλλακτικη σχεση και την εξυπηρετηση σας μπορουν να ειναι το προσωπικο της (τραπεζα) καθως και εμπορικοι συνεργατες της Τραπεζας που μεσολαβουν για τη συναψη της συμβασης με εταιρειες υποστηριξης εισπραξεων καθως και αλλοι συνεργατες της (τραπεζα) οπως χρηματοπιστωτικα ιδρυματα μεσω των οποιων εξοφλουνται οι λογαριασμοι σας.
Κλεινοντας, θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι η (τραπεζα) ειναι μελος του (ομιλος) και τηρει ολους τους κανονες δεοντολογιας που διεπουν την προστασια των προσωπικων δεδομενων των πελατων της ενω παραλληλα εχετε το δυνητικο δικαιωμα ενημερωσης, προσβασης η και αντιρρησης των προσωπικων σας δεδομενων συμφωνα με τα αρθρα ... Εαν επιθυμειτε μπορειτε εντος 30 ημερων απο τη ληψη της παρουσης , να προβειτε στην παραπανω διαδικασια αποστελλοντας μας εγγραφη ενημερωση με συστημενη αποστολη μονο.
Οι αποριες μου ειναι:
Τι θα γινει με τα προσωπικα δεδομενα μου, σε ποιανων τα χερια μπορει να φτασουν;
Αν θελω ν αρνηθω τη διαβιβαση των προσωπικων μου δεδομενων, πρεπει να στειλω χειρογραφη η εντυπη ενημερωση, ποιας μορφης να ναι και τι να λεει;
Συγνωμη για το σεντονι και που σας κουρασα με τις αποριες μου, αν και ισως ακουστουν χαζες
-
χαχα τι τηρει τους κωδικες δεοντολογιας των προσωπικων σου δεδομενων..Τα εχει δωσει σ ολο το κοσμο και σου λενε μετα οτι τηρουμε και τους κωδικες; χαχαχαχα απατεωνες...
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα