-
Τις προάλλες που έστειλα έμβασμα στο εξωτερικό από το e-bank της Πειραιώς πήρε προμήθεια 0,50 ευρώ (το τμήμα της), δεν είμαι σίγουρος για το τι πήρε η άλλη πλευρά. Τόσο πήρε και τις 3 φορές για ποσά κάτω από 1000 ευρώ.
-
Bravo onyx,να ένας λόγος να βγάλω e-banking !!!Αλήθεια,τί χρειάζεται για να ανοίξω λογαριασμό στο e-banking της Πειραιώς?
-
Θέλω να δω τωρα με τα τέλη κυκλοφορίας που αρκετοί θα τα πληρώνουν με web banking αν οι τροχονόμοι θα δέχονται τις εκτυπώσεις.
Απο την άλλη βεβαια δεν ξέρω αν θα χρειάζεται πλέον έλεγχος απο την τροχαία γιατι λέει οποίος δεν πληρώσει θα πηγαίνει στην εφορεία επι δυο.
Άρα η τροχαία θα πρέπει να βρίσκει δηλωμενα σε ακινησία που κινούνται. -
Μόλις γράφτηκα στο e-banking της Πειραιώς και έμεινα ευχαριστημένος.. Έχει πολλές δυνατότητες και είναι εύχρηστο..Μόνο κουλό ότι για κάθε συναλλαγή ο χρόνος που σου αφήνει είναι 7 λεπτά και αν δεν την ολοκληρώσεις μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο πρεπει ξανά από την αρχή...
-
Μπορείς βέβαια ανά πάσα στιγμή να κάνεις reset του χρόνου, χωρίς να ξεκινήσεις από την αρχή.
-
Πώς γίνεται το reset?Δεν το βρήκα..
-
Έχει το σχετικό κουμπάκι για reset δίπλα στην αντίστροφη μέτρηση.
-
Ενημερωτικά :
Σήμερα το πρωί απ΄τη Millenium, για προθεσμιακή κατάθεση 3 ή 6 μηνών, ποσού άνω των 70.000€, επιτόκιο 6%.
Ισχύει για κάποιες ακόμα ημέρες, σίγουρα και όλη την άλλη εβδομάδα. -
Μου στείλανε μια επιστολή απο την τράπεζα (Eurobank) οτι βάσει κάποιου νόμου πρέπει να τους στείλω μέχρι μια ημερομηνία τα τελευταία εκκαθαριστικά όλων των μελών της οικογένειας.
Ξέρει κανείς τί καινούριο κόλπο είναι αυτό?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μου στείλανε μια επιστολή απο την τράπεζα (Eurobank) οτι βάσει κάποιου νόμου πρέπει να τους στείλω μέχρι μια ημερομηνία τα τελευταία εκκαθαριστικά όλων των μελών της οικογένειας.Ξέρει κανείς τί καινούριο κόλπο είναι αυτό?
Ειναι ολα τα μελη της οικογενειας συνδικαιουχοι σε λογαριασμο;
Ειναι κανονισμοι απο την τραπεζα της Ελλαδος,δεν ειναι κολπο -
καταναλωτικο δανειο στη eurobank. Αν δεν πληρωσω μια δοση στην ωρα της, τι επαυξηση εχω στο ποσο? Οι επομενες πανε οπως ειναι υπολογισμενες ή πανε 'πισω' και αυτες?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
καταναλωτικο δανειο στη eurobank. Αν δεν πληρωσω μια δοση στην ωρα της, τι επαυξηση εχω στο ποσο? Οι επομενες πανε οπως ειναι υπολογισμενες ή πανε 'πισω' και αυτες?Θα στα εξηγησει ολα η κοπελα απο το 'δικηγορικο γραφειο' που θα σε καλεσει μολις περασουν 5 λεπτα απο την ωρα που επρεπε να πληρωσεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καταναλωτικο δανειο στη eurobank. Αν δεν πληρωσω μια δοση στην ωρα της, τι επαυξηση εχω στο ποσο? Οι επομενες πανε οπως ειναι υπολογισμενες ή πανε 'πισω' και αυτες?
Θα στα εξηγησει ολα η κοπελα απο το 'δικηγορικο γραφειο' που θα σε καλεσει μολις περασουν 5 λεπτα απο την ωρα που επρεπε να πληρωσεις.
χμ...ελευθερη ή παντρεμενη?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
καταναλωτικο δανειο στη eurobank. Αν δεν πληρωσω μια δοση στην ωρα της, τι επαυξηση εχω στο ποσο? Οι επομενες πανε οπως ειναι υπολογισμενες ή πανε 'πισω' και αυτες?Αλλαξε νουμερο τηλεφωνου το αμεσως επομενο δευτερολεπτο που θα καθυστερησεις,τα 5 λεπτα που ειπε καποιος ειναι πολλα
Btw,οσοι εχετε καθυστερημενα καταναλωτικα,πιστωτικες σε citybank,μπορειτε να πετυχετε πολυ καλα deals αν εχετε μετρητα στο χερι,το κουρεμα 20% το εχουν για πλακα και ανεβαινει ευκολα
-
θα μου στρειψει
εχει η γυναικα μου λογαριασμο στην αγροτικη και web banking.
επισης εχει και pay pal .
απο το pay pal παιρνει καποια χρηματα . οταν τα χρηματα ξεπερασουν τα 2500 σε ενα χρονο , θελουν επιβεβαιωση κατοικιας απο καποιο επισημο εγγραφο.
η γυναικα μου ειναι ξενη απο ΕΕ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ στην Ελλαδα.
η μονιμη αδεια παραμονης ειναι ενα μπακαλοχαρτο με τιποτα λατινικο επανω.
λοιπον στο web banking εχει δηλωθει απο την αρχη να φαινονται ολα αγγλικα
ε λοιπον η διευθυνση μας βγαινει ελληνικα (που θα ηταν και αποδειξη για το pay pal)
ε λοιπον ενα χρονο τωρα αυτο δεν μπορει να αλλαξει
τελευταιες προσπαθειες τις τελευταιες βδομαδες μιας και περιμενει καποια χρηματα
και τα αποτελεσματα ειναι τραγικα.
πρεπει να υπογραφουμε αιτησεις στην τραπεζα και τα στοιχεια βγαινουν μισα λατινικα , οτι ναναι .
οι επισημες αιτιολογιες ειναι οτι εννοποιουνται με την πειραιως και γιαυτο τα συστηματα δεν δουλευουν σωστα.
δεν ξερω θα παθουμε τιποτα κανα εγγεφαλικο , απλα απιστευτο να μην μπορει
να αλλαξει η διευθυνση στα λατινικα.
ξερει κανεις κανενα ηλεκτρονικο στην αγροτικη? -
Δεν ακουγεται πολυ ρεαλιστικο αυτο που ζητας,δηλαδη να βρεις καποιον στην αγροτικη να αλλαξει ολο το συστημα για σενα.
Δεν μπορεις να κανεις μια ωραια πλαστογραφια; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Btw,οσοι εχετε καθυστερημενα καταναλωτικα,πιστωτικες σε citybank,μπορειτε να πετυχετε πολυ καλα deals αν εχετε μετρητα στο χερι,το κουρεμα 20% το εχουν για πλακα και ανεβαινει ευκολαΓια ακόμη μια φορά ο τυπικός/συνεπής είναι ο μ@λ@ξ της υπόθεσης...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν ακουγεται πολυ ρεαλιστικο αυτο που ζητας,δηλαδη να βρεις καποιον στην αγροτικη να αλλαξει ολο το συστημα για σενα.
Δεν μπορεις να κανεις μια ωραια πλαστογραφια;καλα δεν το εννοουσα
οσο για το δευτερο επειδη αυτο ζητουν μια (πριντ σκριν) το δοκιμασα πριν λιγο και γινεται .απλα δισταζει η γυναικα μου , για σκανδιναβη δεν μπορει να το χωνεψει
οτι και γιαυτο το πραγμα να γινουμε παρανομοι?
κι αν το καταλαβουν να μπουμε σε μπλακ λιστ για 500ε χωρις να ευθυνομαστε?
ειναι τρελο.
εν τω μεταξυ με πηραν τηλ απο την τραπεζα και μου ειπαν οτι στην δικη τους
οθονη βγαινει και λατινικα και ελληνικα , αλλα δεν μπορουν να το τυπωσουν. -
Απο την στιγμη που δεν παραποιείτε στοιχεια,ουσιαστικα δεν υπαρχει πλαστογραφια,μια διευκολυνση στον εαυτο σας θα κανετε.
-
Πόσο καιρό-μέρες παίρνει για να έρθει ένα έμβασμα από το εξωτερικό σε Ελλάδα? Προχθές το βράδυ το έκανα κ περίμενα χθες να έχει γίνει... αλλά ακόμη τίποτα... στοιχεία κτλ τσεκαρισμένα...
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα