-
Οι τραπεζες ειναι τελειωμενες.
Απλα καποιες επιλεχθηκαν -με αδιαφανεις ορους- να χρηματοδοτηθουν με τα λεφτα των ευρωπαιων φορολογουμενων,καποιες οχι.
Το θεμα ειναι οτι μετα απο ολες αυτες τις συγχωνευσεις,θα υπαρχει η αναγκη για τεραστιο αριθμο απολυσεων -
Πέρα απο την Visa και την Mastercard υπάρχει και άλλη κάρτα;
Και αν θέλω μηχανιματάκι για visa, μπορώ να παω σε μια οποιαδήποτε τράπεζα με visa ή πρέπει να έχω ένα μηχάνημα για κάθε visa ; (λχ Κύπρου, Εθνική κτλ)
-
Σου δινει η τραπεζα που συνεργαζεσαι ολα τα μηχανακια και αν καποιας ειναι ξεχωριστο στο δινει αυτη.
Αν και πλεον υπαρχει μεγαλη συμβατοτητα οποτε με ενα-δυο μηχανακια θα κανεις τη δουλεια σου. Εχω την εντυπωση οτι καποτε τα εδιναν δωρεαν τωρα δεν ξερω τι γινεται. -
οκ σε ευχαριστώ!
-
θα βάλεις κάρτα στο στούντιο;
-
Στο γραφείο, ναι
-
Καλά από πότε Πειραιώς κ Κύπρου άρχισαν να κρατάνε προμήθεια σε πληρωμή ΔΕΚΟ Μέσω των site τους;
-
Η Κύπρου περίπου από τότε που έκανε 1bank το web banking της.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η Κύπρου περίπου από τότε που έκανε 1bank το web banking της.Δεν συμφωνώ φίλτατε funky
Μέχρι στιγμής δεν μου έχει χρεώσει κανένα έξοδο για πληρωμή ΔΕΚΟ, αλλά τελευταία φορά που πλήρωσα ήταν 17/8 κι η τράπεζα στο site αναφέρει νέο τιμολόγιο από 23/8.
Η άθλια πειραιώς λέει ότι ανέκαθεν κρατούσε 30 λεπτά, εκτός από πληρωμή φόρων/εισφορών. -
Δυο τελευταίοι λογαριασμοί ΔΕΗ που πλήρωσα μου κράτησαν 0,50€. Άλλου τύπου ΔΕΚΟ δεν πληρώνω μέσω της Κύπρου, οπότε δεν ξέρω να σου πω.
Η Alpha δεν είχε προμήθεια μέχρι πριν λίγους μήνες για τη ΔΕΗ.
-
Αν πλήρωσες τελευταία, πάω πάσσο, εγώ ακόμα προσπαθώ να μου λύσουν ένα πρόβλημα με το digi pass.
-
εεπ έχουν αρχίσει να στέλνουν NFC enabled πιστωτικές (για μικροποσά
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εεπ έχουν αρχίσει να στέλνουν NFC enabled πιστωτικές (για μικροποσά Κανά κατάστημα που να το υποστηρίζει υπάρχει;Starbucks
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Αν πλήρωσες τελευταία, πάω πάσσο, εγώ ακόμα προσπαθώ να μου λύσουν ένα πρόβλημα με το digi pass.H πλάκα είναι ότι δεν τα πλήρωσα ποτέ , γιατί ακριβώς ζητάει κωδικό digipass και δεν με έχουν προμηθεύσει με μηχανάκι (βλ. μισθοδοσίας λογαριασμό). Στην ανάλυση όμως της πληρωμής προς έγκριση, στο 1Bank μου προσέθετε τα 0,50€ σαν προμήθεια.
-
Αν πλήρωσες τελευταία, πάω πάσσο, εγώ ακόμα προσπαθώ να μου λύσουν ένα πρόβλημα με το digi pass.
H πλάκα είναι ότι δεν τα πλήρωσα ποτέ , γιατί ακριβώς ζητάει κωδικό digipass και δεν με έχουν προμηθεύσει με μηχανάκι (βλ. μισθοδοσίας λογαριασμό). Στην ανάλυση όμως της πληρωμής προς έγκριση, στο 1Bank μου προσέθετε τα 0,50€ σαν προμήθεια.
Και να μην πάρεις, 10 ευρώ τσάμπα. Το έχω χρησιμοποιήσει 7 φορές συνολικά και στις τελευταίες 2 συναλλαγές μου βγάζει ότι δεν αναγνωρίζεται ο κωδικός digi pass και χρειάζεται να πάρεις κάθε φορά τηλέφωνο για να σου εγκρίνουν τη συναλλαγή
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
εεπ έχουν αρχίσει να στέλνουν NFC enabled πιστωτικές (για μικροποσά >Κανά κατάστημα που να το υποστηρίζει υπάρχει;
Starbucks
Κάτι πιο σοσιαλιστικό;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
εεπ έχουν αρχίσει να στέλνουν NFC enabled πιστωτικές (για μικροποσά >>Κανά κατάστημα που να το υποστηρίζει υπάρχει;
Starbucks
Κάτι πιο σοσιαλιστικό;
Νομιζω οτι το νοημα αυτης της τεχνολογια ειναι τα ψιλικατζιδικα,αλλα στην Ελλαδα διακινειται μονο ρευστο σε αυτα τα μαγαζια.
Ακομα και στην Αγγλια που εκανε ντεμπουτο στους ΟΑ του Λονδινου δεν πηγε καλα παντως -
Δυο τελευταίοι λογαριασμοί ΔΕΗ που πλήρωσα μου κράτησαν 0,50€. Άλλου τύπου ΔΕΚΟ δεν πληρώνω μέσω της Κύπρου, οπότε δεν ξέρω να σου πω.Η Alpha δεν είχε προμήθεια μέχρι πριν λίγους μήνες για τη ΔΕΗ.
Επιβεβαιώνω ότι η Κύπρου δεν κρατάει προμήθεια για πληρωμή ΔΕΚΟ μέσω του site.
-
10 ευρώ το digipass, ε; 7 είχε στην ΑΤΕ πρόπερσι, και η Εθνική προχθές μου το έδωσε τσάμπα...
O λογαριασμός με τον οποίον πληρώνεις είναι ειδικός ή απλός καταθετικός; Σκέφτομαι για ποιο λόγο να μου προσθέτει το 0,50.
Γιατί με αυτά που έχω δει από αυτήν την τράπεζα τους τελευταίους μήνες, σκέφτομαι έντονα τον εμπρησμό. Θα δω τα επιτόκια και τα όρια ξανά και θα αποσύρω ό,τι έξτρα υπάρχει, ούτε ευρώ παραπάνω στους μυστήριους.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Και να μην πάρεις, 10 ευρώ τσάμπα. Το έχω χρησιμοποιήσει 7 φορές συνολικά και στις τελευταίες 2 συναλλαγές μου βγάζει ότι δεν αναγνωρίζεται ο κωδικός digi pass και χρειάζεται να πάρεις κάθε φορά τηλέφωνο για να σου εγκρίνουν τη συναλλαγήΟι κωδικοί που βγάζει δέν είναι τυχαίοι, είναι με συγκεκριμένη σειρά. Το site της τράπεζας ξέρει ποιός θα είναι ο κωδικός που θα σου βγάλει την επόμενη φορά που θα πατήσεις το κουμπί.
Το πρόβλημα γίνεται αν το πατήσεις να βγάλει κωδικό και δέν τον χρησιμοποιήσεις. Μετά όταν ξαναπατήσεις, θα σου βγάλει τον επόμενο κωδικό απο αυτόν που περιμένει η τράπεζα και εκεί το σύστημα αποσυγχρονίζεται. Στην Alpha αν γίνει αυτό σου ζητάει τους επόμενους δύο κωδικούς και ξανασυγχρονίζει.
Το πρώτο που μου δώσανε απο την Alpha είχε το κουμπί σε τέτοιο σημείο που πατιόταν απο μόνο του όταν το είχα στην τσέπη μου μαζί με τα κλειδιά. Μετά μου το αλλάξανε με άλλο που το είχε σε άλλο σημείο και απο τότε δέν είχα πρόβλημα.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα