-
δλδ ειλικρινά βρε dmitspan, αυτός ο 'άγραφος κανόνας' πως σου ήρθε;
-
ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
1 λίρα 1,83 € ; Αυτό είναι τερατώδες λάθος, αποκλείεται να επιβίωνες για πάνω από μήνα αν έκανες τέτοιους υπολογισμούς
Εγώ προσφέρω καλύτερη ισοτιμία, δίνω 1 λίρα για 1,5€.
dmitspan: €1 = £0.83385. Η 1 λίρα είναι** 1/**0.83385 --> €1,19925.
-
Ναι, αλλά όταν για νοίκι πχ 400 λιρών έστελναν 400*1,83=732 ευρώ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δλδ ειλικρινά βρε dmitspan, αυτός ο 'άγραφος κανόνας' πως σου ήρθε;με συνέφερε
-
Πάντα με μπέρδευαν αυτές οι ισοτιμίες. Δεν κάνω το λάθος που αναφέρθηκε πιο πριν αλλά με ζορίζουν οι έννοιες αγορά πώληση. Αγοράζει το ανταλλακτήριο το νόμισμα που λέει ή το αγοράζω εγώ; Τελικά δεν κάνω λάθος (το φτηνό νούμερο είναι για να αγοράσουν αυτοί και το ακριβό για να πουλήσουν) αλλά πρέπει να το σκεφτώ λίγο επειδή είναι ανάποδα. Πιο δύσκολο είναι αν έχουν μόνο μία ισοτιμία, ποια εννοούν....
Είναι πολύ πιο εύκολο αυτό που είδα να λένε πχ με 100 τέτοια σου δίνουμε 63 από τα δικά μας ή με 100 αλλιώτικα 82 από τα δικά μας. (δολλάρια-λίρες-ευρώ). Αλλά πάλι πρέπει να κάνεις υπολογισμούς για να το συγκρίνεις με τα 1,κάτι του αντιπάλου.
Προσέχουμε γιατί:- μερικοί χρεώνουν και προμήθεια που αλλοιώνει τα νούμερα.
- σχεδόν όλοι έχουν καλύτερη ισοτιμία για μεγαλύτερα ποσά οπότε σηκώνει παζάρι (το μισώ αυτό).
- σε αεροδρόμια, λιμάνια κλπ τα χτυπάνε πολύ (εκμεταλλεύονται ότι είσαι σε αδύνατη θέση αφού δεν έχεις τοπικό νόμισμα για να κυκλοφορήσεις) και
- κυκλοφοράνε και πλαστά οπότε αποφεύγουμε τις ύποπτες τρύπες και πάμε σε σοβαρά μαγαζιά ή τράπεζες έστω κι αν χάσουμε λίγο.
-
Dmitspan περιμενω πως και πως ενα βιβλιαρακι και με τους υπολοιπους αγραφους κανονες! Ο τζανετακος οταν εκανε το φοιτητη λιγοτερα ετρωγε απο τον Κωνστανταρα! :lol
-
Δεν ήταν γραμμένος o ρόλους του σύμφωνα με τον φοιτητική ζωή του Ψορσαίρ, γιαυτό.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Kαλά, ένα λάθος έκανε το παιδί πέσατε όλοι να το φάτε!!!
Τί να πώ έχω φοβία φοβάμαι να κάνω τέτοιες δοσοληψίες μέσω internet. Εδώ πήγα και έκανα εγγραφη στο Imageshak και ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω πώς ανεβάζω φωτό και βάζω 'άλλα μέσα' για να κάνω τη δουλειά μου.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Kαλά, ένα λάθος έκανε το παιδί πέσατε όλοι να το φάτε!!!
Τί να πώ έχω φοβία φοβάμαι να κάνω τέτοιες δοσοληψίες μέσω internet. Εδώ πήγα και έκανα εγγραφη στο Imageshak και ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω πώς ανεβάζω φωτό και βάζω 'άλλα μέσα' για να κάνω τη δουλειά μου.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... -
Πληρώνει καλά ο Μegane ΒΙLL?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πληρώνει καλά ο Μegane ΒΙLL?Ενας τενεκες λαδι την φορα.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν ήταν γραμμένος o ρόλους του σύμφωνα με τον φοιτητική ζωή του Ψορσαίρ, γιαυτό.Πάντα με μπέρδευαν αυτές οι ισοτιμίες. Δεν κάνω το λάθος που αναφέρθηκε πιο πριν αλλά με ζορίζουν οι έννοιες αγορά πώληση. Αγοράζει το ανταλλακτήριο το νόμισμα που λέει ή το αγοράζω εγώ;
Είναι από το δικό τους POV πάντα.
@ Megane98hp: κάνε αυτό που σου πρότεινε ο dmitspan (γράφει και μερικά σωστά που και που! ). Άνοιξε ένα δεύτερο λογαριασμό καταθέσεων, σε μια από τις τράπεζες που δίνουν 'ευέλικτες' χρεωστικές κάρτες. Το λογαριασμό αυτό θα τον έχεις πάντα σχεδόν άδειο και όταν θέλεις να αγοράσεις κάτι, θα μεταφέρεις εκεί το ποσό που χρειάζεται από πριν.
-
Τέλειο zorz!!!
-
1,20€ από 1€ η χρέωση της Κύπρου στις prepaid.
-
Χθες έκανα μια αγορά με πιστωτική και η αγορά ολοκληρώθηκε χωρίς να πατήσω το PIN. Δεν είναι υποχρεωτικό στις νέου τύπου κάρτες;
-
http://www.kedr.gr/el/2009-02-05-09-06- ... 9-13-10/39
Κατάθεση σε ρούβλια με 10% για 2 χρόνια . Αναφέρει 'Μηνιαία πληρωμή τόκων με δυνατότητα κεφαλαιοποίησης'. Σημαίνει οτι μπορείς να τα αφήνεις μέσα και να τοκίζονται μαζί με το κεφάλαιο; Εαν ναί μιλάμε για πολύ χρήμα-κέρδος για τον καταθέτη.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Χθες έκανα μια αγορά με πιστωτική και η αγορά ολοκληρώθηκε χωρίς να πατήσω το PIN. Δεν είναι υποχρεωτικό στις νέου τύπου κάρτες;Όχι, εξαρτάται από το POS μηχανάκι
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
http://www.kedr.gr/el/2009-02-05-09-06-53/2009-02-05-09-07-41/2009-02-05-09-13-10/39Κατάθεση σε ρούβλια με 10% για 2 χρόνια . Αναφέρει 'Μηνιαία πληρωμή τόκων με δυνατότητα κεφαλαιοποίησης'. Σημαίνει οτι μπορείς να τα αφήνεις μέσα και να τοκίζονται μαζί με το κεφάλαιο; Εαν ναί μιλάμε για πολύ χρήμα-κέρδος για τον καταθέτη.
Αυτό σημαίνει, σιγά τα ωά όμως.
Αν πχ κεφαλαιοποιούνταν οι τόκοι στο 12μηνο, αντί στο τέλος κάθε μήνα,στο τέλος του 24μηνου θα είχες απόδοση κεφαλαίου = 21% ενώ τώρα με την μηνιαία κεφαλαιοποίηση των τόκων θα έχεις απόδοση κεφαλαίου στο τέλος του 24μηνου = 22% (τα υπολογίζω προ φόρων).
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα