-
-edit-
-
Είναι η Sparkasse...
Το κακό είναι πως όταν αλλάζεις πόλη πρέπει να αλλάζεις κ τράπεζα, γιατί κάθε πόλη έχει τη δική της που βρίσκεται σε δίκτυο με τις υπόλοιπες. Είναι 'κρατική' τράπεζα κ όχι ιδιωτική, μου είπε, κ αυτός είναι ο λόγος...Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εχω prepaid της Κύπρου (κανονικά με το όνομά μου επάνω).
Θέλω να βάλω ebanking στην ίδια τράπεζα αφού ανοίξω καταθετικό. Θα μπορώ να την φορτίζω μέσω του ebanking?
Πως το βλέπετε το ebanking αυτής της τράπεζας? (Εχει φίλος κ είναι ευχαριστημένος)Ποιο το ημερήσιο όριο ανάληψης μέσω ΑΤΜ της Emporiki?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω prepaid της Κύπρου (κανονικά με το όνομά μου επάνω).Θέλω να βάλω ebanking στην ίδια τράπεζα αφού ανοίξω καταθετικό. Θα μπορώ να την φορτίζω μέσω του ebanking?
Μπορείς φυσικά. Απλώς αν θέλεις να κάνεις χρήση των χρημάτων σου την ίδια ημέρα θα πρέπει να καταθέτεις το ποσό που επιθυμείς μέχρι τις 16:00 διαφορετικά η εντολή εκτελείται την επόμενη ημέρα.
-
δε ξερω τι απαιτειτε απο site e-banking αλλα της Κυπρου θα μπορουσε σιγουρα ναναι πιο καλοσχεδιασμενο...εκτος αυτου δεν εχω κανα παραπονο φοβερο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω prepaid της Κύπρου (κανονικά με το όνομά μου επάνω).Θέλω να βάλω ebanking στην ίδια τράπεζα αφού ανοίξω καταθετικό. Θα μπορώ να την φορτίζω μέσω του ebanking?
Πως το βλέπετε το ebanking αυτής της τράπεζας? (Εχει φίλος κ είναι ευχαριστημένος)Ποιο το ημερήσιο όριο ανάληψης μέσω ΑΤΜ της Emporiki?
Φόρτιση της προπληρωμένης νομίζω ότι γίνεται μέσα από το ebanking.
Για το 1bank της Τράπεζας Κύπρου:
Αν σκεφτείς ότι για να πληρώσεις ένα λογαριασμό ΔΕΗ απαιτεί συσκευή digipass...Αν σκεφτείς ότι πριν αλλάξει (πριν ένα μήνα) το e-banking της, για να πληρωθεί ένας λογαριασμός ή να γίνει μια μεταφορά σου ζητούσε να βάλεις ',' ή '.' ανάλογα με την προεπιλεγμένη γλώσσα στον browser (δηλαδή 250.34€ ή 250,34€) και δεν χρησιμοποιούνταν για κανένα λόγο από κινητό...
Εγώ προσωπικά το βρίσκω προβληματικό, σε σχέση με το Alpha Bank. Της ΑΤΕ εξίσου χάλια. Της Citibank έχει και αυτό τα θεματάκια του...προτιμώ την ευκολία και τη σιγουριά από το 'προεπιλεγμένη γλώσσα του browser' και το 'απαιτείται συσκευή για να κάνετε το πιο απλό πράγμα στον κόσμο'.
-
Εντάξει δεν είναι και τόσο σοβαρά. Το digipass εγώ το θεωρώ θετικό. Tο κόμμα ή τελεία στους αριθμούς είναι αναποδιά αλλά την συναντώ και αλλού αρκετά συχνά.
-
Όταν γίνεται μια αγορά με κάρτα ο ΦΠΑ αποδίδεται άμεσα στο κράτος;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Όταν γίνεται μια αγορά με κάρτα ο ΦΠΑ αποδίδεται άμεσα στο κράτος;Οχι ,ακομα δηλαδη.Καπου διαβασα οτι σκεφτονται να το εφαρμοσουν καποια στιγμη.
-
To ebanking της Γενικής είναι μακράς από τα χειρότερα που έχω συναντήσει...
Δεν παίζεται... -
Μετά απο 4-5 προσπάθειες χθές και σήμερα να κλείσω αυτοκίνητο στο Βέλγιο μέσω πιστωτικής Τ ΒΑΝΚ VISA Gold, αλλά και να πάρω κάποια προσφορά της GROUPON προ 10ημέρου, δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω καμία συναλλαγή.
Επικοινώνησα με το 801........ κλπ της Τράπεζας και ενημερώθηκα ότι μεγάλος αριθμός καρτών έχει 'μπλοκάρει', γιατί είχαν πολλά κρούσματα υποκλοπών για κινήσεις μέσω Ιnternet.
Αφού έκαναν διασταύρωση στοιχείων, μου άνοιξαν το λογαριασμό, αλλά μόνο για περιορισμένο χρόνο (μισή ώρα) και ολοκληρώθηκε επιτυχώς η συναλλαγή μου. Μάλιστα, επειδή ανέφερα ότι θα λείπω στο εξωτερικό για λίγες ημέρες στο τέλος του μήνα, μου ζήτησαν να τους ενημερώσω και πάλι πρίν φύγω, για να αποδεσμεύσουν την κάρτα.
Παρόμοια προβλήματα μου ανέφερε και η CITIBANK για την Diners και γράφτηκα σε πρόγραμμα ενημέρωσης με SMS (1€/μήνα), ώστε κάθε συναλλαγή μου να 'επιβεβαιώνεται'.
Υπόψη ότι ανήκω στους σπάνιους χρήστες πιστωτικών καρτών και ακόμα πιό σπάνια μέσω net και μονο για δουλειές στο εξωτερικό,(15-20 συναλλαγές συνολικά ετησίως) , αλλά και στους εξοφλούντες το σύνολο και οχι την ελάχιστη καταβολή.Οσο η οικονομική κρίση βαθαίνει, το ίδιο θα συμβαίνει και με την 'απάτη'' !
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Δεν παίζεται...Νομζω μονο εσυ και εγω εχουμε λογαριασμο στην Γενικη. Ερωτηση αν εχεις καιρο.
Εχουν δυο τροπους για να μπεις μεσα. **ebanking **και phone banking. καθε φορα που παιρνω τηλεφωνο για κατι με τον λογαριασμο με ζαλιζουν για το userid για το phone banking. Που ειναι ενταξει αλλα μια φορα μου λενε οτι ειναι 8 νουμερα για το phone banking και αλλη φορα οτι ειναι το ιδιο με το ebanking που ειναι 6 νουμερα. Οποτε καμμια φορα πρεπει να τους παρω πισω τηλεφωνο και οταν πιανω αλλο ατομο στο help desk με βοηθανε. Το εχεις ακουσει αυτο;Φυσικα με εμενα το κακο ειναι οτι δεν ερχομαι συχνα στην Ελλαδα οποτε ειναι δυσκολο να παω στην τραπεζα αυτοπροσωπως.
Φιλικα
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δεν παίζεται...Νομζω μονο εσυ και εγω εχουμε λογαριασμο στην Γενικη. Ερωτηση αν εχεις καιρο.
Εχουν δυο τροπους για να μπεις μεσα. **ebanking **και phone banking. καθε φορα που παιρνω τηλεφωνο για κατι με τον λογαριασμο με ζαλιζουν για το userid για το phone banking. Που ειναι ενταξει αλλα μια φορα μου λενε οτι ειναι 8 νουμερα για το phone banking και αλλη φορα οτι ειναι το ιδιο με το ebanking που ειναι 6 νουμερα. Οποτε καμμια φορα πρεπει να τους παρω πισω τηλεφωνο και οταν πιανω αλλο ατομο στο help desk με βοηθανε. Το εχεις ακουσει αυτο;Φυσικα με εμενα το κακο ειναι οτι δεν ερχομαι συχνα στην Ελλαδα οποτε ειναι δυσκολο να παω στην τραπεζα αυτοπροσωπως.
Φιλικα
Νικος
Και εγώ άνοιξα αναγκαστικά στη Γενική διότι συνεργάζεται αποκλειστικά με έναν συγκεκριμένο φορέα από τον οποίο περιμένω κάποια χρήματα. Όταν προσπαθώ να μπω ανοίγει εκείνο το εικονικό πληκτρολόγιο κ δεν δέχεται ορισμένες φορές τα πλήκτρα. Πραγματικά δε θέλω να κάνω συναλλαγές, αλλά έστω μία απλή ενημέρωση η οπόια φαντάζει δύσκολη. Τώρα τις εορτές που κατέβηκα ορισμένες μέρες Ελλάδα δεν πέρασα από την τράπεζα... Να δούμε τώρα το καλοκαίρι ξανά...
Πέτρος.
-
Γαλλική τεχνολογία; Στους γάλλους ανήκει η Γενική.
-
Εγω παλι από τοτε που ανακάλυψα την Electron Visa της Alpha, πεταξα ολα τα υπολοιπα στα σκουπιδια. Περνάει παντου, σε καταστήματα, σε ολα τα ιντερνετομαγαζα που εχω δοκιμασει, (+ ebay, paypal, google checkout κλπ κλπ) ειναι ασφαλεστατη (Pin + VISA verification απο Internet) Και οταν θελω να αγορασω κατι απλά βαζω λεφτά απο αλλο λογαριασμο Alpha (αμεση μεταφορα) xωρις καθυστέρηση και με μηδενικο κοστος.. (ελπιζω να παραμεινει ετσι...)
Τερμα οι προπληρωμένες, Κρατησα μονο μια VISA για ώρα ανάγκης και τελος
-
όταν θα πας να κλείσεις αεροπορικά όμως θα φας πόρτα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
όταν θα πας να κλείσεις αεροπορικά όμως θα φας πόρταMπα. 'Περναει' κανονικα.
-
electron visa?
δεν παίζει
edit
http://www.ryanair.com/en/questions/how ... my-flightsμε κάποια είχα πρόβλημα όμως και δε θυμάμαι με ποια
-
Nτάξει μου βάζεις την Ryanair για παράδειγμα
Μπορεί να είχες πρόβλημα με καμιά Ολλανδική Maestro ή ανάλογη debit.
To μειονέκτημα της Electron είναι πως δεν μπορείς να νοικιάσεις με αυτή αυτοκίνητο και γενικά την χρησιμοποιήσεις σαν εγγύηση.
Τώρα για την ασφάλεια δλδ το PIN και το Visa Verification αυτά είναι θέμα τράπεζας και όχι κάρτας.
@elteo
Το Internet Banking της μαμά Γαλλικής δουλεύει άψογα άρα κάτι κάνουν λάθος στην Ελλάδα -
Μιραγκε,
και η Εmporiki στην οποία είμαι πελάτης γαλλικών συμφερόντων είναι για τον λούτσο καβάλα.
Οι μητρικές πρέπει να τους τραβήξουν τα λουριά γιατί έτσι χάνουν πελάτες. Εγώ πήγα στην Κύπρου.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα