-
Πραγματικα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!Μου λυθηκαν οι αποριες και εμαθα πραγματα που δε θα τα μαθαινα αλλου!
Μεχρι στιγμης εχω παρακολουθησει κατασκευη προφυλλακτηρων απο πολυεστερα για αυτο μου φαινοτανε περιεργη η κατασκευη της LOTUS(Η αντοχη των κομματιων που ειδα να κατασκευαζονται ηταν απλα για γελια)!
Και παλι σας ευχαριστω!
Υ.Γ.1: Οταν κατεβω Αθηνα θα ανεβασω φωτο απο ενα αμαξωμα απο πολυεστερα που μοιαζει με FORD GT40 και ενα ακομα οχημα που εχει φτιαχθει στην Ελλαδα!
Υ.Γ.2: Με την αποκτηση του πρωτου μου γκαραζ θελω και εγω να ξεκινησω να φτιαξω το αμαξι των ονειρων μου!
-
Να ρωτήσω και εγώ κάτι πεζό?
Σε περίπτωση ατυχήματος τι γινόταν? Είχε την απαραίτητη ακαμψία το μονοκόκ από fiberglass?Επίσης και κάτι ακόμα από τις αρχικές σελίδες του τόπικ. Ο Τσάπμαν αν ξέρω καλά έκανε πειράματα με μπανιέρες και φέρετρα(!) από πλαστικό.
-
.....
Θες να ρωτησεις για αντοχη υλικου σε προσκρουση ?
Η ακαμψια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο .
Ξεκαθαρισε να βοηθησουμε ......
-
Μιλάω για την elite. Λέγοντας μονοκόκ εννόω το πλάισιο της που λέτε ότι ήταν από fiberglass. (δηλαδή δεν είχε την κλασική λότους συνταγή: αμάξωμα βιδωμένο πάνω σε ξεχωριστό σασί).
Μου φαίνεται ότι αυτός ο τύπος πλαισίου(της elite) λέγεται monocoque. Μπορεί να κάνω και λάθος. To monocoque μου φαίνεται ότι έχει να κάνει με τον τύπο κατασκευής και όχι με τη μια θέση. Γιατί πχ. και σε ποδήλατα υπάρχουν πλαίσια monocoque από carbon και εκεί περιγράφουν τον τρόπο κατασκευής τους.Ρωταώ για την αντοχή που έχει σε περίπτωση σύγκρουσης.
Όσο για την ακαμψία παίζει και αυτή το ρόλο της στην αντοχή σε σύγκρουση(τουλάχιστον σε μεταλλικά πλαίσια).
πχ. το C2 έιναι ασφαλέστερο από το ΑΧ ΚΑΙ λόγω του ότι έχει πίο άκαμπτο πλαίσιο (και επειδή έχει ζώνες παραμόρφωσης, αερόσακους κτλ...)Αλήθεια μιας που λέμε για ακαμψία μήπως έχει κανείς ενδεικτική τιμή για τη στρεπτική ακαμψία της elite?
-
monocoque ειναι γαλλικη λεξη και πρωτοχρησιμοποιηθηκε στον τροπο κατασκευης της ατρακτου των προπολεμικων μαχητικων αεροπλανων. Για να μην μακρυγορουμε, οταν αναφερεται σε αυτοκινητα ,η καλυτερη μεταφραση στα ελληνικα ειναι 'αυτοφερομενο σασσι'.............
-
Ο χρήστης fiesta+ibiza έγραψε:
[color=#8040FF]Ρωταώ για την αντοχή που έχει σε περίπτωση σύγκρουσης.Ωραια .... οι κατασκευες φαιμπργκλας λοιπον , πρωτα απ'ολα δεν εχουν το ιδιωμα της παραμορφωσης των μεταλλικων ...... Αναλογα την δυναμη που θα εφαρμοστει , σπαει το τμημα και επισκευαζεται τοπικα .Μπορει δηλαδη τα ιδια σπασμενα κοματια να ξανακοληθουν παραμενοντας το αμαξωμα με τις ιδιες προδιαγραφες αντοχης .[/color]
Όσο για την ακαμψία παίζει και αυτή το ρόλο της στην αντοχή σε σύγκρουση(τουλάχιστον σε μεταλλικά πλαίσια).
πχ. το C2 έιναι ασφαλέστερο από το ΑΧ ΚΑΙ λόγω του ότι έχει πίο άκαμπτο πλαίσιο (και επειδή έχει ζώνες παραμόρφωσης, αερόσακους κτλ...)
Εδω τα εχεις μπερδεψει λιγο ......Ασφαλεια δεν σημαινει ακαμψια , αντιθετα η παθητικη ασφαλεια προερχεται απο παραμορφωση (ευκολη) τμηματων του αμαξωματος ωστε να μην παραμορφωθει ο θαλαμος επιβατων και τα τιναξουμε[color=#000000]Αλήθεια μιας που λέμε για ακαμψία μήπως έχει κανείς ενδεικτική τιμή για τη στρεπτική ακαμψία της elite?
Α μπραβο , εδω πας στην μερια της ακαμψιας του αυτοφερομενου πλαισιου οπως ωραια μας το ειπε Chala13 , που μας ενδιαφερει για τις ικανοτητες του αυτοκινητου ως προς τις επιδοσεις του .....προσφυσης ...[/color]ΦΙΛΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΕΠΙΓΟΝΤΩς , ΣΟΡΥ ..
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
:iconcool: monocoque ειναι γαλλικη λεξη και πρωτοχρησιμοποιηθηκε στον τροπο κατασκευης της ατρακτου των προπολεμικων μαχητικων αεροπλανων. Για να μην μακρυγορουμε, οταν αναφερεται σε αυτοκινητα ,η καλυτερη μεταφραση στα ελληνικα ειναι 'αυτοφερομενο σασσι'.............Να συμπληρώσω πως στα ελληνικά ο όρος monocoque αποδίδεται σαν *κέλυφος ή πλαίσιο κελυφωτούς δομής. Είναι το πλαίσιο στο οποίο όλων των ειδών τα φορτία φέρονται από τις (λεπτότοιχες συνήθως) εξωτερικές επιφάνειες και μόνο. Το αυτοφερόμενο είναι πιο γενικός όρος, πχ ένα ατσάλινο χωροδικτύωμα είναι αυτοφερόμενο αλλά όχι monocoque. Το πλαίσιο ενός απλού καθημερινού αυτοκινήτου (πχ ενός fiat panda) είναι ατσάλινο monocoque και φυσικά αυτοφερόμενο.
*=σε πολύπλοκες κατασκευές δεν είναι συνήθως όλα άσπρο-μαύρο, κάποια τμήματα μπορεί να φέρουν μόνο αξονικά φορτία ή να δρουν σαν ενίσχυση, υποπλαίσια κλπ οπότε 100% monocoque λίγα πλαίσια μπορούν να χαρακτηριστούν και συνήθως είναι απλά σε σχεδιασμό/γεωμετρία.
-
Για να μη λεω πολλα:
What is a 'Monocoque'?
Monocoque, meaning 'single shell' in French, is a construction technique that utilises the external skin to support some or most of the load.
This is as opposed to using an internal frame or chassis that is then covered with cosmetic body panels.
It is common to see monocoque construction in modern cars where the structural members around the window and door frames are strengthened by folding the metal several times, or building up the layers of carbon fiber on more exotic models.
Επισης
-
Ωραία ανάλυση από όλους. Είχα την υποψία ότι στην ουσία αυτοφερόμενο και μονοκόκ είναι το ένα και το αυτόν αλλά δεν ήμουν και σίγουρος.
Μετά τη σύντομη παρένθεση συνεχίστε να δίνετε lotus info στο λαό...
-
-
Kαλα ,επαθα σοκ με το χρωμα !! Προς στιγμη νομιζα οτι ...ζευγαρωσαν η +2 με την Αlpine και βγηκε κιτρινο κουταβι
-
-
To συγκεκριμενο +2 ειναι (νομιζω) το ZETEC project (κοντα 200 πονια) , με σασι spyder ( σαν το δικο μου) για αναβασεις .
-
Aς το τοτε γιατι θα μας λενε και καγκουρες οι φιλοι εδω μεσα ...
Με 1600 tc να ειναι και σεμνο ε ?
-
Ριξτε μια ματια :
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Να με συγχωρείτε που μόλυνα με την παρουσία μου το υψηλό σας τόπικ!Και όμως την έχω ακόμη....
Νικο συγκινητικο που την εχεις απο πρωτο χερι. εχω και εγω συλλογη με matchbox αλλα τα εχω απο παιδακι και αλλα που βρισκω κατα καιρους σε παζαρια. οριστε και η δικες μου Lotus κυριοι
-
Σε λιγο καιρο (1 μηνα?), θα υπαρξει αφιξη κλασσικης Lotus στο γκαραζ.
-
καλοριζικη!!!, βαλε και καμια φωτο να ζηλεψουμε
-
Αυτη του αβαταρ??
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Σε λιγο καιρο (1 μηνα?), θα υπαρξει αφιξη κλασσικης Lotus στο γκαραζ.Kάτι πήρε το αυτί μου ήδη! Μπράβο Γιον καλορίζικη!
Classic LOTUS