-
Δεν είναι συνηθισμένη ζημιά.... μπορεί να υπήρξε πρόβλημα με το καυσιμο.
Αφού είναι 2005 λογικά έχει ακόμα εγγύηση και θα στην αλλάξουν χωρίς κόστος
-
FIAT PAND 1.2 DYNAMIC ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2005 ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ...
3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ 4 ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ-ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ.
ΩΣ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΩΝ ΤΩΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΩΝ.
ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ?
ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΗΣ FIAT ΤΡΟΜΠΑ-ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ FIAT?
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ FIAT ΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! -
Συνήθως οι εμβυθιζόμενες ζεσταίνονται πολύ και χαλάνε αν τις έχεις συνέχεια με ελάχιστη βενζίνη στο ρεζερβουάρ γιατί χρειάζονται τη βενζίνη για την ψύξη τους. Αλλά και πάλι 3 φορές;; Περίεργο.... Όλοι οι άλλοι δηλαδή τι βενζίνες βάζουν; Έχεις εμπιστοσύνη στο μηχανικό σου; Ότι τα λέει σωστά και ότι όντως σου αλλάζει τρόμπα;
Απελπισμένη η όχι σε παρακαλώ να μην γράφεις με κεφαλαία (θεωρείται ότι φωνάζεις).
-
Σ ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Η αλήθεια είναι οτι είμαι χάλια και συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά αύριο θα το πάω πάλι συνεργείο με το ζόρι εφτασα στο σπίτι μου.
Έχω αλλάξει 4 Βενζινάδικα και μένω σε νησί, οι επιλογές βενζινάδικων είναι περιορισμένες.
Το αυτο/το μου είναι σχεδόν αμεταχείριστο 22.000χλμ και για 1 χρόνο ήταν στάσιμο. Ίσως να φταίει κάτι και σ΄αυτό δεν ξέρω, ωστόσο σπάνια είχα φτάσει το ρεζερβουάρ στο τελευταίο σημείο που δείχνει οτι θέλει άμεσα να το γεμίσω. Όταν το είχα πρωτο αγοράσει δεν είχα καμία γνώση για την μηχανική λειτουργία του και αυτο που είχα παρατηρήσει ήταν οτι απο τις 4 γραμμές στο καντράν που δείχνει τη βενζίνη στο ρεζερβουάρ οτι μόλις η βελόνα έφευγε απο την θέση f που είναι η 1 γραμμή και πήγαινε στη 2 γραμμή το αμάξι έχανε την επιτάχυνση του και οταν το ανέφερα στην εταιρεία μου είπαν οτι έπρεπε να βάζω βενζίνη με πολλά οκτάνια αν θυμάμαι καλά για να έχει απόδωση.(συγνώμη αν ακούγομαι σαν άσχετη μετά απο τόσα χρόνια που το έχω αλλα δυστυχώς είμαι).Ωστόσο ούτε τότε είδα βελτίωση και έτσι κράταγα στη θέση full πάντα τη στάθμη της βενζίνης. Το αυτοκινητάκι μου είναι με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων(το λέω μήπως και αυτό παίζει κάποιο ρόλο). -
Παρακαλώ μήπως γνωρίζετε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο συνεργείο της FIAT στη περιοχή της Αττικής; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Σε ποιό μέρος? Γιατί κάτι έγραψες για νησί...
-
παντως απο παλια ειχαν ενα θεματακι οι αντλιες της Fiat... πρωην κατοχος Punto με ειχε αφησει και εμενα καθως εσπασε και εσταζε βενζινες... τοτε στη Fiat μου ειπαν οτι υπηρχε ενα γενικο θεματακι και συνηθως το σημαδι που εδινε πριν χαλασει ηταν ενα 'σφυριγμα' που ακουγοταν κατω απο το πισω καθισμα (εκει δηλαδη που ηταν τοποθετημενη)...
Μετα ειπα να δωσω κατι παραπανω και να παρω Golf... και κατι παραπανω για να παρω το GT... και κατι παραπανω για να καθαρισω τις βαλβιδες....(ευτυχως ολα τα αλλα τα εβγαλε εντος εγγυησης... ξερετε κατι σκαστρες κατι Ν75)
οποτε επειδη ειμαι κατοχος και παθων και απο τις δυο εταιρειες, θα πω οτι ο καθενας παιρνει το αυτοκινητο που του αρεσει και αν τυχει και δεν του βγαλει ζημια, εχει καλως...
για την αντλια εγω θα πω αγαπητε/η katerinio να βαλεις τη γνησια και να αφησεις τις imitation εκτος αν εχουν εγγυηση κανα-δυο χρονια...
-
γιατι η γνησια απο τι ειναι φτιαγμενη απο χρυσαφι;
υπαρχουν μια χαρα προμηθευτες που θα κρατησει πολυ παραπανω οπως valeo, bosch, pierburg
υγ: οτι πληρωνεις παιρνεις παντα στο εμποριο, θα πληρωσεις φθηνο ανταλλακτικο θα παρεις κινεζικο -
Να αφήνεις το αμάξι με το ρεζερβουάρ στο φουλ.
Μόλις πάει στη μέση να το γεμίζεις.Αν οι αντλίες δεν χαλάνε επειδή το κυκλοφορείς σχεδόν άδειο, τότε
έχει νερό ή άμμο στο ρεζερβουάρ και χαλάνε οι αντλίες. -
Για το Panda υπάρχουν 3 κατηγορίες (απο αυτά που έχω ακούσει). Η γνήσια, η ιμιτασιόν επώνυμη και η ιμιτασιόν ανώνυμη. Υπάρχουν διαφορές στην τιμή με την μεγαλύτερη διαφορά να είναι μεταξύ της πρώτης και της τρίτης. Τα παράπονα που κάνουν οσοι βάζουν ιμιτασιόν είναι ότι κάνει πολύ θόρυβο...δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου κάτι περί μειωμένης διάρκειας ζωής...Πάντως το βουητό είναι εκνευριστικό.
Βέβαια επειδή στην γλώσσα των 'σχετικών' υπάρχουν δύο ιμιτασιόν: η καλή και η φθηνιάρα, υπάρχει και η πιθανότητα ο πελάτης να πληρώνει την καλή και να παίρνει την φθηνιάρα ...λέμε τώρα... -
αφου υπαρχουν, ή επωνυμη imitation ή γνησια... Δεν νομιζω να εχουν τρέλες διαφορες στην τιμη.. αν ξερει καποιος περιπου που κυμαινονται οι τιμες θα βοηθουσε για να βγαλει και ο φιλος/η ενα πρωτο συμπερασμα, τι να διαλεξει...
-
Εγγύηση δεν έχει η αντλία;
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης liitle_mo έγραψε:
κατ'αρχην ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τι να πω??Δεν το έχω αφήσει ποτέ να ανάψει το λαμπάκι καυσίμου..Μηπως απλά επιβεβαιώνεται ο ''κανόνας'' αξιοπιστίας της fiat?Ντροπή σου να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα Τέλος πάντων το προσπερνάω. Μπορεί να έπεσες σε ελαττωματικό ανταλλακτικό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
αυτοι με τα tsi τι επρεπε να λενε που αγορασαν group vag και τους βγηκε μαπα ? και να ηταν και λιγα αυτα με τα προβληματα παει στο καλο αλλα ειναι πολλοι που εχουν απο καταναλωση λαδιου μεχρι και προβληματα στις βαλβιδες.
ολα ειναι σχετικα
Λες για τα TSi που κάηκαν ε? Εμ με τόσο πιεσμένο κινητήρα τι περίμενες, λογικό ηταν να τον καταργήσουν. Οι άλλοι βλάκες είναι που δεν βγάζουν κινητήρες turbo?
Ποιοι άλλοι; Μόνο οι Ιάπωνες μείνανε στην ατμόσφαιρα
FIAT PANDA 1.2 DYNAMIC και αντλια βενζινης