-
αφου μπορεις να μαθεις να κανεις τα παντα μεσω των video games , γιατι σου κανει εντυπωση ?
in other news.. βγαινει σιγα σιγα το assasin's creed 3 και για pc. για να δουμε τι θα δουμε φετος γιατι δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα
-
έχω ακούσει τα καλύτερα για δαύτο! Μπορώ να το ;eχω και σήμερα!
όμως με τσάτισε ένα βίντεο που είδα στο youtube από το προηγούμενο που οι καλοί οθωμανοί αμύνονται στους κακούς βυζαντινούς που θέλουν να πάρουν πίσω την Πόλη! Έλεος...τόσο μεγάλη προπαγάνδα υπέρ των Τούρκων; Αυτό όχι απλα΄δεν υπάρχει σε κανένα ιστορικό βιβλίο αλλά στην πράξη γινόταν το ακριβώς αντίθετο! -
Έλα και έμειναν μερικές ωρίτσες και ο agent 47 θα αρχίσει πάλι να τα κάνει λαμπόγυαλο...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
όμως με τσάτισε ένα βίντεο που είδα στο youtube από το προηγούμενο που οι καλοί οθωμανοί αμύνονται στους κακούς βυζαντινούς που θέλουν να πάρουν πίσω την Πόλη! Έλεος...τόσο μεγάλη προπαγάνδα υπέρ των Τούρκων; Αυτό όχι απλα΄δεν υπάρχει σε κανένα ιστορικό βιβλίο αλλά στην πράξη γινόταν το ακριβώς αντίθετο!κατσε να τα παρουμε απο την αρχη....
αυτο που ειδες ηταν ουσιαστικα το 2ο expansion του assasin's creed 2 και γενικα ηταν απο τα χειροτερα
ναι συμφωνα με το σεναριο οι βυζαντινοι ειναι templars και @@ και οι τουρκοι ειναι γενικα οι καλοι (αν και υπαρχουν και τουρκοι templars, δεν εχει να κανει με την εθνικοτητα βασικα ποιος ειναι καλος ή κακος)
αν ομως θελεις να ευχαριστηθεις assasin's creed , μπορεις να πηδηξεις το 1 και να πας κατεθειαν στο 2 το οποιο ειναι και το καλυτερο της σειρας με διαφορα
μετα βγηκε το brotherhood που ηταν καλο θα ελεγα (επισης ενα 'expansion' του 2 ) και μετα βγηκε αυτο που λες με τους βυζαντινους/τουρκους που εξελισσεται στη κωσταντινουπολη και ειναι σχετικα μ@λακια
για να καταλαβεις και λιγο το σεναριο και να μην παρεξηγησεις τη σειρα ξεκινας απο 2 αυστηρα .- δε το συζηταμε
τωρα οσο για το 3 που βγαινει τωρα...
ακομα δε το εχω περιλαβει, ομως δυστυχως δε μου δημιουργει μεγαλες προσδοκιες
κατσε να το παιξω και θα σου πωομως ξαναλεω: ξεκινα απο το 2 αν θες να ασχοληθεις με τη σειρα , γιατι αν βαλεις κανα ξεμπαρκο θα χαθεις ενδεχομενως με τη πλοκη και πανω απο ολα θα χασεις το καλυτερο της σειρας , οποτε μη το κανεις
ΥΓ οσο για το 1ο , οπως προειπα μπορεις να το πηδηξεις γιατι ουσιαστικα μονο στο σεναριο προσφερει και δε χρειαζεται να το παιξεις (μπορει να βαρεθεις λογω του οτι γινεται πολυ επαναλαμβανομενο)
απο το 2ο παρακολουθεις μια χαρα το σεναριο και εκει ειναι που εχει το ζουμι της υποθεσηςεπισης το gameplay εχει τη περισσοτερη ποικιλια , και η βενετια ειναι
ΥΓ2 οσο για τη 'προπαγανδα' υπερ των τουρκων που λες, μονο αυτο δεν ισχυει
το παιχνιδι αυτο που κανει ειναι να πιανεται απο πραγματικα ιστορικα γεγονοτα και απο κει και περα αρχιζει η 'φαντασια μου η πλανευτρα'
κανει κατι κωδικες da vinci να μοιαζουν με παιδικα παραμυθια
υποχρεωτικα καποιοι πρεπει να ειναι και οι κακοιστο συγκεκριμενο παιχνιδι (ή μαλλον expansion , γιατι γενικα στη σειρα δεν αναφερονται πουθενα αλλου) επελεξαν να ειναι οι βυζαντινοι και οχι ολοι μονο η πρων Αυλη/εξουσια βασικα (ομως και στη τουρκικη αυλη υπαρχουν αντιστοιχα κακοι τυποι , ομως ο wannabe σουλτανος εκεινη τη στιγμη Σουλειμαν -Μεγαλοπρεπης- ειναι απο τους καλους της ιστοριας ) , παρολα αυτα δε στρεφεται καθολου κατα των ελληνων ουτε παρουσιαζει κακους τους ελληνικους πληθυσμους, γενικα δεν υπαρχει καθολου ιχνος ρατσισμου στη συγκεκριμενη σειρα ουτε για αστειο
το medal of honor που επαιζες ειναι 100 φορες πιο ρατσιστικο
μαλιστα υπηρχαν τουρκοι να ξερεις που δε τους αρεσε που η Πολη σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου αποκαλειται Κωσταντινουπολη ενω στη πραγματικοτητα ετσι την αποκαλουσαν ολοι τα πρωτα χρονια της τουρκοκρατιας (που εξελισσεται το παιχνιδι)
-
μια βοηθεια please
για gamepad παω καρφι για xbox controller?
γιατι οχι ps2-3 controller?
παιρνουμε αυτο που λεει windows φανταζομαι, βγαινει μονο σε wireless?
-
Όχι αν παίζεις κοντά δουλεύει και το ενσύρματο το απλό
Sent from my Gnex
-
Γιατί είναι καλύτερο εργονομικά. Πάντως να ξέρεις, τα πάντα παίζουν σε pc: χειριστήριο του ps3, ακόμα και χειριστήριο για 360 ( όχι δηλαδή η έκδοση για pc)
-
το χειριστηριο xbox εχει την απολυτη συμβατοτητα χωρις καμια απολυτως ρυθμιση και software οποτε ειναι η πλεον ασφαλης επιλογη
προσωπικα ποτε δε το συμπαθησα ιδιαιτερα αλλα λογω συμβατοτητας και του οτι μου χε ξεμεινει απο το xbox το χρησιμοποιω
-
Από αυτό του play είναι καλύτερο στο χέρι. Επίσης είναι φθηνότερο.
Και οποιοδήποτε χειριστήριο της logitech παίζει χωρίς ρύθμιση ( εγώ έχω μία αντιγραφή του 360 και μου το αναγνωρίζει σαν τέτοιο).
Αν πας να βάλεις χειριστήριο από ps3, θέλεις ένα προγραμματάκι, που κάνεις assign ό,τι κουμπιά θέλεις ( κρατάς τα default και είσαι ok). Είναι λίγο πατέντα, αλλά αξιόπιστο πλέον. Φυσικά δεν προτείνω σε κανένα να δώσει 50 ευρώ για αυτό, απλά αν τυχόν το έχει ήδη, να το ξέρει. Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει όταν μαζευόμασταν σπίτι για pes και δεν είχαμε αρκετά χειριστήρια: νοικιάζαμε με 1€/ χειριστήριο από τα seven. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
όμως με τσάτισε ένα βίντεο που είδα στο youtube από το προηγούμενο που οι καλοί οθωμανοί αμύνονται στους κακούς βυζαντινούς που θέλουν να πάρουν πίσω την Πόλη! Έλεος...τόσο μεγάλη προπαγάνδα υπέρ των Τούρκων; Αυτό όχι απλα΄δεν υπάρχει σε κανένα ιστορικό βιβλίο αλλά στην πράξη γινόταν το ακριβώς αντίθετο!κατσε να τα παρουμε απο την αρχη....
αυτο που ειδες ηταν ουσιαστικα το 2ο expansion του assasin's creed 2 και γενικα ηταν απο τα χειροτερα
ναι συμφωνα με το σεναριο οι βυζαντινοι ειναι templars και @@ και οι τουρκοι ειναι γενικα οι καλοι (αν και υπαρχουν και τουρκοι templars, δεν εχει να κανει με την εθνικοτητα βασικα ποιος ειναι καλος ή κακος)
αν ομως θελεις να ευχαριστηθεις assasin's creed , μπορεις να πηδηξεις το 1 και να πας κατεθειαν στο 2 το οποιο ειναι και το καλυτερο της σειρας με διαφορα
μετα βγηκε το brotherhood που ηταν καλο θα ελεγα (επισης ενα 'expansion' του 2 ) και μετα βγηκε αυτο που λες με τους βυζαντινους/τουρκους που εξελισσεται στη κωσταντινουπολη και ειναι σχετικα μ@λακια
για να καταλαβεις και λιγο το σεναριο και να μην παρεξηγησεις τη σειρα ξεκινας απο 2 αυστηρα .- δε το συζηταμε
τωρα οσο για το 3 που βγαινει τωρα...
ακομα δε το εχω περιλαβει, ομως δυστυχως δε μου δημιουργει μεγαλες προσδοκιες
κατσε να το παιξω και θα σου πωομως ξαναλεω: ξεκινα απο το 2 αν θες να ασχοληθεις με τη σειρα , γιατι αν βαλεις κανα ξεμπαρκο θα χαθεις ενδεχομενως με τη πλοκη και πανω απο ολα θα χασεις το καλυτερο της σειρας , οποτε μη το κανεις
ΥΓ οσο για το 1ο , οπως προειπα μπορεις να το πηδηξεις γιατι ουσιαστικα μονο στο σεναριο προσφερει και δε χρειαζεται να το παιξεις (μπορει να βαρεθεις λογω του οτι γινεται πολυ επαναλαμβανομενο)
απο το 2ο παρακολουθεις μια χαρα το σεναριο και εκει ειναι που εχει το ζουμι της υποθεσηςεπισης το gameplay εχει τη περισσοτερη ποικιλια , και η βενετια ειναι
ΥΓ2 οσο για τη 'προπαγανδα' υπερ των τουρκων που λες, μονο αυτο δεν ισχυει
το παιχνιδι αυτο που κανει ειναι να πιανεται απο πραγματικα ιστορικα γεγονοτα και απο κει και περα αρχιζει η 'φαντασια μου η πλανευτρα'
κανει κατι κωδικες da vinci να μοιαζουν με παιδικα παραμυθια
υποχρεωτικα καποιοι πρεπει να ειναι και οι κακοιστο συγκεκριμενο παιχνιδι (ή μαλλον expansion , γιατι γενικα στη σειρα δεν αναφερονται πουθενα αλλου) επελεξαν να ειναι οι βυζαντινοι και οχι ολοι μονο η πρων Αυλη/εξουσια βασικα (ομως και στη τουρκικη αυλη υπαρχουν αντιστοιχα κακοι τυποι , ομως ο wannabe σουλτανος εκεινη τη στιγμη Σουλειμαν -Μεγαλοπρεπης- ειναι απο τους καλους της ιστοριας ) , παρολα αυτα δε στρεφεται καθολου κατα των ελληνων ουτε παρουσιαζει κακους τους ελληνικους πληθυσμους, γενικα δεν υπαρχει καθολου ιχνος ρατσισμου στη συγκεκριμενη σειρα ουτε για αστειο
το medal of honor που επαιζες ειναι 100 φορες πιο ρατσιστικο
μαλιστα υπηρχαν τουρκοι να ξερεις που δε τους αρεσε που η Πολη σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου αποκαλειται Κωσταντινουπολη ενω στη πραγματικοτητα ετσι την αποκαλουσαν ολοι τα πρωτα χρονια της τουρκοκρατιας (που εξελισσεται το παιχνιδι)
μάλιστα...ευχαριστώ!
Οπότε αγοράζω και τα 2 και ασχολούμαι πρώτα με το 2!
...Έβαλα σήμερα ν' αγοράζεται το black ops 2 οπότε παίρνουν σειρά αυτά μετά! -
τελειωσα το MAss Effect 3 .. επιτελους!
απο οτι καταλαβα στο φιναλε, θα υπαρξει και 4 οποτε... αναμενουμε -
-
μια ερωτηση για αυτους που το κατεχουν,,,
η προσφορα που τρεχει τωρα εχει 12 αρι σκληρο
αλλα εχει κ μερικα 320 500 αναλογα με το παιχνιδι που θα παρεις.
αξιζει να πας σε μεγαλο μανισιο σκληρο?δεν θα αποθηκευω ταινιες μουσικη κλπ...
σιγουρα για τα μικρα κατι σε move θα αγοραστει κ κατι οδηγικο για μενα για την αρχη
απο οτι καταλαβα βλεπει εξωτερικους μεχρι 4gb....αν δεν κανω λαθος ολα σλιμ κλπ ειναι ιδιων τεχνικων προδιαγραφων.
====αξιζει να παω σε συγκεκριμενο μοντελο λογω χαρακτηριστικών (να μη ληφθει υποψη δηλαδη το παιχνιδι προσφορας)
===== προτεινετε κ μια τιμονιερα προσιτη να αντεχει κ χρηση απ παιδια...ευχαριστω....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
τελειωσα το MAss Effect 3 .. επιτελους!
απο οτι καταλαβα στο φιναλε, θα υπαρξει και 4 οποτε... αναμενουμεστο φιναλε δε νομιζω οτι υποννοει κατι τετοιο, παρολα αυτα θα υπαρξει 4 με αλλο πρωταγωνιστη
-
Ωραίο το νέο assassin's , το ότι ξεκινάει πολύ χαλαρά τις πρώτες ώρες όμως μπορεί να ξενερώσει πολλούς
Μου αρέσει αρκετά η αλλαγή τοπίου και εποχής αν και δε το περίμενα
Sent from my Gnex
-
Ειναι αρκετα βαρετο στην αρχη, μη πω χειρότερο μεχρι στιγμής απο ολα τις σειράς!
Αμαν κανεις να φτάσεις στο βασικό ήρωα!
(Προσπαθώ βεβαια να το παω χαλαρα για να γουστάρω τα ολα σκηνικά που στήσανε (π.χ να χαιδευσεις τους virtual σκύλους και να κάνουν ναζια )
-
έχω ασχοληθεί λίγο με το black ops 2! Φυσικά με cheats!
Mπορεί αυτό να παραξενευει εσάς τους πιο hardcore gamers αλλά σε μένα μου αρέσει η δράση χωρίς πολύ...ψαξιμο!
όπως και να έχει, το παιχνίδι έχει άριστα γραφικά, ανάλογα με του warfighter! Μου άρεσε η πίστα με τους μουζαχεντιν το 1986 στο Αφγανιστάν όπου είναι πράγματι αληθοφανές. Πάντως είναι πιο 'σκληρό' από το warfighter αφού περιέχει σκηνές βασανιστηρίων, πολλά βρισίδια και τρομερή βία! Χαλαρά δεν είναι για παιδιά αυτό κάτω των 15! Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
ΘΑ το τελειώσω μέσα στην άλλη εβδομάδα και μετά θα αρχίσω τα ασσασιν που μου πρότεινε ο κιουσης -
δηλαδη θα σου παρει τοσο καιρο να τελειωσεις ενα Scripted σεναριο? :shifty'
-
έχει να κάνει με τις ώρες που μπορώ να διαθέσω
-
Το assassin θα το τελειώσει κατα το Πάσχα
Sent from my Gnex
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)