-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Μερικά νέα βίντεο από το Gran Turismo 5 !!!Πο πο ζημια ειναι... Θα ειναι και γαμω τα παιχνιδακια.
-
το prologue δε θα ελεγα οτι με εντυπωσιασε
-
Ουτε εμενα αλλα το κανονικο παιχνιδι θα ειναι τελειως διαφορετικο.
-
τι να σου πω μακαρι, παντως και το forza που μονιμα το θεωρουσα καλυτερο απο το gt στο τελευταιο παιχνιδι επισης δε μου γεμισε το ματι.. ισως με εχουν κουρασει τα racing και προτιμω την κανονικη οδηγηση , τι να σου πω
μονο το dirt χαρηκα , το οποιο αν και δεν ειναι καθολου ρεαλιστικο ειναι διασκεδαστικο..
τα αλλα πανε να το παιξουν ρεαλισμος, αλλα απεχουν πολυτελικα παει και το mass effect εκανα τα παντα (πιστευω) σε 41 ωρες και 26 λεπτα
μετα απο αυτο το εξουθενωτικο gaming θα κανω αποχη για καμια βδομαδα, γιατι εχω χαζεψει
προταση για συνεχεια?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι να σου πω μακαρι, παντως και το forza που μονιμα το θεωρουσα καλυτερο απο το gt στο τελευταιο παιχνιδι επισης δε μου γεμισε το ματι.. ισως με εχουν κουρασει τα racing και προτιμω την κανονικη οδηγηση , τι να σου πωμονο το dirt χαρηκα , το οποιο αν και δεν ειναι καθολου ρεαλιστικο ειναι διασκεδαστικο..
τα αλλα πανε να το παιξουν ρεαλισμος, αλλα απεχουν πολυτελικα παει και το mass effect εκανα τα παντα (πιστευω) σε 41 ωρες και 26 λεπτα
μετα απο αυτο το εξουθενωτικο gaming θα κανω αποχη για καμια βδομαδα, γιατι εχω χαζεψει
προταση για συνεχεια?
witcher εχεις παιξει?η θες τπτ καινουριο?επεκτεινε λιγο την αποχη σου μεχρι το τελος του μηνα και περιμενε το καινουριο splinter cell
-
το witcher οχι , αλλα θυμαμαι που εχεις ξαναπει οτι ειναι καλο
καλα δεν υπαρχει λογος τοσο μεγαλης αποχης, απλα θα παιζω πιο χαλαρα, γιατι με το mass effect δεν εκανα και τιποτε αλλο τις τελευταιες μερες ηθελα οπωσδηποτε να το τελειωσω
με απογοητευσε ο τελικος πολυ ευκολος
τα περι συστηματος αναβαθμισης και mission complete τα ειχα σχολιασει αρνητικα παλιοτερα, ομως και παλι μου κρατησε ζωντανο το ενδιαφερον μεχρι το τελοςελπιζω ομως στο 3 να γινει πιο καλη δουλεια
επισης θελω πολυ να παιξω και το assasin's creed , το οποιο θα μου βγει κι αυτο μεγαλο
εχω ομως ακουσει οτι εχει καποια 'προβληματακια' , θα κοιταξω αργοτερα αν λυθηκαν ωστε να προχωρησω στην αγορα ξεροντας οτι δε θα χω προβληματα -
το witcher οχι , αλλα θυμαμαι που εχεις ξαναπει οτι ειναι καλοπαιξτο οπωσδηποτε,enhanced εκδοση,walkthrough και εφυγες οπως εισαι,σκεφτομαι κι εγω να το πιασω για εχω-χασει-το-μετρημα φορα
με απογοητευσε ο τελικος πολυ ευκολος
ελεεινος ο terminator,ε?μετα απο κεινο το τερας το sovereign στο 1 που εκανε ολο το citadel μπ@ρδελο πηγανε και βαλανε τον bicentennial man για αρχηγο
-
αα εκει κολλαγε ο terminator που μου χες πει οταν το ξεκινησα νομιζα οτι το ελεγες για τον shepard , που θα αρχιζαν να εφευγαν οι σαρκες του και να αποκαλυπτεται κανα ρομποτ
ο τελικος παντως ουτε καν ολο το πυρομαχικο απο το collector beam (καλυτερο οπλο με διαφορα) δε μου εφαγε και ψοφησε ετσι απλα..
και ναι ηταν αστειος που εμοιαζε με τον terminator
-
Καμια σχεση ο ''terminator'' με τον Sovereign, στο 1 γινοταν χαμος...
-
επειδη ηταν ημιτελης , για αυτο ηταν γτπ
-
παιδια δεν ξερω ακομα αν ειναι κακο παιχνιδι ή οχι το metro 2033, αλλα ειναι πανεμορφο
αναγκαστηκα ομως να ριξω τη λεπτομερεια στο high , ειναι βαρυ , αλλα μια χαρα το παιζω κι εκει
μηπως τα παραλεγανε για το ποσο βαρυ ειναι
-
Εχω λιωσει scareface.Και γαμω τα παιχνιδια!!!Κριμα που ειναι νοικιαρικο...
-
δε χρειαζεται να ειναι..
-
δε χρειαζεται να ειναι.. -
παιδια κανα παιχνιδακι παιζουμε?? chroooo σε βλεπω μεσα για αυτο ρωταω..
-
στην αναμονη για splinter cell και episodes from liberty city για pc που βγαινει αυριο-μεθαυριο
-
episodes from liberty city βγαινει για pc?
δεν ειχα παρει χαμπαρι
-
episodes from liberty city βγαινει για pc?δεν ειχα παρει χαμπαρι
http://www.gamespot.com/pc/action/grand ... index.html
-
κ@υλα που θα ειναι standalone γιατι το κανονικο παιχνιδι το ειχα τερματισει στο xbox πριν γινει ψηστιερα
και ηθελα να παιξω κατι πιο ποιοτικο μετα τη κουρ@δα το μετρο , το οποιο πλακα πλακα δεν ειναι και το πιο ευκολο fps ψοφαω συχνα πυκνα και οι σφαιρες ειναι σπανιες
-
παιδια κανα παιχνιδακι παιζουμε??Starcraft 2 beta... αλλά κάτι με ξενερώνει ρε γαμώτο... ίσως οι μεγάλες προσδοκίες που είχα απο την blizzard... ίσως το ότι μεγάλωσα... ίσως το οτι μου λείπουν οι heroes απο το warcraft...
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)