-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για οποιον την βρισκει καταστρεφοντας οτιδηποτε
για οποιον νομιζει οτι ο ραμπο ειναι αδερφη
οποιος νομιζει οτι ο σβατζενεγκερ ειναι παναγια
τοτε παιξτε just cause 2 ενα ολοκληρο νησι στην διαθεση σας προς καταστροφηθα του ριξω μια ματια μονο για τα γραφικα, αν και για να ξεσπας πρεπει να ειναι διασκεδαστικο
απλα δεν εχει τπτ αλλο,ουτε σεναριο,ουτε voice acting,τπτ
α,και νομιζω πως εχει και ενα μικρο lag στο ποντικι,τεσπα,εγω δεν το αντεξα,οπως και το πρωτο αλλωστετο ac το φτιαξες?
θα σου πω σε 30'
-
πες μου μονο αν η πιο καινουρια εκδοση απο την 1.36 ειναι καλη αν ειναι να τη βαλω και αν δουλευει offline χωρις να χρειαστει να αποσυνδεσω το ρουτερ
edit τη βαζω κι εγω να δω..
-
Assassins Creed 2 ανωτερο απο το 1, χωρις τις βαρετες αποστολες, η αναβαθμιση της villa ολα τα λεφτα!
Μεχρι στιγμης το μονο καλυτερο ειναι το Mass Effect 2.
Το Just Cause 2 ειναι εντελως ανουσιο οπως και το 1, μονο τα αεροπλανα αξιζουν, δεν πιστευω να δινει κατι παραπανω το παιχνιδι σε σχεση με το demo.
-
ναι ομως το assasin's εγινε πολυ καλυτερο και το mass ψιλοχειροτερο Imho
επισης ειναι και τι αρεσει στον καθενα , πχ εμενα μου αρεσουν τα sci-fi αλλα τα μεσαιωνικα ειναι τα καλυτερα μου
το μονο εκνευριστικο ειναι ολη αυτη η 'ιταλιλα'
ειναι η κλασικη 'αντιπαραθεση' σπαθι vs machine gun
καλες οι σφαιρες, αλλα αν δεν εχεις σπαθι και δεν ντυνεσαι με μεταλλο εισαι μηδενικο
ΥΓ πιο πολλες πανοπλιες και οπλα φαινεται οτι θα εχει το assasin's απο το 'rpg' mass effect
μηπως τελικα πρεπει να το ονομασουμε και αυτο rpg , ή το αλλο shooter ? -
γιατι να κουραστω σε μια e-μαχη ενω με ενα κλικ σκοτωνω 10-20
-
ναι ομως το assasin's εγινε πολυ καλυτερο και το mass ψιλοχειροτερο Imhoεπισης ειναι και τι αρεσει στον καθενα , πχ εμενα μου αρεσουν τα sci-fi αλλα τα μεσαιωνικα ειναι τα καλυτερα μου
το μονο εκνευριστικο ειναι ολη αυτη η 'ιταλιλα'
ειναι η κλασικη 'αντιπαραθεση' σπαθι vs machine gun
καλες οι σφαιρες, αλλα αν δεν εχεις σπαθι και δεν ντυνεσαι με μεταλλο εισαι μηδενικο
ΥΓ πιο πολλες πανοπλιες και οπλα φαινεται οτι θα εχει το assasin's απο το 'rpg' mass effect
μηπως τελικα πρεπει να το ονομασουμε και αυτο rpg , ή το αλλο shooter ?παλι θες να τα ακουσεις μου φαινεται,σου αρεσουν τα rpg,σου αρεσουν τα μεσαιωνικα,εχει μαλλιασει η γλωσσα μου για το witcher κι ακομα δεν εχεις αξιωθει,μιλαμε για πολυ σφαξιμο,και κερναει κιολας οτι θηλυκο κινειται!
-
ολα στην ωρα τους ενα ενα ποτε να προλαβω? ηθελα πρωτα να παιξω τα απωθημενα μου
-
σαν καλη μηχανη τερματισματος παιχνιδιων ξεπαστρεψα επιτελους και το assasin's
επικο, θεικο , τελειο
τρομερη ιστορια , δραση, ομορφα τοπια..
πραγματικα δεν ηθελα κατι παραπανω , μπραβο
θελω και συνεχεια
αν και αναρωτιεμαι τι περισσοτερο μπορουν να κανουν με την ιστοριαhighlight του παιχνιδιου , η βενετια αργεις να φτασεις, αλλα ειναι πραγματικα ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
αν και μεγαλο παιχνιδι μου φανηκε οτι τελειωσε γρηγορα, ηθελα κι αλλο
αντε τωρα να παιξουμε και τα expansions του grand theft auto
-
Ωραιος ! εγω εχθες το κατεβασα και μες την βδομαδα θα το ξεκινησω, χαιρωμαι που ειναι καλο γιατι το πρωτο assasins το βαρεθηκα σχεδον αμεσως.
Ξερεις ........ η Βενετια ειναι απολαυστικη λογω της μεγαλης οθονης ! -
γενικα ειναι απολαυστικη αλλα παροιλο που εμφανιζεται αρκετα αργοτερα στο παιχνιδι, ειναι η πιο καλοδουλεμενη πολη
μπορει τα γραφικα να μην ειναι τελευταιας κοπης, αλλα εχει πεσει τρομερη δουλεια στη λεπτομερεια και στην πιστη αναπαρασταση καποιων πραγματων και πραγματικα μπαινεις τελειως στο κλιμακοιτα εγω δεν ειμαι και τελειως αμεροληπτος , μου αρεσε και το πρωτο και ας γινοταν βαρετο και επαναλαμβανομενο , το δευτερο ομως αντικειμενικα καμια σχεση
πολλη δραση , πολλες αποστολες με δολοφονιες (απο εξτρα ο δολοφονιες ειναι με διαφορα οι περισσοτερες, ενω race και courier εχει ελαχιστα , αν και αυτα μου αρεσουν ) , δινει αρκετες φορες εμφαση στο stealth, πολυ ωραια ιστορια (δοκιμαστε να λυσετε τους γριφους του 'the truth' για επιπλεον απαντησεις, αν και μερικοι μου εσπασαν τα νευρα γιατι τους ελυσα ολους χωρις οδηγο - ο κωδικας νταβιντσι φαινεται συνωμοσια παιδιων δημοτικου μπροστα στο AC ), ωραιο ανακατεμα ιστοριας και μυθοπλασιας, πολυ καλο μεγεθος, σχετικα καλο το συστημα της οικονομιας..μονο αρνητικο οι μαχες, ειναι πολυ ευκολες μολις βρεις το κολπο και φευγουν ολοι μονοχιτοι με ενα counter
επισης εχω την εντυπωση οτι ξεφευγεις πλεον πιο ευκολα απο οτι στο πρωτο και ας λενε οτι το εκαναν πιο δυσκολο, λογω των εχθρων με τα ακοντια που σε ψαχνουν στα αχυρα πχ
ισως φταινε οι τοσες ωρες παιξιματος, αλλα ισως φταιει και το νερο, οπου κανεις δε σε ακολουθει
(ωραιο παντως που κολυμπας)τιπ: στους ιπποτες τουμπανα να χρησιμοποιειτε τις λεπιδες, ενα καλο counter ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το σπαθι
προς το τελος παντως (νομιζω λογω σπαθιου ) γινεται γελοιο, απλα αρπαζεις τους πιο αδυναμους στρατιωτες και τους κοβεις το λαιμο τη γλιτωνουν μονο αυτοι που δε σε αφηνουν
μερικες απο τις εξτρα αποστολες παντως ειναι πολυ ενδιαφερουσες μην τις αφησετε
και τιπ 2: να μαζευετε τα codex pages που εμφανιζονται απο την αρχη, γιατι στο τελος θα πρεπει να τα εχετε ολα, μην τρεχετε τελευταια στιγμη ξανα σε ολες τις πολεις
-
επαιξα και λιγο just cause...
ΑΙΣΧΟΣwaste of time...
-
Εντελως ανουσιο, για casual gamers.
To Splinter Cell πολυ καλο, βεβαια διαφορετικο απο τα προηγουμενα αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις διαφορετικες τεχνικες, με assault rifles ομως δυσκολα σημαδευεις.
-
αυτο εχει βγει για pc?
-
αυτο εχει βγει για pc?μονο το iso,για εκδοση απο γνωστους (reloaded κλπ) περιμενω ακομα
-
ωραια, για να δουμε..
-
Τελευταία αγορά:
-
επιτελους!
ωραιο παιχνιδι και νομιζω οτι εχει μεγαλυτερη διαρκεια απο το προηγουμενο
εγω θα αρχισω συντομα gta episodes from liberty city
-
Εγώ θα το αρχίσω όταν βρω δεύτερο!
-
ναι ρε γαμωτο , πρεπει μες στο καλοκαιρι να κανονισουμε
-
ναι ρε γαμωτο , πρεπει μες στο καλοκαιρι να κανονισουμεΚανονίζουμε μετά την εξεταστική.
Πιστεύω σε μια μέρα το έχουμε!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)