-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα η μικρο οικονομια στα f2p ειναι σωστη και οχι τυπου sony και ncsoft το παιχνιδι παει μια χαρα αλλα οκ τι λεμε τωρα θα μου πειςΑυτό. Όταν σε μερικά παιχνίδια (π.χ. RR3 μου έρχεται πρόχειρα, που τα ακριβά items κάνουν 100€ ) τα IAP items έχουν ΤΡΕΛΕΣ τιμές, και ο πελάτης σε γράφει στα @@ (το σπάει ή το βρίσκει έτοιμο σπασμένο) και εσύ δεν βγάζεις τίποτα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
όχι ακριβώς free to play, μιλάω για αυτά που έχουν in game/app purchasesσε αυτά τα παιχνίδια ναι μεν συχνά πυκνά δίνει ο κόσμος χρήματα για κάποιο διάστημα, από την άλλη εταιρείες όπως η zynga πήραν τα 3
οκ υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις όπως αυτή η βλακεία με τα διαμαντάκια/φρουτάκια τι σκατά είναι που παίζουν τίποτα κοπέλες και έχω δει να τα σκάνε και μπροστά μου , μακροπρόθεσμα όμως αυτό είναι αποτυχημένο μοντέλο
ακόμα και σε μεγάλους τίτλους τα dlc ξενερώνουν κόσμο
Διαχώρισε πρώτ' απ' όλα mobile από pc/console.
Στο mobile υπάρχει καθολική επικράτηση του f2p άντε και paid με IAP.
Για να καταλάβεις μερικούς μήνες πριν τα f2p ήταν πάνω από 70% όλου του revenue που παραγόταν στο AppStore στα games [τα iap των paid ήταν κάπου 5%?] Και αυτό στο δυτικό κόσμο, που ακόμα αγοράζουν και paid. Σε ασία [και android], άστο -
το θέμα είναι ότι τα f2p έχει δείξει η σύντομη ιστορία τους ότι δεν έχουν λεφτάλεφτά βγάζεις με ΑΑΑ τίτλους ή έστω και κάνε indie διαμαντάκι
f2p σε πολύ έλαχιστές περιπτώσεις και πάλι κλάιν
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
και στο pc τα lol ή το world of tanks που έβαλε ο dimik είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχίας του f2p, παρόλα αυτά δεν θεωρώ την επιτυχία τους κανόνα ή το 'μέλλον' όπως πολύ συχνά ακούμε
είναι απλά κάποιες από τις πολλές προσπάθειες που πέτυχαν για x/y λόγους
-
και στο pc τα lol ή το world of tanks που έβαλε ο dimik είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχίας του f2p, παρόλα αυτά δεν θεωρώ την επιτυχία τους κανόνα ή το 'μέλλον' όπως πολύ συχνά ακούμεΕ στο mobile αυτό απλώς δεν ισχύει.
Όταν πλέον στο iOS το f2p revenue έχει φτάσει στο 90%, στο android κοντά στο 99% (κοιτώντας πιο πρόσφατα στοιχεία) και όλα τα top grossing games είναι f2p, ε είναι ο κανόνας.Το 'μέλλον' δεν είναι φυσικά, αφού είναι ήδη παρελθόν Το μέλλον ήταν πριν 2-3 χρόνια.
Δεν πέτυχαν για 'x/y λόγους', πέτυχαν για πολύ συγκεκριμένους λόγους που έχουν να κάνουν με ψυχολογία, καταναλωτική συμπεριφορά, συνήθειες και διάφορα ακόμα.
Και το ότι ακόμα και στο pc/console προσπαθούν να δουν πως μπορούν να αντλήσουν αυτή τη γνώση, είναι γιατί κάποιους αρκετά πετυχημένους μηχανισμούς έχει το f2p όσον αφορά στο να κάνει τον κόσμο να ξοδεύει.
Το ότι μεγάλες εταιρείες δεν το κάνουν πετυχημένα, είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα φυσικά.
Και εεπ, η zynga δεν πήρε @ λόγω του f2p, αλλά για αρκετά σημαντικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τα... εσωτερικά της. -
και στο pc τα lol ή το world of tanks που έβαλε ο dimik είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα επιτυχίας του f2p, παρόλα αυτά δεν θεωρώ την επιτυχία τους κανόνα ή το 'μέλλον' όπως πολύ συχνά ακούμε
2o παιχνίδι μάλιστα παρόμοιου στυλ που γίνεται-είναι επιτυχία το War Thunder, το οποίο τείνει να ξεπεράσει το World of Tanks.
Μετά από αρκετά fails και μάλιστα σε ακριβά παιχνίδια βλ. EA και Battlefield 4 το f2p αρχίζει να γίνεται όλο και πιο δελεαστικό, ειδικά από την στιγμή που δεν χρειάζεται να το πληρώσεις και μάλιστα πανάκριβα πριν το δοκιμάσεις, αντί να δώσεις 50 και 60€ και μετά να περιμένεις κανέναν χρόνο για να γίνει playable με patches, αν ποτέ γίνει.
Κάποτε όλες οι εταιρείες έβγαζαν demo για κάθε παιχνίδι για να προσελκύσουν αγοραστές, τώρα τελευταία ελάχιστα παιχνίδια βγαίνουν σε demo εκδόσεις με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να την πατάνε με μεγάλες πατάτες.
-
Επειδή πλέον έχω να παίξω πολύ καιρό ηλεκτρονικά,τί έχει γίνει με το καημένο το battlefield? Το κατέστρεψαν;
-
ωραια γραφικα αλλα...
-
πιο είναι αυτό?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://webmup.com/3Tqi8/ωραια γραφικα αλλα...
Δεν σου άρεσε ο χειρισμος?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
πιο είναι αυτό?Driveclub για PS4.
-
Αλλού τα γραφικά!! Βλέπω όμως την California με τα tribal επάνω και μου γυρνάν τ αντερα...
-
http://www.engadget.com/2014/07/10/cuphead-interview/
τα γραφικά +οτι είναι run n gun
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Επειδή πλέον έχω να παίξω πολύ καιρό ηλεκτρονικά,τί έχει γίνει με το καημένο το battlefield? Το κατέστρεψαν;Άστα και πήρα και Premium preorder....τώρα έχει φτιάξει κάπως, ένα χρόνο μετά.
Πριν δεν παιζόταν, τραγικό netcode, lag 2sec κλπ κλπ -
-
μπήκε πριν μία εβδομάδα και το wolfenstein μαζί με το πρώτο update διότι είναι τίγκα στα bugs!
Θα έλεγα ότι είναι ενα κλασσικό fps με πολλά στοιχεία όμως από την μεγάλη επιτυχία της bethesda dishonored. Σίγουρα είναι ατμοσφαιρικό με ποικιλία όπλων και τραβηγμένο από τα μαλλιά σενάριο που όμως έχει την πλάκα του.
Το τελείωσα και αυτό με cheats φυσικά... -
Και ένας Έλληνας που μπαίνει δυναμικά στον χώρο της δημιουργίας strategy games, ο Νίκος Θωμάδης ή αλλιώς γνωστός ως Darth στην κοινότητα των Total War games ένας από τους καλύτερους Modders για τα παιχνίδια της CA αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του παιχνίδι.
και ιδού http://www.ultimategeneral.com/ στο steam έχει μόνο 7,5€ (beta ακόμα) και είναι αρκετά καλή προσπάθεια, πολύ βασικό ότι ακούνε συμβουλές από παίκτες στο forum και προσπαθούν να τις ενσωματώσουν στο παιχνίδι με σκοπό να το κάνουν όσο καλύτερο και διασκεδαστικό για τον παίκτη γίνεται.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ, στην τελική του έκδοση θα είναι φοβερό.
-
-
lifeless planet
τι μουσικη
τι ιστορια
τι immersion
οκ γραφικα αλλα δεν μας νοιαζει ισως ενα απο τα λιγα games που αξιζουν το 20ευρω
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)