-
απαξ και κολλησεις κολλησες στην λασπη δεν εχει respawn..
-
επομενως τι κανω, περιμενω τη φυση να σηκωσει κανενα βουνο η να ξεραθει ο βουρκος;;
-
Μια χαρά είναι το spin tires, ξεκίνησε από kickstarter σαν tech demo και mud simulator, δεν είναι κανονικό παιχνίδι. Αν αυτό είναι μάπα, τότε μάπα είναι και τα train-plane-truck-bus sims. Αν τους αγοράσει καμιά ubisoft δεν θα τους χαλάσει καθόλου.
-
Ανάλογα το game mode μπορείς να κάνεις rescue σε garage η αλλιώς θα πρέπει να φέρεις άλλο όχημα για να το ρυμουλκήσεις...
Το 'χω παίξει κανα 3ωρο μέχρι τώρα. Φάση έχει...
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Μια χαρά είναι το spin tires, ξεκίνησε από kickstarter σαν tech demo και mud simulator, δεν είναι κανονικό παιχνίδι. Αν αυτό είναι μάπα, τότε μάπα είναι και τα train-plane-truck-bus sims. Αν τους αγοράσει καμιά ubisoft δεν θα τους χαλάσει καθόλου.αυτους οχι το παιχνιδι σιγουρα
-
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... BkCB1zRIx4
αν οι διαφορές είναι τέτοιες και στην έκδοση για πισι τότε μιλάμε για το παιχνίδι της χρονιάς όταν βγει
-
Πολυ αμφιβαλλω οτι ΔΕΝ θα δουμε αλλο ενα watch dogs..
-
Σε όσους αρέσουν οι νταλίκες το έχουν προσφορά για κάποιες μέρες.
-
-
Έχω λιώσει το Resident Evil Umbrella Chronicles με την κοπέλα μου.
On-rails shooter με ιστορία από Resident Evil 0, 1, 3 και ένα σενάριο αποκλειστικό.
Τώρα θέλω να πάρω θήκη-όπλο για το wiimote καθώς και το sequel.
Μου είχε λείψει το είδος από τότε που έπαιζα στα arcades. -
Νεολαία... Εμείς άλλα πράγματα λιώναμε στην ηλικία σας με τις κοπέλες μας!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νεολαία... Εμείς άλλα πράγματα λιώναμε στην ηλικία σας με τις κοπέλες μας!!!πλαστελινες?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Νεολαία... Εμείς άλλα πράγματα λιώναμε στην ηλικία σας με τις κοπέλες μας!!!
πλαστελινες?
πηχεοκαρπικες αρθρωσεις εννοει
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νεολαία... Εμείς άλλα πράγματα λιώναμε στην ηλικία σας με τις κοπέλες μας!!!Υπάρχει χρόνος και δύναμη για όλα.
Τα καλά του να μην δουλεύεις. -
Ε και να δουλεύεις λίγο χρόνο για κάνα παιχνιδάκι με τη γυναίκα βρίσκεις
Το πρόβλημα είναι να έχεις καμία που δε της αρέσουν τα παιχνίδια
-
Έχω βρει λύση σε αυτό, της έχω ένα παζλ στο τραπέζι και κολλάει εκεί
Sent from my phone using some app
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Το πρόβλημα είναι να έχεις καμία που δε της αρέσουν τα παιχνίδια
Αυτό είναι θέμα.
Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα πλέον. Ακόμα και η αδερφή της ασχολείται.
Την άλλη φορά παίζαμε διπλό Gears of War. -
Ακόμα και αν της αρέσουν (που π.χ. η δική μου δεν ξέρει τη διαφορά pad από joystick ) μετά τα πρώτα 1-2 παιδιά θα είναι μακρυνή ανάμνηση....να ακούτε τους μεγαλύτερους για να ξέρετε τι σας περιμένει
-
εμένα η δική μου παίζει χρόνια και με βλέπει να παίζω χρόνια, σε αυτό το τομέα τα βρίσκουμε
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ακόμα και αν της αρέσουν (που π.χ. η δική μου δεν ξέρει τη διαφορά pad από joystick ) μετά τα πρώτα 1-2 παιδιά θα είναι μακρυνή ανάμνηση....να ακούτε τους μεγαλύτερους για να ξέρετε τι σας περιμένειΑυτό είναι στον άνθρωπο.
Εμένα πάντως παίζει απο εποχές PS1.
Δεν την έμαθα εγώ.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)