-
Τώρα μόλις είδα update στο FB από το Gamespot για παίκτες που αποβλήθηκαν από online παιχνίδια για προσβλητική συμπεριφορά, προσβλητική ομιλία κλπ
Γέρασα....
-
Ειλικρινα τωρα, ειναι γραφικα αυτα που να δικαιολογουν τις απαιτησεις του παιχνιδιου;
Για το ΜΠβουτζο τελειως!
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τώρα μόλις είδα update στο FB από το Gamespot για παίκτες που αποβλήθηκαν από online παιχνίδια για προσβλητική συμπεριφορά, προσβλητική ομιλία κλπΓέρασα....
μπα ειχε περασει κατα πολυ αυτο το σταδιο
ο ενας πηγε και βρηκε real life τον αλλον και τον μαχαιρωσε (αν θυμαμαι καλα που το ειδα στο steam forum πριν το φανε) το αποτελεσμα ηταν να κανουν καταγγελια στην valve και ο τυπος εφαγε Delete στο steam account τουΕιλικρινα τωρα, ειναι γραφικα αυτα που να δικαιολογουν τις απαιτησεις του παιχνιδιου;
Για το ΜΠβουτζο τελειως!
η πλακα ειναι οτι τα εχω ολα στο high (παραπανω απλα δεν..) εκτως απο το hbaoooasdoasfodafodfodsaofdsao (τι διαολο που τα βρισκουν αυτα τα ονοματα..) και το shadow στο medium το νερο ειναι ισως το καλυτερο που εχω δει απο το Half life 2 αλλα δεν μπορει να σωσει τιποτα..
-
Επειδη δεν παρακολουθω την ενότητα, δεν ξερω αν το έχετε συζητήσει.
Παίζει κανείς men of war assault squad..;;
Το ανακάλυψα πριν κάνα μήνα και έχω κολλήσει άσχημα.. -
αμα σου αρεσουν τα strategy πρεπει να παρεις το european escalation
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η πλακα ειναι οτι τα εχω ολα στο high (παραπανω απλα δεν..) εκτως απο το hbaoooasdoasfodafodfodsaofdsao (τι διαολο που τα βρισκουν αυτα τα ονοματα..) και το shadow στο medium το νερο ειναι ισως το καλυτερο που εχω δει απο το Half life 2 αλλα δεν μπορει να σωσει τιποτα..
Σε σχέση με το PS4 τι λέει? Έχουμε να κάνουμε με κακό port ή γενικά τον παίζουν στην Ubi?
-
προφανως ειναι κακογραμμενο και περα απο αυτο ειναι εντελως nvidia biased σε σημειο που μια 290x ειναι σχεδον 15% κατω απο μια 770 και 22% κατω απο την 780..
-
στο ps4 πάει καλά (για κονσόλα πάντα, δλδ 900p 30fps) στο pc έχει σοβαρό θέμα
-
εχω μεγαλο θεμα
ελεγα να αγορασω σημερα το assetto corsa αλλα:
βλεπω οτι το star citizen παει πολυ καλα και αυτο
οπως βλεπω οτι το elite dangerous παει καλαhelp me decide!
-
-
-
Αγοράστηκε το Injustice.
20GB θέλει το άτιμο! -
Είναι όμως πιο μικρό από το mk παρόλο που έχει πιο καλά γραφικά και μεγαλύτερη ανάλυση στα cutscenes
Παίξε το story που είναι καλό και σε κάνα μήνα που θα εχω τελειώσει τις παπαριες που ασχολούμαι τώρα το εγκαθιστώ κι εγώ κι αρχίζουμε τα online ξύλα
-
Έχω άλλα στη σειρά που δεν ξέρω πότε θα τελειώσω!
Προς το παρόν παίζω Dust και μετά επιτέλους θα βάλω Tomb Raider! -
tomb raider Online ειναι ισως οτι το καψερο εχω παιξει τετοια αλματα τετοια killshots τυφλα να εχουν τα bf και τα cod λεμε πολυ κλαμα αμα παρεις την lara
-
να βάλεις tr, εγώ προσωπικά το έπαιξα πριν το αγοράσω, αλλά το τσίμπησα και στα 7.5€ όταν έπαιξε προσφορά
@καμπάλα, έπαιξε ποτέ κανείς online tr?
-
αμε εχει κοσμο ακομη ειναι κουλο αλλα οκ καπως καπου δουλευει..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
tomb raider Online ειναι ισως οτι το καψερο εχω παιξει τετοια αλματα τετοια killshots τυφλα να εχουν τα bf και τα cod λεμε πολυ κλαμα αμα παρεις την laraΔεν παίζω online.
Εξαιρέσεις μόνο με φίλους. -
-
**Ζητειται GTA 5 για PS3 σε καλη τιμη! **
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)