-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Έκανα παραγγελία (online, μόνο με download δηλαδή) το GT6 SE, και περιμένω να πάω σπίτι να το κατεβάσω και να δω τι έχει αλλάξει - βελτιωθεί. Κάποιος εδώ μέσα που είναι ήδη κάτοχος να πει δύο κουβέντες για διαφορές ...?Δεν το έχω πάρει ακόμα,αλλά διαβάζοντας ότι έχει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό μάλλον θα πρέπει να βιαστώ και να το πάρω:
A new circuit creator is among the features, with a GPS mode that allows you to use a smartphone to track your favourite driving road and then let the game recreate the twists and turns
Από εδώ:http://www.evo.co.uk/news/evonews/289522/gran_turismo_6_review_price_and_screenshots.htmlΗ special edition τι διαφορές έχει από την απλή?
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Έκανα παραγγελία (online, μόνο με download δηλαδή) το GT6 SE, και περιμένω να πάω σπίτι να το κατεβάσω και να δω τι έχει αλλάξει - βελτιωθεί. Κάποιος εδώ μέσα που είναι ήδη κάτοχος να πει δύο κουβέντες για διαφορές ...?
Δεν το έχω πάρει ακόμα,αλλά διαβάζοντας ότι έχει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό μάλλον θα πρέπει να βιαστώ και να το πάρω:
A new circuit creator is among the features, with a GPS mode that allows you to use a smartphone to track your favourite driving road and then let the game recreate the twists and turns
Από εδώ:http://www.evo.co.uk/news/evonews/289522/gran_turismo_6_review_price_and_screenshots.htmlΗ special edition τι διαφορές έχει από την απλή?
Αν καταφέρω και το κατεβάσω, γιατί το PS3 ξαφνικά και από το πουθενά μου κάνει κόλπα , το Special Edition έχει καμιά 20αρια κανονικά και ειδικά αυτοκίνητα της επετειακής έκδοσης, σου δίνει 1εκ credits για αγορές και βελτιώσεις, έχει διάφορα bonuses εντός παιχνιδιού (avatars, φόρμες, ήχους, themes, backgrounds κλπ) κοκ....
-
Μιλώντας για GT6...
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εβαλα το Castlevania 2
και παλι οτι ειχα νιωσει με το προηγουμενο (αλλα επαυξημενο)
!!! ΕΠΟΣ !!!!!έχει πέσει πολύ θάψιμο από τον τύπο όμως και αναρωτιέμαι το γιατί
οι χρήστες πάντως στο σύνολό τους δηλώνουν ικανοποιημένοι
θαψιμο? τι θαψιμο, ειναι καταπληκτικο δε βρισκω κατι που να σηλωνει θαψιμο
ακομα και 1920 με high εφφε στο δικο μου παλαιο μηχανημα βαραει ανετοτατα, αρα βαρυ δεν ειναι...δεν πειράζει, haters will hate κτλ
-
Δες τα reviews και θα καταλάβεις
Βέβαια στο metacritic ενώ από τους reviewers είναι κατά μ.ο. στο 6 οι χρήστες του έχουν δώσει πάνω από 8
Δεν είναι βλέπεις ποιοτικό σαν το call of duty...
-
Δες τα reviews και θα καταλάβειςΒέβαια στο metacritic ενώ από τους reviewers είναι κατά μ.ο. στο 6 οι χρήστες του έχουν δώσει πάνω από 8
Πράγματι, διάβασα κανα δυο και το θάβουνε
Εχω την εντύπωση οτι επικεντρώνονται στα λάθος σημεία
Το θέμα ειναι οτι αμα μπείς να το παίξεις γουστάρεις τρελλά και δεν προσέχεις τίποτα απο αυτά
Το artwork απο μόνο του ειναι breathtaking κατα τη γνώμη μου -
Δες τα reviews και θα καταλάβειςΒέβαια στο metacritic ενώ από τους reviewers είναι κατά μ.ο. στο 6 οι χρήστες του έχουν δώσει πάνω από 8
Δεν είναι η πρώτη φορά.
Δες για παράδειγμα το Nier που το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν τα γραφικα. -
το Metacritic εχει καταντησει αηδια απορω γιατι ακομη το περνουν στα σοβαρα
-
Κι όμως αυτό τελικά δίνει το βαθμό και στο κάτω κάτω απλά το μέσο δίνει, δεν κάνουν οι ίδιοι αξιολογήσεις
-
-
Φαίνεται φοβερό και μακάρι να δούμε αυτά τα γραφικά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού (εφικτό νομίζω)
Θέλω πάντως και λίγη ανανέωση στο gameplay γιατί αν και πολύ καλό έχει μείνει στάσιμο εδώ και χρόνια
-
Δεν νομίζω να αλλάξει τόσο πολύ.
Από ότι λένε είναι το τελευταίο της σειράς οπότε υποθέτω οι πολλές αλλαγές θα είναι από το επόμενο.Δεν θα έλεγα πάντως πως έχει βγει και κάτι καλύτερο στον τομέα του.
-
δεν έχει βγει σίγουρα κάτι καλύτερο, όμως στο origins για παράδειγμα (που ήταν πολύ καλό παιχνίδι βέβαια) είχε φανεί αυτή η έλλειψη καινοτομίας και η επαναληψιμότητα στο gameplay, όσο καλό κι αν ήταν αυτό βέβαια
μέχρι και το city έβλεπες νέα και ωραία πράγματα που ενδεχομένως δεν είχες ξαναδεί αλλού και πολύ σωστά εκτελεσμένα
επίσης να δούμε και με τα γραφικά τι θα γίνει γιατί κάπου πήρε το μάτι ότι θα έχουμε πάλι unreal 3
-
παίδες να σας ρωτήσω κάτι εδώ...
η σειρά αυτή των παιχνιδιών batman που σχολιάζετε εδώ, ανήκει στην ίδια κατηγορία παιχνιδιών με το castlevania 2 που συζητούσαμε πριν μερικές μέρες;
Αν όχι, σε τι κατηγορία ανήκουν τα συγκεκριμένα batman και σε ποια το castlevania 2; -
θεωρητικά στην ίδια.. αλλά με πολύ διαφορετική προσέγγιση του πράγματος
με πάρα πολύ διαφορετική θα έλεγα
-
τι εννοείς με την διαφορετική προσέγγιση του θέματος; Αντιλαμβάνομαι την διαφορετικότητα στην θεματολογία ανάμεσα στον Μπατμαν και τον δράκουλα όμως δεν σε καταλαβαίνω στο υπόλοιπο!
-
Δες για αρχή το σύστημα μάχης.
Τελείως διαφορετικό. -
Διαφορετικό platforming, διαφορετικό open world ,ύπαρξη γρίφων , άλλο ύφος
Μάχες που λέει και ο AngelΕίναι γενικά διαφορετικές σχολές, ανήκουν στην ίδια κατηγορία αλλά η φιλοσοφία διαφέρει αισθητά
Τα arkham πάντως για μένα είναι είναι από τα καλύτερα και σημαντικότερα παιχνίδια των νεότερων χρόνων και απευθύνονται σε πολύ ευρύ κοινό (που να τους αρέσει φυσικά και o batman)
Το castlevania από την άλλη απευθύνεται σε πιο συγκεκριμένο κοινό
Πάντως εμένα προσωπικά τα παιχνίδια με συγκινούν περισσότερο από τις dark knight ταινίες και είναι πιο πιστά στη φιλοσοφία του batman από τις πρόσφατες μεταφορές στο κινηματογράφο.
Σκέψου ότι ποτέ δεν τρελαινόμουν για batman,αλλά για τα παιχνίδια τρελαίνομαι -
Σας ρώτησα διότι είχαμε μια διαφωνία τις προάλλες για τις συγκεκριμένες κατηγορίες παιχνιδιών και θέλω να τα ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου.
Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με κανένα από τα σύγχρονα μπατμαν παρόλο που μου αρέσουν οι σχετικές ταινίες και λάτρευα τα παλαιότερα μπατμαν games της δεκαετίας του 80!
Έχουν ωραία γραφικά αδιαμφισβήτητα αλλά δεν μπορώ τα τεράστια open world games που ψάχνεσαι και χάνεσαι.
Το castlevania έχω καταλάβει ότι είναι ιδιαίτερο παιχνίδι και μάλλον για τους οπαδούς της κατηγορίας.
Τα μπάτμαν ίσως άξιζαν μία ευκαιρία...θα δω μερικά walkthrough μόλις ευκαιρέσω για να αποκτήσω καλύτερη άποψη!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)