-
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Team Fortress 2 played on omnidirectional treadmill and Oculus RiftΜΛΚ ειναι σαν τη στράτα που βαζουν στα μωρα...
Αμα ειναι να τρεχω για να παιζω το κωλοπαιχνιδο...
ΥΓ αμα παιζεις GTA IV και σε παταει αυτοκινητο σε πεταει εξω?
-
έχει και περιστέρι για να σε κουτσουλάει αν κάθεσαι ακίνητος πολύ ώρα
-
αμα θες να παιξεις angry birds?
-
-
πολυ ενδιαφερον αρθρο σχετικα με το ποσο futureproof μπορει να ειναι τα pc με τον ερχομο των νεων κονσολων
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... r-next-gen
-
-
http://www.hwbox.gr/news-vga/20405-amd- ... nismo.html
http://translate.google.com.hk/translat ... 25027.html
-
Mε γαμησαν πασχαλιατικα
Ερχεται κ εξεταστικη
Δε ξερω τι να κανω -
Πες μου εναν λογο να παρεις ps3 ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Πες μου εναν λογο να παρεις ps3 ΤΩΡΑOτι ειναι αρκετα τζαμπα στα 145 και θα βγαλει 2 χρονακια ανετα.Περαν xbox δε ξαναειχα κονσολα και θελω εστω και να βρισκεται για παρεα για κανα fifa κλπ.
Αν εκανε 200 δε θα το σκεφτομουν,ουτε ειμαι τυπος που θα σκασει 500 για το 4. -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Πες μου εναν λογο να παρεις ps3 ΤΩΡΑ
Oτι ειναι αρκετα τζαμπα στα 145 και θα βγαλει 2 χρονακια ανετα.Περαν xbox δε ξαναειχα κονσολα και θελω εστω και να βρισκεται για παρεα για κανα fifa κλπ.
Αν εκανε 200 δε θα το σκεφτομουν,ουτε ειμαι τυπος που θα σκασει 500 για το 4.δηλαδη με 200 δεν αξιζει και με 145 ειναι ευκαιρια;
δεν μου παει... -
Δε σου παει με 20κατι% διαφορα?
55 ευρω ειναι και παιρνεις κατι που το κενο με το επομενο θεωρητικα δεν ειναι αντιστοιχο με τη μεταβαση απο Ps2 σε Ps3.Υπαρχει hdmi,υπαρχουν ποιοτικοι τιτλοι και δεν ειμαι και gamer,απλα θελω να περναω καποιες ωρες.Δε προσπαθω να πεισω και για κατι βασικα γιατι ουτε τον εαυτο μου δεν εχω πεισει
Eπισης δεν ειπα πως στα 200 δεν αξιζει,δε ξερω καν αν αξιζει γενικα,απλα τα 150 ταιριαζουν στα οικονομικα μου εστω και ψυχολογικα.Τα 200 οχι -
νεοι τιτλοι ομως πολυ δυσκολα θα βγουν για το 3....
-
νεοι τιτλοι ομως πολυ δυσκολα θα βγουν για το 3....Για το 2 ΑΝ θυμαμαι καλα συνεχισαν τα γνωστα να βγαινουν για καποιο διαστημα,αλλα να πω την αληθεια και με ενα GT5 ικανοποιημενος ειμαι.
Ισως το βλεπω λαθος.Πρεπει να το ξανασκεφτω γιατι θα ναι ξενερα μετα απο κανα χρονο να μην εχω τι να παιξω
cabala σαν τιμη πως τη βλεπεις ? -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
νεοι τιτλοι ομως πολυ δυσκολα θα βγουν για το 3....
Για το 2 ΑΝ θυμαμαι καλα συνεχισαν τα γνωστα να βγαινουν για καποιο διαστημα,αλλα να πω την αληθεια και με ενα GT5 ικανοποιημενος ειμαι.
Ισως το βλεπω λαθος.Πρεπει να το ξανασκεφτω γιατι θα ναι ξενερα μετα απο κανα χρονο να μην εχω τι να παιξω
cabala σαν τιμη πως τη βλεπεις ?εγω προσωπικα θα περιμενα να δω και τιμες για τις νεες κονσολες μιας που θα ειναι ολες x86..
αμα το xbox φτασει maximum τα 300-400 εγω δεν θα κοιταζα καν για 3ρι
(βεβαια απο την αλλη δεν θα κοιταζα καν το 3 εφοσον και το 4 θα ειναι x86 οποτε no backwards compartibility οχι για ενα λογικο διαστημα λογικα..) -
Aπλα ειναι που γενικα δεν ειχα στο προγραμμα την αγορα καποιας κονσολας.Αν το ειχα,θα περιμενα φυσικα και ως τοτε θα ειχα μαζεψει και το αναλογο ποσο.
Ξεκαθαρα λογω τιμης το σκεφτομαι και εχω ψηθει.Πιο πολυ κολλαω στο να μην εξαφανιστω απο τον κοσμο,παρα στο αν αξιζει ή οχι -
Μια χαρά αξίζει το ps3 σε αυτήν την τιμή. Ειδικά αν δεν είσαι κανένας hardcore gamer που έχεις παίξει τα περισσότερα παιχνίδια του είδους που σε ενδιαφέρει.
Υπάρχουν άπειρα παιχνίδια (και παιχνιδάρες) για το ps3 για να σκοτώσεις την ώρα σου.
Δεν είμαστε όλοι πωρωμένοι που κυνηγάμε τους καινούριους τίτλους και καθόμαστε να overclockaroyme τις κάρτες μας για να κερδίσουμε 2-3 frames στο τελευταίο super duper παιχνίδι.Εγώ θα το χτυπούσα αν δεν ήμουν κατά των κονσολών και υπέρ του δυνατού desktop pc γενικά.
-
Πες μου εναν λογο να παρεις ps3 ΤΩΡΑΓιατί να μην πάρει;
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)