-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τελικα το dishonored τα σπαει, ΑΠΛΑμολις το δοκιμασα, μετα απο 5' φαινεται καλο οντως
βεβαια το τελευταιο της bethesda που επαιξα ηταν το rage, οποτε οτι και να δοκιμαζα καλο θα μου φαινοταν
-
Δεν ήταν της Bethesda το rage από ότι θυμάμαι
Γενικά παιξτο stealth , είναι φοβερά πιο ενδιαφέρον έτσι
-
οντως, publisher ειναι, αλλα τεσπα,απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω παιξει τελευταια
ωωωωω εχει και stealth?
-
Είναι πολύ πιο 'φυσικό' (σου βγαίνει τελικά ) να το παίξεις σαν stealth , πάρα σαν shooter
Αν θες βέβαια βγαίνεις και σφαζεις , όμως δεν είναι εξίσου ενδιαφέρονΔε πρόκειται απλά για αντιγραφή του bioshock τελικά , αλλά προς μεγάλη μου εκπληξη κάτι αρκετά διαφορετικό.
Έχει πολύ καλούς μηχανισμούς , πολλή ελευθερία και πάντα πάνω από ένα τρόπους να κάνεις κατι ή να πας κάπου
Μετά τη ξενερα του πολύ μέτριου deus ex αποζημιώθηκα με το παραπάνω !
Θα ήθελα μόνο καλύτερα γραφικά και παραπάνω διάρκεια
Κατά τα άλλα από το bioshock είχε να με εκπλήξει τόσο ευχάριστα ένα first person παιχνίδι
Πιστεύω ότι θα έχουμε και πολύ καλά sequels
Έχει ψωμί το θέμα..Παίξε λίγες ώρες και πες μου εντυπώσεις
-
.....επαιξα λιγες ωρες λοιπον
λυπαμαι αυτους που αποφασιζουν στην ubisoft που κατεστρεψαν το splinter επειδη και καλα δεν υπαρχει market για stealth παιχνιδια και τωρα θα παιζουν το dishonored και θα κλαινε
το παιχνιδι ειναι πανεμορφο, οσο περισσοτερο το παιζω τοσο περισσοτερο μου θυμιζει thief και η μονη μου ενσταση ειναι οτι θα επρεπε να εχει περισσοτερους τροπους να τους ριχνεις λιποθυμους, γιατι προσπαθω να παιξω non lethal και κατανταει μονοτονο. Αν τους σκοτωνεις, αντιθετα, υπαρχουν 1000 τροποι να διαλεξεις.. Πολυ καλο stealth αν και θα ηθελα να εμφανιζεται καπου το αν και ποσο με βλεπουν.
υγ. το deus ex εγω το ευχαριστηθηκα πολυ
-
με το dark vision σε lv2 κατι γινεται
Dark Vision
Want to see across walls? Dark Vision is the power you should get. At level one, Dark Vision will let you see enemies across walls, and if you upgrade it, you will also be able to see the objects you can interact with and the security systems. You will also be able to see the noise (like footsteps and the noise from objects being dropped) made by the protagonist.εγω παντως δε παιζω ακριβως non lethal , δηλαδη θα βαλω κανα turret αρκετα συχνει να κανει χαμο
αυτο απο οτι εχω δει δεν ανεβαζει το chaos level (το οποιο αν ανεβει γεμιζει ο τοπος ποντικια και το παιχνιδι δυσκολευει )
αν θες παντως γινεσαι τελειως ξυλάς , δε σε περιοριζει.. το αντιθετο σε fps σπανια υπαρχει τετοια επιλογη
ΥΓ το deus ex εχει πολυ πιο αργη δραση λογω του οτι πρωτιστως ειναι rpg, ομως στο fallout εχει γινει αρκετα καλυτερη δουλεια και ας ειναι επισης rpg
το stealth του δε μου τραβηξε το ενδιαφερον εξισου και οι χρονοι φορτωματος (ακομα και σε ssd ) με εβγαλαν πολλες φορες εκτος εαυτου -
Συνεχίζω και παίζω το Unreal. Το παιχνίδι είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τα σύγχρονα FPS. Έχει περίεργους γρίφους που θέλουν αρκετό ψαξιμο, ορισμένες φορές στα όρια του σπασαρχίδικου.
Τα level είναι πολύ μεγάλα σε έκταση και πολλές φορές για να συνεχίσεις πρέπει να πάς σε κάποιο σημείο που έχεις ξαναπεράσει, σε αντίθεση με τα σύγχρονα παιχνίδια που είναι πολύ γραμμικά και πολλές φορές σε εμποδίζουν κιόλας να πάς προς τα πίσω.
Ενώ τα γραφικά δείχνουν την ηλικία τους, ακόμα και με τα καινούρια textures, η μουσική είναι απίστευτα ατμοσφαιρική, ίσως απο τις καλύτερες μουσικές επενδύσεις σε παιχνίδι αυτού του τύπου.
-
εκείνο το borderlands 2 καλό μεν αλλά με σπάει...πρέπει να ψάχνεις στους χάρτες και γίνεται βαρετό...
εμένα μου αρέσουν τα 'σκότωσε τους όλους...' και τέλος!το dishonoured θα το βάλω σύντομα αφού το έχω 'αγοράσει'!
Είδα και στο ιντερνετ ένα metro 2033 που μου άρεσε αλλά διάβασα ότι σέρνεται ακόμα και σε δυνατά μηχανήματα! -
εσυ θα το παιζεις το μετρο μια χαρα
αν χρειαστει θα κανεις ελαχιστες παραχωρησεις
-
Δέν μου άρεσε το Metro. Αυτό που με χάλασε ήταν οτι τα όπλα ήταν πολύ αδύναμα. Άδειαζες στον άλλο ένα γεμιστήρα απο το καλάσνικοφ στο κεφάλι και δέν χαμπάριαζε μία. Ήταν και πολύ μικρό.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
οντως, publisher ειναι, αλλα τεσπα,απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω παιξει τελευταιαωωωωω εχει και stealth?
το rage σου αφηνει την αισθηση οτι πρεπει να ηταν κατι αλλο ισως mmo ισως sandbox αλλα οχι αυτο το πραγμα
καπου το εχασαν στην μεση δεν κοιταξαν για bugs δεν εκαναν fine tuning αλλα επειδη το ανεπτυξε το καρμαικ νομιζαν οτι θα πουλαγε αμ δεν.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
οντως, publisher ειναι, αλλα τεσπα,απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω παιξει τελευταια
ωωωωω εχει και stealth?
το rage σου αφηνει την αισθηση οτι πρεπει να ηταν κατι αλλο ισως mmo ισως sandbox αλλα οχι αυτο το πραγμα
καπου το εχασαν στην μεση δεν κοιταξαν για bugs δεν εκαναν fine tuning αλλα επειδη το ανεπτυξε το καρμαικ νομιζαν οτι θα πουλαγε αμ δεν..και το χειροτερο ξερεις πιο ειναι? το επαιξα μετα απο το borderlands2, φαντασου λοιπον τι εντυπωση μου εκανε!
@qsis μα ποσο τρωει πια ο corvo?
-
ολοι οι ηρωες τη bethesda τρωνε το κωλο τους
-
το έβαλα και εγώ αυτό σήμερα...έπαιξα μισή ωρα δίχως cheats...εύκολα προχώρησε μέχρι εκεί...ως τώρα μου αρέσει...
-
δε ξερω αν εχετε παρει χαμπαρι τι παιζει εδω περα (μερικα ατομα απο το community εχουν παρει green discs του παιχνιδιου). Το game πρεπει να γαμαει
http://forums.forzamotorsport.net/forum ... hread.aspx
αξιζει καποιος να δει και τις 50+ σελιδες του thread
-
μιας και αναφερθηκε τις προαλλες απο τον mjacob ενα αισθητικα ωραιο παιχνιδι για mobile πλατφορμες , να πω οτι με τη σειρα μου βρηκα πολυ ομορφο το rayman jungle run που ανακαλυψα προσφατα
https://play.google.com/store/apps/deta ... bile&hl=el
-
Εγώ πάντως σε ταμπλέτες και κινητά δεν μπορώ να παίξω arcade παιχνίδια πόσο μάλλον platform.
Σε κινητό παίζεις εύκολα 'στατικά' παιχνίδια ή mind games.... -
μιας και αναφερθηκε τις προαλλες απο τον mjacob ενα αισθητικα ωραιο παιχνιδι για mobile πλατφορμες , να πω οτι με τη σειρα μου βρηκα πολυ ομορφο το rayman jungle run που ανακαλυψα προσφαταhttps://play.google.com/store/apps/deta ... bile&hl=el
όντως πολύ ωραίο
Εγώ πάντως σε ταμπλέτες και κινητά δεν μπορώ να παίξω arcade παιχνίδια πόσο μάλλον platform.
Σε κινητό παίζεις εύκολα 'στατικά' παιχνίδια ή mind games....αν τα έχουν φτιάξει επί τούτου για touch screens, χωρίς virtual d-pad, παίζονται μια χαρά.
Το virtual pad είναι λίγο μλκία, αν και μερικοί δεν προβληματίζονται από τη χρήση του.Εμένα τελευταία μου έκανε αυτό εντύπωση:
το οποίο αν και μέτριο συνολικά σαν παιχνίδι, έχει πολύ ενδιαφέροντα controls.
Επίσης κάπως 'εντυπωσιακό' να κάνει η MS publish ένα παιχνίδι με εντόσθια, βγαλσίματα ματιών και κάτι τέτοια -
εγώ παίζω κάτι κουίζ, κάτι πόκερ (strip ) και γενικά παιχνίδια που δεν απαιτούν αντανακλαστικά εφήβου...
-
επαιξε κανεις το wrc 3?
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)