-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι. Μια ερώτηση τεχνικής φύσεως σχετικά με το demo του F1 2012 αν έχετε την καλοσύνη.Κατέβασα κανονικά το file μέσω Steam (μεγάλη αηδία... μια χαρά ήταν τα αρχεία κατευθείαν από τα sites) αλλά με το που πατάω να ξεκινήσει, βγάζει για λίγο το παράθυρο του Steam 'Preparing to launch demo' αλλά μένει στα Windows τελικά. Θα δεχόμουν ότι είναι θέμα κάρτας γραφικών αλλά δεν κάνει καν προσπάθεια να φορτώσει το παιχνίδι.
Specs:
Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz
4 GB DDR3
Ati X1950X
Windows XP SP3Το μόνο που είναι κάτω από τα minimum specs είναι η κάρτα γραφικών. Λέει ότι το παιχνίδι θέλει Direct X 11 αλλά από ότι ξέρω η 1950 είναι DX9. Θα μπορούσε αυτό να αποτρέψει το φόρτωμα έστω και του μενού ή φταίει κάτι άλλο;
Σε Core 2 duo ταιριάζουν καλύτερα τα 7. Με τα XP μπορεί να έχεις πρόβλημα. Ψάξε βρές καινούριους drivers για το chipset της μητρικής και την κάρτα γραφικών
Γιατί τρέχεις XP σε Core 2 Duo?
-
το παιχνιδι ειναι shader model 3 και dx11 με το dx11 δεν εχεις προβλημα με το shader model Ομως ναι
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αλεξανδρε δες εδω μπας και βγαλεις καποιο νοημα:
https://support.steampowered.com/kb_art ... -USFX-5568Απο περιεργια, αν ανοιξεις το task manager σου βγαζει το exe του παιχνιδιου ή οχι;
Σε ευχαριστώ Βασίλη.
Δεν μου εμφανίζεται στο task manager το exe.
Δεν είναι θέμα dx αποκλείεται να υπάρχει παιχνιδι που να θέλει αποκλειστικά 11
Κάτι άλλο σου λείπει ή η κάρτα σου είναι υπερβολικά παλια
System Requirements
Minimum:OS:Windows Vista or Windows 7
Processor:Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
Memory:2 GB RAM
Graphics:AMD HD2600 or NVIDIA Geforce 8600
DirectX:11
Hard Drive:15 GB HD space
Sound:Direct X compatible soundcard
Other Requirements:Broadband Internet connection
Additional:Supported Graphics Cards: AMD Radeon HD2600 or higher, HD3650 or higher, HD4550 or higher, HD5000 Series, HD6000 Series, HD7000 Series. nVidia GeForce 8600 or higher, 9500 or higher, GTX220 or higher, GTX400 Series, GTX500 Series, GTX600 Series. Intel HD Graphics 3000 or higher, AMD Fusion A8 or higher. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το παιχνιδι ειναι shader model 3 και dx11 με το dx11 δεν εχεις προβλημα με το shader model Ομως ναιΗ κάρτα μου παίρνει Pass από το γνωστό site που τεστάρει αν μπορείς να το τρέξεις ή όχι. Απορίας άξιο πάντως που δεν προσπαθεί καν να φορτώσει για να μπει έστω στο μενού του παιχνιδιού.
**EDIT: Δέχομαι ντομάτες!!! Θέλει Vista και πάνω! Πως δεν το είχα δει; **
-
Εκτος αυτου, απο την στιγμη που στο task manager δεν υπαρχει, δες μηπως το σφαζει κανενα antivirus (αν εχεις).
-
Το Avast είναι πολύ φιλελεύθερο και πάντα με ειδοποιεί όταν είναι να σφάξει κάτι. Απλά δεν τρέχει σε XP από ότι φαίνεται...
-
ελα ντε ουτε καν που το προσεξα οτι ειχες windows xp γιατι τοσο αρχαιολογος?
-
Δηλαδή τέλος τα παιχνίδια για XP?? Και γω ούτε που το χα προσέξει.
Τα 7αρια πάντως είναι ανώτερα σε όλα έναντι των XP. -
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
γιατι τοσο αρχαιολογος?Θα μπουν 7άρια σύντομα.
-
ναι βρε αλεξανδρε κριμα ειναι να εχεις ακομα xp
-
...'αγόρασα' και το f1 2012...Το ΣΚ θα δω φως...
-
-
είναι τόσα αυτά που πρέπει να βάλω τελικά ρε κιούση και τόσο λίγος συγκριτικά ο χρόνος που μπορώ να διαθέσω που μάλλον δεν θα βαρεθώ εύκολα. Αύριο θα βάλω για τεστ battlefield 3 ,crysis 2 και f12012! Ότι προλάβω διότι δεν χαραμίζω απόγευμα και βράδυ Σαββάτου στον υπολογιστή!
Εγώ πάντως για online & multiplayer παιχνίδια δεν είμαι διότι κολλάς! Θα φάω ξύλο(βλ. γκρίνια μουρμούρα )αν κολλήσω με δαύτα από την -
ε ενταξει δεν ειπαμε να καεις
θα σου ελεγα παντως να δοκιμαζες και το πρωτο crysis και το expansion warhead , για μενα περα απο τα καλυτερα γραφικα ηταν και πιο ωραιο παιχνιδι γιατι δεν ηταν εξισου γραμμικο με το 2
και οσο για τα online ειναι θεμα γουστου, αλλα συμφωνω σε γενικες γραμμες διοτι συνεπαγονται μεγαλο καψιμο και η παντοφλα θα πεσει διχως ελεος..
το θεμα ειναι στον ελευθερο σου χρονο να παιζεις λιγο να χαλαρωνεις, οχι να παιζεις για να παιζεις και κυριως οχι να παιζεις για να αποδειξεις σε αλλους ανθρωπους οτι εισαι καλυτερος απο αυτους , ποτε δεν αντεχα τον ανταγωνισμο
ΥΓ αν εχεις 3d τηλεοραση παντως , δοκιμασε το crysis 2 σε 3d (εχει επιλογη στα settings) , ειναι αρκετα εντυπωσιακο
δε θυμαμαι αν και το πρωτο ειχε αυτη την επιλογη
-
μαθε της να παιζει lineage 2 να δουμε ποιος θα διωξει πρωτος ποιον
-
κιούση αυτή είναι η λογική μου...να παίζω ένα μεσάωρο να κάνω την πλάκα μου και τέλος!
Αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαι με αρχαία παιχνίδια emulators και mame...
Δεν είμαι του καψίματος εδώ και χρόνια και προσπαθώ να μην κατρακυλήσω...
Το πρώτο crysis μου το είχαν φέρει το 2008 όταν έφτιαξα το προηγούμενο πισι μου με την 4870! Θυμάμαι ότι είχα βάλει τα πάντα τέρμα στην οθόνη μου τότε (1024χ1280max) και έπαιζε τέλεια αφού η 4870 ήταν η κορυφή τότε! Του είχα βάλει και ένα cheat και το τέλειωσα!
Είχα εντυπωσιαστεί τότε με τα γραφικά και το όλο κονσεπτ! Θα το ξαναβάλω σε hd πάλι λοιπόν στο μέλλον! Περί 3d gaming...δεν το εχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω αν θα με βολεύει με τα ματομπούκαλα στα ματια να κρατάω παράλληλα ποντικια και πληκτρολόγια...Τώρα γι' αυτό το lineage2....χωρίς να ξέρω τι είναι είμαι σίγουρος ότι δεν θα την συγκινήσει...εδώ πακμαν σε mame δεν θέλει να παίξει...ούτε καν μια ναυμαχία στην αμίγκα! Δεν είναι όλες οι γυναίκες δεκτικές στου υπολογιστές...για την ακρίβεια ελάχιστες είναι!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
κιούση αυτή είναι η λογική μου...να παίζω ένα μεσάωρο να κάνω την πλάκα μου και τέλος!
Αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαι με αρχαία παιχνίδια emulators και mame...
Δεν είμαι του καψίματος εδώ και χρόνια και προσπαθώ να μην κατρακυλήσω...
Το πρώτο crysis μου το είχαν φέρει το 2008 όταν έφτιαξα το προηγούμενο πισι μου με την 4870! Θυμάμαι ότι είχα βάλει τα πάντα τέρμα στην οθόνη μου τότε (1024χ1280max) και έπαιζε τέλεια αφού η 4870 ήταν η κορυφή τότε! Του είχα βάλει και ένα cheat και το τέλειωσα!
Είχα εντυπωσιαστεί τότε με τα γραφικά και το όλο κονσεπτ! Θα το ξαναβάλω σε hd πάλι λοιπόν στο μέλλον!Τώρα γι' αυτό το lineage2....χωρίς να ξέρω τι είναι είμαι σίγουρος ότι δεν θα την συγκινήσει...εδώ πακμαν σε mame δεν θέλει να παίξει...ούτε καν μια ναυμαχία στην αμίγκα! Δεν είναι όλες οι γυναίκες δεκτικές στου υπολογιστές...για την ακρίβεια ελάχιστες είναι!
θα εκπλαγεις απο την μανια τους οταν καταλαβεις ποσο αιμα ζητανε
-
δεν σε κατάλαβα...ομολογώ ότι 'σ' έχασα' στο σχόλιο αυτό!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν σε κατάλαβα...ομολογώ ότι 'σ' έχασα' στο σχόλιο αυτό!θα εκπλαγεις με το ποσο μπορει μια κοπελα να κολλησει το μικροβιο οταν δει ποσο βιαιο ειναι
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)