-
δεν ειναι εγκεφαλικο,ειναι fps με στοιχεια rpg,οχι καθαροαιμο rpg,απλα ειναι αρρωστεια,επαιζα 8ωρα μεχρι να το τερματισω και σκεφτομαι να το ξαναπιασω με αλλο class,κατι που ειχα να παθω απο το gta3,αν χρειαστεις κατι πες μου
τωρα call of duty ειχα παιξει το modern warfare 1 και δεν μου αρεσε που ειχες κανα 2 τυπους ακομα να προσεχεις,γενικα δεν την παλευω να πρεπει να εχω το νου μου και σε αλλους ,οποτε i'll pass -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι single και multi.
εγω τωρα παιζω το campaign
στις αποστολες του campaign εχεις συνηθως και αλλους , αλλα δε μπορεις να τις παιξεις μαζι με αλλους παιχτες νομιζω..
(εχει 2 .exe ενα single που ειναι για το campaign και ενα για multi)
στον τομεα multi εχει πολυ πραγμα , αλλα να σου πω την αληθεια το multi δε με πολυνοιαζει..δε θα κατσω να καω με αυτο το παιχνιδι, θα το τερματιζω και τελοςγια το υπολοιπο gameplay δε ξερω τι αλλο να σου πω ειναι κλασικο call of duty, ακομα πιο βελτιωμενο
δηλαδη ο,τι πρεπει για να περασεις λιγες ωρες ευχαριστα.
γενικα ειμαι fan ολων των call of duty και περιμενω καθε χρονο το καινουριο.επειδη ομως ο β' παγκοσμιος εχει κουρασει καπως τα modern warfare πιστευω οτι αρεσουν σε πολυ κοσμο ως κατι νεο.
το 2ο mw εχει εκτος απο ωραια γραφικα και ασταματητη δραση , ομορφα εναλλασσομενα τοπια σε διαφορα σημεια του κοσμου.παιξτο δε το συζηταμε
το Borderlands το εχω δει σε φιλο μου, υπαρχει ηδη στο pc μου και περιμενει και αυτο να παιχτει..
αλλα απο οτι ειδα αυτο εχει και αναβαθμισεις και αγορες οπλων κτλ.. αυτο το κανει ισως εγκεφαλικο, το mw ειναι απλα σκετο ανοθευτο διασκεδαστικο ΞΥΛΟ
(και αυτο ειναι που χρειαζομαι να παιξω αυτη τη στιγμη )το ξανακατεβαζω γιατι το πρωτο download δεν επαιξε το Σ/Κ θα λειωσωωωωωωωω
-
@chroo den exeis na prosexeis kanenan oi vasikoi xaraktires den psofane me tpt kai oi allol einai analwsimoi spania tha exeis na anisixeis gia allous
@dunkard
pswnise ekdosi razor i akoma kalytera tin EDIT: skidrow .auti einai slgoura kali!! -
modern warfare 2αρρωστια!!!!!!!!!!!!!!!!
Χθες το αγορασα και δεν το ''αγορασα'', πρεπει να ειναι η δευτερη φορα που κανω κατι τετοιο.
Το αξιζει. -
η αληθεια ειναι οτι το αξιζει
-
Εχω ψαξει παντου αλλα δεν καταφερα να βρω κανενα απο τα παιχνιδια 18 Wheels
-
modern warfare 2αρρωστια!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Μόλις ολοκληρώθηκε η 'αγόρα' του Borderlands απο RELOADED. Περιμένω να ολοκληρωθεί η αποσυμπίεση.....
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
modern warfare 2
αρρωστια!!!!!!!!!!!!!!!!
το παιχνιδι παντως ισως θελει κανα πατσακι...
σε καποια φαση 'κολλαω' στα γραφικα και στα καπακια κανει save
δε μπορουσα να παω πουθενα ο,τι και αν δοκιμαζα..η μονη μου επιλογη ηταν να ξαναρχισω την αποστολη, αλλα τελικα ελυσα το προβλημα αλλαζοντας την αναλυση (την χαμηλωσα, συνεχισα να ειμαι κολλημενος και μολις την ξαναπηγα εκει που ηταν ξεκολλησα)
-
Ποσο το πηρατε το MW2; Εγω πηρα αυτο για PS3 γυρω στα 35 ευρω, αλλα οι τιμες ξεκινανε απο 29ε.
Στο multiplayer ειναι ολη η δραση ομως, το αλλο ειναι για εξασκηση μονο...
-
Το Borderlands δέν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Μου την έσπασε οτι πρέπει να πας να σκοτώνεις βλάκες με τις ώρες για να ανέβεις level, γιατί αν πάς κατευθείαν στα quest θα σε μαζέψουν με τα κουταλάκια. Η όλη φάση μου θύμισε Final Fantasy VII που έπαιζα στο Playstation ή Diablo. Δέν είμαι πλέον για τέτοια, τα βαριέμαι.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το Borderlands δέν με ενθουσίασε ιδιαίτερα. Μου την έσπασε οτι πρέπει να πας να σκοτώνεις βλάκες με τις ώρες για να ανέβεις level, γιατί αν πάς κατευθείαν στα quest θα σε μαζέψουν με τα κουταλάκια. Η όλη φάση μου θύμισε Final Fantasy VII που έπαιζα στο Playstation ή Diablo. Δέν είμαι πλέον για τέτοια, τα βαριέμαι.αρα ειναι εγκεφαλικο παιχνιδι.. βεβαια στο bioshock αυτο δε με πολυχαλασε να πω την αληθεια.
απλα το σκηνικο fallout δεν ξερω αν θα θελω να ξαναδω τοσο συντομαεγω σημερα απλα το εγκατεστησα και το ετρεξα λιγο..απο αυριο το αρχιζω και αν εχει πολυ ξυλο θα το ξεκοκαλισω.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ποσο το πηρατε το MW2; Εγω πηρα αυτο για PS3 γυρω στα 35 ευρω, αλλα οι τιμες ξεκινανε απο 29ε.Στο multiplayer ειναι ολη η δραση ομως, το αλλο ειναι για εξασκηση μονο...
40 ευρω μαζι με μεταφορικα για pc.
Στο multiplayer γινεται χαμος αλλα κατι παιδακια ειναι πολυυυυ πιο πανω, εχουν χρονια εξασκησης. -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Εχω ψαξει παντου αλλα δεν καταφερα να βρω κανενα απο τα παιχνιδια 18 WheelsΚατι πρεπει να εχω
-
Modern Warfare 2 τα σπάει
Έχουν βελτιώσει πολύ το damage των όπλων. Θυμάμαι στα προηγούμενα Call of duty τους τάραζες στα headshot και δέν πεθαίνανε. Τώρα με ένα καλοσημαδεμένο headshot πέφτει κατευθείαν κάτω.
-
Το Call of Duty θέτει νέο ρεκόρ για τη βιομηχανία ψυχαγωγίας
*Η εταιρεία Activision ανακοίνωσε ότι το βιντεοπαιχνίδι της Call of Duty: Modern Warfare 2 απέφερε έσοδα 550 εκατομμυρίων δολαρίων τις πρώτες πέντε ημέρες κυκλοφορίας του, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για όλη τη βιομηχανία ψυχαγωγίας.Το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι ξεπέρασε την ταινία Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας, η οποία έφτασε τα 394 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο πενθήμερο προβολής, αλλά και το βιντεοπαιχνίδι Grand Theft Auto IV, που απέφερε 500 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με το Reuters, αναλυτές της αγοράς εκτιμούν ότι το Modern Warfare 2 θα πουλήσει μέχρι το τέλος του έτους 11 με 13 εκατομμύρια αντίγραφα.
Στο παιχνίδι «βολής πρώτου προσώπου» ο παίκτης αναλαμβάνει να πολεμήσει ως στρατιώτης σε διάφορα πεδία μαχών, από τη Νότιο Αμερική μέχρι το Αφγανιστάν.
Το εντυπωσιακό ντεμπούτο του παιχνιδιού εκτίναξε την κίνηση στην υπηρεσία online βιντεοπαιχνιδιών Xbox Live της Microsoft. Όπως αναφέρει το CNet, στις 10 Νοεμβρίου η υπηρεσία σημείωσε ρεκόρ εξυπηρετώντας 2,2 εκατομμύρια διαφορετικούς χρήστες.*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
Παρα, παρα πολυ καλό το Modern Warfare 2 αλλα... υπερβολικά μικρό. Σε 5 ωρίτσες πάπαλα.
Τουλάχιστον εχει ακρως διασκεδαστικό multiplayer αλλα χωρίς dedicated servers να το βράσω...
Το Borderlands μου άρεσε πολύ, ειχε και αρκετό χιούμορ και αρκετή ατμοσφαιρα και μου κράτησε το ενδιαφέρον μεχρι τον τερματισμό.
Επίσης μην ξεχνάμε - χτές κυκλοφόρησε και το Left 4 Dead 2... \m/
Απο τελευταίες κυκλοφορίες επίσης απόλαυσα πολύ τα Resident Evil 5 & Red Faction: Guerilla.
-
επαιξα το demo του avatar,ειναι το παιχνιδι που συνοδευει την ομωνυμη ταινια του cameron που θα κυκλοφορησει οπου να ναι,φαινεται αρκετα καλο,αντιθετα με τις περισσοτερες μεταφορες ταινιων σε παιχνιδια,αν εχουν λυσει και ενα δυο θεματα στο κανονικο παιχνιδι θα ειναι τελειο φανταζομαι
επισης εγκατεστησα το mw2 και οπου να ναι ξεκιναω αν και ειμαι αρνητικα προκατειλημμένος και μαλλον δεν θα μου αρεσει..
-
Εγω παλι δεν ενθουσιαστηκα με το MW2,να δηλωσω οτι εχω κολλησει ενα βιβλιο ενσημα στο MW1,ειχα τερματισει τα ρανκινγκ 2 φορες και το εφτασα παλι στο 25,το παιχνιδι απλα το λατρευω και θεωρω οτι εχει το καλυτερο μουλτιπλειερ που εχω δει,ισως δευτερο μετα το Χαλο3.Οπως καταλαβαινεται το MW2 το πηρα απο τις πρωτες ωρες μεσα στη τρελη χαρα,αλλα εφαγα κρυαδα.Οι λογοι ηταν οι εξης,πολυ φωτεινα χαζοχαρουμενα γραφικα,λες και παιζεις την μπαρμπη ραπουνζελ,ΦΛΩΡΙΚEΣ φωνες μεχρι αηδιας σε σχεση με τις αντρικοτατες ρωσικες του προηγουμενου,οπλα και εξοπλισμος που δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα αντιθετως με το προηγουμενο που ολα ηταν υπαρκτα,ακου heartbeat sensor ας βαζαν και φωτοσπαθο να τελειωνουμε και τελος το χειροτερο απο ολα,ετσι οπως φτιαξαν τις πιστες ειναι η χαρα του καμπερη,μες στα παραθυρα,κρυφες γωνιες κλπ κλπ,ετσι καθεται το 12χρονο σκυμενο και περιμενει καποιος να περασει,ε δεν ειναι δουλεια αυτη
Μιλαω παντα για multiplayer το Single ουτε καν το αρχισα,και δεν εχω σκοπο βαριεμαι απιστευτα τα Single games
-
Εν αρχη εκανα και εγω το λαθος να παρω την LM EDITION του παιχνιδιου απο Ελλαδα και με εκπληξη διαπιστοσα οτι ουτε κωδικους ειχε για να κατεβασω εξτρα αυτοκινητα ουτε τιποτα παρομιο που αναφερονταν οτι θα ειχε η LIMITED εκδοση του παιχνιδιου παρα μονο ενα στικακι των 2 giga και ενα μπρελοκ.
Ψαχνωντας καλυτερα σε διαφορα φορουμ ανακαλυψα στο blog της ομαδας που εφτιαξε το game (turn 10) οτι οι κωδικοι που ειχαν να κανουν με τα εξτρα αμαξια της εκδοσης υπηρχαν μονο σε χωρες που υποστιρηζαν επισημα την υπηρεσια xbox-live.
Φυσικα για αυτο ενω θα επρεπε να αναφερεται απο την microsoft καπου πιο επισημα ουτε λογος.
Μονο αν κοιτουσες το πισω μερος του κουτιου προσεκτικα καταλαβαινεις οτι κατι τρεχει.
Φυσικα η μονη λυση για να εχω το πληρες παιχνιδη ηταν να το παραγγειλα απο σελιδα του εξωτερικου.
Το θεμα ειναι οτι παρολο που η χρηστες του xbox εχουνε προσβαση στην υπηρεσια και ουκ ολιγες φωρες εχουνε διαμαρτυρηθει για οτι οτι δεν υπαρχει επισιμη υποστιριξη η microsoft τους εχει γραψει στα παλια τους τα παπουτσια.
Προσοχη λοιπον ..να μην αγορασετε την lm edition απο την Ελλαδα γιατι τα χρηματα που θα δωσετε για την πληρη εκδοση θα ειναι η ελλειπης.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)