-
Δε μου άρεσε καθόλου το dirt λόγω του ηλίθιου drift που δε γίνεται να αποφύγεις
-
Που στην άσφαλτο?? γενικά δε διπλώνει εύκολα αν δεν χρησιμοποιήσεις χειρόφρενο.
-
Μου τη σπάει το drift είναι γτπ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τωρα που ξαναγινα ελευθερος ανθρωπος απολαμβανω ξανα το αγαπημενο χομπι οπως πρεπειτερματισα χθες το mass effect 3 το οποιο αν και ελεγα οτι δε θα παιξω , τελικα επαιξα και δε μετανιωσα εδω που τα λεμε
βεβαια αυτο που με προβληματισε (οχι απαραιτητα αρνητικα ) ειναι οτι το παιχνιδι ειχε πολυ ξυλοδε ξερω κατα ποσο θεωρειται rpg ενα παιχνιδι το οποιο εχει περισσοτερη δραση απο το gears of war , αλλα τελοσπαντων εμενα μου αρεσε (γιατι το 2 με ειχε εκνευρισει για καποιο λογο)
ειναι δηλαδη rpg αυτο? :
rpg σιγουρα δεν ειναι. Στοιχεια απο rpg εχει ομως. Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα. Το θεμα ειναι οτι και μενα μου αρεσε διοτι ειναι πολυ βελτιωμενο το combat system απο τα προηγουμενα 2, αλλα το τελος ειναι επιεικως απαραδεκτο. Κυριολεκτικα ομως. Δε γινεται να σε εχουν πορωσει τοσο πολυ εκει λιγο πριν τελειωσει το ολο θεμα, να περιμενεις κανα τεραστιο AI Boss fight και να λαμβανεις αυτο που πασαρανε...Ουτως η αλλως αυτο εγινε διοτι η BioWare δεν προλαβε να τελειωσει το παιχνιδι on time...(αρχικως προβλεποτανε boss fight). Οποτε απο μενα κουλουρι...(ασε που παιζω και ολα τα games στο hardest difficulty)
-
το combat system στο 3 ειναι για γελια πολυ πιο ευκολο απο τα αλλα ακομη και στο scanning και σαφως πολυ χειροτερο στο να σε κραταει..
οπως φυσικα και το portal 2 ακουγα ακουγα οτι ειναι γαματο σουξουμουξου και οτι κραταει πολυ(σαν βασικο παιχνιδι χωρις να κατεβασω maps) τελικα ειμαι στους top 3 που το τελειωσαν γρηγορα 2ωρες 34 λεπτα και 12 δευτερα και χωρις να ξερω καν τι να κανω μιας που δεν ειχα ξαναπαιξει ουτε το πρωτο (αλλα ναι σαν παιχνιδι για το μυαλο ειναι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα απολυτη ελευθερια στο τι κανεις)
-
Τώρα το χω ρίξει στο skyrim και έχω βρει την υγειά μου
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Δεν ξερω, το κατεβαζω απο pirate bay και μετα τι κανω? (mods,online)
Αν ειναι δυνατον θελω να παιξω το πιο καινουριοhttp://forum.rallyesim.fr/viewforum.php?f=65
Μετα την εγκατασταση του κανονικου RBR, με τη σειρα βαζεις το RSRBR Mod (2012) -> RSRBR Updates (01-02-03-04) -> RSRBR Tracks Pack -> RSRBR Car Packs (Complete pack αν θελεις ολα τα αυτοκινητα αλλιως μπορεις να διαλεξεις επιλεκτικα Group/Individual). Τα RSRBR BTB Country Packs (επιπλεον ειδικες) ειναι προαιρετικα.Μετα για online πρεπει να κανεις εγγραφη μεσω του RSCenter στο RSRBRLive 2012. Περα απο τον αριθμο που θα επιλεξεις και το ονομα δεν ξερω τι αλλο πρεπει να συμπληρωσεις (αν χρειαζεται). Στο R40 Forum - RsRBR Cup 2012 μπορουν να σε κατατοπισουν καλυτερα.
-
Προσπαθώ να παίξω Fallout3 αλλά φαίνεται ότι κάτι δεν κάνω σωστά.
Γενικά έχω ψιλοπροχωρήσει το παιχνίδι, έχω επισκεφτεί κάμποσες πόλεις κι έχω κάνει quests αλλά φαίνεται η κατάσταση να έχει τελματώσει-κάτι δεν έχω κάνει καλά με την ανάπτυξη του χαρακτήρα και είναι πολύ αδύναμος, από τους περισσότερους εχθρούς χρειάζεται να τρέχω για να τη γλιτώσω
-έχω ξεμείνει με ένα σάπιο laser pistol το οποίο δεν κάνει δουλειά και δεν επισκευάζεται επίσης δεν έχω λεφτά και έχω λίγα hitpoints
-το παιχνίδι απαιτεί ΠΑΡΑ πολύ χρόνο για να κάνεις πράγματα, που δεν τον έχω απογοητεύομαι όταν έχω παίξει 2-3 ώρες για μία αποστολή της πλάκας από την οποία δεν κερδίζω και τίποτα τελικάθα το παρατήσω
-
Kapami κάτι γίνεται λάθος
-
E ναι γιατί δε μπορεί τόσος κόσμος να το έχει σε φουλ εκτίμηση κι εγώ να μη το παλεύω καθόλου, μάλλον το ξεκίνησα στραβά και τώρα δε συμμαζεύεται η πορεία
Αλλά δεν έχω χρόνο και υπομονή να το πάρω απ την αρχή, είναι παιχνίδι που θέλει να παίζεις 4ωρα για να νιώσεις τι κάνεις, που δε τα χω συχνά
-
στο fallout μαζευεται το κακο, σε αλλα παιχνιδια δε μαζευεται..
απο πανοπλιες και οπλα δηλαδη γιοκ? δεν εχεις τιποτα της προκοπης πανω σου?
να επισκευαζεις ξερεις?
παιρνεις πολλα side quest για να δυναμωσεις ή μονο το main?το fallout 3 να ξερεις οτι ειναι απο τα παιχνιδια που απο ενα σημειο και μετα δυναμωνεις υπερβολικα πολυ και απλα κοβες βολτα, δε σε δυσκολευει τιποτα σε σημειο που χανει το ενδιαφερον του
-
Μακάρι να κατάφερνα να φτάσω σε αυτό το σημείο
Side quests παίρνω συνέχεια, για το main δεν έχω αρκετά καλό χαρακτήρα για να προχωρήσω Να επισκευάζω ξέρω αλλά τα οπλάκια που είναι ρημαγμένα επισκευάζονται μέχρι ενός σημείου.
Γενικά όταν ξεκίνησα το παιχνίδι, συνηθισμένος από τα παλιάααααα Fallout, έβαλα πολλούς πόντους στα laser guns με την προοπτική όταν βρω ένα να μπορώ να τους σκίζω Ε ακόμα δεν έχω βρει , εκτός από τα laser pistol της πλάκας, με αποτέλεσμα να είμαι απολύτως ανίκανος να κάνω σοβαρή δουλειά.Γενικά πρέπει να το πάρω απ την αρχή για να στρώσει, γιατί μέχρι τώρα απλά βασανίζομαι
-
Side quests παίρνω συνέχεια, για το main δεν έχω αρκετά καλό χαρακτήρα για να προχωρήσω Να επισκευάζω ξέρω αλλά τα οπλάκια που είναι ρημαγμένα επισκευάζονται μέχρι ενός σημείου.
Γενικά όταν ξεκίνησα το παιχνίδι, συνηθισμένος από τα παλιάααααα Fallout, έβαλα πολλούς πόντους στα laser guns με την προοπτική όταν βρω ένα να μπορώ να τους σκίζω Ε ακόμα δεν έχω βρει , εκτός από τα laser pistol της πλάκας, με αποτέλεσμα να είμαι απολύτως ανίκανος να κάνω σοβαρή δουλειά.Γενικά πρέπει να το πάρω απ την αρχή για να στρώσει, γιατί μέχρι τώρα απλά βασανίζομαι
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι οντως τα energy weapons αργουν
επρεπε να επενδυες πιο πολυ σε συμβατικα στην αρχη και συνεχως να επισκευαζεις με ιδιαοταν ομως σκασουν μυτη η 'επενδυση' σου πιανει τοπο
-
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να πήγες νωρίς σε περιοχή που δεν έπρεπε και να σε σκοτώνουν τα πάντα.
Τι level είσαι τώρα; -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Προσπαθώ να παίξω Fallout3 αλλά φαίνεται ότι κάτι δεν κάνω σωστά.
Γενικά έχω ψιλοπροχωρήσει το παιχνίδι, έχω επισκεφτεί κάμποσες πόλεις κι έχω κάνει quests αλλά φαίνεται η κατάσταση να έχει τελματώσει-κάτι δεν έχω κάνει καλά με την ανάπτυξη του χαρακτήρα και είναι πολύ αδύναμος, από τους περισσότερους εχθρούς χρειάζεται να τρέχω για να τη γλιτώσω
-έχω ξεμείνει με ένα σάπιο laser pistol το οποίο δεν κάνει δουλειά και δεν επισκευάζεται επίσης δεν έχω λεφτά και έχω λίγα hitpoints
-το παιχνίδι απαιτεί ΠΑΡΑ πολύ χρόνο για να κάνεις πράγματα, που δεν τον έχω απογοητεύομαι όταν έχω παίξει 2-3 ώρες για μία αποστολή της πλάκας από την οποία δεν κερδίζω και τίποτα τελικάθα το παρατήσω
Είναι της υπομονής, όπως όμως ήταν και τα Fallout 1 και 2.
Μπορείς να το πας πιο ελεύθερα, καθαρίζοντας ό,τι σου τη σπάει, αλλά χάνεται έτσι σημαντικό μέρος αποστολών, εξέλιξης κλπ.Δεν χρειάζεται να παίζεις σερί ώρες, μπορείς να κάθεσαι να παίζεις κανα μισάωρο, την άλλη μέρα άλλο ένα μισάωρο... Το ότι σώζεις όπου θέλεις, σε βοηθάει σ' αυτό.
Όντως ξεκίνησες λίγο στραβά, στην αρχή στηριζόμαστε στα 'απλά' όπλα (όχι energy ή heavy) και σταδιακά ανεβάζουμε τ' άλλα (κυρίως energy, τα heavy είναι δύσχρηστα). Θα ζοριστείς λίγο, αλλά θα ανέβεις.
Λεφτά = ψάξιμο και...τσιγκουνιά.Σημαντικό να έχεις καλά στατιστικά στην αρχή, κάμποσο intelligence και strength (το πρώτο για να έχεις επιλογές διαλόγου και να επισκευάζεις/σπας κλειδωμένα pc ευκολότερα, το δεύτερο για να μπορείς να χειρίζεσαι καλύτερα κάποια όπλα και να κουβαλάς πολύ πράγμα = λεφτά κι άνεση).
-
manosk δεν ηξερα οτι παιζεις και fallout
παντως μιας και πιασαμε αυτο το παιχνιδι και εχοντας διαφωνησει με αρκετους, πιστευω οτι το vegas ηταν αρκετα καλυτερο, ισως γιατι ειχαν συμμετασχει και αρκετοι απο τα 2 πρωτα στην αναπτυξη του
-
-
Τα Fallout 1 και 2 τα είχα σκίσει, δεν ήταν δυνατόν ν' άφηνα το 3 και το New Vegas.
Το NV ήταν κάπως πιο εξελιγμένο, είχε διορθώσει ορισμένα μειονεκτήματα του 3 στο χειρισμό, τα γραφικά, την κίνηση.
Είχε και διαφορετικό στυλ, περισσότερη δράση στην επιφάνεια αντί για υπόγειους χώρους, πιο μυστήρια όπλα. Υστερούσε όμως στην κεντρική ιστορία σε σχέση με το 3.
Προτιμούσα τους βασικούς αντιπάλους του 3, οι mutants και τα ζόμπι ήταν καλά γομάρια.Δεν μπορώ ν' αποφασίσω ποιο μου άρεσε περισσότερο. Γι' αυτό τέλειωσα και τα δύο με όλα τα DLCs τους.
Δυστυχώς δεν ακούγεται κάτι για επόμενο.
-
εμενα μαλλον με ενοχλουσε πολυ το ζητημα των υπογειων , συμφωνω με αυτα που λες απλα μου αφησε μια πιο καλη αισθηση το vegas
λογικα θα βγει καποια στιγμη συνεχεια και να σου πω την αληθεια προτιμω να το βγαλουν με την ησυχια τους και να βγει ενα καλο παιχνιδι , παρα να εχουμε 'αρπαχτες' καθε χρονο
στο vegas παντως δεν ειχα ορεξη να παιξω τα dlc (οπως εκανα στο 3 οπου τα επαιξα ολα), γιατι 'μπουχτησα' κατα καποιον τροπο με το θεμα fallout ηθελα να παιξω και τιποτε αλλομε αφορμη το skyrim πχ εχω να πω οτι πιο πολυ ευχαριστιεμαι ενα παιχνιδι που εκανε 5 χρονια να βγει σε σχεση με το προκατοχο του και ειναι φοβερα βελτιωμενο (βεβαια το oblivion ειχε πολλους που δε τους αρεσε) , παρα παιχνιδια τυπου mass effect ή assasin's creed , τα οποια αν και ειναι αρκετα ποιοτικα τα εβγαζαν το ενα πισω απ'το αλλο
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)