-
Eιναι RT
-
οποιος εχει F1 2011 ή GT5 για PS3 ας στειλει σε PM το PSN ID του.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν φενεται να φταιει και πολυ το d3 για αυτο καθοτι οι φιλοι του αλλα λενεhttp://me.ign.com/en/news/1057/Man-Dies ... r-72-Hours
Γενικως τα games μπορουν να προκαλεσουν ταχυπαλμιες ειτε απο στρες ειτε τελοσπαντων απο οτιδηποτε αλλο οποτε σε συνδυασμο με μια πολυ κακη φυσικη κατασταση δε θελει και πολυ... Περα απο το γεγονος δλδ οτι εχουν γινει report στο παρελθον παρομοια περιστατικα το εχω δει και με τα ματια μου σε αλλους. Εν πασει περιπτωση τα games δεν εχουν τυχαια σχεδον στην πλειοψηφια τους διαφορα warning πριν ή και κατα τη διαρκεια που τα παιζεις. Το θεμα ειναι οτι κανεις δεν δινει σημασια.
Οσο για το GTR (εχω παιξει το πρωτο που ειχε βγει και το Evolution που ειναι σχετικα πιο new) μπορει σαν vanilla εκδοση να μην εχει τα τρελα γραφικα (σιγα τα αυγα) αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλο και ρεαλιστικο sim.
-
εμενα τα παιχνιδια μου προκαλουν την απολυτη νιρβανα
και ειναι το μονο πραγμα στο κοσμο που μπορει να με κρατησει πολλες ωρες χωρις τσιγαρο (φαγητο, σεξ, αντιληψη του περιβαλλοντος )
και τωρα που το σκεφτηκα εμεινα πολλη ωρα χωρις αυτα, ας συνεχισω
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα τα παιχνιδια μου προκαλουν την απολυτη νιρβανακαι ειναι το μονο πραγμα στο κοσμο που μπορει να με κρατησει πολλες ωρες χωρις τσιγαρο (φαγητο, σεξ, αντιληψη του περιβαλλοντος )
σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας νίκο τσιαμτσίκα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμενα τα παιχνιδια μου προκαλουν την απολυτη νιρβανακαι ειναι το μονο πραγμα στο κοσμο που μπορει να με κρατησει πολλες ωρες χωρις τσιγαρο (φαγητο, σεξ, αντιληψη του περιβαλλοντος )
+ΑΠΕΙΡΑ! Εκτός απ' το τσιγάρο...
-
3ωρο;;; Και 12ωρα έχω κλείσει...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Μετά το κεφάλι σου και τα μάτια σου δεν τα ένιωθες κάπως?
Kλεινεις τα ματια και βλεπεις το παιχνιδι
-
Το ρεκόρ μου πρεέπει να ήταν 15ωρο.
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Μετά το κεφάλι σου και τα μάτια σου δεν τα ένιωθες κάπως?
Μπααα Αυτά κάποτε...
Το ρεκόρ μου πρεέπει να ήταν 15ωρο.
Κι εγώ κάπου τόσο...
-
εμενα 11 ωρο..
-
εχω κλείσει σχεδον 24ωρο .. οι καλυτερες καλοκαιρινες μου διακοπες
Civilization II, καπου μια 15ετια πισω , σε Amigaη ενηλικη ζωη μου εξελιχθηκε κανονικα (...) παραυτα, σε εκπληξη γονεων και συγγενων
-
ΓΙα τους hardcorαδες και αυτούς που αρέσκονται σε 'αντρικά' παιχνίδια...σήμερα κυκλοφορεί το Ironfront Liberation 1944.
Β' ΠΠ με το engine του ARMA II βελτιωμένο....θα καεί το πελεκούδι
-
με την κωλοΕΑ που εχει κατεβασμενους τους σερβερ για 48 ώρες , θα το δοκιμάσω
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ARMA IIΑυτό το παιχνίδι σκέφτομαι να κατεβάσω...
Για πείτε απόψεις!
-
δεν ειναι βαρετο να παιζεις ρεαλιστικο πολεμο??
-
Βασικά απ' όσο είδα από βίντεο, δεν ορμάς και αϊντε σκοτώνεις... Αυτό για μένα είναι καλό, τουλάχιστον έτσι νομίζω...
-
ο κανονικος πολεμος/στρατος/μαχες ειναι τελειως γτπ , για μενα παιχνιδι= γινεται χαμος /καθολου ρεαλισμος
βεβαια γουστα ειναι αυτα
-
Αυτό προσωρινά το λέω κι εγώ... Απλά θέλω ν' ακούσω εντυπώσεις σχετικά με το παιχνίδι για να το δοκιμάσω.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Αυτό προσωρινά το λέω κι εγώ... Απλά θέλω ν' ακούσω εντυπώσεις σχετικά με το παιχνίδι για να το δοκιμάσω.Αν σου αρέσει ο ρεαλισμός και τον να σχεδιάζεις κάθε σου κίνηση πολύ προσεκτικά go for it....αλλιώς μείνε στα κλασσικά.
Από γραφικά, μονάδες, όπλα κλπ θα ικανοποιηθείς πλήρως πάντως...αλλά θέλει διάβασμα για το τι είναι και τι κάνει το καθένα, φαντάσου ότι πρέπει να βάζεις κανονικά ρυθμίσεις στο σκοπευτικό του sniper π.χ
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)