-
Και πλέον τα περισσότερα παιχνίδια εξαρτώνται. Με το φορμάτ αναιβαίνουν τα fps καθώς ελαφραίνει το σύστημα αλλά και δεν υπάρχει το χάος των κατακερματισμένων αρχείων το οποίο όμως λύνεται πιο απλά με ένα defragment.
-
κοιτα τα fps στην κυριολεξια δεν εχουν καμια σχεση με τον δισκο
απλα επειδη μεγαλωνει ο φορτος εργασιας θα υπαρξουν και τα lag spikes οπου τα fps θα δειχνουν 1-2 αλλα ειναι πλασματικα τιποτα παραπανω -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και πλέον τα περισσότερα παιχνίδια εξαρτώνται. Με το φορμάτ αναιβαίνουν τα fps καθώς ελαφραίνει το σύστημα αλλά και δεν υπάρχει το χάος των κατακερματισμένων αρχείων το οποίο όμως λύνεται πιο απλά με ένα defragment.η ταχύτητα ανάγνωσης δεδομένων από το σκληρό είναι μπόλικες τάξεις μεγέθους χαμηλότερες από αυτή της RAM της κάρτας γραφικών (που θα χρειαζόταν και πάλι αφού αναγνωστούν από το σκληρό)
Αν είναι να περιμένει δεδομένα από το σκληρό για κάθε frame, shit high and watch.
Όπως σου έγραψαν, στην καλύτερη να βελτιώσεις τους χρόνους loading που είναι και η μόνη στιγμή που μπορεί να μεταφέρονται δεδομένα από το σκληρό.
-
defragment θέλει, κατεβάζω το Auslogics Boostspeed
Άνοιξα to Bad Company 2, το fraps έδειχνε εδώ 80-90fps και κάθε λίγο κολλούσε ελάχιστα το παιχνίδι και δεν είχε καλή 'ροή' παρόλο που τα fps ήταν καλά -
Ειχα δημιουργησει εναν παιχτη στο 2Κ12 προσφατα και ειχα παιξει αρκετους μηνες με αυτον. Το προβλημα ειναι οτι επαιζα στο PS3 ενος φιλου και οχι στο δικο μου. Εκανα copy/paste τα αρχεια απ'τον σκληρο του στο δικο μου PS3 και εβαλα το CD μεσα ωστε να μπορω πλεον να παιζω με τον ιδιο χαρακτηρα και στην δικη μου συσκευη, δυστυχως ομως το παιχνιδι δεν με αφηνε να κανω load.
Τι εχω κανει λαθος ; Το error που μου εβγαζε, ελεγε μεσες-ακρες οτι ο χαρακτηρας αυτος δεν ειχε δημιουργηθει στην συγκεκριμενη συσκευη, οποτε αδυνατουσε να τον φορτωσει. Αφου περασα κανονικα τα αρχεια στον σκληρο μου, γιατι συμβαινει αυτο ;
-
http://www.forbes.com/sites/erikkain/20 ... magazines/
-
Παίδες, κανένα καλό παιχνίδι στρατηγηκής έχετε να προτείνετε;
-
Καινούργιο ή παλιό??
-
Αν σε ενδιαφέρει RTS για multiplayer ασυζητητί Starcraft II.
απο εκεί και πέρα για single player πρέπει να πεις περισσότερα για το τι θέλεις. Προσωπικά με αρέσουν τα Total war και τα civilization αλλά χωράει πολύ συζήτηση το θέμα.
-
Πάνο αν είναι και λίγο παλιό δεν μ' ενδιαφέρει... Απλά μην είναι και Age Of Empires 2...
Φίλε Pez για single το θέλω. Ας πούμε σε στυλ Empire Earth.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Παίδες, κανένα καλό παιχνίδι στρατηγηκής έχετε να προτείνετε;Empire Total War, Napoleon Total War, Shogun 2 Total War (ειδικά με τα mods του Έλληνα Darthmod είναι καταπληκτικά)
Δες screenshots
http://www.paixnidia-stratigikis.gr/int ... %B3%CF%8C/
Men of War Assault Squad για B' ΠΠ.
-
Και το starcraft 2 ηταν παρα πολύ καλό
Είχα ευχαριστηθεί πολύ το campaign του
-
Για Β' ΠΠ να προσθέσω και το Company Of Heroes για πολλά κιλά κάψιμο...
Και για αποτελείωμα κατεβάζεις το mod battle of the bulge.Ομολογώ πάντως ότι τα Total War είναι Total Destruction αν και δεν έχουν δομημένα campaigns όπως το COH.
-
το PSP το παλαιο, λεει τιποτα;
Σκεφτομαι να παρω ενα για τα πιτσιρικια.... εχουνε λιωσει το κινητο μου (Galaxy S) ... αν εχει παιχνιδια τετοιου επιπεδου (απο αυτα που κατεβαζεις αποτρο google play) μια χαρα θα τους κανει....
Κρακαρισμενα παιχνιδια υπαρχουνε; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για Β' ΠΠ να προσθέσω και το Company Of Heroes για πολλά κιλά κάψιμο...
Και για αποτελείωμα κατεβάζεις το mod battle of the bulge.Ομολογώ πάντως ότι τα Total War είναι Total Destruction αν και δεν έχουν δομημένα campaigns όπως το COH.
Παίξε Men of War και θα βαράς το κεφάλι σου που έχασες τόσο χρόνο στο COH....παρόμοιο consept πολύ πιο ιστορικό και ακριβές σε μονάδες όπλα της εποχής, τρελό gameplay και λεπτομέρεια...το COH φαντάζει παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας μπροστά του.
Τα μη δομημένα campaigns είναι και η μαγεία των Total War....τα πάντα μπορούν να συμβούν
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Παίδες, κανένα καλό παιχνίδι στρατηγηκής έχετε να προτείνετε;Εγώ που είμαι ρετρόφαν τύπος θα σου προτείνω παλαιότερους τίτλους:
dune 2, dune 2000, dune emperor battle for dune, την σειρά c&c και ένα φοβερό παιχνίδι που έκανε και 2 συνέχειες με θεμα την εποχή των σταυροφοριών...crusader νομίζω λεγόταν. Τέλος τα warcraft και starcraft είναι πολύ καλές επιλογές.
Ελπίζω να βοήθησα! -
Homeworld 2.
Το έχει και δώρο το PC master. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
το PSP το παλαιο, λεει τιποτα;Σκεφτομαι να παρω ενα για τα πιτσιρικια.... εχουνε λιωσει το κινητο μου (Galaxy S) ... αν εχει παιχνιδια τετοιου επιπεδου (απο αυτα που κατεβαζεις αποτρο google play) μια χαρα θα τους κανει....
Κρακαρισμενα παιχνιδια υπαρχουνε;Δε νομιζω να σε βολεψει.
Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο φθηνό tablet? -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Παίδες, κανένα καλό παιχνίδι στρατηγηκής έχετε να προτείνετε;
Εγώ που είμαι ρετρόφαν τύπος θα σου προτείνω παλαιότερους τίτλους:
dune 2, dune 2000, dune emperor battle for dune, την σειρά c&c και ένα φοβερό παιχνίδι που έκανε και 2 συνέχειες με θεμα την εποχή των σταυροφοριών...crusader νομίζω λεγόταν. Τέλος τα warcraft και starcraft είναι πολύ καλές επιλογές.
Ελπίζω να βοήθησα!ξέχασες και το Panzer General
edit: και η σειρά Close Combat επίσης πολύ καλή αλλά δεν παίζει σε καινούριο PC πλεόν γμτ
-
για καψιμο ολκης μονο red alert 2/yuris revenge με τα καλα lion mods
για σοβαρο σοου εχει βγει το wargame europian escalation πολυ δυσκολο
υπαρχει και το naval war arctic circle αυτο πηρε την εννοια rts και την εκανε αυτο ακριβως που λεει πολυπλοκο σοβαρο και πολυ χρονοβορο
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)