-
ειναι κακογραμμενο (στο pc το πηραν οπως ηταν στο xbox και στο πεταξαν στη μαπα ), ειναι το πιο βαρυ πραγμα που εχω τρεξει ποτε στο pc μου (εκτος απο bench φυσικα)
και στο xbox ομως ειναι τρισαθλιο οπτικα, μονο αν δεις το red dead redemption καταλαβαινεις οτι δεν ειναι τοσο βλακες στη rockstar
απιστευτα γραφικα για xbox
-
η rockstar europe δεν εχει καμια σχεση με αυτο το σκατο
αντιθετως οταν βλεπεις rockstar canada να ξερεις οτι δεν πρεπει να το αγορασεις -
η rockstar san diego εφτιαξε το red dead, oxι europe (η οποια νομιζω οτι ειναι η 'north').. και ναι το gta4 το εφτιαξαν οι καναδοι
-
http://www.youtube.com/watch?v=A3asDDOW ... r_embedded
-
-
Μου το λεγε ο αδερφος μου και δεν τον πιστευα μεχρι που το ακουσα εγω ο ιδιος.
-
Εμενα παλι ενας Ελληνας στο GTA μου ειπε...: ''Your mother is a Turkish wh@re...''
-
Κλαιω!!!!!!
-
Το XBOX360 αξίζει τα λεφτά του σήμερα ή να επενδύσω το 250άρι σε αναβάθμιση pc;
Από Οκτώβρη και μετά προβλέπεται ένα ικανό διάστημα ανυπαρξίας χωρίς υποχρεώσεις και ψάχνω αποτελεσματικούς τρόπους να σκοτώσω τον χρόνο μου -
Δωσε κατι παραπανω και πανε σε PS3.Ερχεται και το Gran Turismo 5
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Δωσε κατι παραπανω και πανε σε PS3.Ερχεται και το Gran Turismo 5Ρε γμτ είναι πολλά τα λεφτά για παιχνίδι, φτιάχνω υπολογιστή-κτήνος με αυτά
Γι αυτό σκεφτόμουν Xbox ως μέση λύση, μιας και περισσότερο με ενδιαφέρει το Final Fantasy XIII, το Fallout 3 και κανένα άλλο τυχόν εφετζίδικο για διπλό -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ρε γμτ είναι πολλά τα λεφτά για παιχνίδι, φτιάχνω υπολογιστή-κτήνος με αυτά
Γι αυτό σκεφτόμουν Xbox ως μέση λύση, μιας και περισσότερο με ενδιαφέρει το Final Fantasy XIII, το Fallout 3 και κανένα άλλο τυχόν εφετζίδικο για διπλόΑν δε σε ενδιαφέρουν οι τίτλοι του ps3 και το blue ray που έχει, εννοείται ότι πας σε xbox. Σε γνωστό κατάστημα, βρίσκεις την arcade κονσόλα με το beatles, στα 109, αν θεσ pm με να σου πω. Αυτό γιατί ήρθαν οι νέες κονσόλες arcade που αντί για 256mb έχουν 4gb αλλά κόστίζουν 200 ευρώ και βάλε.
-
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
Ρε γμτ είναι πολλά τα λεφτά για παιχνίδι, φτιάχνω υπολογιστή-κτήνος με αυτά
Γι αυτό σκεφτόμουν Xbox ως μέση λύση, μιας και περισσότερο με ενδιαφέρει το Final Fantasy XIII, το Fallout 3 και κανένα άλλο τυχόν εφετζίδικο για διπλόΑν δε σε ενδιαφέρουν οι τίτλοι του ps3 και το blue ray που έχει, εννοείται ότι πας σε xbox. Σε γνωστό κατάστημα, βρίσκεις την arcade κονσόλα με το beatles, στα 109, αν θεσ pm με να σου πω. Αυτό γιατί ήρθαν οι νέες κονσόλες arcade που αντί για 256mb έχουν 4gb αλλά κόστίζουν 200 ευρώ και βάλε.
Με ενδιαφέρει πολύ το 109, στείλε Pm αν μπορείς...
-
τι υπολογιστη εχεις τωρα?
-
Χρέπι.
Intel Dual Core E6300 2.8Ghz με 1Gb Ram (το 2ο dimmάκι κάηκε πανηγυρικά προ πολλού), με μια αρχαία nvidia 128mb
Αλλά πχ έχω αξιοπρεπή μητρική και καινούριο σκληρό και τροφοδοτικό 650άρι
Γενικώς είναι ό,τι κομμάτια να'ναι από διάφορα μέρη που έχουν επιβιώσει κατά καιρούς καθώς έχω 5 χρόνια να πάρω pc. Κάθε φορά αλλάζω ό,τι ψοφάει -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Με ενδιαφέρει πολύ το 109, στείλε Pm αν μπορείς...Έχεις pm
-
και δηλαδη ειναι λογος να πας στο ps3 επειδη εχει το gt5?
πιο πολλα αμαξια εχει το rfactor απο αυτο -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πιο πολλα αμαξια εχει το rfactor απο αυτοΕίναι και αυτός ένας λόγος, δεν είναι Ο λόγος. Το blue ray είναι πολύ βασικότερος λόγος. Αν επέλεγα κονσόλα μόνο για παιχνίδια, θα έπαιρνα Xbox μη το κρύβουμε
-
Ο χρήστης mondeomania έγραψε:
πιο πολλα αμαξια εχει το rfactor απο αυτοΕίναι και αυτός ένας λόγος, δεν είναι Ο λόγος. Το blue ray είναι πολύ βασικότερος λόγος. Αν επέλεγα κονσόλα μόνο για παιχνίδια, θα έπαιρνα Xbox μη το κρύβουμε
αμα δεν εχεις μια g25 g27 δεν αξιζει να το παρεις χαραμιζεται το παιχνιδι
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αμα δεν εχεις μια g25 g27 δεν αξιζει να το παρεις χαραμιζεται το παιχνιδι
Συμφωνώ 100%. Και η logitech gt είναι καλή που έχει και τον λεβιέ, αλλά σίγουρα δεν είναι g25 ή g27.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)