-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
:lol: γιατι? εμενα μου αρεσει με χειριστηριο
να ρωτησω και κατι αλλο , επειδη τωρα εμπλεξα με το steam και μου χει σπασει τα νευρα
α) αυτο το πραγμα που εγκαθιστα τα παιχνιδια? μπορω να τα τρεξω χωρις αυτο (χωρις πατεντες)
β) για να τα απεγκαταστησω , οταν θελω να ξεφορτωθω πχ το demο , τι κανω?Χωρις αυτο, οχι δεν μπορεις να παιξεις.
Ανοιγεις το steam και πας στο games, εκει βρισκονται ολα.
Για να το απεγκαταστησεις εχει unistall εκει, αλλα και απο την πρσθαφαιρεση μπορεις.εχει uninstall για το καθε παιχνιδι (που βαζεις στο steam) ξεχωριστα στη προσθαφαιρεση? δε νομιζω οτι ειδα κατι..
ή μηπως η καυλαντα γινεται απο το μενου του steam?καλα αμα παω σπιτι θα δω
-
Ρε μαγκες περασα το nfs shift και μου crashαρει στην εκκινηση.Τι παιζει??
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
:lol: γιατι? εμενα μου αρεσει με χειριστηριο
να ρωτησω και κατι αλλο , επειδη τωρα εμπλεξα με το steam και μου χει σπασει τα νευρα
α) αυτο το πραγμα που εγκαθιστα τα παιχνιδια? μπορω να τα τρεξω χωρις αυτο (χωρις πατεντες)
β) για να τα απεγκαταστησω , οταν θελω να ξεφορτωθω πχ το demο , τι κανω?Χωρις αυτο, οχι δεν μπορεις να παιξεις.
Ανοιγεις το steam και πας στο games, εκει βρισκονται ολα.
Για να το απεγκαταστησεις εχει unistall εκει, αλλα και απο την πρσθαφαιρεση μπορεις.εχει uninstall για το καθε παιχνιδι (που βαζεις στο steam) ξεχωριστα στη προσθαφαιρεση? δε νομιζω οτι ειδα κατι..
ή μηπως η καυλαντα γινεται απο το μενου του steam?καλα αμα παω σπιτι θα δω
Εχει uninstall στο μενου του steam, στο games.
Δεν το εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη αλλα αν θυμαμαι καλα γινεται και με δεξι κλικ πανω στον τιτλο του παιχνιδιου.
Αλλα εκτος απο εκει, μου βγαζει το cod (μονο αυτο εχω προς το παρον μεσω steam) και στην προσθαφαιρεση. -
γιατι το demo μου φανηκε οτι δε φαινεται στη προσθαφαιρεση, το ειχα δει πολυ βιαστικα γιατι επρεπε να φυγω , οταν παω σπιτι το ξανακοιταω
-
Το blur το εχει δοκιμασει κανεις?
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Το blur το εχει δοκιμασει κανεις?Mπα αλλα μου φαινεται ψιλο μαπα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το blur το εχει δοκιμασει κανεις?
Mπα αλλα μου φαινεται ψιλο μαπα.
Θες να σε κανω να το κατεβασεις τωρα ομως?
Εχει ford focus rs....
-
Το ξερω οτι εχει(ειδες που βιαστηκες? ) αλλα δε μου αρεσουν τα driving games να ειναι σαν να παιζω mario kart.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το ξερω οτι εχει(ειδες που βιαστηκες? ) αλλα δε μου αρεσουν τα driving games να ειναι σαν να παιζω mario kart.Damn... Ειπα μηπως δεν ηξερες κατι που περιεχει το μπλε οβαλ...
Και εγω δεν τρελαινομαι... Κανα δυο μερες θα το παιξω και μετα απεγκατασταση γιατι ξεκιναν και τα μαθηματα...
-
Ειναι σε στυλ Crash Team Racing στο PS.Γενικα ειναι ευχαριστο παιχνιδακι,εχει ωραια αυτοκινητα και καλα γραφικα.
-
Ναι απο γραφικα ειναι αρκετα καλο αν και εχω θεματακια στο λαπτοπ...
Το σπαστικο ειναι το keyboard layout που εχει και δεν εχω βρει ακομα τροπο να το αλλαξω...
-
Oντως ουτε εγω βρηκα πως αλλαζουν.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oντως ουτε εγω βρηκα πως αλλαζουν.Με το layout 2 σωζεται καπως αλλα και παλι
-
το starcraft II σε iMac Core 2 Duo (Mid 2007)
με ΑΤΙ Radeon HD 2400
θα παιζει σε low; -
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
το starcraft II σε iMac Core 2 Duo (Mid 2007)
με ΑΤΙ Radeon HD 2400
θα παιζει σε low;Διπλα απο το πουλακι που εχει βαλε τα specs του mac ( ) σου και θα σου βγαλει αν το αντεχει..
edit : Ξεχασα το link http://www.game-debate.com/games/index. ... iscussForm
-
θελει μνημη το παιχνιδι παντως , εμενα μου τρωει γυρω στα 2 GB μονο αυτο
-
Το τελευταίο GOD OF WAR και το τελευταίο Final Fantasy για PS3 τι λένε? αξίζουν. Λέω να πάρω κανένα παιχνιδάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα που θα έχω ρεπό απο την γυναίκα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θελει μνημη το παιχνιδι παντως , εμενα μου τρωει γυρω στα 2 GB μονο αυτοε ναι γιατι καποιος ειχε την φαινη ιδεα να κανει ενα παιχνιδι με upgrades γυρω στα 3gb και το main να ειναι και αυτο γυρω στα 3 με 4 πραγματικα μπορει να εχει ωραια γραφικα αλλα μεχρι εκει 7gb χαμενης ωρας..
τωρα οποιος εχει παιξει το metro2033 μπορει να μου πει πως διαολο βγαζεις ενα screenshot γιατι το prt scr δεν λεει να δουλεψει..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θελει μνημη το παιχνιδι παντως , εμενα μου τρωει γυρω στα 2 GB μονο αυτο
ε ναι γιατι καποιος ειχε την φαινη ιδεα να κανει ενα παιχνιδι με upgrades γυρω στα 3gb και το main να ειναι και αυτο γυρω στα 3 με 4 πραγματικα μπορει να εχει ωραια γραφικα αλλα μεχρι εκει 7gb χαμενης ωρας..
μηπως απλα φορτωνει τα παντα στη ram για να μη καθυστερει απο το σκληρο μετα?
λεω δεν ξερω
παντως ειναι πολυ καλο strategy , το campaign το καταυχαριστηθηκα δε σκοπευω φυσικα να λιωσω στο multi και για αυτο ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το single κομματι του παιχνδιου
ενω δεν ηταν κατι νεο, ηταν παρα πολυ καλο
αξιζει πιστευω να ασχοληθει κανεις με το συγκεκριμενο παιχνιδι γενικοτερατωρα οποιος εχει παιξει το metro2033 μπορει να μου πει πως διαολο βγαζεις ενα screenshot γιατι το prt scr δεν λεει να δουλεψει..
για screenshots εννοειται οτι δε δουλευουν στα παιχνιδια φιλε μου
εγκατεστησε το fraps (απο το θειο ) , ειναι η καλυτερη λυση
περα απο βιντεακια και screenshots , ειναι πολυ καλο για να τρεχεις benchmarks να δεις πώς τρεχεις το παιχνιδι, εμενα με εχει βοηθησει αρκετα
ΥΓ ωραια γραφικα το μετρο, αλλα σαν παιχνιδι κουραδα ολκης... το επαιξα ευχαριστα, αλλα εφυγε αμεσα απο το μηχανημα μου..
ΥΓ 2 : λαθος εδω ειναι ακομα
παρε και ενα screenshot μεσα απο gasmask, δεν υπαρχει προβλημα, τραβαει κανονικα
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)