-
εκανε λαθη και καλως εχασε(αν και τα λαστιχα-βροχη επαιξαν το ρολο τους.. ),αλλα ο hamilton δεν τον αφησε να περασει με τον τροπο που οφειλε...
-
Μερικά σχόλια και από εμένα.
-- Ο Hamilton 'έκλεψε' βγαίνοντας ξανά 1 πόντο πίσω από τον Raikkonen, και αυτό στο σημείο που έπρεπε να ξαναφρενάρουν στην ευθεία.
-- Ο Hamilton 'έκλεψε' κάνοντας παραπάνω από μία κίνηση να κλείσει τον Raikkonen αποτρέποντας προσπέραση στην μεγάλη ευθεία.
-- Ο Alonso δεν έπρεπε να μπεί για αλλαγή ελαστικών στον τελευταίο γύρο. Οριακά πήρε την 4η θέση, ενω θα μπορούσε με το ταλέντο του να πάρει την 3ή θέση.
-- Άντε να πάει ο ισπανός στην Ferrari για να εχει ο blackman και κανέναν καλό ανταγωνιστή. -
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Αν εσύ πιστεύεις ότι του άφησε χώρο όπως ορίζει ο κανονισμός τότε καληνύχτα.
Το μόνο καλό από σήμερα είναι ότι ξεκαθαρίζει το Νο1 του Massa. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εκανε λαθη και καλως εχασε(αν και τα λαστιχα-βροχη επαιξαν το πολο τους.. ),αλλα ο hamilton δεν τον αφησε να περασει με τον τροπο που οφειλε...Παντου παιζω ρολο ο ατιμος
-
Ο χρήστης stendel έγραψε:
-- Ο Alonso δεν έπρεπε να μπεί για αλλαγή ελαστικών στον τελευταίο γύρο. Οριακά πήρε την 4η θέση, ενω θα μπορούσε με το ταλέντο του να πάρει την 3ή θέση.
-- Άντε να πάει ο ισπανός στην Ferrari για να εχει ο blackman και κανέναν καλό ανταγωνιστή.Σοβαρα μιλας???τοση ωρα προσπαθω να καταλαβω τι εγινε με τον Αλονσο....
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
εκανε λαθη και καλως εχασε(αν και τα λαστιχα-βροχη επαιξαν το πολο τους.. ),αλλα ο hamilton δεν τον αφησε να περασει με τον τροπο που οφειλε...
Παντου παιζω ρολο ο ατιμος
το διορθωσα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εκανε λαθη και καλως εχασε(αν και τα λαστιχα-βροχη επαιξαν το ρολο τους.. ),αλλα ο hamilton δεν τον αφησε να περασει με τον τροπο που οφειλε...My point exactly, thank you very much....
Ξαναλέω, ο Κίμι φέρθηκε σαν το τύπο στο αβαταρ μου σήμερα και δη στους τελευταιους γύρους σαν τη Dijon. Δυστυχώς δεν έχει.... 'Arnoux' πλέον το σπορ...
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
εκανε λαθη και καλως εχασε(αν και τα λαστιχα-βροχη επαιξαν το ρολο τους.. ),αλλα ο hamilton δεν τον αφησε να περασει με τον τροπο που οφειλε...
My point exactly, thank you very much....
Ξαναλέω, ο Κίμι φέρθηκε σαν το τύπο στο αβαταρ μου σήμερα και δη στους τελευταιους γύρους σαν τη Dijon. Δυστυχώς δεν έχει.... 'Arnoux' πλέον το σπορ...
Ιεροσυλια να συγκρινεται ο Θεος με το παιδακι απο τη φιλανδια...
(σορρυ απλα ειμαι ερωτευμενος με τον ζιλ ) -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το ότι ο Hamilton έκανε πουστιά δεν έχει καμμία σχέση με την έξοδο και εγκατάλειψη του KR. Δεν πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί (αν και σε αντίθεση με το λάθος του Massa στην Valencia επηρέασε τη σειρά και το αποτέλεσμα του αγώνα) αλλά παραθέτω μια σκέψη από άλλο forum...Αν δεν τιμωρηθεί εγώ δεν πιστεύω ότι αξίζει να ξαναδούμε αγώνα για φέτος ενώ φυσικά και περιμένω τον Κίμι να το παίξει εξίσου τρελίτσα πάνω του σε ΟΛΟΥΣ τους επόμενους αγώνες και να τον αφήσει χωρίς βαθμό
Μια φορά τουλάχιστον (αν και εφόσον το πάρει απόφαση και ο ίδιος ο Kimi ότι θα είναι Νο2 μέχρι το τέλος) πρέπει να το κάνει έτσι για να δει λίγο τη γλύκα ο μαυρούκος...
Λύσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσα!!!!
-
Αν τιμωρησουν τον πιτσιρικά να με φωνάξουν να μπω με το σμαρτ στην σιγκαπούρη!
Αν ήταν ο MSC στη θέση του ξενέρωτου δε θα περνούσε καν από το μυαλό του HAM να προσπεράσει οπότε δε θα υπήρχε και συμβάν. -
AXXXXXXXXXXXXXXXXX ρε Αλονσο!!!!!Τι το ηθελες το πιτ στοπ???Και ανεβηκε ο κιτρινοδοντης στο Βαθρο!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Αν εσύ πιστεύεις ότι του άφησε χώρο όπως ορίζει ο κανονισμός τότε καληνύχτα.
Το μόνο καλό από σήμερα είναι ότι ξεκαθαρίζει το Νο1 του Massa.και ο ραικονεν εσπρωξε τον χαμιλτον εκτος πιστας στο σικεην , αυτο δεν ειναι παραβαση? ξερουμε τι λενε οι κανονισμοι. και ο ραικονεν χεσμενη την εχει τη φωλια του και ο χαμιλτον. οι δυο 'ερασιτεχνες' προσπαθουσαν να τερματισουν...
αυτο εδειξε ο αγωνας , απο εποχη σουμαχερ και αλονσο πηγαμε στο ποιος θα κανει τις λιγοτερες μαλακιες.
οσον αφορα το βρωμικο παιχνιδι που μπορει να παιξει ο κιμι , συμφωνω 100% , η F1 ειναι για καρχαριες
-
Αν ηταν ο MSC αγαπητε δε θα εφερνε η Bridgestone τα πιο σκληρα της λαστιχας στο Σπα (που οπως ειναι γνωσστο χτυπαει 40αρια θερμοκρασια καθε χρονο) για να ειναι ο Λιουις εντος μαχης. Με το ζορι πρωταθλητης.
-
Καλά, μην το πάμε και στο άλλο άκρο για τον Kimi σήμερα. Έκανε ίσως τον καλύτερό του αγώνα μέχρι 2 γύρους από το τέλος. Μέχρι το 'ένα κλικ' που έγινε και το έχασε τελείως στη Blanchimont ήταν μέσα στον αγώνα και επέμενε στις μονομαχίες στο βρεγμένο. Φυσικά σε τέτοιες απόλυτα οριακές συνθήκες ξεχωρίζουν για μια τρίχα (που έχει τεράστια σημασία) οι οδηγοί κι εκεί διαπιστώνουμε αν υπάρχει αυτό το 'κάτι παραπάνω' που διαχωρίζει τους 'πολύ καλούς' από τους 'ιστορικά κορυφαίους'.
Όσο για τις ποινές κτλ... ας μην τρελλαινόμαστε... σε τέτοιες συνθήκες δε μπορούμε να απαιτούμε από τους οδηγούς να πάνε τραίνο. Αν μετρήσουμε πόσες φορές ο καθένας πήγε από άλλο δρόμο και κέρδισε και χρόνο μένοντας στο γκάζι (ειδικά στην Pouhon ή τη Blanchimont, αλλά ακόμα και τη LaSource) θα χάσουμε το μέτρημα.All in all... αυτό το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κυνηγητό μέσα στα δάση μεταξύ Kimi και Lewis θα μείνει στην ιστορία. Φόβερός ρυθμός από τον Kimi, εκπληκτική επιμονή από το Lewis σε όλο τον αγώνα, παίζοντας με τα δέκατα. Ο Kimi απέδειξε τα γνωστά (ότι προφανώς ξέρει να οδηγάει, αλλά πρέπει να έχουμε έκλειψη σελήνης για να το δείξει) και ο Lewis έχει αυτή την τρίχα παραπάνω για να ξεχωρίσει όταν ζορίζουν τα πράγματα.
-
Η συνέντευξη τύπου μου θύμισε κάτι από Καραμανλή χτες και σήμερα στη ΔΕΘ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει τις π@π@ριές που είπανε και οι 2.
Μπράβο του πάντως που ήταν εκέι και περίμενε την ευκαιρία.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Το ότι ο Hamilton έκανε πουστιά δεν έχει καμμία σχέση με την έξοδο και εγκατάλειψη του KR. Δεν πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί (αν και σε αντίθεση με το λάθος του Massa στην Valencia επηρέασε τη σειρά και το αποτέλεσμα του αγώνα) αλλά παραθέτω μια σκέψη από άλλο forum...
Αν δεν τιμωρηθεί εγώ δεν πιστεύω ότι αξίζει να ξαναδούμε αγώνα για φέτος ενώ φυσικά και περιμένω τον Κίμι να το παίξει εξίσου τρελίτσα πάνω του σε ΟΛΟΥΣ τους επόμενους αγώνες και να τον αφήσει χωρίς βαθμό
Μια φορά τουλάχιστον (αν και εφόσον το πάρει απόφαση και ο ίδιος ο Kimi ότι θα είναι Νο2 μέχρι το τέλος) πρέπει να το κάνει έτσι για να δει λίγο τη γλύκα ο μαυρούκος...
Σοβαρεψου...
@Thanix
Δεν τον συγκρίνω συνολικά. Στα του fair play όμως (ειδικα σήμερα) αυτό μου θύμισε. Για το Λούη είχα ξαναπεί, φαίνεται να πήρε μαθήματα κ*λοπαιδαρισμού απο τον Αλόνσο. Πότε πρόλαβε σε 1 χρόνο ρε διαολε...ΥΓ: Τον Pironi τον θυμάται κανείς?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ο Kimi απέδειξε τα γνωστά (ότι προφανώς ξέρει να οδηγάει, αλλά πρέπει να έχουμε έκλειψη σελήνης για να το δείξει)
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Το μόνο καλό από σήμερα είναι ότι ξεκαθαρίζει το Νο1 του Massa.και ο ραικονεν εσπρωξε τον χαμιλτον εκτος πιστας στο σικεην , αυτο δεν ειναι παραβαση? ξερουμε τι λενε οι κανονισμοι. και ο ραικονεν χεσμενη την εχει τη φωλια του και ο χαμιλτον. **οι δυο 'ερασιτεχνες' προσπαθουσαν να τερματισουν...
**
αυτο εδειξε ο αγωνας , απο εποχη σουμαχερ και αλονσο πηγαμε στο ποιος θα κανει τις λιγοτερες μαλακιες.οσον αφορα το βρωμικο παιχνιδι που μπορει να παιξει ο κιμι , συμφωνω 100% , η F1 ειναι για καρχαριες
Συμφωνώ και επαυξάνω!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Το ότι ο Hamilton έκανε πουστιά δεν έχει καμμία σχέση με την έξοδο και εγκατάλειψη του KR. Δεν πιστεύω ότι θα τιμωρηθεί (αν και σε αντίθεση με το λάθος του Massa στην Valencia επηρέασε τη σειρά και το αποτέλεσμα του αγώνα) αλλά παραθέτω μια σκέψη από άλλο forum...
Αν δεν τιμωρηθεί εγώ δεν πιστεύω ότι αξίζει να ξαναδούμε αγώνα για φέτος ενώ φυσικά και περιμένω τον Κίμι να το παίξει εξίσου τρελίτσα πάνω του σε ΟΛΟΥΣ τους επόμενους αγώνες και να τον αφήσει χωρίς βαθμό
Σοβαρεψου...
@Thanix
Δεν τον συγκρίνω συνολικά. Στα του fair play όμως (ειδικα σήμερα) αυτό μου θύμισε. Για το Λούη είχα ξαναπεί, φαίνεται να πήρε μαθήματα κ*λοπαιδαρισμού απο τον Αλόνσο. Πότε πρόλαβε σε 1 χρόνο ρε διαολε...ΥΓ: Τον Pironi τον θυμάται κανείς?
-
15 χρόνια μάχες στην κορυφή, 3 γενιές οδηγών και 7 πρωταθλήματα.
Η χολή απ'όσους δεν τον χώνεψαν συνεχίζεται.
Michael Schumacher. Keep walking.
Eπίσημο thread: GP Βελγιου-Σπα 2008