-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Επίσης σε torrent δεν βρήκα κάτιhttp://www.play.com/DVD/DVD/4-/1638701/ ... oduct.html
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν αναφερθήκαμε γιατί δεν την ξέρουμε Επίσης σε torrent δεν βρήκα κάτι
Την δειχνει η ΕΤ1.Εχω δει μερικα επεισόδια,δεν μπορω να πως οτι ξετρελαθηκα,το ιδιο και με το Bones.
http://www.newtorrents.info/search/criminal minds' target='_blank
A μάλιστα. Το Bones είναι αηδιούλα και με χαλάει ιδιαίτερα η κοπελιά και η ξινίλα που εκπέμπει!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν αναφερθήκαμε γιατί δεν την ξέρουμε Επίσης σε torrent δεν βρήκα κάτιΨαξε καλυτερα...το καλο πραγμα θελει κοπο..
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν αναφερθήκαμε γιατί δεν την ξέρουμε Επίσης σε torrent δεν βρήκα κάτιΤην δειχνει η ΕΤ1.Εχω δει μερικα επεισόδια,δεν μπορω να πως οτι ξετρελαθηκα,το ιδιο και με το Bones.
http://www.newtorrents.info/search/criminal minds' target='_blank' target='_blank
Εγω παντως ξετρελλαθηκα και ειδα 5 επεισοδια στη σειρα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω και πολυ εμπειρια απο ξενες σειρες οποτε μπορει να ενθουσιαστικα υπερβολικα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν αναφερθηκατε καθολου στο Criminal Μinds...η καλυτερη αστυνομικη σειρα που εχω δει!
Χωρις πολλα οπλα και μπουμ μπουμ ηρωισμους..διωξη μεσω ψυχολογιαςΕγώ πάντως έχω ακούσει καλά λόγια για το Criminal Minds αλλά δεν έχω δει κανένα επεισόδιο για να μπορέσω να σου πω...
Καλές αστυνομικές που έχω δει είναι το The Shield και το The Wire... (To The Sopranos δεν θα το έλεγα αστυνομικό)...
Θα.....θα......θα......συζητησετε για σαπουνόπερες;
cosmopolitan.gr/forum γιναμε ρεεεεεεε
Έλα ρε συ, πολλές από τις σύγχρονες σειρές απέχουν αρκετά από το να χαρακτηριστούν σαπουνόπερες - τουλάχιστον με την κλασσική έννοια...
Ειλικρινά, υπάρχουν σύγχρονες τηλεοπτικές παραγωγές που είναι μακράν καλύτερες από κινηματογραφικές παραγωγές, πιο ολοκληρωμένες, πιο καλά σκηνοθετημένες κλπ...
Είναι σαν μια μεγάλη ταινία...Δεν είναι όλες οι σειρές το επίπεδο αυτών που προβάλλουν τα ελληνικά σκουπιδοκάναλα (π.χ. βραζιλιάνικες)...
Άσε που πολλές από τις καλές τις θάβουν κάτι ώρες που είναι αδύνατον να τις δεις...
Ρίξε μια ματιά σε κάποια και πιστεύω ότι δε θα χάσεις...
Πάντως στην τηλεόρασή μου έχω βγάλει την κεραία...
(και φυσικά δε μιλάμε για Τόλμη και Γοητεία)...
Γιατρε μου,παρ'ότι δεν μπορω να μιλήσω για κατι που δεν ξερω (τη σαπουνοπερα που ανεφερες),παρ'όλα αυτα νομιζω οτι θα προωθει το american way of life.
The way of life που θεωρει ισαξιο το ζητημα των σαπουνοπερων με αυτο των θρησκειών,you know.Ρε συ HUNTER, μπορεί να είναι αμερικάνικες παραγωγές τα περισσότερα, αλλά δε σημαίνει ότι χαϊδεύουν τα αυτιά του American way...
(ίσα ίσα, το The Wire που βλέπω τώρα μάλλον τη σαπίλα και τα αδιέξοδα του συστήματος τονίζει μέσα από αστυνομική ιστορία - μία ανά σαιζόν από ό,τι έχω καταλάβει)...CSI Las Vegas. Grissom και τα μυαλά στα κάγκελα. Οι άλλοι (Snake Eyes κι ο κοκκινοτρίχης) δεν λένε πολλά σε σχέση με τον Petersen.
Ο κοκκινοτρίχης έχει ωραίο στυλ αλλά το παραγ3$@σανε με το στυλ και το ύφος...
24: μετά τους ξένους και ντόπιους κακούς που έφαγε ο Σάντερλαντ, δεν με εντυπωσιάζει πια τίποτα.
4400: καλούτσικο, προβλέψιμο αργότερα.
Τελείωσε αυτό τελικά;
Eμένα το New York είναι το αγαπημένο μου!
Μήπως το αδίκησα...
Eμένα το New York είναι το αγαπημένο μου!Το NY καθε χρονιά και καλύτερο, με 3η και 4η να τα σπάνε!
Αυτό πάντως έχω ακούσει να το λένε και άλλοι...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Eμένα το New York είναι το αγαπημένο μου!
Μήπως το αδίκησα...
Το NY καθε χρονιά και καλύτερο, με 3η και 4η να τα σπάνε!
Αυτό πάντως έχω ακούσει να το λένε και άλλοι...
_
Ναι μωρέ το καημένο, το αδίκησες! Κοίτα το γούστο μου είναι περίεργο, αλλά πιστευω, αμα σ'αρεσαν τα άλλα, αν δεις (ειδικα) τις τελευταίες 2 σαιζόν ΝΥ θα σ'αρέσει πολύ! Και πιο καλογυρισμένο και καλύτερες υποθέσεις!
-
Θα συμφωνήσω με την φίλτατη Ηλέκτρα. Το CSI:NY είναι πολύ καλό και από season σε season βελτιώνεται δραματικά..
-
Εγώ είμαι κολλημένος Friends-οπληκτος
-
'Μυστικό δωμάτιο' είδε κανείς; Το είχε αργά καθημερινές ο Alpha. Κόλλησα
-
Σχετικά με το αν οι αμερικάνικες σειρές προάγουν τον αμερικάνικο τρόπο ζωής, να προτείνω σε όσους το πιστεύουν αυτό να δουν την σειρά Boston Legal. Πάντα up to the point επεισόδια για μερικά ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα. Κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί με τον ρατσισμό (σε διάφορες μορφές του), με την θανατική ποινή, με την κρίση των subprimes και με πολλά ακόμα κοινωνικά θέματα παρουσιάζοντας και τις δύο πλευρές κάθε φορά..
Πολλές φορές έχω σκεφτεί μετά το επεισόδιο 'πωπω, τελικά εμείς είμαστε χειρότερα 'αμερικανάκια' από τα αμερικανάκια' και 'μακάρι να 'χαμε και μεις τόσο καλή τηλεόραση'.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πω ρε πούστη μου από ξένες σειρές έχω μείνει στον Αλ Μπάντυ εγώ....
Θεός!!!
έτσι
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ είμαι κολλημένος Friends-οπληκτοςτο έβλεπα τα περασμένα χρόνια και είχα λιώσει από το γέλιο πολλές φορές
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Πω ρε πούστη μου από ξένες σειρές έχω μείνει στον Αλ Μπάντυ εγώ....Τι είναι αυτό ?
-
Δεν αναφέρθηκε βλέπω το House, M.D.
Πολύ καλή και ευχάριστη σειρά (ιατρικού περιεχομένου) λόγω των ηθοποιών που παίζουν εξαιρετικά, ιδίως του παρακάτω:Δράμα, γέλιο, πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες.
Άλλα:
- το Nip-Tuck ξεκινάει σχετικά καλά, αλλά γίνεται μια παπαριά και μισή. Αξίζει να το δει κανείς αν είναι καμένος γκέυ.
- Sex and the City: κρατήστε το ταίρι σας μακριά (ακόμα και πηγαίνοντάς το για φαγητό σε ακριβά εστιατόρια). Πρόκειται για το αυγό του φιδιού, το κουτί της Πανδώρας, το μάτι του κακού, την ευχή του Μητσοτάκη!
Από κλασικές:
Yes Minister/Primeminister
Black Adder
Law & Order (οι πρώτοι-πρώτοι κύκλοι)
Παντρεμένοι με παιδιά
Soap (παρωδία των σαπουνόπερων) -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τι είναι αυτό ?
-
Τι είναι αυτό ?
Σοβαρά δε τον γνωρίζεις; Η ΑΠΟΛΥΤΗ σάτιρα της αμερικάνικης υπο-υποκουλτούρας...Η πηγή (κατ εμέ) του Όμηρου Σίμπσον...
και λίγο γέλιο
http://www.youtube.com/watch?v=TeOeVXqo ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4LYCcccj ... re=related
-
Τη σειρά δεν την έχω δει ποτέ (μόνο κάποια αποσπάσματα λεπτών, ούτε 1 επεισόδιο ολόκληρο δεν έχω δει)...Τη φάτσα του τύπου την ήξερα αλλά όχι το όνομα
Γενικώς πάντως δεν έχω δει καμία ξένη σειρά κατά τρόπο συστηματικό, σκόρπια επεισόδια μόνο και εντελώς αποσπασματικά σε σημείο που δεν καταλαβαίνω καν τι γίνεται...Μόνο το Sex and the City και αυτό επειδή το πήρε η Στέλλα σε DVD οπότε για 1 εβδομάδα η TV μου έπαιζε μόνο αυτά και σχεδόν υποχρεωτικά είδα το 80% των επεισοδίων...
Οι άλλες σειρές που αναφέρθηκαν είναι κατά 90% παντελώς 'άγνωστες λέξεις' για μένα και το άλλο 10% ξέρω απλά ότι είναι 'σειρά' (Dr House έχω δει πάντως 7-8 επεισόδια, πάλι ψιλομισά γιατί δεν μπορώ να παλουκωθώ )
-
Κάτι που ξέρει καλά ο κουκ. Δες την υπογραφή του.
-
Τη σειρά δεν την έχω δει ποτέ (μόνο κάποια αποσπάσματα λεπτών, ούτε 1 επεισόδιο ολόκληρο δεν έχω δει)...Τη φάτσα του τύπου την ήξερα αλλά όχι το όνομαΕίναι πολύ καλή. Παλιά μεν, με ξεπερασμένη αισθητική, αλλά η ειρωνία της διαχρονική!
Γενικώς πάντως δεν έχω δει καμία ξένη σειρά κατά τρόπο συστηματικό, σκόρπια επεισόδια μόνο και εντελώς αποσπασματικά σε σημείο που δεν καταλαβαίνω καν τι γίνεται...
Οι άλλες σειρές που αναφέρθηκαν είναι κατά 90% παντελώς 'άγνωστες λέξεις' για μένα και το άλλο 10% ξέρω απλά ότι είναι 'σειρά' (Dr House έχω δει πάντως 7-8 επεισόδια, πάλι ψιλομισά γιατί δεν μπορώ να παλουκωθώ )
Έτσι κι εγώ...Μόνο σα τίτλους ξέρω μερικές...Πότε προλαβαίνουν και τις βλέπουν όλες αυτές γμτ;
Γενικά δε τη γουστάρω την τιβί..
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Έτσι κι εγώ...Μόνο σα τίτλους ξέρω μερικές...Πότε προλαβαίνουν και τις βλέπουν όλες αυτές γμτ;Γενικά δε τη γουστάρω την τιβί..
Εννοείς τη συσκευή ή το μέσον;
Με εμένα είναι απλό, έχω βγάλει την κεραία και το μόνο που παρακολουθώ όταν έχω χρόνο είναι μερικά επεισόδια μιας σειράς που μου κίνησε το ενδιαφέρον...Κάνω βέβαια και κανένα μαραθώνιο μερικές φορές...
Είναι πολύ καλή. Παλιά μεν, με ξεπερασμένη αισθητική, αλλά η ειρωνία της διαχρονική!
Έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις...
Μόνο το Sex and the City και αυτό επειδή το πήρε η Στέλλα σε DVD οπότε για 1 εβδομάδα η TV μου έπαιζε μόνο αυτά και σχεδόν υποχρεωτικά είδα το 80% των επεισοδίων...
Αυτό σημαίνει ότι βρήκες κάποιο ενδιαφέρον στο να παρακολουθήσεις μία αξιόλογη τηλεοπτική σειρά ή σε κρατούσαν δεμένο;
_
-
Ε όχι ακριβώς δεμένο...
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]