-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε 'Μυστικό δωμάτιο' έχει δει κανείς; Έχω απορίες
Eχω δει λιγο αλλα νομιζα οτι ηταν μινι σειρα που τελειωσε.
Τελικα ειναι μινι σειρα τριων επεισοδιων συνολικης διαρκειας 6 ωρων.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lost_Room' target='_blankΔε μπορεί να είναι μόνο έξι ώρες γμτ, 2 εβδομάδες κάθε μέρα το έπαιζε ο άλφας, και μάλιστα κάποιες μέρες είχε και δυο επεισόδια κολλητά.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ρε 'Μυστικό δωμάτιο' έχει δει κανείς; Έχω απορίες
Eχω δει λιγο αλλα νομιζα οτι ηταν μινι σειρα που τελειωσε.
Τελικα ειναι μινι σειρα τριων επεισοδιων συνολικης διαρκειας 6 ωρων.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Lost_Room' target='_blank' target='_blankΔε μπορεί να είναι μόνο έξι ώρες γμτ, 2 εβδομάδες κάθε μέρα το έπαιζε ο άλφας, και μάλιστα κάποιες μέρες είχε και δυο επεισόδια κολλητά.
http://www.imdb.com/title/tt0830361/episodes#season-1
Και εδω λεει μια σεζον τρια επεισοδια . -
το 50-50, οι Απαράδεκτοι και το Είσαι το ταίρι μου πιάνουν;
από όλα αυτά CSI NY, το Lost τους 3 πρώτους κύκλους μετά το βαρέθηκα κι εγώ, το Monk στο star και το καλύτερο μου το House με τον απίστευτο Hugh Laurie.
-
LOST
24
Prison Break
The Office (US)
Whose Line is it Anyway?
30 Rock
Futurama
Californication
Heroes
My Name is Earl
Pinky and the Brain
South Park
The Daily Show
House MD
Life on MarsΜερικές προτάσεις για κάποια που δεν έχουν αναφερθεί παραπάνω:
Whose Line is it Anyway?
http://en.wikipedia.org/wiki/Whose_Line_Is_It_Anyway%3FΕίναι ένα stand-up improv(ization) comedy show. Αρχισε από ραδιοφωνική εκπομπή στο BBC, μετά τηλεοπτική στο BBC, και εγώ προτείνω την αμερικάνικη εκδοχή του, περίπου 8 σεζόν με πάρα πολλά επεισόδεια στην κάθε μία. Πολύ χαλαρό, 20 λεπτάκια το επεισόδειο, αλλά μακράν ό,τι πιο αστείο έχω δει ποτέ. Με στιγμές που πατάς pause γιατί κλαις από τα γέλια, κυρίως λόγω των ΘΕΩΝ Ryan Stiles και Colin Mochrie. Μπορείτε να βρείτε και μερικές καλές στιγμές στο Youtube, για να πάρετε μία ιδέα.
The Daily Show
Ακόμα και εάν δε σας ενδιαφέρει η αμερικάνικη πολιτική ή/και κουλτούρα, ο τρόπος που παρουσιάζει τα νέα ο Jon Stewart είναι εξαιρετικά αστείος. Δε χάνει ευκαιρία να σατιρίσει τους πάντες.
30 Rock
Πολύ καλή αυτοσατιριζόμενη κωμωδία για τα τηλεοπτικά δρώμενα και με γρήγορους ρυθμούς. Κάνει το Friends να φαίνεται ξενέρωτο.
The Office (US)
Αυτήν την αμερικάνικη εκδοχή του αγγλικού The Office τη βρίσκω εξαιρετική, λόγω πολύ καλού σεναρίου και λόγω του Steve Carell στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Dr House Νταξ, ωραίος ο τυπάς, τον πάω από τα χρόνια των Black Adder, αλλά δεν αντέχω με τίποτα την ιατρική υπερεπιστημονικότητα της σειράς. Νταξ, τα ξέρουν ΟΛΑ, τα κάνουν ΟΛΑ. Δεν έχουν ανακαλυφθεί οι ειδικότητες εκεί; οι ίδιοι είναι και παθολόγοι και νευροχειρουργοι και μικροβιολόγοι και γενικά γαμαν και δέρνουν.
Είναι βολικό όμως, όχι σαν εμένα που αναγκάστηκα να πάω σε άλλο ορθοπεδικό για τη μεση μου, σε άλλον για τον αδερφό μου που βήχει σαν π@@στης ένα μήνα τώρα (το φυματικό ) και σε άλλο την επόμενη βδομάδα. Ιατρικό tour! Ενώ πας εκεί και ξεμπερδεύεις με τη μία!
Η σειρα δε μ'αρέσει όμως, γενικά δε μ'αρέσουν οι 'ιατρικές', με πιάνει η καρδιά μου! Ψυχοπλακώνομαι! Αυτή λίγο παραπάνω γιατι με όλα τα άλλα μου ρχεται να δείρω και τον Doctor!
Με τον House εχω παθει πώρωση!
κατεβασα και ειδα ολες τις σεζόν, οντως ειναι κουφες υποθεσεις, -αλλά- ο τυπος εχει απιστευτο γέλιο, ο τροπος που ο σεναριογραφος εμβαθυνει στους χαρακτηρες, Τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκινηκα οταν ο House Κανει Clinic hours, μιλαμε του τυχαινουν ΟΙ περιπτωσαρες! πολυ καλη σειρα! αρκει να δεις το πρωτο επισοδειο και κολλας!
-
η toyota είναι κύριος χορηγός αυτοκινήτων στο prison break και έδωσαν στον Μιχαλάκη για παρακολούθηση ένα διακριτικό Land Cruiser 200
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
η toyota είναι κύριος χορηγός αυτοκινήτων στο prison break και έδωσαν στον Μιχαλάκη για παρακολούθηση ένα διακριτικό Land Cruiser 200Αμ το άλλο που είχαν δώσει ένα Yaris σε μία κοπελίτσα, δεν το θυμάσαι;
Τελείως out-of-place το Yaris στους αμερικάνικους αυτοκινητόδρομους!
-
ξεχασα το little britain ..... φοβερο και βρετανικο...
-
Κανένας που να βλέπει το The Wire αυτή τη χρονική περίοδο;
_
-
Eγώ έχω μείνει στην πρώτη περίοδο... Όταν βρω χρόνο θα προχωρήσω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ έχω μείνει στην πρώτη περίοδο... Όταν βρω χρόνο θα προχωρήσω.Καλή η πρώτη, ψιλο-αργή η 2η, η 3η όμως έχει ξεκινήσει με πολύ καλή προοπτική...
Τουλάχιστον παρουσιάζει με ενδιαφέρον το τι διαδραματίζεται σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές...
Έχει και μαφιόζους Έλληνες στη 2η..._
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
η toyota είναι κύριος χορηγός αυτοκινήτων στο prison break και έδωσαν στον Μιχαλάκη για παρακολούθηση ένα διακριτικό Land Cruiser 200Toyota Sequoia ήταν, όχι lc, είναι η επιβατική έκδοση του φορτηγού Tundra και στις ΗΠΑ δεν νομίζω να δίνει ιδιαίτερο στόχο.
-
Το άλλο που έμοιαζε με Corolla sedan ποιο ήταν (Camry μήπως);
-
Corolla sedan ήτανε.
-
Το καλοκαίρι είδα όλες τις σεζόν του The Wire, για μένα είναι η κορυφαία σειρά από άποψη ρεαλιστικού σεναρίου (βλέπε George Pelecanos), ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ερμηνειών (Ο Bubbles θα είχε πάρει Όσκαρ χαλαρά), χαρακτήρων με σάρκα και οστά. Απλά θέλει λίγο υπομονή στην αρχή, δηλ πρέπει να δεις πέντε επεισόδια πχ για να μπείς στο κλίμα, μετά δεν ξεκολλάς εύκολα. Καλά οι αναφορές στους Έλληνες έχουν πολύ πλάκα, ΟΛΟΙ ακούνε Καζαντζίδη, έχουν κορνίζες του Θρύλου στο μαγαζί κλπ.
P.S Διάλογος από season2:
Mc Nulty: Leave alone the Greeks, they invented civilization
Bunk: Yeah, ass-fucking too..P.S1 μόλις είδα οτι κυκλοφόρησε episode1 season3 απο Dexter
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Το καλοκαίρι είδα όλες τις σεζόν του The Wire, για μένα είναι η κορυφαία σειρά από άποψη ρεαλιστικού σεναρίου (βλέπε George Pelecanos), ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ερμηνειών (Ο Bubbles θα είχε πάρει Όσκαρ χαλαρά), χαρακτήρων με σάρκα και οστά. Απλά θέλει λίγο υπομονή στην αρχή, δηλ πρέπει να δεις πέντε επεισόδια πχ για να μπείς στο κλίμα, μετά δεν ξεκολλάς εύκολα. Καλά οι αναφορές στους Έλληνες έχουν πολύ πλάκα, ΟΛΟΙ ακούνε Καζαντζίδη, έχουν κορνίζες του Θρύλου στο μαγαζί κλπ.P.S Διάλογος από season2:
Mc Nulty: Leave alone the Greeks, they invented civilization
Bunk: Yeah, ass-fucking too.. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Corolla sedan ήτανε.OK, πάντως έχει άλλη μάσκα σε σχέση με το ευρωπαϊκό.
-
Entourage (Κουστωδια σε ελλευθερη μεταφραση).
Δεν ξερω αν το εχει αναφερει κανεις σας, αλλα ειναι κορυφη.
Ενας πισιρικας Νεο Υορκεζος γινεται σταρ του κινηματογραφου και μαζι με τον αποτυχημενο ηθοποιο αδερφο του, τους δυο παιδικους του φιλους και τον θεο μανατζερ του 'κατακτουν' το Hollywood.
Απιστευτοι χαρακτηρες, πολυ γελιο, πολλα cameos και φυσικα υψηλο επιπεδο παραγωγης. Κολλησα και ειδα 4 σεζον ενω γενικα με τις σειρες που αναφερονται δεν τα παω καλα (δεν παρακολουθω ουτε τα κλασσικα 24, lost, prison break, κλπ).
Κατεβαστε το αξιζει...http://en.wikipedia.org/wiki/Entourage_(TV_series' target='_blank' target='_blank' target='_blank)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
.............................- Sex and the City: κρατήστε το ταίρι σας μακριά (ακόμα και πηγαίνοντάς το για φαγητό σε ακριβά εστιατόρια). Πρόκειται για το αυγό του φιδιού, το κουτί της Πανδώρας, το μάτι του κακού, την ευχή του Μητσοτάκη! .................................................
Είσαι επιτυχία, ρε ΜανοςΚ!!!
Βλέπω φανατικά 2-3 φορές το κάθε επεισόδιο, δεν τα βαριέμαι ποτέ... Ναι, πολύ γκομενίστικη σειρά, (αλλωστε αυτό είμαι) αλλά με θεϊκές ατάκες και 'διαχρονικούς' διαλόγους...
Αν η σειρά δεν 'εστίαζε' τόσο στα ακριβά ρουχα και τα Μανόλος παππούτσια θα άρεσε και σε εσάς πολύ!!!Ρεσπεκτ στο Σεξ & δε Σιτυ !!!!
(ατάκες του τύπου : -Δηλαδή τι θα κάνουμε; Θα καθόμαστε στα μπαρ, θα ρουφάμε τα Cosmo μας και θα κοιμόμαστε με αγνώστους μέχρι να φτάσουμε τα ογδόντα; (Κάρι), -Πάντα υπάρχει ένας διαγωνισμός με τον πρώην σου. Λέγεται «ποιος θα πεθάνει μίζερος». (Σαμάνθα), -Φαντασιωνόμουν πολλές φορές ότι συναντούσα τον πρώην μου με τη γυναίκα του. Μόνο που σε εκείνες τις φαντασιώσεις, τους πάταγα με φορτηγό. (Μιράντα) ....)
και ενα μικρό παράδειγμα... http://www.youtube.com/watch?v=Ki59-D2marY -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Αν η σειρά δεν 'εστίαζε' τόσο στα ακριβά ρουχα και τα Μανόλος παππούτσια θα άρεσε και σε εσάς πολύ!!!
Μη παίρνεις κι όρκο
Ξυλίκι έχει;
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]