-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Οπότε τρέξτε σε OTE shop αύριο...
Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω συνδρομή. Υπάρχει και το internet.
Στο θέμα αυτό, όσο θα βρίσκονται κάποιοι να πληρώσουν τόσο θα χρεώνονται υπηρεσίες που μέχρι πρότινος ήταν δωρεάν...
+1
πόσο μάλλον αυτό το τρέξτε σε oteshop κάπως μου έκατσε στο λαιμό.
και ειδικά για φέτος....
να ήτανε η τουρμποεποχή ίσως το σκεπτόμουν αλλά για φέτος ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά πλέον τον OTE TVΑπό σοβαρά πρωταθλήματα μάλλον δεν θα έχει πλέον κανένα. Το ελληνικό το βλέπουμε μόνο γιατί παίζουν οι ομάδες μας, όχι για την ποιότητα που δεν έχει πάντως... Φανταστείτε ότι η Λεβάντε που παίζει για πρώτη φορά Ευρώπη με την καλύτερη ελληνική ομάδα δεν γεμίζει ούτε το μισό σχεδόν γήπεδο, κάπου 9.000 πήραν ως χτες εισιτήριο... Μόνο τα Ευρωπαϊκά ματς, η Ευρολίγκα και το Motors Tv φαίνεται να της έμειναν πια...
Από την άλλη η NOVA έβαλε το Action24 στην πλατφόρμα της που έχει άλλα 6 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοασφαίρου + 4 κύπελλα.
...'Το αθλητικό κανάλι ACTION24 μεταδίδει αποκλειστικά ζωντανούς αγώνες από τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Βελγίου, Ολλανδίας, Ελβετίας, Δανίας, Ρωσίας Ουκρανίας, αλλά και αγώνες Κυπέλλου από Σκωτία, Βέλγιο, Ολλανδία και Ουκρανία'...
http://action24.gr/δελ%c ... %bf%cf%85/
Θα μου πείτε εκπέμπει και από Πάρνηθα. Αλλά από τον Ιούνιο αποσύρεται το αναλογικό σήμα οριστικά από την Αθήνα... Τέλος πάντων αυτά ίσως καλύπτουν μόνο τους λάτρεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Για περισσότερες πληροφορίες και:
Και κλείνω το Off Topic
-
Σχετικά με το ΟΤΕ TV, βασικά όπως βολεύεται κανείς. Πλέον νομίζω τα συνδρομητικά κανάλια είναι μονόδρομος.
Ο 'Α' αν δείξει, θα έχει μόνο αγώνα και όχι όλους live με 45694 διαφημίσεις.
Μετά τα streams δε παλεύονται και δε μπορώ να περιμένω Δευτέρα να δω τον αγώνα.
Οπότε το 20άκο το μήνα για να βλέπω F1 live σε full HD θα το κόψω από αλλού.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο 'Α' αν δείξει, θα έχει μόνο αγώνα και όχι όλους live με 45694 διαφημίσεις.Tώρα που το λες θυμάμαι όταν έβλεπα από Α έχανα το 20% του αγώνα σε διαφημίσεις
-
Καλά εκεί που θα χαζέψετε θα είναι αν ο ΟΤΕ ρολάρει ήχο 5.1, σε συνδυασμό με HD και χωρίς διαφημίσεις απλά δεν αντέχεις να γυρίσεις πίσω. Προφανώς το οικονομικό είναι ένα θέμα απόλυτα σεβαστό αλλά αν σας παίρνει οικονομικά τότε δεν αξίζει να το σκέφτεστε (γνώμη μου από προσωπική εμπειρία).
-
αν κ το ΟΤΕ Τν φαινεται πως αξιζει, αμα βαλεις 24αρα συνδεση + τηλ + παγια βγαινει ανετα κανα 80-100αρι το μηνα
Οποτε για εμενα, RTL και ας μην καταλαβαινω Χριστο
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
αν κ το ΟΤΕ Τν φαινεται πως αξιζει, αμα βαλεις 24αρα συνδεση + τηλ + παγια βγαινει ανετα κανα 80-100αρι το μηναΟποτε για εμενα, RTL και ας μην καταλαβαινω Χριστο
35 τον μηνα με παγιο ειναι πια στον οτε.................
βαλε +20 το τιβι και βγαζεις 110 το διμηνο λογικη τιμη αλλα απο την αλλη ποσο κοστιζει να βαλεις ενα πιατο στις 28?.. -
αν κ το ΟΤΕ Τν φαινεται πως αξιζει, αμα βαλεις 24αρα συνδεση + τηλ + παγια βγαινει ανετα κανα 80-100αρι το μηναΟποτε για εμενα, RTL και ας μην καταλαβαινω Χριστο
Όχι ρε συ!
Τι 80?
Αν επιστρέφεις από άλλο πάροχο είναι 32 ευρώ για απεριόριστα σταθερά και 24άρι internet με το ΟΤΕ TV τους πρώτους έξι μήνες δώρο και μετά πάει 36+20= 56 για τους υπόλοιπους. Με τη συγκεκριμένη προσφορά όπως το υπολόγισα είναι ένα 45άρι το μήνα για ένα χρόνο, δηλαδή 15 ευρώ περισσότερα απ'ότι πληρώνω ήδη στη CYTA.
Συμπεριλαμβάνεται το πάγιο.
Από τον επόμενο χρόνο θα είναι βασικά είναι το πολύ ένα 25άρι πάνω απ'ότι μπορεί να πληρώνεις σε τηλέφωνο/ίντερνετ σε άλλο πάροχο.
Αν τώρα δε θες να φύγεις από άλλο πάροχο, μπορείς να βάλεις ΟΤΕ TV αλλά είναι 25 ευρώ το μήνα εκτός αν δηλώσεις κάποιο σταθερό ΟΤΕ ώστε να πάει στα 20 ευρώ. Πάντα μέσω δορυφόρου.
Οπότε νομίζω για 20-25 ευρώ περισσότερα συμφέρει, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια που θέλω να το απολαμβάνω.
-
το πιατακι το εχω χρονια κ παρακολουθω δορυφορικα μηχανοκινητο αθλητισμο (motors tv οταν ακομα ξεκλειδωνε ) και φυσικα Φ1. Αμα μπορουσα ομως τωρα, ψωνιζα dreambox και ελυνα το προβλημα που ανεφερα πιο πριν
Τωρα για οτε τιβι, εμενα οι τωρινοι λογαριασμοι ειναι γυρω στα ~70 με 80 ευρω/2μηνο (double play) , βαλε +40, ε ανεβαινει λιγο το κασε. Αλλα θεωρω πως σαν ποιοτητα αξιζει πληρως τα λεφτα του
Κατ'εμε η ακομα καλυτερη λυση, την ημερα του αγωνα κλεινεις το νετ και κατα το απογευμα πας στο r@cιng-4-me και κατεβαζεις full HD 5.1 τον αγωνα απο SkySports capture
-
Λοιπόν, με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ για σημερινή προσφορά. Ήταν πολύ focus στην formula 1 και δεν ξέρω μήπως αντλούν από κάπου στοιχεία. Η προσφορά ήταν:
double play: 26,90€ για απεριόριστα για 6 μήνες και μετά 31,90€ +
ΟΤΕ ΤV Over IP: 6 μηνες ΔΩΡΕΑΝ full pack και μετά άλλους 6 μήνες για 19,90€ - μετά το 12μηνο (που σε υποχρεώνει) μπορείς να πάρεις στο small pack με 14,90€.
με πιάτο: το ίδιο με 105€ εξοπλισμός και εγκατάσταση
με πιάτο (να κρατήσω την CYTA που έχω): 25,90€
Σε όλες τις περιπτώσεις μου έλεγε για την formula 1 που δεν θα έχει ελεύθερο κανάλι .
Η πρόσφορα μου είπε ότι είναι μόνο για σήμερα.δηλ 26,90Χ6+31,90Χ6+19,90Χ6=472,20/12=39,35€ το μήνα.
Το πρόβλημα είναι ότι για το ΟΤΕ TV over IP, θέλει τουλάχιστον 8αρα και εδώ που είμαι δεν μπορεί να φτάσει πάνω από 4.
-
@ cmarin ...ΜΗΝ βάλεις OTE TV over IP...βάλε μέσω δορυφόρου. Ίδιο πάγιο έχει.
Κι εγώ CYTA έχω και αποφάσισα ότι δε συμφέρει να βάλω μόνο OTE TV κρατώντας τη CYTA, αλλά να εκμεταλλευτώ τη προσφορά τους. Αλλιώς δήλωσε τηλέφωνο ΟΤΕ και πήγαινε στα 20 ευρώ.
Τωρα για οτε τιβι, εμενα οι τωρινοι λογαριασμοι ειναι γυρω στα ~70 με 80 ευρω/2μηνο (double play) , βαλε +40Αν έχεις nova (έτσι καταλαβαίνω με τα νούμερα που γράφεις) δε συμφέρει.
Πρέπει να διαλέξεις μεταξύ nova και OTE TV, ποδόσφαιρο και F1.
Για μένα είναι πανεύκολο
-
δεν εχω νοβα, οτι πιανει η δορυφορικη σε free to air βλεπω (RTL)
Ποδοσφαιρο δεν ασχολουμαι πια, ουτε ελληνικη τιβι βλεπω (για να αποφευγω την τροικανη προπαγανδα) αρα οτι παιζει γινεται μονο για Φ1 και μονο για Φ1Απο εκει και περα, συνδεση νετ 17mb αλλα δεν με παιρνει να αυξησω τους λογαριασμους για την ωρα, στο μελλον ομως δεν το αποκλειω μιας κ η προσφορα αξιζει
Καταραμενο BBC που μας εριξε μαυρο, μεγαλη πικρα μας ριξανε οι ατιμοι οι αγγλοι
-
Απο εκει και περα, συνδεση νετ 17mb αλλα δεν με παιρνει να αυξησω τους λογαριασμους για την ωρα, στο μελλον ομως δεν το αποκλειω μιας κ η προσφορα αξιζειΕφόσον ξοδεύεις 35-40 ευρώ το μήνα για double play...δώσε άλλα 4€ το μήνα, για ένα χρόνο...εξηγούμαι.
Εάν το σκέφτεσαι, συμφέρει τώρα να το κάνεις γιατί δε ξέρω κατά πόσο θα ισχύει αυτή η προσφορά του χρόνου. Για ένα χρόνο 25mbps + απεριόριστα σταθερά + OTE TV βγαίνει με ένα πάγιο στα 44 ευρώ το μήνα*.
Δηλαδή...
32€/μήνα x 6 μήνες = 192€ (τους πρώτους 6 είναι δωρεάν το ΟΤΕ TV)
36€+20€/μήνα x 6 μήνες = 336 €
Σύνολο: 528€ το χρόνο / 12 = 44€/μήνα- δεν έχω υπολογίσει στο μηνιαίο πάγιο εγκατάσταση του πιάτου, αλλά εσύ έχεις, οπότε άντε να σου πάρει το πολύ ένα 50άκο να σου βάλει ένα LNB για να δεις eurobird και το 30άρι που πληρώνεις για να αλλάξεις πάροχο.
-
@cmarin,
πριν 1,5 χρονο που εβαλα otetv σε 2αρα γραμμη δεν ειχα κανενα προβλημα με το σημα της τηλεορασης, εκτος αν ηθελα και ιντερνετ εκεινη την ωρα.
Δεν ξερω τι παιζει τωρα , το εκοψα λογω οικονομικων. -
ξαναρωταω
ποσο πιο φτηνα παει αντι για οτε να βαλεις ενα παρακεντρο η νεο πιατο στις 28? -
θα εκτιμουσα αν καποιος μου εστελνε ενα invitation για το r@cing-4-me .
ευχαριστω εκ των προτερωνemail: megas1000@hotmail.com
-
Ερωτηση κρισεως για οποιον ξερει. Το Sky Sports F1 HD παιζει μονο της ημερες του αγωνα; Τις υπολοιπες δειχνει κατι η απλα ειναι scrambled;
Δειχνει καποιο αλλο καναλι του Sky Sports την F1; (πχ Sky Sports 1 HD ή το 2) -
This post is deleted! -
Θα εκτιμούσα και εγώ ενα invitation για το r@cing-4-me please..please..please
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@ cmarin ...ΜΗΝ βάλεις OTE TV over IP...βάλε μέσω δορυφόρου. Ίδιο πάγιο έχει.Κι εγώ CYTA έχω και αποφάσισα ότι δε συμφέρει να βάλω μόνο OTE TV κρατώντας τη CYTA, αλλά να εκμεταλλευτώ τη προσφορά τους. Αλλιώς δήλωσε τηλέφωνο ΟΤΕ και πήγαινε στα 20 ευρώ.
Τωρα για οτε τιβι, εμενα οι τωρινοι λογαριασμοι ειναι γυρω στα ~70 με 80 ευρω/2μηνο (double play) , βαλε +40
Αν έχεις nova (έτσι καταλαβαίνω με τα νούμερα που γράφεις) δε συμφέρει.
Πρέπει να διαλέξεις μεταξύ nova και OTE TV, ποδόσφαιρο και F1.
Για μένα είναι πανεύκολο
Και το ποδόσφαιρο (πλην CL ) στον ΟΤΕ είναι
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014