-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
@ cmarin ...ΜΗΝ βάλεις OTE TV over IP...βάλε μέσω δορυφόρου. Ίδιο πάγιο έχει.
Κι εγώ CYTA έχω και αποφάσισα ότι δε συμφέρει να βάλω μόνο OTE TV κρατώντας τη CYTA, αλλά να εκμεταλλευτώ τη προσφορά τους. Αλλιώς δήλωσε τηλέφωνο ΟΤΕ και πήγαινε στα 20 ευρώ.
Τωρα για οτε τιβι, εμενα οι τωρινοι λογαριασμοι ειναι γυρω στα ~70 με 80 ευρω/2μηνο (double play) , βαλε +40
Αν έχεις nova (έτσι καταλαβαίνω με τα νούμερα που γράφεις) δε συμφέρει.
Πρέπει να διαλέξεις μεταξύ nova και OTE TV, ποδόσφαιρο και F1.
Για μένα είναι πανεύκολο
Και το ποδόσφαιρο (πλην CL ) στον ΟΤΕ είναι
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... aid=258968
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/?aid=258968εδώ λέει περισσότερα http://athenstvchannels.blogspot.gr/201 ... a-1-2.html
-
Για να δούμε.
Το βλέπω πολύ πιθανό πάντως να γίνει κάτι τέτοιο.
Πάντως μπήκε ο ΟΤΕ TV κι έχω χαζέψει. Έχω πάθει πολιτισμικό σοκ και η 47άρα αναγεννήθηκε!
-
Υπό μία έννοια και η ΕΡΤ συνδρομητική είναι (και με συνδρομητές ακόμα και αποθήκες/ασανσέρ/κλιμακοστάσια)...
Που να πάει τη σήμερον ημέρα ο Alpha (και ο κάθε Alpha), ξυπόλητος...
-
ε, αφου 40 χρονια εχουνε κατσει στο λαιμο το Ελλην φορολογουμενου που τους πληρωνει με το ζορι (και ας μην την πιανει η τηλεοραση αρκετων), τουλαχιστον ας αγορασουν κανα καλο αθλητικο πακετο οπως την Φ1.
Ο Α δεν θα μου λειψει ποτε και για κανεναν λογο
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Ο Α δεν θα μου λειψει ποτε και για κανεναν λογοΠραγματικά.
Μόνο που ακούω αυτό το άκρως εκνευριστικό κομμάτι του 'Schumacher' εκνευρίζομαι
Τώρα για την ΕΡΤ...ας είναι! Να δούμε κάτι διαφορετικό.
-
Το καλό αν πάρει τα δικαιώματα η ΕΡΤ θα είναι ότι θα το βλέπουμε (λογικά) και σε HD.
Από διαφημίσεις τα ίδια σκατά με τον άλφα θα είναι. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το καλό αν πάρει τα δικαιώματα η ΕΡΤ θα είναι ότι θα το βλέπουμε (λογικά) και σε HD.
Από διαφημίσεις τα ίδια σκατά με τον άλφα θα είναι.Ο Go_For_Pole πάντως έγραψε ότι κάτι τέτοιο μάλλον είναι δύσκολο καθώς ο ΟΤΕ TV έχει πάρει τα αποκλειστικά δικαιώματα σε free & quali live και ίσως και το HD.
Θα δούμε όμως τι μπορεί να αλλάξει τελευταία στιγμή.
-
Ελπιζω να μην φορτωθουμε παλι τους σειτανιδοπουρναρακηδες. Εξαλλου υπαρχουν μπολικοι κρατικοδιαιτοι αθλητικογραφοι στην ΕΡΤ, ας μην επιβαρυνθει ο κρατικος προυπολογισμος και με αυτους.
-
Φαντάζομαι δεν είχες δει ποτέ WRC στην ΕΡΤ να θαυμάσεις σχολιασμό ε;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
εδώ λέει περισσότερα http://athenstvchannels.blogspot.gr/201 ... a-1-2.html
Οπότε (μάλλον) θα έχουμε νέα από βδομάδα?
-
Αν και δεν είναι καιρός να μένει κανείς άνεργος, ελπίζω σε καλύτερη ομάδα παρουσιαστών... Γιατί (ΚΑΙ) την ΕΡΤ την πληρώνουμε εμείς.
-
Θα σας έρθει κάνας Θεοφιλόπουλος και θα παρακαλάτε για Πουρναράκη...
-
Ας υπάρχει σε ελεύθερο κανάλι και δεν με νοιάζει να ρθει και ο Τσώχος. Να ευχαριστείτε τον θεό που θα έχουμε μετάδοση σε αυτό το οικονομικό χάλι που βρισκόμαστε.
-
.... δεν είναι πιο οικονομικό να ΜΗΝ εχουμε περιγραφή ?
( εκτός εάν έχει δη κανείς πιο ωραία μεταδοση από το Ρεαλ - Μαντσεστερ 'προχθές' χωρίς καμία περιγραφή )
-
τελευταια χρονια με ηχο ατμοσφαιρικων ν8 κινητηρων, νομιζω καλυτερα θα ειναι χωρις σχολιασμο. Εξαλλου, το εχουνε παραχεσει τα καναλια και οπου παει η Φ1 λες και πρεπει αναγκαστικα να εχουμε τον πουρναρα με τα ξεθυμασμενα μονοθεσια κ τις λοιπες μπουρδες του (θα μου λειπει για παντα ο ακομα πιο τραγικος μπαρ-οντας παλομπαρινι )
Και οποτε ειχε η ΕΡΤ champions league και απεργια ταυτοχρονα, τα ματς μου φαινοντουσαν πολυ πιο χαλαρα χωρις τους ασχετους σχολιαστες. Αντε κ στην Φ1, δυο σεζον να εχεις δει στην ζωη σου και ενα λαιβστριμ να εχεις ανοιχτο, δεν χρειαζεσαι σχολιασμο για να δεις τι παιζει στην πιστα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Φαντάζομαι δεν είχες δει ποτέ WRC στην ΕΡΤ να θαυμάσεις σχολιασμό ε;A ναι, καλα λες, εδειχνε και wrc τελευταια η ΕΡΤ οποτε εχει ειδικευμενους (εντος ή εκτος εισαγωγικων) δημοσιογραφους σε σχεση με το μηχανοκινητο αθλητισμο. Αρα οι σειτανιδοπουρναρακηδες περισσευουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ας υπάρχει σε ελεύθερο κανάλι και δεν με νοιάζει να ρθει και ο Τσώχος. Να ευχαριστείτε τον θεό που θα έχουμε μετάδοση σε αυτό το οικονομικό χάλι που βρισκόμαστε....ναι, αλλά τα κρατικά κανάλια τα πληρώνουν όλοι οι έλληνες σαν... συνδρομητικά... και προσωπικά χέστηκα για τη γιουροβίζιον ή για το καλλιτεχνικό πατινάζ ή... αλλά τη 'συνδρομή' μου την πληρώνω ανελλιπώς!.. έ, ας την πληρώσω και μια φορά χωρίς γαμοσταυρίδια!
Και σ' ό,τι αφορά στους σχολιαστές, κατά τη γνώμη μου το θέμα είναι περισσότερο υποκειμενικό. Προσωπικά προτιμώ το δίδυμο του Άλφα από το δίδυμο του ΟΤΕ TV!.. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Ας υπάρχει σε ελεύθερο κανάλι και δεν με νοιάζει να ρθει και ο Τσώχος. Να ευχαριστείτε τον θεό που θα έχουμε μετάδοση σε αυτό το οικονομικό χάλι που βρισκόμαστε.
...ναι, αλλά τα κρατικά κανάλια τα πληρώνουν όλοι οι έλληνες σαν... συνδρομητικά... και προσωπικά χέστηκα για τη γιουροβίζιον ή για το καλλιτεχνικό πατινάζ ή... αλλά τη 'συνδρομή' μου την πληρώνω ανελλιπώς!.. έ, ας την πληρώσω και μια φορά χωρίς γαμοσταυρίδια!
Και σ' ό,τι αφορά στους σχολιαστές, κατά τη γνώμη μου το θέμα είναι περισσότερο υποκειμενικό. Προσωπικά προτιμώ το δίδυμο του Άλφα από το δίδυμο του ΟΤΕ TV!..Του ΟΤΕ το διδυμο χρειάζεται μόνο εμπειρία καθώς τα λίγα λάθη που κάνει τα κάνει επειδή λείπει η εμπειρία. Κατα τ'άλλα η ομάδα είναι πλήρης.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014