-
κάτι 10ετιες πίσω που είχε την F1 η ΕΡΤ και σχολιαστής ήταν ο καβαθας κάποιος αρχι του καναλιού το έκοψε γιατί έτσι αποφάσισε αυτός, τι ψάχνεις .
θα έχουμε λίγη παρηγοριά από τον ΣΚΑΙ και το WRC -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εδώ: http://www.facebook.com/home.php#!/grou ... 810&ref=ts
Κάποιος έγραψε:
Milisa me Nova k mou eipan oti os 10/03 tha vgei i apofasi gia to ti tha ginei me tin metadosi. Eipan oti einai konta sto na ta paroun oi idioi k mallon ANT1 tin magnitoskopimeni.
Μάλιστα, δηλαδή την επόμενη μέρα κατεβασμένο απο το torrent , α ρε ελλαδίτσα απο το κακό στο χειρότερο , πόσα χρόνια πριν είχαμε μαγνητοσκοπημένοι μετάδοση;
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι πριν την ιδιωτική τηλεόρασηΥπήρχε ποτέ μαγνητοσκοπημένη και μόνο μετάδοση? Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο...αλλά πολύ πιθανόν να κάνω λάθος.
Είναι ρεζίλι αυτή η κατάσταση...ρεζίλι, ντροπή και αίσχος! Αν είναι δυνατόν το 2010 να μη δούμε μετάδοση F1 σε ζωντανή κάλυψη από free-to-air κανάλι
Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά λόγο ηλικίας πριν το 1990 δεν θυμάμαι τι γίνονταν οπότε μπορεί και να κάνω λάθος (ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει).
-
Ο χρήστης lack έγραψε:
Κάποιος έγραψε:
Milisa me Nova k mou eipan oti os 10/03 tha vgei i apofasi gia to ti tha ginei me tin metadosi. Eipan oti einai konta sto na ta paroun oi idioi k mallon ANT1 tin magnitoskopimeni.
Μάλιστα, δηλαδή την επόμενη μέρα κατεβασμένο απο το torrent , α ρε ελλαδίτσα απο το κακό στο χειρότερο , πόσα χρόνια πριν είχαμε μαγνητοσκοπημένοι μετάδοση;
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι πριν την ιδιωτική τηλεόρασηΥπήρχε ποτέ μαγνητοσκοπημένη και μόνο μετάδοση? Δε θυμάμαι κάτι τέτοιο...αλλά πολύ πιθανόν να κάνω λάθος.
Είναι ρεζίλι αυτή η κατάσταση...ρεζίλι, ντροπή και αίσχος! Αν είναι δυνατόν το 2010 να μη δούμε μετάδοση F1 σε ζωντανή κάλυψη από free-to-air κανάλι
Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά λόγο ηλικίας πριν το 1990 δεν θυμάμαι τι γίνονταν οπότε μπορεί και να κάνω λάθος (ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει).
τι έγινε πριν το 1990 έγραψα παραπάνω.
και αν θυμάμαι καλά νομιζω η μετάδοση κόπηκε στον ΑΕΡΑ. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Κάποιος έγραψε:
τι έγινε πριν το 1990 έγραψα παραπάνω.
και αν θυμάμαι καλά νομιζω η μετάδοση κόπηκε στον ΑΕΡΑ.Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.
Α ρε Ελλάδα με τα ωραία σου. -
θα προσπαθήσω να έρθω σε επικοινωνία με τον καβαθα να μου το επιβεβαιώσει.
και ΣΥΓΝΩΜΗ βρε παιδιά αν σας έδωσα φρούδες ελπίδες αλλά ρε γαμώτο δεν αφήνεις ένα χρόνο την ίδια ανακοίνωση φάτσα-κάρτα. -
Πραγματικα κριμα!!!Προμηνυεται ενα τοσο συναρπαστικο πρωταθλημα,μενει μοναχα μια βδομαδα,και ξεμειναμε απο καναλι..
Εποχες 94 95 96 ξαναζουμε..Ουτε το 1994 ηταν να τα δειξουν..Αλλα οταν μυρισε αιμα (Ιμολα) τσουπ αμεσως τα πηρε η ερτ..Το 1995 δυστυχως κανεις δεν φιλοτιμηθηκε να παρει τα δικαιωματα και ελληνικο καναλι δεν τα εδειξε..Και το 1996 τελειως αναπαντεχα η ερτ απο την Ιμολα και μετα αρχιζε να τα δειχνει (εχω και την κασσετα απο εκεινον τον αγωνα)..Περαστικα μας..
(Πηρα και 47αρα γμτ )
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εποχες 94 95 96 ξαναζουμε..Ουτε το 1994 ηταν να τα δειξουν..Αλλα οταν μυρισε αιμα (Ιμολα) τσουπ αμεσως τα πηρε η ερτ..Γιατί θυμάμαι ότι είχε κανονική προβολή τότε;
-
Γιατι θυμασαι λαθος. Μετα την Ιμολα εσπευσαν να κλεισουν τη μεταδοση στην ΕΡΤ οταν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο ΑΝΤ1 ειχε αφησει μπουκαλα τη Φ1
-
Για να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα... Εχουμε και λεμε
1992 ΑΝΤ1 με Σταθακη. Ητανε μερος του high profile που ηθελε να καλλιεργησει ο τοτε νεος σταθμος.Το αποτελεσμα? Μετα απο ενα χρονο και αφου ο Μανσελ και η Γουιλιαμς εκαναν οτι μπορουσαν για να κανουν οσο γινετε βαρετα τα γκραν πρι ο ΑΝΤ1 τα παρατησε (τι μου θυμιζει αραγε ) και ναι μεν για το 1993 τα δικαιωματα περασαν κοψοχρονια στην ΕΡΤ (ΕΤ2), για το 1994 και επειτα η κρατικη τηλεοραση δεν ηθελε να δωσει τα λεφτα που ζητουσαν για τα δικαιωματα' Δικαιωματα τα οποια ειχαν φτασει σε υψηλο κασε απο τον ΑΝΤ1 δυο χρονια πισω (τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει ).
Ετσι λοιπον η συνεχεια γνωστη. 3 πετρινα χρονια (94-95-96) που συνεπεσαν με τον χαμο του Σεννα και αρα μειωμενο ενδιαφερον που μεγαλωσαν το διαστημα 'λειψυδριας' για εμας μεχρι η Φ1 να βρει το επομενο βασιλια της (MS) και να συνεχισει. Με decade low το 1995 οπου και δεν υπηρξε μεταδοση και το '94 και '96 να ακολουθουν απο κοντα, οπου και ειχαμε μεταδοση απο το τριτο αγωνα της σεζον και επειτα.Φανταστειτε κατασταση για τους φανατικους του σπορ, σε μια εποχη χωρις internet και γενικοτερα χωρις τιποτα με τη οποια ενημερωση να ερχεται στην καλυτερη περιπτωση μετα απο 15 μερες απο τα περιοδικα αυτοκινητου της εποχης και αυτη να περιοριζεται σε κανα δυο σελιδες το πολυ και κανα δυο φωτογραφιες!
Οι ομοιοτητες λοιπον πολλες τοτε με τωρα και με κοινο παρανομαστη παντα τον ΑΝΤ1 που συνεχιζει να εχει την ιδια νοοτροπια (αρπαχτης) με τοτε.
Και την οικονομικη κριση να παιρνει τη θεση (κατα καποιο τροπο) του συμβαντος του θανατου του Σεννα σαν παραγοντα αποσταθεροποιησης της ολης καταστασης. -
αν ειναι ευκολο στειλτε και εδω το ψαρακι...
-
Νίκο έχω ακούσει ότι BBC πιάνει και Αθήνα με λίγο μεγαλύτερο πιάτο. Ψάξε το σε κάποιο εξειδικευμένο μαγαζί αν θες. Εγώ πάντως κατά 95% θα βάλω πιατάκι 120 εκ. και δεν ασχοληθώ με τους Έλληνες ποτέ ξανα!
To έψαξα. Δε πιάνει. Είναι μέσω skydigital, θέλει κάρτα και θέλει μεγάλο πιάτο χωρίς σίγουρα αποτελέσματα συν το γεγονός ότι δε μπορώ επάνω να βάλω ο,τι πιάτο θέλω...υπάρχει ένα που πρέπει να 'μπω' εκεί σύμφωνα με το καταστατικό της πολυκατοικίας.
για 1000στη φορα θα το πω ! Μπειτε στο adslgr.com και avclub και δειτε στα δορυφορικα και ρωτηστε κοσμο. Υπαρχει κοσμος απο Κρητη και απο Αθηνα που το βαλαν το bbc streams Που εχει τη μταδοση
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
http://www.msfree.gr/ms.php?id=4719 εδώ το είδα, στο σαιτ του αντενα δεν το έχουνΔΕΝ καταλαβατε οτι αναφερεται στο 2009 ??? ΕΙΝΑΙ περσινο το αρθρο. Διαβαστε ρε σεις ! Και περισυ τα ιδια ειχαμε και ειναι περσινο related αρθρο
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω Κερκυρα πιανω Rai χωρις δορυφορικο...θα με τρελανει παλι ο Ivan Capelli.
εσυ κερκυρα θα βλεπεις RAI χωρις να το κλειδωνουν τοτε. γιατι πολυ απλα το RAI κλειδωνει τη μεταδοση ΜΟΝΟ στο δορυφορικο. Μη με βουρλιζεις τωρα ! τυχερε
-
Βρήκα αυτό το λινκ:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=363761
Ξεκινάω το διάβασμα...αλλά δε καταλαβαίνω τίποτα σχετικά με τα δορυφορικά.
BBCi (interactive) ψάχνουμε να δούμε στην Αθήνα.
-
Μετά από πολύ καιρό χαιρετώ την παρέα.
Μόλις συναρμολόγησα το πιάτο και αύριο θα το έχω εγκαταστήσει.
- 80 cm κάτοπτρο digital line
- 2 lnb
- Δέκτης otpicum 4160cx plus
- Καλώδια, βύσματα,
Κόστος 150 €.
Αξίζει τα χρήματα της η αγορά, γιατί ότι και να γίνει θα δω F1 ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ.
Η Ελλάδα πλέον βλέπει την ΤΖΟΥΛΙΑ και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά μόνο το ΠΟΡΝΟ.
-
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Μετά από πολύ καιρό χαιρετώ την παρέα.Μόλις συναρμολόγησα το πιάτο και αύριο θα το έχω εγκαταστήσει.
- 80 cm κάτοπτρο digital line
- 2 lnb
- Δέκτης otpicum 4160cx plus
- Καλώδια, βύσματα,
Κόστος 150 €.
Αξίζει τα χρήματα της η αγορά, γιατί ότι και να γίνει θα δω F1 ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ.
Η Ελλάδα πλέον βλέπει την ΤΖΟΥΛΙΑ και δεν την ενδιαφέρει τίποτα άλλο, παρά μόνο το ΠΟΡΝΟ.
Πού σκοπεύεις να δεις F1 στο bahrain sports; Γιατί το σκέυτομαι κι εγώ.
-
Μεγειές! Με 80άρι πιάτο στοχεύει για το RTL φαντάζομαι. Εγώ θα πάω σε 120άρι για BBC. Να θυμηθώ και τα νιάτα μου στην Αγγλία.
-
Βρήκα αυτό το λινκ:http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=363761
Ξεκινάω το διάβασμα...αλλά δε καταλαβαίνω τίποτα σχετικά με τα δορυφορικά.
BBCi (interactive) ψάχνουμε να δούμε στην Αθήνα.
κανε thread και ρωτα. ουτε εγω ηξερα ΤΙΠΟΤΑ απολυτως και εμαθα μεσα σε λιγη ωρα. Με καναν και ban βλεπω ! Δεν ξερω καν γιατι - λεει για διπλο λογαριασμο - ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ! τελοςπαντων οτι ηταν να μαθω το μαθα - δεν χρειαζομαι αυτο το λογαριασμο......
TR1 - BAHRAIN SPORTS - BBC STREAMS ειναι τα 3 δορυφορικα που δειχνουν αγγλικα και μπορειτε να τα πιασετε παντου αναλογα με το πιατο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγειές! Με 80άρι πιάτο στοχεύει για το RTL φαντάζομαι. Εγώ θα πάω σε 120άρι για BBC. Να θυμηθώ και τα νιάτα μου στην Αγγλία.Για το BBC τί ακριβώς ισχύει ποιάνεις κανονικά και BBC1 και ΒΒC2; Γιατί κάτι είχα δει για BBC interactive.
-
1η επιλογή RTL
2η επιλογή bahrain sports
3η επιλογή BBC Interactive αν το πιάσει το 80 πιάτο.Αύριο θα σας πω.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014