-
Ο χρήστης digital.centaur έγραψε:
Παιδιά όποιος έχει hotbird και πιάτο 1 μέτρο (δεν νομίζω ότι γίνεται για 80άρι αλλά με 60άρι αποκλείεται) βάζει 2ο lnb για Astra 19,2 (κόστος 15€) και ένα Diseq 2σε 1 (10-15€) και λίγα μέτρα καλώδιο (5€) και είναι οκ. Έτσι θα πιάνει RTL αλλά με γερμανική περιγραφή.Προσωπικά θα το βλέπω στα BBC του 28,2 λόγω αγγλικών αλλά και ο 19,2 είναι μια καλή επιλογή
(Άσχετο με το θέμα ... τα γερμανικά κρατικά στον 19,2 θα μεταδώσουν το World Cup FTA -48 από τους 64 αγώνες- σε ΗD )
BBC ONE ή BBC stream ?
Ποια ειναι τα γερμανικα κρατικα καναλια?
Μολις σημερα εβαλα δορυφορικη και δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα με τα καναλια.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
BBC ONE ή BBC stream ?
Ποια ειναι τα γερμανικα κρατικα καναλια?
Μολις σημερα εβαλα δορυφορικη και δεν το εχω ψαξει και πολυ το θεμα με τα καναλια.
Τα bbc είναι αυτά
http://gr.kingofsat.net/find.php?questi ... Submit=ZapTα κρατικά γερμανικά (άσχετα με την F1) είναι τα ZDF και Das Erste.
-
Ο χρήστης TRF414WCR έγραψε:
Παρακολουθώ την κουβέντα σας τόση ώρα και ως άσχέτος θα ήθελα αν μπορεί κανείς να με απαντήσει σε μία ερώτηση.Έγω που έχω NOVA σε περίπτωση που δεν αποκτήσει αυτή τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 και ίσως κανένα ελεύθερο κανάλι, με ποιον τρόπο θα μπορούσα να ενεργοποιήσω το RAI 1 και RAI 2 που ήδη υπάρχει στο HOTBIRD αλλά απο οτι διάβασα κλειδώνουν κατά την διάρκεια του αγώνα!Σας ευχαριστώ.
Όπως ρωτάει και ο 'draculask', οι έχοντες NOVA τι μπορούν να κάνουν για να δουν F1 με το παρον καθεστώς (ότι δεν θα μεταδοθεί επίσημα...)?
π.χ.
- με το ιδιο πιάτο, να πάρουμε άλλον αποκωδικοποιητή?
- να μετακινήσουμε το πιάτο να λαμβάνει σήμα από άλλον δορυφόρο?
- κάτι αλλο..
Ευχαριστώ.
μπορειτε να πιανετε τον hotbird στον οποιο υπαρχουν καναλια οπως το RTL. αν θες ομως BBC η αγγλικη μεταδοση θελει μεγαλυτερο πιατο απο αυτο της NOVA
-
Στη πολυκατοικία έχουμε ένα πιάτο wavefront...το ξέρετε?
Έχουμε hotbird 13 και hellasat. Κάνω δουλειά?
-
Πάντως επειδή με ρώτησε κάποιος και με pm για τα δορυφορικά καλά είναι να πάτε στο φόρουμ avclub.gr και ειδικότερα στο θέμα http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=57633 που αφορά τη δορυφορική και την F1. Tα παιδιά γνωρίζουν πολλά και θα βοηθήσουν.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μιλάμε για NOVA Sport 1 ή κάποιο άλλο κανάλι;Λογικά (μέχρι τον Μάιο που τελειώνουν πρέμιερ λιγκ και ιστορίες) θα το δείχνει σε κάποιο από τα ns2-3-κλπ.
To καλοκαίρι που δεν έχει ποδοσφαιρική δράση εκείνες τις ώρες, μάλλον θα πηγαίνει στο ns1. -
Να ρωτησω κατι, το BBC στις 28,5 ειναι HD?
-
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808077&u=ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ-ΣΥΣΤΗΜΑ-ADVANCED-PACK
με κατι τετοιο πιανει κανεις BBC Interactive..?
-
Θέλεις μεγαλύτερο πιάτο. 1.20m και υπολόγιζε +20~30Ε.
Και κάτι ακόμα, να ξέρετε πως το πιάτο 1.20m είναι κουμούτσα... Σε μπαλκόνι δε θα βολέψει.
-
δηλαδη απ οτι καταλαβα ακομα και αν εχω ΝΟVA απο αυτα που ηδη πιανω δεν υπαρχει κανενα να δειχνει σωστα;
εννοω απο αυτα που πιανει τωρα η κεραια...
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808077&u=ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ-ΣΥΣΤΗΜΑ-ADVANCED-PACKμε κατι τετοιο πιανει κανεις BBC Interactive..?
http://www.msfree.gr/ms.php?id=11082
συμφωνα με αυτο το λινκ, εδω κατω στην Αττικη μαλλον χρειαζομαστε 3μετρο πιατο
Για βορεια Ελλαδα, γινεται πολυ πιο ευκολαΒεβαια μη ξεχναμε και το Bahrain Sports (πολυ πιο ευκολη ληψη + αγγλικος σχολιασμος, FTA παντα)
-
Το filmon σας παίζει?
Έχει κανα μήνα τώρα που ζητάει subscription στο 5λεπτο.
Πάει και αυτο? -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Το filmon σας παίζει?
Πάει και αυτο?Δοκίμασε να μη κάνεις sign-in στην αρχή και εκεί που βάζεις το username/pass κάνει skip. Θα στο ζητήσει 5-6 φορές, πάτα συνέχεια skip και μετά θα παίξει.
-
αν γινουμε δωρεαν μελη οπως λεει τι θα γινει? λετε να μας κηνυγανε μετα να πληρωσουμε??
αν κατα τη διαρκεια του αγωνα μπαινουν πολλοι χρηστες τοτε... -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το filmon σας παίζει?
Πάει και αυτο?Δοκίμασε να μη κάνεις sign-in στην αρχή και εκεί που βάζεις το username/pass κάνει skip. Θα στο ζητήσει 5-6 φορές, πάτα συνέχεια skip και μετά θα παίξει.
To δοκίμασα αλλά δε παίζει..όσες φορές και να κάνω skip αυτό συνεχίζει να το ζητάει μετά το 5λεπτο...Έχω το τελευταίο 2.9.2. Μηπως έχεις παλιότερο?
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Το filmon σας παίζει?
To δοκίμασα αλλά δε παίζει..όσες φορές και να κάνω skip αυτό συνεχίζει να το ζητάει μετά το 5λεπτο...Έχω το τελευταίο 2.9.2. Μηπως έχεις παλιότερο?
Νομίζω δε σε αφήνει να κρατήσεις το παλαιότερο.
-
.... σήμερα στο Radio cosmopolis ( ή καπως έτσι αθλητικο ραδιοφωνο της θεσ/νίκης ) ελέχθη ότι οι 3 που μεταδίδουν Super Leage ( ΝΕΤ , ΝΟVA , ΣΚΑΙ ) ζητούν να επαναδιαπραγματευθούν οι οικονομικοί όροι των συμβολαίων τους , για την μετάδοση της επόμενης χρονιάς ( 2010-11 ) λόγω της 'βίαιης' αλλαγής των οικονομικών δεδομένων της αγοράς.
Χωρά μέσα σ'ολα αυτά κάλυψη Φ1 ?
ΥΓ ... Ποιο καλό παιδάκι θα μου στείλει ενα pm με την διεύθυνση εκείνου το φόρουμ με το όνομα τροπικού ψαριού με κοφτερά δοντάκια που δίνει τα torrent / rapidshare με τους αγώνες Φ1 ?
( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι εάν θέλει πρόσκληση η εγγραφή μου θα μεριμνήσει ΚΑΙ για αυτό ? )
-
και εγω το θελω αυτο το τορενταδικο ....................παντως μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα χρειαζονται περιπου 250 ευρω για ενα σετ πιατου(1,20)-μοτερ-δεκτη-lnb-καλωδιο για να πιασω το bbc interactive απο την θεσσ/κη.Το μονο που με αποθαρρυνει ειναι μη τυχον το καναλι παψει να ειναι ελευθερο(υπαρχει και το αραβικο και το rtl σαν εναλλακτικα).
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
ΥΓ ... Ποιο καλό παιδάκι θα μου στείλει ενα pm με την διεύθυνση εκείνου το φόρουμ με το όνομα τροπικού ψαριού με κοφτερά δοντάκια που δίνει τα torrent / rapidshare με τους αγώνες Φ1 ?( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι εάν θέλει πρόσκληση η εγγραφή μου θα μεριμνήσει ΚΑΙ για αυτό ? )
Ποιο ψαράκι είναι αυτό;
-
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014