-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τοσο μεγαλο μυστικο ειναι ποιος ειναι αυτος που εχει αγορασει τα δικαιωματα?Μα κι εγώ αυτό πιστεύω. Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Δε ξέρω που το βρήκε ο Α-Viper.
-
'Η ΕΡΤ και η Nova αναμένεται να εξασφαλίσουν την Φόρμουλα 1. @Οριστικές αποφάσεις σε ένα δεκαήμερο'
Υποθετω οτι η ΕΡΤ θα εχει ζωντανα δοκιμαστικα, αγωνα και η NOVA ολα τα υπολοιπα (ελευθερα, GP2 κτλ)
ή
Μηπως η NOVA θα εχει ολο το πακετο και η ΕΡΤ θα δειχνει τον αγωνα με χρονοκαθυστερηση?
Λυση που μαλλον μου ακουγετε πιο πιθανη αφου στη πρωτη περιπτωση η NOVA δεν εχει να κερδισει και κατι ενω στη εδευτερη σιγουρα εχει (αγωνας live) + του οτι και στην ΕΡΤ θα ερθει πιο οικονομικα το θεμα δικαιωματων.
Για να δουμε...
-
δεν εχει λογο η ερτ να μπει στο παζαρι για να μεταδωσει Φ1 με χρονοκαθυστερηση (ελεος λες και ειμαστε στο 1990). Και λεφτα εχει, και δεν υπαρχει προβλημα με τα ωραρια της Φ1
Αν θελει η νοβα ας παρει FP και support races. Αν και με 59 ευρω που κανει τον μηνα, περνουμε καλυτερα.. Premiere
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
δεν εχει λογο η ερτ να μπει στο παζαρι για να μεταδωσει Φ1 με χρονοκαθυστερηση (ελεος λες και ειμαστε στο 1990). Και λεφτα εχει, και δεν υπαρχει προβλημα με τα ωραρια της Φ1Και έχει και το σπορ+ με άδειο πρόγραμμα που μπορεί ανετότατα να δείχνει τα free practices και γενικά όσες ώρες F1 γουστάρει.
Πχ φέτος έδειχνε τα πάντα από superleague formula με πολλαπλές επαναλήψεις.
-
Αθάνατη ελληνική πραγματικότητα
-
Μακάρι να το πάρει η ΕΡΤ να γλυτώσουμε κ από τις ανελέητες διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μα κι εγώ αυτό πιστεύω. Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δε ξέρω που το βρήκε ο Α-Viper.Μας τα λενε κατι παραμυθαδες
τοσο μεγαλο μυστικο ειναι ποιος ειναι αυτος που εχει αγορασει τα δικαιωματα?
Ποιος ειπε οτι ειναι? Αυτη εδω η εταιρια ειναι:
http://www.marketingweek.gr/default.asp ... ompid=7082- γιατί δεν τα αγοράζουν τα κανάλια απευθείας από FOM κ πρέπει να έχουν νταβατζή-μεσάζοντα ;;
Αν ησουν η FOM θα διαπραγματευοσουν καθε χρονο (ή εστω καθε δυο) με 5-10 καναλια απο τις 300 χωρες που πουλας δικαιωματα;
Αν το παρει η ΕΡΤ, θα κανει τοσο χαμηλη τηλεθεαση που μετα δε θα το ακουμπαει κανεις. Εισαι σιγουρος οτι θελεις κατι τετοιο; Εξαλλου με τις διαφημισεις με ενα RTL stand by ή ακομη ενα streaming εισαι κυριος.
Και έχει και το σπορ+ με άδειο πρόγραμμα που μπορεί ανετότατα να δείχνει τα free practices και γενικά όσες ώρες F1 γουστάρει. Πχ φέτος έδειχνε τα πάντα από superleague formula με πολλαπλές επαναλήψεις.
Η superleague formula τους ηρθε τζαμπα, γιαυτο την πεταξαν σε αυτο που θεωρουν (πολυ κακως βεβαια αλλα τι να κανουμε) σκουπιδοντενεκε. Με την F1 δεν μπορει να γινει αυτο, ειναι πολλα τα λεφτα. Γενικα την ΕΡΤ δε τη βλεπω να μπαινει στο παιχνιδι γιατι θα ξεσπασει σαλος για σπαταλη. Εκτος εαν (που θα ηταν καταστροφικο ενδεχομενο), να παρει το πακετο ενα συνδρομητικο και να δωσει πολυ πολυ φτηνα τον αγωνα στην ΕΡΤ αλλα με ρητρα να παει στο εμπορικα καμμενο Sport+. Αλλα και αυτο μου φαινεται απιθανο, το συνδρομητικο ειναι λογικο να πουλησει το live καπου οσο γινεται πιο ακριβα. Επισης μου φαινεται απιθανο να ασχοληθει η Νοβα, αυτοι γενικα με τον μηχανοκινητο ειναι τσακωμενοι.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
- γιατί δεν τα αγοράζουν τα κανάλια απευθείας από FOM κ πρέπει να έχουν νταβατζή-μεσάζοντα ;;
Αν ησουν η FOM θα διαπραγματευοσουν καθε χρονο (ή εστω καθε δυο) με 5-10 καναλια απο τις 300 χωρες που πουλας δικαιωματα;
Γιατί όχι; Από την στιγμή που θα πετύχουν και περισσότερα χρήματα (αυτά που βγάζει ο μεσάζοντας); Και μην μου πεις ότι δεν έχει εμπορικό τμήμα ο τονΜπέρνι;
Αν το παρει η ΕΡΤ, θα κανει τοσο χαμηλη τηλεθεαση που μετα δε θα το ακουμπαει κανεις. Εισαι σιγουρος οτι θελεις κατι τετοιο; Εξαλλου με τις διαφημισεις με ενα RTL stand by ή ακομη ενα streaming εισαι κυριος.
Εεε;
Δηλ στον ΑΝΤ1 και στον Α ποιοι έβλεπαν Φ1; Η μάνα μου και η κοπέλα μου; Το κοινό είναι το ίδιο και ακολουθεί παντού. Ειδικά στο κρατικό κανάλι χωρίς τον όγκο των διαφημίσεων του Α πιστεύω θα ανέβει περισσότερο η τηλεθέαση.
Αλλωστε Κυριακές μεσημέρι τα ποσοστά είναι χαμηλά γενικώς. Δεν τους χαλάει ένα σταθερό κοινό εκείνη την ώρα. -
Η superleague formula τους ηρθε τζαμπα, γιαυτο την πεταξαν σε αυτο που θεωρουν (πολυ κακως βεβαια αλλα τι να κανουμε) σκουπιδοντενεκε. Με την F1 δεν μπορει να γινει αυτο, ειναι πολλα τα λεφτα. Γενικα την ΕΡΤ δε τη βλεπω να μπαινει στο παιχνιδι γιατι θα ξεσπασει σαλος για σπαταλη. Εκτος εαν (που θα ηταν καταστροφικο ενδεχομενο), να παρει το πακετο ενα συνδρομητικο και να δωσει πολυ πολυ φτηνα τον αγωνα στην ΕΡΤ αλλα με ρητρα να παει στο εμπορικα καμμενο Sport+. Αλλα και αυτο μου φαινεται απιθανο, το συνδρομητικο ειναι λογικο να πουλησει το live καπου οσο γινεται πιο ακριβα. Επισης μου φαινεται απιθανο να ασχοληθει η Νοβα, αυτοι γενικα με τον μηχανοκινητο ειναι τσακωμενοι.Στον σκουπιδοτενεκέ όπως λες μπορούν κάλιστα να 'πετάξουν' τα free practices.
Αγώνας και δοκιμαστικά στο κανονικό πρόγραμμα.
Ούτε εγώ τρελένομαι με την ιδέα της ΕΡΤ, απλά λέω ότι από πλευρας χρημάτων και τηλεοπτικού χρόνου δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
ΑΝ θέλει δηλαδή μπορεί. -
Γιατί απαξιώνετε την ΕΡΤ; Είναι πολύ καλύτερη από τα ιδιωτικά...
-
Και στο TV Magic να το βάλουν, θα το βλέπω!
Τι λέμε τώρα...εδώ κινδυνεύουμε να μη δούμε F1 το 2010 στην Ελλάδα θα έχουμε και απαιτήσεις σε ποιο Ελληνικό free-to-air θα παίξει? Ας παίξει όπου θέλει.
Εμείς ας πούμε βολευόμαστε που κάπως την έχουμε τη τεχνολογία...οι μεγαλύτεροι σε ηλικία τι κάνουν?
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
'Η ΕΡΤ και η Nova αναμένεται να εξασφαλίσουν την Φόρμουλα 1. @Οριστικές αποφάσεις σε ένα δεκαήμερο'Υποθετω οτι η ΕΡΤ θα εχει ζωντανα δοκιμαστικα, αγωνα και η NOVA ολα τα υπολοιπα (ελευθερα, GP2 κτλ)
ή
Μηπως η NOVA θα εχει ολο το πακετο και η ΕΡΤ θα δειχνει τον αγωνα με χρονοκαθυστερηση?
Λυση που μαλλον μου ακουγετε πιο πιθανη αφου στη πρωτη περιπτωση η NOVA δεν εχει να κερδισει και κατι ενω στη εδευτερη σιγουρα εχει (αγωνας live) + του οτι και στην ΕΡΤ θα ερθει πιο οικονομικα το θεμα δικαιωματων.
Για να δουμε...
LIVE δοκιμαστικα και LIVE αγωνας απο τη NOVA ειναι εφιαλτικο !! 50 ευρω το μηνα για να δω F1 και τπτ αλλο απο τη ΝΟVA.
ΕΡΤ ειναι καλη επιλογη απο αποψη διαφημισεων (μακαρι να κανει οπως το BBC που δεν εχει καθολου κι ολας αλλα σιγα μη). ALPHA δεν με πειραζει επισης ΑΡΚΕΙ και στα δυο καναλια να εχουμε καλους παρουσιαστες οπως ο σειτανιδης που πιστευω οτι ειναι κορυφαιος η οπως ο ανερχομενος ψαρρας ο οποιος δουλευει στον alpha εδω και ενα μηνα (λες να σημαινει κατι αυτο?).ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ και LIVE αλλιως θα βαλουμε πιατα ΚΑΙ ΑΝ βαλουμε πιατα ΤΟΤΕ σιγουρα δεν θα ξαναδουμε ελληνικη μεταδοση πολλα ατομα ΑΡΑ θα εχουν μεγαλη απωλεια καποιοι. ΕΙΝΑΙ να μη βΑΛΟΥΜΕ πιατα δηλαδη, αλλιως τελειωνει η υποθεση και θα βλεπουμε δωρεαν στον HOTBIRD η στον ASTRA σε γαλλικα, γερμανικα η αγγλικα τη μεταδοση
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μα κι εγώ αυτό πιστεύω. Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση.Δε ξέρω που το βρήκε ο Α-Viper.
Μου το είπε ο ίδιος που μου είπε οτι μετά το 1π.Χ. πήγαμε στο 1μ.Χ.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μα κι εγώ αυτό πιστεύω. Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Δε ξέρω που το βρήκε ο Α-Viper.
Μου το είπε ο ίδιος που μου είπε οτι μετά το 1π.Χ. πήγαμε στο 1μ.Χ.
Να σου πω...επειδή έχεις καταντήσει κουραστικός...get a freakin' life...για να μη σου πω τίποτα πιο βαρύ ...αν θες να παίξεις να πας αλλού...
-
Κλαίω!!!!!!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί όχι; Από την στιγμή που θα πετύχουν και περισσότερα χρήματα (αυτά που βγάζει ο μεσάζοντας); Και μην μου πεις ότι δεν έχει εμπορικό τμήμα ο τονΜπέρνι;Σιγα μην ασχοληθουν με την Ελληνικη μαριδα βρε elteo.
Το κοινό είναι το ίδιο και ακολουθεί παντού. Ειδικά στο κρατικό κανάλι χωρίς τον όγκο των διαφημίσεων του Α πιστεύω θα ανέβει περισσότερο η τηλεθέαση.
Αυτος ειναι ο πυρηνας του κοινου. Τα νουμερα του αντ1 ομως απεδειξαν οτι αν το προωθησεις σωστα αυτο το προιον μπορει να προσελκυσει ακομη μεγαλυτερο κοινο. Θα ηταν κριμα να κανουμε ενα βημα πισω σε αυτον τον τομεα.
Στον σκουπιδοτενεκέ όπως λες μπορούν κάλιστα να 'πετάξουν' τα free practices. Αγώνας και δοκιμαστικά στο κανονικό πρόγραμμα.
Δε διαφωνω καθολου, θα μπορουσε να γινει αν η ερτ δεν ηταν σε αυτη τη φαση που ειναι. Ομως υπαρχει και ενα ακομη προβλημα με την ερτ, οι ανθρωποι που ειναι εκει (κατα τη γνωμη μου) δεν μπορουν να σηκωσουν το βαρος περιγραφης F1.
50 ευρω το μηνα για να δω F1 και τπτ αλλο απο τη ΝΟVA.
πληροφοριακα ακουγεται οτι η νοβα θα βαλει συντομα φθηνοτερα και πιο στοχευμενα πακετα.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
:ysterical:Κλαίω!!!!!!
hahaha. τα χετε παιξει. Εστειλα mail στη Βασια Λοη να μαθουμε για τη μεταδοση. χαχαχα. φανταστειτε να απαντησει και να μας πει τι παιζει. θα τους παραδεχτω τοτε
-
Γιατί όχι; Από την στιγμή που θα πετύχουν και περισσότερα χρήματα (αυτά που βγάζει ο μεσάζοντας); Και μην μου πεις ότι δεν έχει εμπορικό τμήμα ο τονΜπέρνι;
Σιγα μην ασχοληθουν με την Ελληνικη μαριδα βρε elteo.
το σχόλιο μου αφορά όχι μόνο την Ελλάδα...
Αλήθεια ποιοι άλλοι έβλεπαν Φ1; Οι μπαρμπάδες ; Ή οι κυράτσες που δεν σηκώνουν μάτι από τα μεσημεριανάδικα;
-
ΠΑΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΟ !!! Μεταδοση στο 4Ε . Μολις τωρα πληροφορηθηκα απο εγκυρη πηγη . Σε λιγο θα υπαρξει και ανακοινωση σε ολα τα sites που σχετιζονται με τη μεταδοση
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014