-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
οποιαδηποτε αλλη σοβαρη ενναλακτικη προταση δεκτη
Με το 'σοβαρη' εννοουσα μια viable λυση για το μεσο απλο τηλεθεατη. Αυτο που προτεινεις, οχι οτι ειναι ανεφικτο αλλα ποσοι νομιζεις οτι θα μπορεσουν να το κανουν?
Δε με αφορά. Ρώτησες για σοβαρή εναλλακτική λύση. Όχι για εναλλακτική λύση που θα μπορέσει να την κάνει ο οποιοσδήποτε.
Για πιο 'άσχετους', υπάρχουν και υπηρεσίες που πουλάνε proxy servers σε Αμερική ή Αγγλία για να βλέπεις iplayer, hulu, spotify κ.λπ. κ.λπ. - γκούγκλισε για 'buy uk proxy'.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Στην Ελλάδα να υπενθυμίσω ότι δυστυχώς δεν είναι ένα καθόλου 'εμπορικό' άθλημα και λόγω της χαμηλής τηλεθέασης είναι επιχειρηματικά 'λογικό' κατά κάποιο τρόπο να μην το θέλει κανείς...αφού περισσότερα λεφτά βγάζουν από το ποδόσφαιρο. Αν το δεις εντελώς στεγνά και επιχειρηματικά...δεν έχει θεαματικότητα, άρα δεν έχει ακριβές διαφημίσεις άρα δεν μπορεί να πληρώσει τη FOM.
Δεν ισχυει αυτο, αν ψαξεις θα δεις οτι οι ευρωπαϊκοι αγωνες πιανουν ιδια νουμερα με το κυπελο ποδοσφαιρου ή με τους αγωνες του Ολυμπιακου με μικρες ομαδες (πχ Μονακο 5.5, Βελγιο 4.0 vs Γιαννινα - ΠΑΟΚ 5.4, ΠΑΟ - Καλλιθεα 5.1). Στα μεριδια δε (λογω ωρας που δεν εχει πολυ συναγωνισμο), παει ακομη καλυτερα. Αρα δεν ισχυει οτι το προϊον δεν πουλαει, καθε αλλο. Απλα πρεπει να βρεθει μια ισορροπια αναμεσα στην εμπορικη αξια και το τιμημα που ζηταει ο εδω κατοχος των δικαιωματων (και οχι η FOM). Περυσι ο κατοχος εκανε μια εξαιρετικη για αυτον συμφωνια, με τιμημα πολυ μεγαλυτερο απο εκεινο του Αλφα που βεβαια εβαλε μεσα τον Αντ1, ειδικα γιατι μεσολαβησε και η καταρευση της διαφημιστικης αγορας. Ομως ακομη και ετσι ο Αντ1 ειχε πολλα εσοδα απο διαφημιση, μαλιστα αν δεν κανω λαθος, τα εσοδα αυτα θα του εδιναν κερδος αν ειχε αγορασει σε τιμες Αλφα. Το ολο θεμα ειναι τωρα οτι ο κατοχος δε θελει να γυρισει πισω σε τιμες Αλφα αλλα απο το να του μεινουν στα χερια, πιστεψε με, στο τελος θα πουλησει. Και φυσικα τα μεγεθη ειναι τετοια που ευτυχως για ολους καμια ΕΡΤ (ποσο μαλλον η ΕΤ3) μπορει να τα πλησιασει.
Ξέρουμε τι κόστος έχουν τα δικαιώματα της F1 και αντιστοίχως του ποδοσφαίρου?
Μπορεί όντως να έχει σαφώς υψηλότερη τηλεθέαση η F1 απέναντι παιχνίδια μεγάλων Ελληνικών ποδοσφαιρικών συλλόγων απέναντι σε μικρές...αλλά το θέμα είναι πόσο πλήρωσαν και τι παίρνουν πίσω? Τι αφήνει μεγαλύτερο κέρδος στον σταθμό δηλαδή.
Προφανώς αυτή της F1 (συνολικά δες το) είναι χαμηλότερο αυτού του ποδοσφαίρου για παράδειγμα. Και σαν κόστος για τη F1 δεν υπολογίζουμε μόνο τη μετάδοση, αλλά και τα ταξίδια κλπ κλπ.
Αλήθεια...πόσο κοστίζει η μετάδοση της F1 για ένα κανάλι?
-
-
τρελο deja vu ομως
λες ο αντ1 να μας το ανακοινωσει οτι θα δειξει και φετος φ1 κανα 10μερο πριν τον αγωνα;
-
Επικαιρο
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=30970A μπραβο, καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια, δεν γινετε μια φοαρα να ξερουμε απο πριν ολο με την ψυχη στο στομα?
-
Αναρωτιέμαι εάν χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική στον ANT1, και για να μην πληρώνουν κατά τη διάρκεια της off-season την ομάδα των συντελεστών.
Υ.Γ. όχι δεν έψαχνα αφορμή να ξαναβάλω το παραπάνω λινκ.
-
Επικαιρο
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=30970πραγματικα deja-vu. απλα με μια διαφορα. ALPHA η τιποτα για φετος...
Παιδια δε γινεται αυτη η δουλεια. αν ειναι ομαδικα να παρουμε πιατα (πχ εγω και οσοι αλλοι θελετε απο θεσασλονικη η οσοι ειστε απο αθηνα η κρητη) και να μας βγει ποιο φθηνα.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : με το πολυ 100 ευρω βαζουμε BBC INTERACTIVE και βλεπουμε τη μεταδοση χωρις συνδρομες και τετοια. ΤΟ κανανε παρα πολλοι , μπορειτε να το δειτε και στο http://www.adslgr.com/forum/showthread. ... ost3312952 . Αν ειναι να τα παρουμε ομαδικα για πιο φθηνα ρε παιδες.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. να μην ξερουμε αν θα δουμε το αγαπημενο μας σπορ.
και να το εχει καποιο ελευθερο καναλι ΠΑΛΙ θα μας διακοπτουν για διαφημισεις. ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ????
φανταστειτε να διακοπτανε ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στο 30' για διαφημισεις. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ και στην F1. κατα τη διαρκεια του αγωνα ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ BBC ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡ##Α μας τους καναλαρχες -
Ο χρήστης radomer έγραψε:
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : με το πολυ 100 ευρω βαζουμε BBC INTERACTIVE και βλεπουμε τη μεταδοση χωρις συνδρομες και τετοια. ΤΟ κανανε παρα πολλοι , μπορειτε να το δειτε και στο adslgr.com . Αν ειναι να τα παρουμε ομαδικα για πιο φθηνα ρε παιδες.Επειδή δε μπορώ να το βρω...βάλε λίγο το λινκ του συγκεκριμένου thread αν έχεις τη καλοσύνη. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Επειδή δε μπορώ να το βρω...βάλε λίγο το λινκ του συγκεκριμένου thread αν έχεις τη καλοσύνη. Ευχαριστώ.Παιδια δε γινεται αυτη η δουλεια. αν ειναι ομαδικα να παρουμε πιατα (πχ εγω και οσοι αλλοι θελετε απο θεσασλονικη η οσοι ειστε απο αθηνα η κρητη) και να μας βγει ποιο φθηνα.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ : με το πολυ 100 ευρω βαζουμε BBC INTERACTIVE και βλεπουμε τη μεταδοση χωρις συνδρομες και τετοια. ΤΟ κανανε παρα πολλοι , μπορειτε να το δειτε και στο http://www.adslgr.com/forum/showthread. ... ost3312952 . Αν ειναι να τα παρουμε ομαδικα για πιο φθηνα ρε παιδες.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ. να μην ξερουμε αν θα δουμε το αγαπημενο μας σπορ.
και να το εχει καποιο ελευθερο καναλι ΠΑΛΙ θα μας διακοπτουν για διαφημισεις. ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ????
φανταστειτε να διακοπτανε ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στο 30' για διαφημισεις. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ και στην F1. κατα τη διαρκεια του αγωνα ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΟΛΟΙ BBC ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡ##Α μας τους καναλαρχες -
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=363761
ΜΕ λιγα λογια
Θες ενα πιατο απο 1μ και ανω (σχετικα φθηνα), εναν δεκτη και το πιατο να στραφει στις 28 μοιρες ανατολικα στον Astra 2B. Εκει πιανει τα BBC Interactive feeds, και δειχνει και τσαμπα Φ1Εχω πιατακι 1,20, αιντε τωρα να πληρωνουμε μαστορα να το κουνηση
Κωλοαντενα σε εξοδα μας βαζετε, μια με την ψηφιακη βλακεια και μια πετατε τα δικαιωματα. Ουστ -
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Επίσης το Κανάλι της Βουλής πρέπει να κλείσει άμεσα δεν επιτρέπετε να εκπέμπει αυτό το έκτρωμαΈκτρωμα το κανάλι της Βουλής;
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=363761ΜΕ λιγα λογια
Θες ενα πιατο απο 1μ και ανω (σχετικα φθηνα), εναν δεκτη και το πιατο να στραφει στις 28 μοιρες ανατολικα στον Astra 2B. Εκει πιανει τα BBC Interactive feeds, και δειχνει και τσαμπα Φ1Εχω πιατακι 1,20, αιντε τωρα να πληρωνουμε μαστορα να το κουνηση
Εχω επίσης 1,20 πιατο και ένα dreambox 500 , το έχω στραμμένο στον hotbird επειδή έχει περισσότερα αγγλόφωνα .
Είσαι σίγουρος ότι το BBC είναι δωρεάν και δείχνει live την F1 ! ?Αν ναι να τον γυρίσω να μου φύγει το άγχος .
Αν όχι , γνωρίζει κανείς αν στο HotBird δείχνει κάποιο πακέτο την F1 αν ναι να πάρω το πακέτο και τελειώσω χωρίς αλλαγή στόχευσης .
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Επίσης το Κανάλι της Βουλής πρέπει να κλείσει άμεσα δεν επιτρέπετε να εκπέμπει αυτό το έκτρωμα
Έκτρωμα το κανάλι της Βουλής;
Παρασύρθηκα!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ΜΕ λιγα λογια
Εχω επίσης 1,20 πιατο και ένα dreambox 500 , το έχω στραμμένο στον hotbird επειδή έχει περισσότερα αγγλόφωνα .
Είσαι σίγουρος ότι το BBC είναι δωρεάν και δείχνει live την F1 ! ?Αν ναι να τον γυρίσω να μου φύγει το άγχος .
Αν όχι , γνωρίζει κανείς αν στο HotBird δείχνει κάποιο πακέτο την F1 αν ναι να πάρω το πακέτο και τελειώσω χωρίς αλλαγή στόχευσης .
ετσι λενε τουλαχιστον εκει, FTA ειναι τα αυτα καναλια του BBC Interactive (συχνοτητα 12441/22000/V)
Μπορεις βεβαια με κανα 70αρι ευρω να βαλεις μοτερ, και να κινει το κατοπτρο αυτοματα οποτε αλλαζεις δορυφορο -
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=363761ΜΕ λιγα λογια
Κωλοαντενα σε εξοδα μας βαζετε, μια με την ψηφιακη βλακεια και μια πετατε τα δικαιωματα. Ουστεκτρωμα το καναλι της βουλης ? δηλαδη το star,alter με τα κουτσομπολιστικα και τα δηθεν οπως και τα alpha mega ant1 ειναι ποιοτητα ? για καθυστερημενους ειναι !
με 1 μετρο πιατο γινεται η δουλεια. 100 ευρω ολο το πακετο για bbc interactive και η εγκατασταση ειναι γελοια.. το κανανε πολλοι. ενας μαλιστα θα με βοηθησει να το κανω που το κανε κι αυτος
-
ΜΕ λιγα λογια
ετσι λενε τουλαχιστον εκει, FTA ειναι τα αυτα καναλια του BBC Interactive (συχνοτητα 12441/22000/V)
Μπορεις βεβαια με κανα 70αρι ευρω να βαλεις μοτερ, και να κινει το κατοπτρο αυτοματα οποτε αλλαζεις δορυφοροΠαιδες ΒΒC interactive απο Αθηνα θες 1.80+ πιατο (300+ euro mono gia piato) για astra 2 a/b μπαντες και απο σχετικο ψαξιμο δεν ειναι σιγουρο οτι δειχνει αγωνα live, ξερω σιγουρα για live free practice.Τωρα οποιος ειναι βορεια και δυτικα ή απο ροδο μερια γινετε να πιασει και 1-1.2 μετρα πιατο.
Για astra 2d οπoυ ειναι το ΒΒC 1 και δειχνει live F1 δεν το συζητω καν για αθηνα (θες πανω απο 4.5 μετρα πιατο και αν)
-
ΜΕ λιγα λογια
Μπορεις βεβαια με κανα 70αρι ευρω να βαλεις μοτερ, και να κινει το κατοπτρο αυτοματα οποτε αλλαζεις δορυφοροΠαιδες ΒΒC interactive απο Αθηνα θες 1.80+ πιατο (300+ euro mono gia piato) για astra 2 a/b μπαντες και απο σχετικο ψαξιμο δεν ειναι σιγουρο οτι δειχνει αγωνα live, ξερω σιγουρα για live free practice.Τωρα οποιος ειναι βορεια και δυτικα ή απο ροδο μερια γινετε να πιασει και 1-1.2 μετρα πιατο.
Για astra 2d οπoυ ειναι το ΒΒC 1 και δειχνει live F1 δεν το συζητω καν για αθηνα (θες πανω απο 4.5 μετρα πιατο και αν)
Γινεται να βαλεις και στην αθηνα και στη θεσσαλονικη πιατο . Θεσσ πιο ευκολα, αλλα γινεται. ΟΧΙ BBC1 αλλα bbc stream / interactive στο οποιο βλεπεις τη μεταδοση ΔΩΡΕΑΝ. αρα πληρωνεις (τουλαχιστον για θεσσ ενα πιατο 1,2 και τα σχετικα γυρω στα 100 ευρω ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ολα αυτα τα παιχνιδια τα τηλεοπτικα στην Ελλαδα)
-
@ Radomer ξαναδιαβασε τι εχω γραψει. Αθηνα με 1,20 πιατο ξενχα το ΒΒC stream.
-
@ Radomer ξαναδιαβασε τι εχω γραψει. Αθηνα με 1,20 πιατο ξενχα το ΒΒC stream.θεσσ με 1 μετρο πιατο πιανεις καλα. 1,2 για τη βροχη πες. +lnb +αποκωδικοποιητη και με 100 ευρω εισαι οκ. και η εγκατασταση ευκολη επισης εκτος κι αν για πιο ευκολα δωσεις 50 ευρα. 150 ευρω το πολυ και ... γεια σας
-
Θελω να αλλαξω τη συζητηση ελαφρως για να ρωτησω κατι σχετικο με το θεμα.
Εχω στο υπολογιστη το TVU player το οποιο εχει το BBCone .
Θελω να ρωτησω -αν γνωριζεται - οταν ερχεται η ωρα για αθλητικες μεταδοσεις παραμενει το καναλι ή κλεινει προσωρινα (λογω δικαιωματων επειδη ειναι μονο για βρετανια).
Μηπως μπορουμε να παρακολουθουμε απο εκει μεσω του BBCone ή καποιου αλλου καναλιου του TVUplayer?
Ευχαριστω προκαταβολικα
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014