-
Ο χρήστης geo2710 έγραψε:
Θελω να αλλαξω τη συζητηση ελαφρως για να ρωτησω κατι σχετικο με το θεμα.
Εχω στο υπολογιστη το TVU player το οποιο εχει το BBCone .
Θελω να ρωτησω -αν γνωριζεται - οταν ερχεται η ωρα για αθλητικες μεταδοσεις παραμενει το καναλι ή κλεινει προσωρινα (λογω δικαιωματων επειδη ειναι μονο για βρετανια).
Μηπως μπορουμε να παρακολουθουμε απο εκει μεσω του BBCone ή καποιου αλλου καναλιου του TVUplayer?
Ευχαριστω προκαταβολικαστο bbc one δεν το κλειδωνουν ξερω. Αν βαλεις δορυφορικη bbc one θα βλεπεις τη μεταδοση πχ οπου και να σαι. το TVU player τι ειναι ακριβως για να μαθαινουμε λυσεις ? πες λιγα : κοστος-που το πηρες-πως λειτουργει plz
-
καλημερα,
δλδ κανενα καναλι δεν θα παρει τα δικαιωματα μεταδοδης για φετος..?
ειναι σιγουρο αυτο..? -
Ρεζίλι αν δε το πάρει κανείς στην Ελλάδα πάντως
-
Καθόλου ρεζίλι,αναμενόμενο.
Αν ήταν καμιά τόπα όμως....
-
Ο χρήστης MEGAS έγραψε:
καλημερα,
δλδ κανενα καναλι δεν θα παρει τα δικαιωματα μεταδοδης για φετος..?
ειναι σιγουρο αυτο..?pieste me mail se ant1 kai alpha !
-
Επιτέλους, διέγραψαν τελείως και το site τους για την F1 στον ANT1! Καιρός ήταν, είχε μπαγιατέψει αρκετά!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Επιτέλους, διέγραψαν τελείως και το site τους για την F1 στον ANT1! Καιρός ήταν, είχε μπαγιατέψει αρκετά!...είχα μια κρυφή ελπίδα.
-
-
Ο τύπος που έχει τα δικαιώματα της F1 για την Ελλάδα είναι σαν τους ιδιοκτήτες ακινήτων που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα @@ και ζητάνε ότι τους κατέβει. Όμως τα τηλεοπτικά δικαιώματα είναι perishable commodity, αν δεν τα πουλήσει για φέτος, θα χάσει πρώτα από όλα ο ίδιος πολλά λεφτά.
Οπότε εκεί γύρω στο Bahrain (λίγο πριν ή λίγο μετά, δεν ξέρω) θα συνειδητοποιήσει ότι τα κανάλια δεν μπλοφάρουν -και ότι με το ζητούμενο τίμημα απλά δεν βγαίνουν τα κουκιά- κι έτσι θα τα δώσει όσο όσο τελευταία στιγμή. -
Μάλιστα...
Λοιπόν κύριοι... ακούω λύσεις. Κατά προτίμηση για BBC1.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ο τύπος που έχει τα δικαιώματα της F1 για την ΕλλάδαΔε το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος που έχει τα δικαιώματα? Η FOM δε τα έχει?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο τύπος που έχει τα δικαιώματα της F1 για την Ελλάδα
Δε το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος που έχει τα δικαιώματα? Η FOM δε τα έχει?
Κάποιος τα έχει αγοράσει από την FOM και τα μεταπωλεί στα κανάλια.
Το ίδιο που γίνεται στο MotoGP.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ο τύπος που έχει τα δικαιώματα της F1 για την Ελλάδα
Δε το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος που έχει τα δικαιώματα? Η FOM δε τα έχει?
Κάποιος τα έχει αγοράσει από την FOM και τα μεταπωλεί στα κανάλια.
Το ίδιο που γίνεται στο MotoGP.
Άρα ΜΟΝΟ καθυστερημένος θα είναι αν τα έχει αγοράσει ήδη για το 2010 και θέλοντας να βγάλει περισσότερα ΖΗΤΑΕΙ περισσότερα και προφανώς κανένας δε θα τον στηρίξει αν το ποσό είναι εκτός πραγματικότητας.
Επειδή μιλάμε υποθετικά...γνωρίζουμε ονόματα, νούμερα, διαφορά με πέρσι, τζίρους, κέρδος κλπ?
Εκτός αν αυτός δεν έχει λεφτά να τα αγοράσει φέτος...άρα ψάχνουν για νέο επιχειρηματία αρχικά.
-
Aπο οτι εχει παρει το αφτί μου, ο περιβοητος αυτός τυπος πουλαει το πακετο ως εχει (δικαιωματα, παρουσιαστες, τημ κλπ) γιατι ακριβως ειναι .... ο mr.F1 εν Ελλαδι, η φωνη που ακουμπαει στις καρδιες μας, ο ενας και μοναδικος κλπ.
Αν ισχυει αυτό, η πιθανότητα να μη δουμε Φ1 φετος ειναι μηδεν. Απλα ουτε ο ΤΠ ουτε τα καναλια θελουν να τους παρει το αλλο στρατοπεδο για μαλακούς και θα το τραβηξουν μεχρι τελους
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάλιστα...Λοιπόν κύριοι... ακούω λύσεις. Κατά προτίμηση για BBC1.
εννοειται !!! BBC streams/ interactive θα βαλω σιγουρα με πιατο στον ASTRA απο θεσσαλονικη , σε περιπτωση που δεν υπαρξει μεταδοση στην Ελλαδα. Σιγα μην βλεπω απο το ιντερνετ σε κακη ποιοτητα.
Αν παρει μεταδοση καποιο καναλι στην Ελλαδα (ελευθερο πχ ΕΤ3 , ΑΛΦΑ) ΤΟΤΕ παλι θα προσπαθησω να βαλω πιατο για να γυρναω καναλι οταν στην Ελλαδα θα εχει διαφημισεις.
ΤΩΡΑ αυτο που ειπε καποιος για τον ΤΠ οτι εχει τα τηλεοπτικα δικαιωματα , μου ακουγεται πολυ φλου. Εγω πιστευω οτι αν παρει καποιο καναλι τη μεταδοση θα την παρει μετα απο τον 1ο αγωνα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aπο οτι εχει παρει το αφτί μου, ο περιβοητος αυτός τυπος πουλαει το πακετο ως εχει (δικαιωματα, παρουσιαστες, τημ κλπ) γιατι ακριβως ειναι .... ο mr.F1 εν Ελλαδι, η φωνη που ακουμπαει στις καρδιες μας, ο ενας και μοναδικος κλπ.Δεν ισχύει αυτό greo, αυτός που είναι και κάτοχος δικαιωμάτων και παρουσιαστής είναι από το δίπλα μαγαζί, αυτό των δυο τροχών. Για την F1 υπάρχει κάποια εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα, τώρα αν τα έχει αγοράσει και τα μεταπουλάει ή αν απλά κάνει την τοπική συμφωνία και παίρνει προμήθεια αυτό είναι κάτι που λίγοι (και σίγουρα όχι εγώ) το ξέρουν. Και δεν έχει σημασία για εμάς εδώ που τα λέμε.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Aπο οτι εχει παρει το αφτί μου, ο περιβοητος αυτός τυπος πουλαει το πακετο ως εχει (δικαιωματα, παρουσιαστες, τημ κλπ) γιατι ακριβως ειναι .... ο mr.F1 εν Ελλαδι, η φωνη που ακουμπαει στις καρδιες μας, ο ενας και μοναδικος κλπ.
Δεν ισχύει αυτό greo, αυτός που είναι και κάτοχος δικαιωμάτων και παρουσιαστής είναι από το δίπλα μαγαζί, αυτό των δυο τροχών. Για την F1 υπάρχει κάποια εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα, τώρα αν τα έχει αγοράσει και τα μεταπουλάει ή αν απλά κάνει την τοπική συμφωνία και παίρνει προμήθεια αυτό είναι κάτι που λίγοι (και σίγουρα όχι εγώ) το ξέρουν. Και δεν έχει σημασία για εμάς εδώ που τα λέμε.
τι εννοεις ? Διατσι... ?? αυτος ??
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό greo, αυτός που είναι και κάτοχος δικαιωμάτων και παρουσιαστής είναι από το δίπλα μαγαζί, αυτό των δυο τροχών. Για την F1 υπάρχει κάποια εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα, τώρα αν τα έχει αγοράσει και τα μεταπουλάει ή αν απλά κάνει την τοπική συμφωνία και παίρνει προμήθεια αυτό είναι κάτι που λίγοι (και σίγουρα όχι εγώ) το ξέρουν. Και δεν έχει σημασία για εμάς εδώ που τα λέμε.
Πάντως ένα πράγμα ξέρω. Αν όντως υπάρχει ο κύριος 'Χ' που έχει αγοράσει τα δικαιώματα της F1 για το 2010 και ψάχνει να τα μεταπωλήσει, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα δούμε F1 το 2010 σε κάποιο free-to-air κανάλι γιατί νομίζω η F1 παίζει σε free-to-air μόνο. Κάπου είχα διαβάσει ότι απαγορεύεται να παίξει σε συνδρομητικό.
Αν δε τα έχει αγοράσει, τότε αλλάζει το θέμα όπως κι αν επίσης δεν υπάρχει τέτοιος μεσάζων. Τότε πολύ πιθανό να μη δούμε F1 το 2010 στην Ελλάδα σε free-to-air κανάλι.
-
τοσο μεγαλο μυστικο ειναι ποιος ειναι αυτος που εχει αγορασει τα δικαιωματα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τοσο μεγαλο μυστικο ειναι ποιος ειναι αυτος που εχει αγορασει τα δικαιωματα?- γιατί δεν τα αγοράζουν τα κανάλια απευθείας από FOM κ πρέπει να έχουν νταβατζή-μεσάζοντα ;;
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014