-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
-
ήμουν σίγουρος.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
:metalo:
Αμούστακο παιδί
Αλλά η φωνή και η έκφραση ίδια
-
Όλα έτοιμα. for whom it may concern το γνωστό HD στρίμινγκ παίζει νεράκι.
-
μετά έχει και διαφήμιση NITRO
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όλα έτοιμα. for whom it may concern το γνωστό HD στρίμινγκ παίζει νεράκι.plzzz liiink
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Όλα έτοιμα. for whom it may concern το γνωστό HD στρίμινγκ παίζει νεράκι.ποιο ειναι το hd streaming?
-
οι οδηγίες που 'κυκλοφορούσαν' πέρσι. για να μην τα ξαναγράφω.
*Κατεβάζεις το acestream από εδώ http://acestream.org/
install κλπ στην ουσία είναι ένας τροποποιημένος vlc player. Το addon για τον firefox δεν χρειάζεται να το βάλεις, εκτος αν θέλεις να το βλέπεις μέσα από τον browser. Θεωρώ είναι πιο βολικό από τον player.
Μετά μπαίνεις στο wiziwig.tv πας live sports, f1 και βρίσκεις το stream που θέλεις πατάς play now, ανοίγει το acestream, φορτώνει και βλέπεις. Καμιά φορά αφού πατήσεις το playnow στο site, χρειάζεται να πατήσεις και το κουμπί play στο acestream. Στην αρχή μπορεί να σου κάνει μπάφερινγκ αφού δείξει 2-3 secs εικόνα. Δεν πτοείσαι το αφήνεις να φορτώσει (ίσως και λεπτό, σου δείχνει κάτω στο πόσο % είναι) και μετά πάει νερό. Αυτά.
Συνήθως υπάρχουν 3 διαφορετικές μεταδόσεις για f1. 2 ρώσικες και η αγγλική του sky. Στο wiziwig την έχει ως bloodzeed. Θα την βρεις.
Κάνε τεστ με κανα ποδοσφαιρικό αγώνα το απόγευμα, μη σηκωθείς αύριο στις 10 παρα 5 και μέχρι να το 'καταφέρεις' χάσεις καμία εκκίνηση. * -
Mέσω του filmon μπορείτε να το δείτε από το bbc One. Για hd ανάλυση κάντε login με το λογαριασμό του fb (όσοι έχετε).
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Άμπαλε, βλέπεις ότι οταν ο σχολιαστης ειναι επαγγελματιας και κανει ευστοχα και εντος του θεματος σχολια, αυτα μενουν για παντα χαραγμενα στη μνημη μας.
Αγαπαμε Τακη και ΚολλιαΈχω οριοθετήσει τη μνήμη μου έτσι ώστε να μην ξεθυμαίνουν αυτές οι ατάκες.
-
Για χρόνια τους θυμάμαι όλους βλοσυρούς στα pit.
To Θεϊκό για τον αγώνα του 1998 στη Suzuka, ήταν ότι για το σκασμένο λάστιχο του Schumacher είχαν βγει αργότερα (νομίζω στην ανασκόπηση;) και έβαζαν σε slow motion το πέρασμα του Γερμανού από....την τελευταία σικέιν, εστιάζοντας σε κάτι 'άσπρο σαν καπνό' εκεί πάνω απ' το λάστιχο (που προφανώς μόνο αυτοί έβλεπαν), λέγοντας ότι είναι κάτι που ανακάλυψε το γατόνι ο σκηνοθέτης τους
Δυστυχώς για τον Κόλλια πλέον κρατάω σαν τελευταία ανάμνηση το πρόσφατο άρθρο του για το ατύχημα Schumacher
-
Είχα πολύ καιρό να δω και κυρίως να ακούσω τον Τάκη και μπορεί να είναι αυτός ο λόγος άλλα μου φάνηκε απίστευτα τραγικός σήμερα
-
Σημερα ο Τακης ηταν οντως κακος, με αποκορυφωμα το οτι δεν καταλαβαινε με τιποτα οτι το τελευταιο στοπ του Φετελ ηταν υποχρεωτικο για αλλαγη γομας. Ματαιως προσπαθουσε ο Σεϊταν να του το πει ευγενικα.
Οταν ομως τον συγκρινεις με τον Κολλια, ειναι Θεος. Απο το βιδεο του Jimmu Clarcku:
Ο Αλεζι εχει παρει τη θεση του Σενα στην καρδια των Ιαπωνων.Μετα την εγκαταλεθψη του Σουμαχερ:
O Μοντετζεμολο τωρα δεν θα κουρευτει, ουτε και θα ερθει στην Κρητη, οπως ειχε δηλωσει οτι θα κανει αν παρει το πρωταθλημα ο Σουμαχερ. -
Η Ανασκαφή βρήκε ΚΑΙ σουζούκα 99. Σύντομα!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Απο το βιδεο του Jimmu Clarcku:
Ο Αλεζι εχει παρει τη θεση του Σενα στην καρδια των Ιαπωνων.Αυτο που ειπε δεν ηταν λαθος εκεινη τη χρονικη στιγμη.
-
Νέο terminology: οι μηχανικοί σερβίρουν το μονοθέσιο στα pits.
Οι πιο έμπειροι pournara users μπορεί να το ξέρουν αλλά εγώ πρώτη φορά το άκουσα σήμερα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νέο terminology: οι μηχανικοί σερβίρουν το μονοθέσιο στα pits.Οι πιο έμπειροι pournara users μπορεί να το ξέρουν αλλά εγώ πρώτη φορά το άκουσα σήμερα.
Πάει ανάλογα με τη εθνικότητα. Τα ιταλικά μονοθέσια πίνουν κρασί συνοδεία μοτσαρέλας και προσιούτο. Τα γερμανικά/αυστριακά μπύρα συνοδείας μπραντβουρστ. Τα γαλλικά σαμπάνια, αλλά αυτό του Kvyat που φοράει Ρενώ συνοδεύεται κι από ρωσικό χαβιάρι. Οι Φορς Ίντιες πίνουν γάλα από ιερές αγελάδες. Οι δε αγγλάρες πίνουν cider μαζί με fish and chips!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νέο terminology: οι μηχανικοί σερβίρουν το μονοθέσιο στα pits.
Οι πιο έμπειροι pournara users μπορεί να το ξέρουν αλλά εγώ πρώτη φορά το άκουσα σήμερα.
Πάει ανάλογα με τη εθνικότητα. Τα ιταλικά μονοθέσια πίνουν κρασί συνοδεία μοτσαρέλας και προσιούτο. Τα γερμανικά/αυστριακά μπύρα συνοδείας μπραντβουρστ. Τα γαλλικά σαμπάνια, αλλά αυτό του Kvyat που φοράει Ρενώ συνοδεύεται κι από ρωσικό χαβιάρι. Οι Φορς Ίντιες πίνουν γάλα από ιερές αγελάδες. Οι δε αγγλάρες πίνουν cider μαζί με fish and chips!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Νέο terminology: οι μηχανικοί σερβίρουν το μονοθέσιο στα pits.Οι πιο έμπειροι pournara users μπορεί να το ξέρουν αλλά εγώ πρώτη φορά το άκουσα σήμερα.
Ούτε γω το'χα ξανακούσει και ίσως ήταν σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση.
Στην αρχή είπε να 'σερβίρουν' το μονοθέσιο και στο καπάκι κάτι άλλο, σαν να κατάλαβε τη μαλακία του και πήγε να τα μπαλώσει.
Αργότερα, όμως, καταχώρησε στο λεξικό της F1 τον περίφημο, πλέον, όρο 'σερβίρισμα' μονοθεσίου.Πάει ανάλογα με τη εθνικότητα. Τα ιταλικά μονοθέσια πίνουν κρασί συνοδεία μοτσαρέλας και προσιούτο. Τα γερμανικά/αυστριακά μπύρα συνοδείας μπραντβουρστ. Τα γαλλικά σαμπάνια, αλλά αυτό του Kvyat που φοράει Ρενώ συνοδεύεται κι από ρωσικό χαβιάρι. Οι Φορς Ίντιες πίνουν γάλα από ιερές αγελάδες. Οι δε αγγλάρες πίνουν cider μαζί με fish and chips!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014