-
Εχει κανείς λινκ με στριμάκι που να βλέπεται σε μεγάλο παράθυρο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχει κανείς λινκ με στριμάκι που να βλέπεται σε μεγάλο παράθυρο;Από εδώ δεν φαίνεται καλά?
-
δεν το είχα αυτό, δεν ξέρω
το βιπμποξ.τιβι έχω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλόμαθα με τους εγγλέζουςΚι εγώ καλομαθα αλλα το hd σε συνδυασμο με τις ελαχιστες διαφημισεις ειναι πειρασμος...
-
Τελικα θα έχουμε σχολιασμοαπο ΕΡΤ ή οχι?
Στο site της Ερτ παρολο που εχει ενημερωση για την ανακοινωση απεργιας, εχει τη μεταδοση στις 14:00 και το επομενο προγραμμα στις 17:00. Αρα 'pregame' θα εχει... (?) -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ένα πουλάκι μου είπε ότι στην ΕΡΤ θα είναι και οι ΤΠ & Κατσίμης
(σε μερικά GP μάλλον, ο Σταμάτης σίγουρα τουλάχιστον).
Αν εννοείς για αύριο ,ας ξεκινήσει ο Τάκης να βλέπει κανα βιντεάκι με τον Μαρσέλ Μαρσώ.
Αν αύριο θα έχει απεργία, προφανώς δεν εννοώ αύριο και δεν θα είναι σε όλα.
Ο ΣΚ τουλάχιστον θα είναι σε 3 όπως μου είπε.
Κάπως 'καλεσμένος' λογικά θα είναι ο ΤΠ, θα δούμε.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ένα πουλάκι μου είπε ότι στην ΕΡΤ θα είναι και οι ΤΠ & Κατσίμης
(σε μερικά GP μάλλον, ο Σταμάτης σίγουρα τουλάχιστον).
Θα σου κάνω δώρο ένα κυνηγητικό super pose και όποιο πουλάκι βλέπεις θα το βαράς με 12άρια!
Σήμερα μου τα έλεγε ο Σταμάτης στη προπόνηση.
Δεν μπορώ να τον βαρέσω
Με τίποτα!!! Ο Κατσίμης είναι !!! Το Πουρνάρι να ξεφορτωθούμε μόνο.
-
SeitanF1
Επειδή ρωτάτε επίμονα για τα τηλεοπτικά (κ δεν σας αδικώ)... περισσότερα θα πούμε πριν τη Κίνα.
Νομίζω τότε θα έχουν οριστικοποιηθεί όλα. #F1 #TV -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
[..]
Κάπως 'καλεσμένος' λογικά θα είναι ο ΤΠ, θα δούμε.
Ελπίζω να μην κάνει Αρμένικη....
-
αγορια καλημερα...
υπαρχει link-live streaming για το σημερινο??
thanks!!!
-
Ο χρήστης nikosnt74 έγραψε:
αγορια καλημερα...υπαρχει link-live streaming για το σημερινο??
thanks!!!
Καλημέρα
[spoiler:27hxg67u]http://88.80.5.80/w00t/20130320/vv5149d42274db4286687605-546443.html[/spoiler:27hxg67u]
-
Πολύ καλή η μετάδοση και πάλι του Sky Sports. Κάτι μου λέει ότι φέτος δεν πρόκειται να δω F1 στην τηλεόραση (κάτσε βέβαια να παίξω λίγο με την Smart TV...)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Πολύ καλή η μετάδοση και πάλι του Sky Sports. Κάτι μου λέει ότι φέτος δεν πρόκειται να δω F1 στην τηλεόραση (κάτσε βέβαια να παίξω λίγο με την Smart TV...)Εγω θα την τιμησω και σημερα παντως την hd μεταδοση της ερτ. Θελω να απολαυσω και σε υψηλη ευκρινεια το ρεζιλικι του κυριου 'παιρνω το 150% απο το μονοθεσιο'.
-
ΕΡΤ HD τώρα με κατατακτήριες!
Natural sound -
και ο αγωνας!!!!!!!!!!!!!
το βλεπω το εργο για τις live Κυριακες... ERTHD και skysports περιγραφη...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
και ο αγωνας!!!!!!!!!!!!!το βλεπω το εργο για τις live Κυριακες... ERTHD και skysports περιγραφη...
Ισως να υπαρχουν μεριακ δευτερολεπτα διαφορας αναμεσα στα δυο οποτε δεν θα ειναι καλο το αποτελεσμα.
Παντως σημερα ηταν κατω απο 4 λεπτα ο χρονος των διαφημισεων!
-
Η ΕΤ1 πάντως είναι πολύ καλή επιλογή εκτός αν βάλουν κανένα απίστευτο Φούφουτο που μας ζαλίσει τον έρωτα.
Δεν έχω χάσει κάτι φοβερό από την έλλειψη σχολιασμού εκτός από ανάλυση σπέκουλας (τώρα του παν αυτό γι αυτό και γι αυτό) και χαζά αστειάκια.
-
Τον πρώτο αγώνα της χρονιάς τον είδα σε...14αρα παλιά τηλεόραση, αλλά αυτόν τον ευχαριστήθηκα απίστευτα! Δεν υπάρχει αυτό το HD...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν έχω χάσει κάτι φοβερό...Να πάρει η ευχή, ακριβώς αυτή είναι και η δική μου αίσθηση, μετά από 2 αγώνες στην ΕΤ1. Κι επειδή ποτέ δεν ήμουν του live-timing και τα ρέστα, αυτού του είδους η παρακολούθηση μου προκαλεί εξαιρετική νηφαλιότητα κατά την παρακολούθηση. Δηλαδή νομίζω ότι προσλαμβάνω στο μέγιστο όλη την προβαλλόμενη πληροφορία! Τι να πω.. Αφήνοντας στην άκρη τους αγώνες των εργαζομένων στην ΕΡΤ, δε θα με χαλούσε καθόλου η συνέχιση των 'βουβών' μεταδόσεων. Κανέναν νομίζω.
-
Νομίζεις...
viewtopic.php?p=2761276#p2761276
viewtopic.php?p=2761785#p2761785
viewtopic.php?p=2761879#p2761879
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014