-
Η παρακολούθηση πάντως από την ΕΡΤ χωρίς σχολιασμό είναι πιο δημιουργική! Μου θυμίζει αυτό που έλεγε ο πατέρας μου όταν ήρθαν οι έγχρωμες τηλεοράσης - ότι αυτό σε καθιστούσε παθητικό δέκτη γιατί δεν σε ενεργοποιούσε να φανταστείς τα χρώματα
-
Τι σκέφτηκε ο άνθρωπος!
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Μου θυμίζει αυτό που έλεγε ο πατέρας μου όταν ήρθαν οι έγχρωμες τηλεοράσης - ότι αυτό σε καθιστούσε παθητικό δέκτη γιατί δεν σε ενεργοποιούσε να φανταστείς τα χρώματαΜαλλον θα ηταν οπαδος και του ραδιοφωνου, ο πατερας σου.
-
Kι εγώ είχα φανταστεί το Αργκοναθ όταν διάβασα μικρός τον Άρχοντα, αλλά όταν είδα την ταινία ντράπηκα για τη φτωχή μου φαντασία
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μου θυμίζει αυτό που έλεγε ο πατέρας μου όταν ήρθαν οι έγχρωμες τηλεοράσης - ότι αυτό σε καθιστούσε παθητικό δέκτη γιατί δεν σε ενεργοποιούσε να φανταστείς τα χρώματα
Μαλλον θα ηταν οπαδος και του ραδιοφωνου, ο πατερας σου.
Ήταν ερασιτέχνης φωτογράφος που χρησιμοποιούσε μόνο ασπρόμαυρο φιλμ.
-
H Διαφήμιση της ΕΤ1 για το GP της Κίνας
κόψανε το 1ο ''multi 21'' του Webber, το κάνανε να ακούγεται σαν ''come on Seb'' και το μεταφράσανε 'έλα ρε Seb, αφού μας είπαν Multi 21'
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
H Διαφήμιση της ΕΤ1 για το GP της Κίναςκόψανε το 1ο ''multi 21'' του Webber, το κάνανε να ακούγεται σαν ''come on Seb'' και το μεταφράσανε 'έλα ρε Seb, αφού μας είπαν Multi 21'
Έλααααα!.. κάνανε τέτοιο πράγμα?!... να πιάσουμε αμέσως τα φτυάρια!..
-
Τα στριμάκια σήμερα τον ανελέητα. Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια και αύριο.
-
http://88.80.5.80/w00t/20130410/vv51657 ... 58996.html
Παιζει κανονικα συνεχεια, προλαβαινεις τωρα!
-
Νέα απεργία αποφάσισε και κηρύξει η ΕΣΗΕΑ για το σαββατοκύριακο.
Για τρίτη συνεχόμενη μετάδοση το αυριανό Γκραν Πρι της Κίνας, που θα μεταδοθεί από το κρατικό κανάλι σε μαγνητοσκόπηση στις 15:00 το μεσημέρι, θα είναι βουβό και χωρίς σχολιασμό, λόγω απεργίας.
Όπως γνωστοποίησε η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να κηρύξει 48ωρη απεργία από τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου, 13 Απριλίου 2013 έως τις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, 15 Απριλίου 2013 για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ».
http://www.drive.gr/site/index.php/el/n ... /item/4755
Βουβός κινηματογράφος φέτος η Φ1...
-
torrent και Αγιος ο Θεος, Αγιος ισχυρος
-
Δυστυχώς με στριμάκια θα την βγάλουμε. Το δυστυχώς πάει στην ποιότητα της εικόνας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχώς με στριμάκια θα την βγάλουμε. Το δυστυχώς πάει στην ποιότητα της εικόνας.Υπάρχουν streams με καλή ποιότητα. Δες χαρακτηριστικά αυτό το ποστ που έχω ποστάρει screenshot από το stream των quals στην Μελβούρνη.
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ! Επειδή αυτά τα streams λειτουργούν σαν torrents, δλδ στέλνεις/παίρνεις εικόνα συγχρόνως, είναι λίγο πίσω στο χρόνο. Όχι πολύ. 3-4 λεπτά max. Το θέμα που δημιουργείται είναι ότι δεν μπορείς να παρακολουθείς live timing παράλληλα γιατί ουσιαστικά είσαι 2-2,5 γύρους πίσω.
Αν σου φτάνει η περιγραφή του sky για να παρακολουθήσεις την εξέλιξη του αγώνα, βολεύεσαι μια χαρά.
Αν θέλεις απαραίτητα live timing όμως, έχεις πρόβλημα. -
για στείλε πμ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
για στείλε πμ...sent
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νέα απεργία αποφάσισε και κηρύξει η ΕΣΗΕΑ για το σαββατοκύριακο.Βουβός κινηματογράφος φέτος η Φ1...
Φανταστικά! Εμένα με βολεύει πλήρως. Το πρωί δε μπορώ που δε μπορώ, το μεσημέρι σύνδεση με το webtv της ΕΡΤ (τηλεόραση γιοκ) και μια χαρά χωρίς περιγραφή, αρκεί ο αγώνας να είναι στοιχειωδώς ενδιαφέρων.
Εκτός κι αν ως τις 15:00 έχουν προλάβει να ανέβουν τα torrents από skysports (και να τα έχω κατεβάσει κιόλας, γιατί κι αυτό χρόνο θέλει). Υπάρχει περίπτωση, τι λέτε; -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
για στείλε πμ...
sent
Δωσε κι εμενα μπαρμπα, πλιζ.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
για στείλε πμ...
sent
Δωσε κι εμενα μπαρμπα, πλιζ.
+1
-
Τα πήρατε; Μου τα χει στα εξερχόμενα, όχι στα απεσταλμένα... wtf...
-
Εγω ναι! Ευχαριστω πολυ!!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014