-
Ευχαριστα τα νεα.
Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να μεταδιδουν ο ΤΠ και ο Σεϊταν.
Το αντικειμενο το ξερουν, ασχετα με τα μειονεκτηματα που εχουν σαν εκφωνητες.
Απο αυτους που θα βαλει η ΕΡΤ, ειμαι 100% βεβαιος οτι ειναι καλυτεροι.Μονο αυτο το los geht's να μην εχουμε παλι, το εχω βαρεθει τοσα χρονια.
-
Δεν με νοιάζει ποιος θα μεταδώσει, ΚΥΡΙΟΙ έχουμε Φ1 σε ελεύθερο κανάλι!
-
( ) -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ευχαριστα τα νεα.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να μεταδιδουν ο ΤΠ και ο Σεϊταν.
Απο αυτους που θα βαλει η ΕΡΤ, ειμαι 100% βεβαιος οτι ειναι καλυτεροι.Μονο αυτο το los geht's να μην εχουμε παλι, το εχω βαρεθει τοσα χρονια.
Εδώ φτάσαμε δακρύσουμε από συγκίνηση, τι να μας πειράξει !
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Η ΕΡΤ θα πάρει τα δικαιώματα των αγώνων για 2 χρόνια, με το κόστος να ανέρχεται στα 2.850.000 ευρώ, χρήματα τα οποία κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα δοθούν από τη διαφημιστική εταιρεία Asset Ogilvy. Το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα χρήματα (2.600.000 ευρώ) είναι σε διαφημιστικό χρόνο της εταιρείας, ενώ τα 250.000 ευρώ σε μετρητά.
Δε φτάνει που θα πήξουμε στις διαφημίσεις - η ΕΡΤ δε θα πάρει ΦΡΑΓΚΟ απο αυτές που θα προβάλλονται και θα πρέπει να επενδύσει σε μια εκπομπή προδιαγραφών Φ1....
Προφανώς είσαι σίγουρος ότι όλος ο διαφημιστικός χρόνος για μέχρι και το 2015 έχει δοθεί για 2,600,000€ στην Asset Ogilvy...
θεωρείς πως 2,6 εκ ευρώ διαφημίσεις σε 3 χρόνια δλδ 866.666 ευρώ διαφημησεις *σε 2 ώρες χ20 αγώνες) σε κάθε σεζόν είναι λίγο
μιλάμε για διαφημίσεις αξίας 43.333 ευρώ σε κάθε αγώνα μοιρασμένο σε 2 ώρες αγώνα ??????ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ?????
Μονο αυτο το los geht's να μην εχουμε παλι, το εχω βαρεθει τοσα χρονια.
Μπααα, προφανώς έχει ο ΑΛΦΑ τα πνευματικά δικαιώματα....για να δούμε....
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Μονο αυτο το los geht's να μην εχουμε παλι, το εχω βαρεθει τοσα χρονια.
Μπααα, προφανώς έχει ο ΑΛΦΑ τα πνευματικά δικαιώματα....για να δούμε....
Μπαα επαιζε και στο Αντ1 το 2009. Μαλλον πνευματικη ιδιοκτησια του ΤΠ ειναι και θα γλιτωσετε απο αυτο μονο αν φυγει και αυτος απο τη μεταδοση δηλ ΠΟΤΕ
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ευχαριστα τα νεα.Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου να μεταδιδουν ο ΤΠ και ο Σεϊταν.
Επισης θα μπορουσαν να μη βαλουν καθολου σχολιαστες, εμας δε μας πειραζει καθολου
Αληθεια τωρα, δε με πειραζει κανενας Πουρναρακης σε ελευθερη μεταδοση, ασε που μετα απο τοσα χρονια μεταδοσεων εχει γινει κατι σαν διαχρονικη -ακουστικα- αξια. Κατι για να μας θυμιζει τα παλια (εφηβικα σε μενα) χρονια πρωτης ενασχολησης.
Ας μη ειμαστε αχαριστοι, σε αυτη τη χωρα την παρουσα εποχη, ειναι κατι να εχουμε ελευθερη μεταδοση (για πολλους λογους).
Δε νομιζετε? -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Μπαα επαιζε και στο Αντ1 το 2009. Μαλλον πνευματικη ιδιοκτησια του ΤΠ ειναι και θα γλιτωσετε απο αυτο μονο αν φυγει και αυτος απο τη μεταδοση δηλ ΠΟΤΕΌντως.
-
Bravo ΕΡΤ!!!
Όσο για τον Τάκη... ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕ!!! Μην κάνετε σαν πρεζόνια που θέλετε την δόση σας ενώ ξέρετε ότι σας καταστρέφει! Μόνο τις τσιρίδες του να γλυτώσουμε φτάνει...
-
Ατακα που ειχαμε βγαλει τοτε : 'Πες μου τι εισαι.. εισαι το Πουρναρακη μου?'
Πως να ξεφυγεις απο εκεινον, μετα απο κατι τετοιο ρε παιδια?
(αν ακουει ο phaethon ας το επιβεβαιωσει) -
.... το καλό με την κάλυψη της ΕΤ είναι ότι εάν διατηρηθεί ο ρυθμός των απεργιών και των στάσεων εργασίας, θα δούμε πολύ GP με φυσικό ήχο και ελάχιστες διαφημίσεις .... ( κάτι από Ρεαλ - Μαντσεστερ )
-
Μπραβο ΕΡΤ!
Καλη θεαση να εχουν οσοι βλεπουν απο κει! -
Μήπως να φώναζε η ΕΡΤ, Σταθάκη με Αλέπη; Λέω τώρα.....
-
Καλος ο Σταθακης αλλα δεν ειμαστε στα 90s..Νομιζω οτι εχει χασει επαφη με το σπορ πλεον.
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
θεωρείς πως 2,6 εκ ευρώ διαφημίσεις σε 3 χρόνια δλδ 866.666 ευρώ διαφημησεις *σε 2 ώρες χ20 αγώνες) σε κάθε σεζόν είναι λίγο
μιλάμε για διαφημίσεις αξίας 43.333 ευρώ σε κάθε αγώνα μοιρασμένο σε 2 ώρες αγώνα ??????ΘΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ?????
...άρα ξέρεις πόσο χρεώνεται το 1 λεπτό διαφήμισης σε αγώνα F1!?... γιατί εγώ που δεν είμαι και εντελώς άσχετος με τον χώρο, ομολογώ δεν γνωρίζω... αλλά 43.000€ για αγώνα F1 το πολύ να αντιστοιχούν σε 10-12 λεπτά διαφημιστικού χρόνου πλούσια-πλούσια! Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό, γράψτο χωρίς να κάνεις τον έξυπνο!..
-
-
Υπάρχει περίπτωση να παίζει και στο HD?
-
Αν κοστίζει παραπάνω μάλλον όχι...
Θα ήταν ωραία όμως να το δούμε σε HD... -
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να παίζει και στο HD?Μηπως θα εχει αποκλειστικοτητα ο ΟΤΕ TV για το hd;
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Προς ώρας έχει οριοθετηθεί ποιος θα είναι ο παρουσιαστής;
ΥΓ Ξεμπανάρετε τον μαριοφ1!!!! Θέλω να πάω για καφε και δεν ξέρω πόσα να δώσω
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014