-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Μακαρι ο Σειταν να παει ΕΡΤ, την αλλη την πριμαντονα την εχει σιχαθει η ψυχη μας. Ουστ+οο
-
Προτιμώ Τάκαρο από Σεϊτάν. Σε ποιον αγώνα ήταν που είχε πάει ο Τάκαρος να κάνει μετάδοση live από την πίστα και είχαν προβλήματα με το τηλέφωνο με αποτέλεσμα την μισή περιγραφή να την κάνει ο Σεϊτάν από το στούντιο;
Ε τα διαστήματα που περιέγραφε ο Σεϊτανίδης
Ο Σεϊτανίδης καλός είναι για 2ο ρόλο, να συμπληρώνει και να διορθώνει τον κύριο παρουσιαστή, είτε λέγεται Τάκης είτε Μάκης είτε Σάκης. -
^ + 2 άπειρα.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Προτιμώ Τάκαρο από Σεϊτάν. Σε ποιον αγώνα ήταν που είχε πάει ο Τάκαρος να κάνει μετάδοση live από την πίστα και είχαν προβλήματα με το τηλέφωνο με αποτέλεσμα την μισή περιγραφή να την κάνει ο Σεϊτάν από το στούντιο;
Ο Σεϊτανίδης καλός είναι για 2ο ρόλο, να συμπληρώνει και να διορθώνει τον κύριο παρουσιαστή, είτε λέγεται Τάκης είτε Μάκης είτε Σάκης.Θα μπορούσεις να πείς ότι γουστάρεις τις τσιρίδες του Τάκη... δεν είναι ντροπή!..
Εγώ έχω ΟΤΕ TV αλλά όταν... 'απαιτείται' γυρνάω σε Αλφα... και δεν ντρέπομαι να πώ ότι παρακολουθώ τον αγώνα κυρίως από ΟΤΕ TV μόνο για το HD και όχι γιατί με τρελλαίνει ο Ψάρας ή όπως τον λένε τεσπά...
...και επειδή είμαι και πολύυυυυ 'παλιός' θυμάμαι και τις μεταδόσεις από τον Κ.Κ.... άστα να πάνε δλδ... -
(Διεγράφη η απάντηση γιατί κατάλαβα άλλο πράγμα)
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ο Σεϊτανίδης καλός είναι για 2ο ρόλο, να συμπληρώνει και να διορθώνει τον κύριο παρουσιαστή, είτε λέγεται Τάκης είτε Μάκης είτε Σάκης.Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια ή αντιπάθεια.
Απλά έχω προσέξει ότ πολλές από τις φορές που έτυχε να ακούω περιγραφή από Σεϊτανίδη έκανε ένα σωρό λάθη, μέχρι και που μπέρδευε τους οδηγούς!Ειμαι εκτος Ευρωπης.
Κωλοφφφ....Τυχερέ
Κάποια στιγμή μπορεί να είμαστε όλοι μας
-
Η ΕΡΤ υποχωρεί στην αρχική της απόφαση να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα 1.
Φτου κι απ' την αρχή
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αnyway, το καναλι που πιανει ειναι το Ιταλικο Sky Sports F1 και ειναι ακομα scrambled.
Ιταλικό ε; Τώρα με μπέρδεψες λιγάκι!
Μπορώ να κάνω υποθέσεις ότι π.χ. έχουν την αγγλική f1 σε δέσμη που κοιτάει πιο βόρεια και δε μπορείς να την πιάσεις, ή ότι κάνουν κάποια checks μέσω IP address, ή χίλια δυο άλλα πράγματα... Αν έχεις όρεξη και το ψάξεις στα διάφορα satellite forums μπορεί και να βγάλεις άκρη.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sky_Sport_(Italy)
Ισως δεν μου βγαζει το αγγλικο γιατι κοιταω το hotbird και οχι τον Αstra.
-
Ο χρήστης nestorlp έγραψε:
sport-fmΗ ΕΡΤ υποχωρεί στην αρχική της απόφαση να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα 1.
Φτου κι απ' την αρχή
Aη σιχτίρ κ@λοχανείο ΕΡΤ.
-
Να ρωτήσω κάτι; Αν αληθεύει ότι η ΕΡΤ θα πλήρωνε 250,000€ για να αγοράσει 40 αγώνες (ήτοι 80 ώρες πρόγραμμα το λιγότερο) το κόστος ανά ώρα είναι της τάξης των 3000€.
Αν αυτό είναι ακριβό πόσο πληρώνουν πχ για μία ώρα ξένης παραγωγής;;;
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Αν αληθεύει ότι η ΕΡΤ θα πλήρωνε 250,000€ για να αγοράσει 40 αγώνες (ήτοι 80 ώρες πρόγραμμα το λιγότερο) το κόστος ανά ώρα είναι της τάξης των 3000€.Αν αυτό είναι ακριβό πόσο πληρώνουν πχ για μία ώρα ξένης παραγωγής;;;
Βασικα ρωτα ποσα πληρωνουν για μια ωρα μεσημεριανης εκπομπης.....
-
Ο χρήστης jousis έγραψε:
Αυτό που κάνεις διώκεται νομικά και είναι πολύ εύκολο να σε εντοπίσουν αν το θέλουν.
Δεν έχω κάποια ανησυχία για τα διαφυγόντα κέρδη του SKY ή της NOVA, απλά είπα να σε ενημερώσω για τί συσκευή σου δώσανε οι καλοθελητέςοι σερβερς που δίνουν την αποκωδικοποιηση είναι στον Παναμά, Σαουδική Αραβία κ σε άλλες τέτοιες χώρες. Επίσης, δεν κρατάνε καν αρχείο των πελατών τους. Άσε που επίσημα όταν τους πληρωνεις με paypal, δεν αγοράζεις την 'αποκωδικοποιηση' αλλά software, το οποίο σου στέλνουν κανονικά κι ολας
To μονο που μπορούν να κανουν τα καναλια είναι ή να κυνηγάνε κ να κλεινουν αυτές τις εταιρίες, που είναι δύσκολο γιατί είναι εκτός ευρώπης ή να συνεννοούνται με τους παροχους σε κάθε χώρα, να κλείνουν τις ip αυτών των εταιριών. Το τελευταίο, που είναι κ το πιο 'απλό' (λέμε τώρα) για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, δεν το κάνουν. Ίσως κ εκεί να υπάρχει νομικό πρόβλημα?
από εκεί κ πέρα, όντως ηθικά 'κλέβουμε' όταν χρησιμοποιούμε τέτοιες υπηρεσίες. Το αν θα πεινάσουν αυτοί από τους οποίους κλέβουμε, είναι άλλο θέμα -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Αν αληθεύει ότι η ΕΡΤ θα πλήρωνε 250,000€ για να αγοράσει 40 αγώνες (ήτοι 80 ώρες πρόγραμμα το λιγότερο) το κόστος ανά ώρα είναι της τάξης των 3000€.
Αν αυτό είναι ακριβό πόσο πληρώνουν πχ για μία ώρα ξένης παραγωγής;;;
Βασικα ρωτα ποσα πληρωνουν για μια ωρα μεσημεριανης εκπομπης.....
Επειδή είχαν ακουστεί στην ΕΡΤ για αμοιβές 2ωρης εκπομπής σε σκυλορεμπετέ μορφή ποσά ~40,000€ μόνον για την αμοιβή του παρουσιαστή το λέω.
Εν τέλει δικαίωμα της ΕΡΤ είναι να κάνει τα κουμάντα της. Όμως προσωπικά καθώς την πληρώνω δεν γουστάρω να μου πετάει μαλακίες περί κόστους. Εκτός και αν 250,000 άτομα που παρακολουθούν F1 είναι ηλίθιοι που πληρώνουν. Και εν τέλει θέλω και από την ΕΡΤ έναν απολογισμό κόστος των εκπομπών που είχε πληρώσει μερικά εκατ € το έτος (βλέπε πχ ποδοσφαιρικά δικαιώματα ΟΣΦΠ, ΠΑΟ) και έναν προϋπολογισμό εσόδων και εξόδων για την Φ1 σε σχέση με τα έσοδα έξοδα της αντίστοιχης εκπομπής την ώρα εκείνη που να αιτιολογεί την αρνητική εισήγηση.
Έτσι θα κλείσουν και στόματα. Αλλιώς δεν θα έχουν και πολύ άδικο να λένε ότι α) κάποιος τα πήρε ώστε κάποιο Ιδιωτικό κανάλι να πάρει τη δουλειά με λιγότερα ή β) γιατί τα χάλασαν στη μίζα....
-
ωστε καναν πισω ε;
Για να βλεπουμε το ζομπι την Μπηλιω Τσουκαλα, κανα τελευταιατζιδικο μπασκετικο ματς μεταξυ καοδ και αιαντα ευοσμου και κατι ηλιθιες χιπστεραδικες σειρες απο την αγγλια του 16ου αιωνια ειναι καλα. Για Φ1, ε πεταμενα δημοσια λεφτα
ψοφος και στην μεσογειων λοιπων. Εχουμε 5 χρονια γκαστρωμενοι παραμονες της νεας σεζον για το πιο κ@λοκαναλο θα παρει τα δικαιωματα να μας σπαμμαρει με διαφημησεις (γιατι Φ1 βλεπουμε αντε καμμια 30αρια λαπς ανα αγωνα). Ουστ ρε
Κριμα που δεν εχω dreambox και να ξεχναγα μια για παντα τις πουρναρες, τις 50 ωρες διαφημησεων και τον καγκουρακο κεν μπλοκ σε καθε pre race ρεπορταζ..
-
δεν φταιει η ερτ..αλλοι φταινε βασικα
για φαντασου να εδειχνε η ερτ 'πιλοτικα' την φ1 σε hd.. ειδαμε τι εκαναν τα αλλα καναλια οταν αποφασισε η ερτ να δειξει σειρες σε Hd..φαντασου την f1 -
This post is deleted! -
αρα γυρναμε στα παλια πιστα μας stream......
αντε να ερθει και vdsl στην περιοχη μου.... ( να παρω κι ενα καλυτερο λαπτοπ απο celeronM εστω και με 4 γιγα...) -
Ο χρήστης jousis έγραψε:
Dreambox με στημένο cardsharing του δώσανε του ανθρώπου. Πιο παράνομο δεν γίνεταιΟΚ ΟΚ, εγώ ο αφελής νόμιζα ότι είχε αγγλικό αποκωδικοποιητή sky tv απλά...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
αντε να ερθει και vdsl στην περιοχη μου.... ( να παρω κι ενα καλυτερο λαπτοπ απο celeronM εστω και με 4 γιγα...)...μου θυμίζεις τη δικιά μου, που όταν είναι να κατεβάσει τα σκουπίδια, πρέπει πρώτα να κάνει γενική καθαριότητα στο σπίτι...
(...βασικά, και μια 2άρα σύνδεση, σου αρκεί για streams. Kαι μη νομίζεις ότι θα έχεις καλύτερη απόκριση με VDSL. Δεν εξαρτάται τόσο από το δικό σου bandwidth, το αν είναι συνεχές ή όχι, όσο από χίλιες-δυο άλλες ιστορίες, όπως τον provider, τον φόρτο του σέρβερ που 'εκπέμπει', τον φόρτο της περιοχής σου...
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το Celeron M μηχάνημα, είναι ένα θέμα...Αν πάντως είναι αν επιλέξεις, καλύτερα μηχάνημα παρά νέα σύνδεση) -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
αντε να ερθει και vdsl στην περιοχη μου.... ( να παρω κι ενα καλυτερο λαπτοπ απο celeronM εστω και με 4 γιγα...)Αν ειναι να πληρωσεις ολα αυτα (vdsl, καινουργιο tablet,laptop,pc) μονο και μονο για να βλεπεις καλυτερα απο τα stream σορυ κιολας αλλα μου θυμιζεις το ανεκδοτο με τους ποντιους που αγοραζουν δυο πλυντηρια για να χωραει πανω τους η σκαφη για να πλενουν στο χερι (no offence ετσι )
Απλα δινεις το 1/5 απο αυτα που σκοπευεις να ξοδεψεις και βαζεις ΟΤΕ. Τωρα αν ιδεολογικα εισαι κατα της pay tv πασο.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014