-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
παλια μας εγκατελειψε ο παλομπαρινι, μετα η σταυρουλα κ τωρα ο τακαρος...RIP μονοθεσια που ξεθυμανουν κ ελαστικα που μετα απο το αποτομο φρεναρισμα προκαλουν δονησεις στο τιμονι του μονοθεσιου. Οι ατακες δεν θα ξεχαστουν ποτε
Ξέχασες τις κορυφαίες ατάκες περί DNA στο αίμα του Βρετανού κλπ κλπ
-
Και ο Φινλανδος με το Γερμανικο διαβατηριο
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Καλά, καλά...κοροϊδεύετε...εγώ λέω ότι θα μας λείψει ο Πουρναράκης
-
Νικο, μετα απο 13-14 χρονια πουρναροσυνης, οχι εμενα προσωπικα δεν θα μου λειψει!
Κυριως το αλαζονικο στυλακι 'εγω ειμαι η τοπ σχολιασταρα κ δεν θα με σχολιαζει κανεις', ο σεϊτανιδης ηταν κλασεις ανωτερος και αυτος θα επρεπε να ηταν στην θεση του ΤΠνταξει οπως ειπα κ πριν, ισως λιγο μου λειψουν οι default ατακες του που γραψαμε παραπανω. Μετα απο τοσο καιρο, και ενω υπαρχουν απειροι τροποι να περιγραψεις μια φαση, ο τακαρος παντα θα χρησιμοποιουσε μια τετοια ατακα
-
Νικο, μετα απο 13-14 χρονια πουρναροσυνης, οχι εμενα προσωπικα δεν θα μου λειψει!
Κυριως το αλαζονικο στυλακι 'εγω ειμαι η τοπ σχολιασταρα κ δεν θα με σχολιαζει κανεις', ο σεϊτανιδης ηταν κλασεις ανωτερος και αυτος θα επρεπε να ηταν στην θεση του ΤΠνταξει οπως ειπα κ πριν, ισως λιγο μου λειψουν οι default ατακες του που γραψαμε παραπανω. Μετα απο τοσο καιρο, και ενω υπαρχουν απειροι τροποι να περιγραψεις μια φαση, ο τακαρος παντα θα χρησιμοποιουσε μια τετοια ατακα
Κοίτα, όσο μπαρούφες κι αν πετάει ο Πουρναράκης έχει ένα καλό που δε βλέπω άλλοι να έχουν. Εκκίνηση! Κάνει πολύ ωραία περιγραφή την ώρα της εκκίνησης.
Φοβάμαι ότι θα αναπολούμε τις ΤΠ-κες εποχές...
-
Ε οχι και καλο οι τσιριδες!!!:lol:
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ε οχι και καλο οι τσιριδες!!!Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
Γιατί βρε? Δίνει ένταση.
-
Δεν οριοθετείτε λίγο την πλάκα;
Άιντε γιατί το παρακάνατε
-
παλια μας εγκατελειψε ο παλομπαρινι, μετα η σταυρουλα κ τωρα ο τακαρος...RIP μονοθεσια που ξεθυμανουν κ ελαστικα που μετα απο το αποτομο φρεναρισμα προκαλουν δονησεις στο τιμονι του μονοθεσιου. Οι ατακες δεν θα ξεχαστουν ποτε
ΚΑύσιμα καύσιμα καύσιμα, οι εξυπνάδες του για τις τιμωρίες που πρέπει να επιβληθούν (παντού), τα γλυψείματα του Σειτανίδη, τα ξενερουά ρεπορτάζ για το λάιφστάιλ./..
-
Να βάλουν τον Χατζηγεωργίου. Πρέπει να είναι το μοναδικό σπορ που ίσως δεν έχει περιγράψει ακόμα.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Καλά στον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ που θα'χει νέο φορμουλο-χαράτσι υπέρ ΕΡΤ θα μας κοπούν τα γέλια.πλάκα πλάκα - ΜΗ ΤΟ ΓΕΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ !
( )
ξέρεις ΚΑΝΕΙΣ πληρώνουνε οι Βρετανοί για το BBC ????εγώ βλέπω το θρυλικό δίδυμο του 99 ΚΟΛΛΙΑΣ-ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ να αναγενιέται
θεωρώ πως ο Τάκαρος είναι πολύ diehard για να μην μεταδίδει Φ1 και σίγουρα θα έχει κανει τα κονε τουΓια τους βοηθους του δε βλέπω μέλλον
ελπίζω μονάχα να μην μπερδευτούν με την φ1 ο τζουτζούκος ΚΑΤΣΑΡΟς και η κολωτούμπα (κομματόσκυλο) ΑΡΙΑ ΑΓΑΤΣΑ σε ρόλο σταυρούλας
παλια μας εγκατελειψε ο παλομπαρινι, μετα η σταυρουλα κ τωρα ο τακαρος...
**RIP μονοθεσια που ξεθυμανουν κ ελαστικα που μετα απο το αποτομο φρεναρισμα προκαλουν δονησεις στο τιμονι του μονοθεσιου. Οι ατακες δεν θα ξεχαστουν ποτε **
ΚΑύσιμα καύσιμα καύσιμα, οι εξυπνάδες του για τις τιμωρίες που πρέπει να επιβληθούν (παντού), τα γλυψείματα του Σειτανίδη,τα ξενερουά ρεπορτάζ για το λάιφστάιλ./..
+2012
Ευτυχώς η Φ1 θα μεταδίδεται Κυριακή οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να μην υπάρχει περιγραφη στον αγώνα λόγο απεργίας - τζάμπα πληρώνουμε?
Ε οχι και καλο οι τσιριδες!!!
Γιατί βρε? Δίνει ένταση.
Ακριβώς θα μου λείψουνε **τα τετ α κε των ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΟΡΔΩΝ **
-
Δυστυχώς τελευταία με το ξεπούλημα των στούντιο της Κατεχάκη και την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας η ΕΡΤ απεργεί ΚΑΙ Κυριακές
-
Αν απεργούν,θα δείχνει τον αγώνα χωρίς σχολιασμό.Οπότε αν είναι του (τραγικού) επιπέδου που μάλλον θα είναι και το δείχνει και σε HD,τότε μάλλον θα παρακαλάμε να κάνουν απεργία .Για να δούμε......
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δεν οριοθετείτε λίγο την πλάκα;Άφησε τους να ξεθυμάνουν λίγο.
-
Επίσημο: Η Formula 1 στην ΕΡΤ για τα επόμενα δύο χρόνια!
Τελικά, έγινε το αναμενόμενο και η Formula 1 θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλαδή φέτος και το 2014! Η δημόσια τηλεόραση θα δώσει τα €2.850.000 για τις δύο σεζόν, με τα €250.000 να είναι μετρητά και τα €2.600.000 θα δοθούν σε διαφημιστικό χρόνο. Ο OTE θα συνεχίσει, φυσικά, να δείχνει κι αυτός τα Grands Prix, μέσα από την OTE TV, έτσι θα απολαμβάνουμε όλοι αγώνες σε HD.Πριν από τον αγώνα, θα υπάρχει εκπομπή μιας ώρας, αλλά, δυστυχώς, δε θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση σε όλους τους αγώνες, λόγω της διαφοράς ώρας που έχουμε με κάποιες περιοχές. Συνεπώς, το Grand Prix της Αυστραλίας, που είναι και ο πρώτος αγώνας της σεζόν, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση.Το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα επιστρέφει, επιτέλους, στη δημόσια τηλεόραση. Την περιγραφή των αγώνων την έχει αναλάβει ένας άνθρωπος-πραγματικός γνώστης, ο Νίκος Κορόβηλας, ο οποίος μαζί με τον Βιδιάνο Ρούσσο, μας περιγράφουν και τους αγώνες τού WRC.Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης, λοιπόν, αλλά από αυτά που έχει διαρρεύσει η ΕΡΤ, θα υπάρχει 3ωρη εκπομπή τις Κυριακές. Ο Νίκος Κορόβηλας θα έχει στο πλευρό του κάθε φορά διαφορετικούς καλεσμένους είτε από τον χώρο των αγώνων είτε από αυτόν του ειδικού τύπου. Μια πραγματικά καλή κίνηση από την ΕΡΤ, η οποία υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία Asset Ogilvy. Η ΕΡΤ θα δείχνει μόνο τον αγώνα της Κυριακής, με τον OTE TV να προβάλει live εκτός από τον αγώνα, τόσο τις ελεύθερες όσο και τις κατατακτήριες δοκιμές τού κάθε αγώνα.
ΥΓ. Πρόβλεψη, πρώτος καλεσμένος ο Πουρναράκης!
-
Αντί-πρόβλεψη... ΑΡΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ
-
Μπα δε νομιζω...
-
τα ιταλά ετοιμάζουν μεγαλειώδη κάλυψη
τα πάντα όλα στο τηλεκοντρόλι
-
Για οποιον δεν ξερει ποιος ειναι ο Κοροβηλας, ειναι ο κεντρικος παρουσιαστης σε αυτο το βιντεο:
Δεν το εχω δει, απλως μετριστε ποσες μαλακιες θα πει....
-
o Κοροβηλας είναι αυτός που κάνει τα σπικάζ στα αθλητικά σε ότι έχει να κάνει με μηχανοκίνητο? Και επίσης νομίζω λέει τα νέα για το μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Αθλητική Κυριακή?
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014