-
και τωρα καταλαβαινεις πως νιωθω εγω 10 και πλεον χρονια στας Ιταλιας....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και τωρα καταλαβαινεις πως νιωθω εγω 10 και πλεον χρονια στας Ιταλιας....Πρέπει να είναι θεϊκή η μετάδοση αυτή αν είσαι tifoso!
-
Aυτοί είναι ικανοί να μην λάβει μέρος η Φερράρι στον αγώνα για α λόγους, και παρόλα αυτά στη μετάδοδη να μιλάνε μόνο γι' αυτή.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Aυτοί είναι ικανοί να μην λάβει μέρος η Φερράρι στον αγώνα για α λόγους, και παρόλα αυτά στη μετάδοδη να μιλάνε μόνο γι' αυτή.Έτσι είναι το σωστό.
-
Nα μην τα ξαναλέμε. Στους αγωνες Φ1 τρεχουν 2 ομάδες: Η Φερράρι και η ΔενειναιΦερραρι
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Επειδή δεν ήμουν σπίτι, κατέβασα και είδα τον αγώνα από το BBC.
Τραγικοί οι Αγγλάρες σχολιαστές, ο Τάκαρος είναι έναν επίπεδο πάνω. Μας έπρηξαν τα αρχίδια με τον αράπα και τον Μπάτον.
Ειδικά στη μάχη αράπα - αλόνσο τα βούτηξα σε διάλυμα δραμαμίνης.Όταν περιγράφουν έναν αγώνα που συμμετέχουν και τα 'δικά μας παιδιά', λογικό είναι να ασχολούνται περισσότερο μαζί τους (αρκεί να μη το παραχέζουν, όπως έχουν κάνει μερικές φορές).
Τι περίμενες δηλαδή, καμιά ισορροπημένη, αδιάφορη περιγραφή λες και βλέπουν μπάσκετ Ανγκόλα-Ουρουγουάη στους Ολυμπιακούς;bonus:
-
Καλά ρε ακόμα Α βλέπετε;
-
Μου πληρώνεις να βάλω OteTV ?
-
Από streaming δε μπορείς??
-
Eγώ που έχω ΟΤΕ TV είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο από την HD και χωρίς διαφήμησεις κάλυψη του αγώνα και την πολύ καλή περιγραφή της F1, αλλά και από το όλο πακέτο καναλιών. Nat Geo Wild HD, Discovery Channel από ντοκιμαντέρ, ΟΤΕ Σινεμά και Village Cinema από ταινίες, Νickelodeon, Disney XD και Kidsco για όποιον έχει παιδιά, και ΟΤΕ Sport, Eurosport και ESPN από αθλητικά κανάλια και όχι μόνο. Θα σας πρότεινα να βάλετε γιατί δεν είναι μόνο η F1.
-
@panos2171
Tα στριμάκια είναι μόνο για Σαββάτο δοκιμαστικά. Τα περισσότερα αν όχι όλα είναι για τον φούτσο ποιοτικά.
Αν είναι να δω αγώνα από στριμ καλύτερα να το κλείσω και να πάω για καφέ. -
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Eγώ που έχω ΟΤΕ TV είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο από την HD και χωρίς διαφήμησεις κάλυψη του αγώνα και την πολύ καλή περιγραφή της F1, αλλά και από το όλο πακέτο καναλιών. Nat Geo Wild HD, Discovery Channel από ντοκιμαντέρ, ΟΤΕ Σινεμά και Village Cinema από ταινίες, Νickelodeon, Disney XD και Kidsco για όποιον έχει παιδιά, και ΟΤΕ Sport, Eurosport και ESPN από αθλητικά κανάλια και όχι μόνο. Θα σας πρότεινα να βάλετε γιατί δεν είναι μόνο η F1.Ερωτηση:Στο οτε tv εχει αρκετα motorsport?Ας πουμε εχει καλυψη του dtm, του lemans και αλλων?
-
Μπορείς να δεις F1, Moto GP (+ελεύθερα, κατατακτήριες, αγώνας), Μoto 2, Moto 3, GP2, Le Mans, FR 3.5 όλα HD εκτός αν υπάρχει κάτι σημαντικότερο (πχ τελικός Roland Garros).
-
Ο χρήστης sigman1998 έγραψε:
Μπορείς να δεις F1, Moto GP (+ελεύθερα, κατατακτήριες, αγώνας), Μoto 2, Moto 3, GP2, Le Mans, FR 3.5 όλα HD εκτός αν υπάρχει κάτι σημαντικότερο (πχ τελικός Roland Garros).+WTCC
-
Τhanks!Συμφερει!
-
**STREAMAKIA**
-
Από το twitter του Σεϊτανίδη:
Λίγο αγχωμένος για την αυριανή μετάδοση... λογικό χωρίς ΤΠ δίπλα μου. Δύσκολη η αλλαγή ρόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα. -
Θα έχει όμως Σταμάτη Κατσίμη δίπλα, όλα καλά θα πάνε
-
Σταμάτης ftw!!
Παμε ρε teamate !!!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
τι πάμε??? είπαμε δεν θα το δεις εσύ.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014