-
Νορμαλ ηταν η μεταδοση,μαλλον βρηκε χρονο και διαβασε το συγκεκριμενο τοπικο.
-
Νομίζω ότι όντως αυτή τη φορά ο ΤΠ ήταν πολύ πιο ήρεμος και καθόλου αγχωμένος με τη μετάδοση. Πολύ λιγότερα λάθη και αχρείαστα ξεσπάσματα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο (περισσότερο κι απ' το BB-Lewis is awesome-C)
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
...προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο (περισσότερο κι απ' το BB-Lewis is awesome-C)Τελευταία βάλε και το di-resta-is-awesome και bruno-senna-is-awesome...
-
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον και θετικό αλλά όντως τελευταία τα σχόλια του Brundle-Καρμοίρη και του Jordan-Μπαρμπή είναι must...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πέρασε το Σ/Κ και ούτε ένα σχόλιο εδώ μέσα. Και η αλήθεια είναι οτι η μετάδοση αυτή τη φορά δεν ήταν και χάλια. Βρε μπας και έπιασαν τόπο τα μπινελίκια?... εμένα πάντως μου φαίνεται ότι ΦΕΤΟΣ δεν είναι και τόσο καλός ο Σειταν ...
Δεν έχω ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για το συγκεκριμένο απλώς μου φαίνεται 'εκτός φόρμας'.
-
Βοήθεια παιδιά...ξέρει κανείς κανενα τροπο να δω τα quali απο το iPad? τα λινκ δε παίζουν.
Ας στείλει πμ.
Ευχαριστώ.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
προφανώς και δεν σου παίζουν ούτε θα παίξει κάτι άλλο επειδή είναι flash video.
god bless steve
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
προφανώς και δεν σου παίζουν ούτε θα παίξει κάτι άλλο επειδή είναι flash video.god bless steve
Βρήκα αυτο το app...το πλήρωσα λίγο παραπάνω, αλλα αξίζει:
-
Μπορείς να κατεβάσεις από το app store το iSWiFTER το οποίο παίζει flash και είναι δωρεάν για κάποιες μέρες. Βέβαια είναι πάρα πολύ αργό. Αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά είναι μια λύση.
Edit: προφανώς άργησα λίγο.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
god bless steveΒρήκα αυτο το app...το πλήρωσα λίγο παραπάνω, αλλα αξίζει
There's an app for that (as well)!
Έχω να καταγγείλω το BBC ότι δεν βάζει διαφημίσεις και αφήνει τον κόσμο να κατουριέται!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έχω να καταγγείλω το BBC ότι δεν βάζει διαφημίσεις και αφήνει τον κόσμο να κατουριέται!
όταν παπαρολογούσε ο EJ με τον JT χαλαρά μπορούσες να κατουρήσεις.
άλλη λύση βάλτο τέρμα να ακούγεται μέχρι την τουαλέτα
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Έλα ρε...εύκολο είναι.
Στα quali κατουράς πριν το 5λεπτό και ανάμεσα στα q.
Στον αγώνα είναι λίγο πιο ζώρικα τα πράγματα...εκει θέλει σωστό management. Κατουραμε μόλις τελειώσει το grid walk και αν είσαι τυχερός, στο sc.
-
...προστάτη έχετε ρε παιδιά ? Πόσες φορές κατουράτε μέσα σε μια ώρα ?!?!
-
...προστάτη έχετε ρε παιδιά ? Πόσες φορές κατουράτε μέσα σε μια ώρα ?!?!Λίγο ο καφές, λίγο το νερό και λίγο το άγχος για το αποτέλεσμα...ε, 1-2 φορές, σιγουρα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
.... λίγο το άγχος για το αποτέλεσμα... -
...προστάτη έχετε ρε παιδιά ? Πόσες φορές κατουράτε μέσα σε μια ώρα ?!?!Ποιά ώρα;
12:05 ξεκίνησε η μετάδοση, 14:15 τέλειωσε!
Στα quali κατουράς πριν το 5λεπτό και ανάμεσα στα q.
Στον αγώνα είναι λίγο πιο ζώρικα τα πράγματα...εκει θέλει σωστό management. Κατουραμε μόλις τελειώσει το grid walk και αν είσαι τυχερός, στο sc.
Έχουν ενδιαφέρον οι συνεντεύξεις στα κενά (μην σου πω παραπάνω από τα πρώτα λεπτά κάθε Q που κοιμούνται στο cockpit ή κάνουν outlaps το πολύ). Βρήκα τη λύση όμως: επειδή δεν έχω ακόμα τηλεόραση, παρακολουθώ από το iplayer. Θα πάρω λοιπόν λάπτοπ και κινητό μαζί μου στη τουαλέτα!
-
Προσεξε στο τιναγμα μη σου πεσει μεσα
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
-
Πουρναρακης σημερα εδωσε ρεσιταλ με χαμιλτον,σε καθε γυρο 'τωρα θα περασει ο χαμιλτον,δεν μπορει να μην περασει',αλλα ποτε δεν περνουσε τελικα.
-
Σημείωση προς την συντακτική ομάδα, καθώς με εκνευρίζει κάθε φορά που το ακούω. Τσάρλυ Γουάιτινγκ είναι και όχι Γουίτινγκ!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014